door Scorpio in Politiek  ·  39 Reacties

  • 27
  • 913x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Krijgen ze toch niet dus dream on, hippies. question

17
1 Wild Rover

Is een groot zooitje daar in Den Haag.
Heb nog nooit zoveel leugenaars bij elkaar gezien als daar.

3
2 annie

Die 25.000 leden moet er eens een nieuw hoofdbestuur neerzetten, zowel in de kamer als in de partij top.

3
3 Hein2

Van wie? het volk kan niet wegens een gebrek aan moed. De oppositie kan ook niet want die zijn te verdeeld en in de minderheid. Achterban van de regerende partijen lukt ook niet omdat een paar belangen behartigt worden. Blijft over een bananenschil die onschuldig lijkt doch letsel voortbrengt.

1
4 Voorzittershamer

Rutte wil iedereen dwingen om gewoon te doen wat HIJ heeft beloofd aan een aantal grote multinationals. Buma, Pechtold en Seegers volgen hem daar gehoorzaam in.

Rutte is blijkbaar ábsoluut niet van plan om 'toe te geven' aan de oppositie en de belastingbetalende burgers. De dividendbelasting móet worden afgeschaft... omdat Hij Dat Nu Eenmaal Heeft Beslist!

1
5 Scorpio

De stelling klopt wel maar volgens mij zijn onze verkiezingen nou weer niet zo corrupt dat we dus gewoon kunnen stellen dat men een meerderheid krijgt.
Dus...niet de VVD maar een groot deel van de Nederlandse kiezers heeft een ongenadige rotschop nodig zich eens te verdiepen in of men stemt op een partij die ook doet wat men denkt dat ze doen.

De meerderheid voor Nederland voor maximale inkomensverschillen?....geloof er geen ruk van...de meerderheid van Nederland voor maximale privatisering?....geloof er geen ruk van, de meerderheid van Nederland voor maximale winsten voor commerciële zorgverzekeraars?....nop!...en ik kan zo nog wel even doorgaan.

Ik vrees dat veel medeburgers stemmen op praatjes en oneliners waar ze zich wel in kunnen vinden ofzo.....lekker makkelijk....en ach...je stemt op de winnaar...dat kan ook zomaar een reden zijn vrees ik.

en dat is gewoon....dom...oliedom....!

0
6 MarkUg

Het probleem is dat we in een SCHIJN democratie leven met een SCHIJN oppostie. Er is maar EEN oppositie partij en dat is PVV en in mindere mate Forum want danseur Baudet is niet geheel voorspelbaar evenmin als zn sidekick Hiddema.
Het gevolg is dus dat er maar 20 zetels TEGEN de Maffiapraktijken van Rötte zijn, die op de zogenaamde onderhandelingstafel gewoon de orders ter ondertekening voor zn collaborateurs legde die uiteraard direct tekenden.
MAW: zolang de elite erin slaagt om PVV zo klein mogelijk te houden kunnen ze makkelijk om de ENIGE oppositie en de enige partij de het volk vertegenwoordigd een meerderheid smeden dat ze dan vol 'trots' "democratie" gaan noemen. Dat ze geen enkel standpunt of idee hebben maakt de vreugde er in niks minder om....
Zie ook Rotterdam waar Leefbaar drie zetels verloor en prompt GL en VVD Eerdmans buitenspel konden zetten. Dit had niks met "democratie" te maken, ook al zal dat wel zo gefeest gaan worden maar met het kaltstellen van de oppositie.
Dit systeem is vrijwel niet mogelijk te doorbreken en hebben we dus in FEITE met een presidentieel systeem , Corruptocratie of Elitocratie te maken..
In de jaren 30 heette dit systeem nog simpel Oligarchie en de straffeloosheid en corruptie is nog immer NUL KOMMA NUL veranderd. Ondanks dat er in die tussentijd het woord "democratie" vaker gebruikt is dan het Heelal in mm groot is....

8
7 FNKTD

@7 Je vergeet Soros nog in je betoog zie ik.
Hoe zou voor jou een "echte" democratie moeten functioneren? Ik maak me daar namelijk een beetje zorgen over. Zoiets als in Rusland? Hier in Nederland is het klaarblijkelijk allemaal nep namelijk.

12
8 Tussenderegels

@8

Soros komt verderop in mijn betoog uitgebreid ter sprake. Je hebt gelijk: als er IEMAND is die de "democratie" en haar totaalgekken voor zn karretje spant is het Soros wel. Dat wetende is uw volgende vraag HEEL gemakkelijk: DEZE "democratie" opheffen en ja, dat kan, het Russische Model overnemen.
Democratie als oorsprong is puur door criminelen bedacht, wat de voorliefde van Nederlanders voor de Vereniging Van Dieven als pure criminele organisatie verklaart en in het Oosten is democratie voortgekomen uit het communisme of, wat het Westen graag zegt, 'dicatators'. Wat overgens ALLEEN hier een slechte naam heeft, logisch, hier staat "democratie" als tegenhanger voor corruptie en zelfverrijking, maar oorspronkelijk als de gunstigste regeringsvorm gezien wordt.
We kunnen dus zo'n vorm wel weer maken maar raad es wie daar tegen zijn en van de daken gaan gillen dat de maanstenen op ons afkomen?.....
Tip: ze wonen in een Penthouse of liggen bij Verwaayen aan het zwembad...

3
9 FNKTD

Uit een artikel bij de Elsevier: "Maar Rutte wil de notities niet vrij geven omdat ze niet behoren tot de 1400 stukken die de (in)formateur heeft ontvangen of heeft aangevraagd. En alleen die stukken hoeven volgens de regels van de formatie te worden geopenbaard.
‘Als je ook alle andere kattenbelletjes vrij gaat geven die aan zijtafels zijn besproken, doet dat afbreuk aan de vertrouwelijkheid van de kabinetsformatie,’ zei de premier na de ministerraad".

Dus zelfs als zo'n "kattenbelletje" gaat leiden tot een verlies van maar liefst 1.4 miljard euro belastinggeld... is het volgens Rutte van geen enkel belang dit te openbaren!
Wie weet wat er nog meer voor "verrassingen" staan in allerlei kattenbelletjes die niet worden vrijgegeven!

1
10 Scorpio
11 Scorpio

@10

hoe kan de heer Rötte dan verklaren, als NIKS van zijn orders bij NIEMAND bekend zijn. HOE die oligarchen subsidie van 1,5 MILJARD PER JAAR heeft kunnen plaatsvinden?
Dat is dan NIET mogelijk en gaan we dus ONMIDDELIJK ongedaan maken, toch? Of zijn we KNETTERGEK geworden met ze alluh?...

2
12 FNKTD

"Dit is vuurwerk. Niet alleen omdat liegen tegen de Kamer een doodzonde is en het debat van volgende week dus wel eens het einde van Rutte3 zou kunnen inluiden (zeker gezien de aversie bij de Christen Unie tegen het plan). Maar ook omdat het mij niet zou verbazen als in die documenten sporen zijn aan te treffen van de extreem nauwe relatie die Rutte en Polman hebben en die suggeren dat ik er met mijn dure banenplan nog niet zo ver naast zat. Dat zou politieke corruptie van een onbeschaamdheid zijn, die we in Nederland zelden zijn tegengekomen"

Blaas dit kabinet maar op. Nieuwe verkiezingen graag en idd geef de VVD een pak slaag.

0
13 SergioLeone

Vroeg of laat komt de ware aard van de VVD en Rutte boven water. Een neoliberale agenda om de allerrijksten in de watten te leggen. En de Vinex-schaapjes vinden het nog prachtig ook.

0
14 Mac Benac

@1

Ben jij mentaal gestoord? Of je komt van een andere planeet en wat hebben de hippies ermee te maken.

4
15 PrinsClaus

@13
"de aversie bij de Christenunie tegen het plan"?

De CU heeft dus wel willens en wetens een handtekening onder het regeerakkoord gezet waarin ook het afschaffen van de dividendbelasting EN verlaging van de winstbelasting in voor komt. Totale kosten structureel 3,4 miljard per jaar, peperduur cadeautje aan multinationals.

Of de CU politieke moed heeft om hiervoor een kabinetscrisis te veroorzaken durf ik te betwijfelen en van D66 en CDA hoef je in ieder geval helemaal niets te verwachten.

Ik zie Rutte ook liever gaan dan komen en als het "een, tweetje" tussen hem en Polman ook bewezen kan worden is er mijn inziens geen andere optie dan aftreden. We kunnen alleen maar hopen.... bidden doe ik niet aan helaas.

0
16 Beowulf

Dit leugen nummero zoveel van Rutte, het lijkt er sterk op dat het de Nederlandse bevolking geen bal kan schelen. Verder krijg je erg vaak niet wat je graag zou willen

0
17 Al

De VVD zit daar door stemmers die in de leugens van de vvdisten zijn getrapt .

Omdat de meerderheid op deze anti arbeiders partij stemt die graag kadootjes geeft aan het grote geld geeft.De SP is nog de enige partij die nog iets probeert voor de arbeider onder 2 x modaal de PVV is alleen met moslims bezig en kijkt weg voor de andere problemen . De VVD heeft nog nooit iets gedaan voor de deze groep behalve uit buiten en gebruiken als brandhout voor het grote geld . CDA doet niks D66 ook niet PVDA heeft deze groep ook laten vallen. FvD heeft enorme last van het links rechts syndroom en doet en wil niks enz Kortom we gaan gebukt onder het VVDistme en zijn dus aan de ratten overgeleverd.Zolang dat de VVD aan de macht is gaan we langzamerhand terug naar de jaren 30 waar de bazen de macht hebben en alle rechten. Alweer mogen we inleveren vakbonden zijn middelen kwijt geraakt arbeidsrechten zijn in het voordeel van de werkgevers. En oost europeanen mogen hier gewoon werken voor een voor minder loon als concurrentie We mogen nu tot 68 werken wat voor vele onhaalbaar is enz. En toch zijn er debielen met een gewoon inkomen op hun eigen onheil blijven stemmen.

0
18 magikeven

Daarom moet er een correctief referendum komen voor zaken die uit de coalitievorming voortkomen die niet besproken zijn tijdens de verkiezingen, met 2 jaar proefperiode.

In feite is dit kiezersbedrog, plots konijnen uit de hoge hoed, welk het stemgedrag zou kunnen beinvloeden wanneer deze konijnen tijdens de verkiezing bekend waren.

Het correctief referendum zal ervoor zorgen dat politici alles wat ze willen verwezenlijken tijdens de verkiezingen bekend zal zijn, waardoor de stemmer een persoonlijke keuze kan maken aan de hand van de info die verstrekt wordt, nu kunnen stemmers denken: als ik van dat konijn had geweten, had ik op wat anders gestemd.

0
19 garriet

vvd weg ermeeeheee...

3
20 Jan met de korte achterlul

Dus die dividendbelasting wordt afgeschaft?
Nou lekker dan.
Schaf die diefstalbelasting genaamd vermogensrendementsheffing dan ook maar af.
Wel zo eerlijk toch?

1
21 DWZ

Wanneer komt er eens een kabinet dat vóór de Nederlandse burgers is?
Die krijgen als eerste taak om alle burgerschadelijke wetten en wetjes die pinokkio I, II en III hebben veroorzaakt weer teniet te doen!

2
22 Jan met de korte achterlul

@22
Dat komt er, als mensen beter nadenken waar ze voor stemmen.
Velen geloven nog steeds in de sprookjes van de Rutte-kliek.

0
23 Strongoli

@23
Uit gewoonte daarop stemmen, of omdat die lijst vooraan staat, of omdat de nos en de talkshows daar de meeste aandacht aan besteden, of omdat er verkiezingsfraude is gepleegd?
Of al die dingen van hierboven tegelijkertijd?

2
24 Jan met de korte achterlul

@21 precies laat die suffe werknemers en mkb’ers maar de belastingen betalen die nodig zijn om de voorzieningen te betalen.

0
25 ModReset

Doet me allemaal zo denken aan die documentaire "The man who build America".

Goeie en laat je zien hoe het werkelijk speelde in de politiek, waarvan ik vaak het gevoel heb, nog speelt.

0
26 Dadbenik

@1 Hoe bevalt het nou met gepoetste schoenen en stropdasje om
achter je VVD laptop te zitten kraaien

1
27 Bollieboos

@27 Gewoon een hemdje hoor, en gepoetste rijlaarzen. En achter mijn VVD-telefoontje. Overigens prima. question

3
28 Wild Rover

Ze snappen het niet zo heel erg bij de groene Amsterdammer. Ze denken dat de rechtse kiezer de VVD gaat verlaten vanwege linkse argumenten. Hoe dom kan je zijn? Toen het vorige kabinet inkomensafhankelijke zorgpremie wilde invoeren, ja, toen was er lichte paniek in de VVD. Dit is echter gewoon rechts beleid. Het klopt dat die dividendbelasting niet rechtstreeks terecht komt bij de meeste VVD stemmers maar toch is dit een maatregel die voordelig is voor mensen die toch al geld hebben. Het lokt immers bedrijvigheid naar Nederland en dat is in het algemeen goed voor de economie. Het is ook wel grappig wat Klaver als alternatieven doelen ziet voor die 1,4 miljard. Hij wil bijvoorbeeld de gezondheidszorg verbeteren. Okay, denk eens goed na Klaver. Stel je hebt meer te besteden dan gemiddeld en er gaat meer geld naar gezondheidszorg, wie denk je dan dat de rekening betaald, de bijstandsmoeder die geen geld heeft maar wel gezondheidszorg nodig heeft of de bedrijfseigenaar die toch al een riant inkomen heeft? In het algemeen worden alle overheidstaken betaald door mensen die geld hebben omdat mensen die geen geld hebben het niet kunnen betalen. Duh.

Er wordt net gedaan alsof die dividendbelasting een cadeautje is voor het buitenland maar dat is natuurlijk onzin. Buitenlandse bedrijven moeten wel eerst investeren in Nederland voordat ze dat cadeautje krijgen. Het is net zoiets als je een pak chocolade repen koopt en er staat op de verpakking dat de 6de reep gratis is. NEE! die is NIET gratis! Je krijgt alleen een korting in de hoop dat je meer chocolade repen koopt.

Beste Jesse Klaver, het klopt dat het geld van die 1.4 miljard niet rechtstreeks bij jouw favorite kiezers komt, namelijk de economische profiteurs die massaal uit Afrika naar Europa onderweg zijn. Het geld komt namelijk terecht bij bedrijven die makkelijker geld uit het buitenland kunnen aantrekken. Uiteindelijk zal iedereen die een baan heeft hiervan als eerste profiteren. Ik weet het, dat is niet jouw achterban, maar misschien is het je opgevallen dat links heeft verloren de afgelopen verkiezingen en dat rechts heeft gewonnen. Dat is democratie.

5
29 RazorBlade

@28

Met pgp encryptie hoop ik voor je.

0
30 garriet

@29

Buitenlandse bedrijven moeten wel eerst investeren in Nederland voordat ze dat cadeautje krijgen

Gelul van een dronken aardbei: Postbusfirma openen, winsten via laten lopen: dividentbelasting pakken, postbusfirma weer sluiten. Bijdrage Nederlandse economie: - nul.

0
31 Norton

* Verwijderd door de redactie *

32 Robin

Om deze regeringspartijen een pak slaag te geven hebben we meerdere megafoon's nodig om de burgers te wekken uit hun dromen.

0
33 jbruntink

@29
[Buitenlandse bedrijven moeten wel eerst investeren in Nederland voordat ze dat cadeautje krijgen.]

Doordat er per jaar 1,4 miljard minder in de schatkist terecht komt is het de Nederlandse bevolking die de eerste 1,4 miljard structureel jaarlijks moeten investeren. Daarbij komt ook nog dat al gedane investeringen daar direct van kunnen profiteren zonder nog 1 cent meer te investeren, het gaat hierbij dus niet om nieuwe investeringen maar ook op bestaande.

Vertel mij dan ook eens waarom tegelijkertijd de winstbelasting van de bedrijven omlaag moet waarbij de schatkist nog eens structureel 2 miljard per jaar misloopt?

Het is duidelijk dat de VVD maar ook D66, CDA en CU de belastingdruk aan het verschuiven is van de bedrijven naar de burgers terwijl gedurende de crisis de lastendruk bij de burgers steeds hoger is geworden, bedrijven nog nooit zoveel winst hebben gemaakt en de overheid inmiddels structureel 50 miljard per jaar uit de samenleving heeft weggehaald.

Dit kabinet is er echt niet voor de burgers maar voor multinationals en grootverdieners en voor de gewone man en vrouw slechts de kruimels die overblijven na de kaalslag op hoog niveau.....

0
34 Beowulf

Hopelijk komt het verstand bij de kiezers weer terug en gaan we weer PvdA stemmen.

0
35 kwatta

Begin 2019 verdwijnt het woord 'volksvertegenwoordiger' uit de Dikke van Dale.
Hiervoor in de plaats wordt het woord 'multinationalvertegenwoordiger' toegevoegd,

0
36 Garp

Het begint op te vallen dat Bewindslieden en Volksvertegenwoordigers i n h e t a m b t steeds vaker liegen (of wegkomen met liegen).

Recente voorbeelden.
1. Minister van Financiën , Jeroen Dijsselbloem die begin november 2014 loog dat hij niets wist van de beruchte naheffing uit Brussel en dat hij niet zomaar ging betalen. Uit emailverkeer bleek hij het al meer dan een week te weten en hij betaalde zelfs het dubbele.

2. Nog een keer Dijsselbloem: begin 2015 over de ton extra voor bestuursleden van ABNAmro. Daar was hij door overvallen zogenaamd. Vervolgens bleek dat hij het eerder al had goedgekeurd. Met tegenzin, naar het moest heten.

3. Staatssecretaris Wiebes van Financiën die loog in de Kamer dat de Belastingdienst de problemen met ICT voor hem verborgen had gehouden en ook die met de afgesproken vertrekregeling.
Hij had het zo druk met zijn overige portefeuille.
Wat bleek: zijn portefeuille was de Belastingdienst. Voor de rest hoefde hij weinig te doen. Wiebes was de grote initiator van de techneutenprojecten bij de Fiscus. Hij liet zich uit de wind houden.

En dat waren dan de Bewindslieden van Financiën, die logen. Degenen die de gemeenschapsgelden ontvangen en beheren. Doodeng.


Nu dus Rutte, Pechtold, Buma en Seegers die glashard liegen. Koolmees en Schouten net een tandje minder.

Wat is de straf die daarop hoort te staan?

Dan denk ik aan, de helaas overleden, 2e zoon van toenmalig koningin Beatrix, Prins Friso, die wilde trouwen met Mej. Wisse Smit.
Zij hadden niet de waarheid verteld over het verleden van de bruid. Waarop toenmalig Eerste Minister Balkenende sprak dat "Tegen leugens geen kruid gewassen is". Zijn Regering zou het Wetsvoorstel om toestemming te vragen voor het huwelijk aan het Parlement niet voorleggen.

Staatsrechtelijke conclusie: een leugen om bestwil van de prins en zijn verloofde, - zonder enig nadelig bestuurlijk gevolg, leidde ertoe dat hij van zijn troonrechten moest afzien. (Of hij moest zijn trouwbelofte verbreken.)

De leugens van Eerste Minister Rutte ; van de Volksvertegenwoordigers Buma, Pechtold en Seegers hebben grote gevolgen.
1,4 mrd aan gederfde belastinginkomsten, of beter: een lastenverzwaring van 120 euro per jaar per belastingbetaler. Voor iemand met een laag inkomen 40 á 50 euro, Voor middeninkomens , tweeverdieners, al gauw 350 tot 400 euro per jaar.

Voor mij is er maar een conclusie mogelijk: "Tegen leugens is geen kruid gewassen."
Dit is kwade trouw. Geen van deze politici houdt zich aan zijn eed of belofte zijn functie getrouw te vervullen. Liegen, kwade trouw en eedbreuk zijn de ontbindende voorwaarden voor hun ambten en mandaten. Het equivalent van het verliezen van troonrechten.

Zij moeten uit hun functies worden gezet, want het liegen moet nu eindelijk met harde hand een halt toe worden geroepen.
Immers: deze Regering, deze 1e en 2e Kamer willen van geen volksraadplegingen meer weten.
Alles in Nederland moet bepaald worden door de Ministers en Volksvertegenwoordigers. Die ambtsdragers moeten dan brandschoon zijn. En aan de hoogste normen en de meest stricte eisen van verantwoording worden gehouden.
Rutte, Buma, Pechtold en Seegers schieten dan duidelijk tekort. De zaak van Schouten, Koolmees en Heerma (CDA, secondant van Buma tijdens de formatie) moet nader worden onderzocht.

0
37 stanley.staatsman

@28
Een bruin hemdje en een leren zweepje neem ik aan?

2
38 Jan met de korte achterlul

@34 Ondanks dat het net lijkt of je het met mij oneens bent ben je het eigenlijk heel erg met me eens.

Je zegt immers: "Dit kabinet is er echt niet voor de burgers maar voor multinationals en grootverdieners en voor de gewone man en vrouw slechts de kruimels die overblijven na de kaalslag op hoog niveau..... "

Daarmee geef je dus indirect toe dat de achterban van de VVD hiervan profiteert en dat de achterban van GL hier niet van profiteert. Uiteraard zijn er vele uitzonderingen op die regel als je naar individuen gaat kijken maar in het algemeen komt de VVD op voor de belangen van ondernemers en mensen die meer hebben dan het gemiddelde. Wat je even voor het gemak over het hoofd ziet is dat grootverdieners ook burgers zijn met stemrecht. Die mensen zullen het de VVD echt niet kwalijk nemen dat ze nog rijker worden. Dat de VVD dus ongenadig op hun lazer moet krijgen zal dus niet lukken als de VVD opkomt voor hun eigen achterban. Dat lager betaalde daar niet van profiteren klopt wel als een bus maar de VVD vist voor zijn kiezers nu eenmaal in een andere vijver dan GL, de SP of de PvdA. De VVD krijgt pas op zijn lazer van de kiezer als het links beleid gaat uitvoeren.

0
39 RazorBlade

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Ava Addams More PeopleLatest Bengali Blue FilmJapanese TeenpornFatalmodel.vomCzech Wife Swap 2Mom Son Hindi PornTurnupmonsters PornCheating Gf BjMix XxxWww Xxx Viedo ComLeah Gotti Xxx HdLife On Top Sex Scene240p PornDick SlipNight Full SexMilfpovErica CalabreseMelhores Sites PornNao.conto PornNina Agdal LeakedAurora XoxoAntonio Brown DickOld Woman Xxx Sex VideosGay Porn AnimeRedhead FuckedNudwNew Japan Xxx VideoIndian Student Xxx VideoGay Punishment PornNoires PornosFilipina Teenager PornScarlitt ScandalHot Xxnx ComXxx Video Indian HindiDeshi Porn HubJessica BeplerS-cuteXev Bellringer MilfTiktoknudeHow To Make Flesh LightMilf VideoGif CuckholdMiss Fortune PornItalian Female WrestlingThroat Bulging PornBbw AnalAmateur XxxNude SiaterCametoe PornAssfuck SisterSee Thru Dresses PornGhettogaggers PornCardi D PornClark Reid Gay PornBf Seksi VideoNikki Benz Hd VideoPornhub RobberCall Boy Job SexCartoon Les PornSuzu IchoniseMature Wife Sharing PornJennifer Lawrence NipsXxx Hd HomeHd Fuul PornAnna Bell Peaks StepmomSites + 18Marrisa MinxCelestina BloomsStripchateAdult Movies DownloadKathiyawadi SexyAnti Xvideo同人 漫画Quadrinhos De SecoDesi Ladki Ki ChudaiIndian Bhabi Xxx ComBet The GuysVanessa Blake PornDesi PissingHidden Camera Massage PornTheerotic ReviewLinda LoveliesPool TitiesBest Only Fans LeakedShemals 69Eliza Ibarra Porn VideosMomnipplesMedusa HentaiBest Omegle PornLush StotiesPenis PicVagina TattoosCock In PussyBella BellzpornHuge Titty MomSex IndianMature Mom NudeGroup Teens NudeJaylene-rioBig Tits PornEsperanza Gómez OnlyfansSkinny TeenanalXxxm VideoLadka Ladka Ka Sex91自拍Xxx Hardcore Porn VideosChoda Chodi GolpoNaked Amature LadiesSibel Kekilli PornoShamless Sex ScenesSamantha Saint DpEwcortsCelebrities Best PornKitsune HentaiAsain Gay PornIsabelhillsLynaperez NudeBabygirl HazelJapanhdvBeri.galAsia Doll OnlyfansFurafnityXxx Vidiyos ComDeeperpornMexicali EscortXxx Sane LeoniXvid TwitterSexxx Full MovieAnal Sex Porn VideosXxxrated VideosTransexuels PornosBlackdrawBody Rubs Near MeDillion Harper BlowjobsLesbian Step Sisters PornOfficial SexBoobs Press KissHan SexWww Poran VideoTrisha Bathroom NudeIndian Nanga DanceMallu Actress Hot BoobsHogwarts Legacy Nude ModJapan Gang PornTeenporn RealAss FingeringXxx.com SexsRahul XxxNatasha MolkavoMiley Cyrus Fuckes