door Havermout in Binnenland  ·  280 Reacties

  • 9
  • 2194x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@249

"Ik heb al meisjes van 6-7 gezien met de hoofddoek op. En meisjes van ongeveer 14 in een boerka. Vrijwillig? Laat me niet lachen."

Als u er zo stellig van bent dat het niet vrijwillig is, waar baseert u dat dan op? Bent u naar de beide meisjes toegestapt ... laat ik het makkelijker maken ... bent u naar 1 van beide meisjes toegestapt en heeft u dat gevraagd? Of ... kan het zo zijn dat u DENKT dat het niet vrijwillig is, maar dat dit niet meer is dan een aanname totdat het tegendeel is bewezen?

5
251 Kopkaas

Wat een overdreven reactie van die man, ik kom zelf zeer regelmatig in het ziekenhuis en ik vind het altijd belangrijk dat het personeel vakbekwaam en vriendelijk is, hoe ze er verder uitzien interesseert me totaal niet.
Ik heb sowieso geen moeite met religieuze symbolen bij volwassenen, maar ik wil wel mensen hun gezicht kunnen zien. Bij kinderen denk ik er anders over, ik vind religie iets waar iemand bewust voor moet kiezen en wat mij betreft zouden kinderen van onder de achttien niet betrokken moeten worden in de religieuze voorkeur van hun ouders tot ze zelf een weloverwogen keus kunnen maken.

1
252 RoosjeB

@249 Ik ben er zelf voor om alleen hoofddoekjes, keppeltjes en andere religieuze symbolen toe te laten bij volwassenen, besnijdenis onder de 18 jaar vind ik ook geen goed idee. Mensen zouden wat mij betreft ten alle tijde zelf moeten kunnen kiezen of ze wel of niet een geloof aan willen hangen, die keuze zou niet gemaakt moeten worden door de ouders of andere familieleden van zo'n kind.

1
253 RoosjeB

@236 : Gesproken als een echte trol, die zelfs in RL kickt op het afzeiken van niet-politiek-correcten, oftewel mensen die een gemakkelijk slachtoffer zijn, omdat niemand ze durft bij te vallen, vanwege de constante intimidatie die nationalisten ten deel valt. Lekker moet dat zijn voor mensen met een sadistisch, machtswellustig karakter, dat er nu zoveel mensen in NL gedwongen worden, hun bezwaren in te slikken, en ongestraft getreiterd kunnen worden en public. Ze verraden zich soms door een onwillekeurige opmerking, en dan vallen de hyena's aan.

11
254 Wendel

Zogenaamd gaat het ze er dan om, een "eerlijke samenleving" te bevorderen, uiteraard, want dat soort zit nooit om een smoes verlegen als er wat te jennen valt.

10
255 Wendel

@241 interessant artikel. Niet verwacht van Opzij. Geeft me weer hoop op feminisme die met dit artikel weer durft stelling te nemen tegen ongelijkheid en intolerantie jegens vrijheid en persoonlijke ontwikkeling. Die intolerantie is bijna een synoniem van religie.

3
256 Katte_kop

@242 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Misschien is die bril wel nodig want u bent blijkbaar niet instaat om begrijpend te lezen.

Maar blijft u maar fijn verdraaien wat er geschreven is, gaat u blijkbaar beter af.

2
257 Marc Anthony

@255 och nationalistjes hebben het zo zwaar..proest

4
258 God is dood

Tja. Als er twee kassa,s zijn waarvan een zonder hoofddoek, kies ik voor hoofddoekloos.
Als dat niet mogelijk is zoek ik een andere winkel voor de volgende keer.
Ik was bij een Chr -Syrier. Deze droeg een groot kruis verborgen onder zijn hemd. Anders kreeg hij geen werk of trammelant op straat met de onaangepasten.

3
259 Mollevanger

De islamitische hoofddoek in Nederland is als het dragen van een "Fuck islam!" t-shirt in een islamitisch land....

Een belediging en provocatie

2
260 Vageali6888

@106 : 6 was puur sarcasme. Men doet net alsof schelden op hoofddoeken een verschrikkelijke misdaad is, die direkt bestraft zou moeten worden met opknopen, vierendelen en de brandstapel. Persoonlijk vind ik de opmerking vrij kinderachtig maar niet opmerkelijk en niet de moeite waard om je druk over te maken. De man heeft duidelijk zwaar de pest aan hoofddoekjes. Ik ook. Alleen ik kom niet op die manier uit de hoek.

Maar ik vind het niet kunnen, dergelijke opzichtige tekenen van religie op het werk. Als iemand op z'n werk een T-shirt zou dragen met daarop een enorm kruis en de uitroep 'Jesus leeft" aan 2 kanten zou ik me ook afvragen of de persoon wel helemaal tof was; blijkbaar komt voor die persoon zijn religie eerst en daarna met afstand de rest van de wereld. Het is een slechte werkhouding. Het is vragen om commentaar. Moet je niet raar opkijken als je dat commentaar ook krijgt.

5
261 Ness

@261 Weet ik en ging ff met je mee doen met je sarcasme
Maar een paar wegkijkers trappen er wel in natuurlijk kijk maar hoe ze zich druk maken om mijn opmerking

5
262 Ikke44

@262 : ik verschil van mening met de PVV in die zin dat niet alleen dat hoofddoekje me (geweldig) stoort, maar alle niet ter zake doende uitingen van religie op plekken waar geen opzichtige reclame voor religie past, zoals op je werk. De groep atheïsten mag ook wel eens iets eisen. Bijvoorbeeld je religie achter je voordeur te houden en neutraal te blijven als je met klanten of ander publiek in aanraking komt. Ik kwam ooit een bevlogen jongmens tegen op een treinstation met een werkelijk enorm, mooi opgetuigd kruis aan zijn nek. Er hing een dooie, gemartelde profeet aan. Dat kan nog net, in de openbare ruimte. Maar als werkgever zou ik 'm toch verzoeken dat kruis af te doen, of zelf op te hoepelen. Zelfde voor luizenlappen. Religie, okay dan maar, maar reclame maken voor je religie doe je maar elders.

5
263 Ness

@263

Als het uitingen betreft van een ideologie die onze westerse waarden haat , mag je best iets minder tolerant zijn

4
264 Vageali6888

@264 : Christenen hebben zichzelf keurig aangepast aan de moderne wereld, kan niet anders dan daar een compliment voor uitdelen. Maar hun ideologie is niet helemaal in overeenstemming met de westerse waarden hoor. Evengoed is zo'n jongmens met kruis een grote uitzondering. Maar mensen die de ongeschreven regels niet (willen) kennen en dus bewust of onbewust misbruik maken van 'vrijheden' wekken grote irritatie - zo vrij zijn die vrijheden niet, er is bestaande ongeschreven mores, wetgeving, die als het moet op papier gezet gaat worden.

En dan moeten de goeden onder de kwaden lijden, het is niet anders. Gelijke monniken gelijke kappen. Er was een buschauffeur met een groot Eyptisch/Koptisch kruis aan zijn nek; hij moest het afdoen van zijn werkgever. Je kunt een bepaalde groep niet uit de wind houden. Je kunt ze wel een parapluutje geven question moet je het slim aanpakken.

4
265 Ness

ik vind het ook niet normaal dat geprovoceer van die moslima en soepjurken, waarom willen ze mij zo duidelijk laten zien dat ze een vreselijke religie aanhangen?? dat is ook een van de dingen wat moslims doen wat irritant is.. en maar klagen dat mensen klaaat zijn met die gruwlijke religie na dit;
provoceren
intolerant naar alles
eisen, elke dag meer
paraciteren
zuigen het hele zorgsysteem leeg
integreren HO MAAR
altijd dieskrieminasie kaart trekken
barbaarse cultuur

ej dan afvragen waarom wij dat niet moeten?? zijn ze achterlijk ofzo??

9
266 nofakenews

@265

Moet toch wel steeds enorm lachen hoe mensen andere voor iets uitmaken en zelf niet inzien dat men precies zo reageerd als hetgene waarmee net zich uit denkt te spreken.

0
267 Marc Anthony

Tot een jaar of 40 geleden waren nonnen-kappen heel gewoon bij verplegend personeel in met name RK ziekenhuizen. Daar werden overigens ook gewoon protestanten, moslims en atheisten behandeld hoor...

1
268 oeioeioei

@266 Deze moslima 'zuigt' niet 'het hele zorgsysteem leeg', maar is juist een waardevol radertje om het zorgsysteem draaiend te houden.

1
269 oeioeioei

** gebruiker verwijderd **

@201 Laat Wilders dan maar eens de uitspraak van Pechtold herhalen en daarbij het woord russen vervangen door turken of marokkanen. Wedden dat Nederland dan te klein is.

270 verwijderd5929219

@270 . Inderdaad. Maar links Nederland is verblind voor de feiten zodra de woorden PVV of WIlders opduiken.

6
271 PFL

Regelmatig hier te lezen : ZE komen alleen voor het gratis geld, zijn te beroerd om hun handen uit de mouwen te steken en te beroerd om Nederlands te leren spreken, enz.
Nu zijn er tig vrouwen die hun eigen geld verdienen door bij een supermarkt caissière te zijn, spreken keurig Nederlands en behandelen hun klanten uitstekend en wat gebeurt er ?? Drammen over de hoofddoekjes en die dames straal negeren!
Wat een stel zeikers hier!

Ook ik zou graag vrouwen zonder hoofddoekjes zien en daarover spreek ik regelmatig met imams en die vrouwen in de moskee. De grote meerderheid is het roerend met me eens en vindt ook dat mannen moeten leren hun poten thuis te houden.

Wie helpt hier die vrouwen? De PVV??? Welnee : die trapt ze alleen verder de grond in!

3
272 =*(++)*=

@272 Het is me zelfs opgevallen dat caissieres met een hoofddoek gemiddeld genomen vriendelijker en behulpzamer zijn dan die zonder hoofddoek...

1
273 oeioeioei

@241 “Die hoofddoek is een teken van moslimfundamentalisme oftewel het sharia-ideaal.”

Hoe zie jij Shirin Musa van Femmes for freedom, iemand waar ik veel respect voor heb, dan? Ook als een achterlijke, orthodoxe en intolerante moslima?

3
274 Mrs. K

@266 Je bent net uit Iran gearriveerd en hebt je inburgeringsdiploma nog niet? Je houdt er een nogal archaïsch wereldbeeld op na.

Wen er maar aan: in dit land staat het alle mensen vrij om zich te kleden hoe ze willen (behoudens enkele zeer specifieke uitzonderingen), zonder dat ze rekening hoeven te houden met jouw overgevoeligheden.

0
275 Mrs. K

Kledingvoorschriftjes door andermans strot willen duwen vanwege persoonlijke voorkeur is even intolerant en achterlijk als het aan anderen opleggen van kledingvoorschriftjes vanuit religieuze overwegingen. Vrijheid van het individu is sommigen totaal onbekend.

2
276 Mrs. K

Als we nou eens overeenkomstig de echte waarheid een hoofddoek de terechte naam theedoek geven, zijn we al een stuk verder in de acceptatie daar van.

2
277 Wil je niet weten

@268 tot 40 jaar geleden droegen alle verpleegsters nog kapjes in het ziekenhuis.
Evenals een blauwe jurk, geen broek, en een wit schort.
Maar eigenlijk zijn die pvvers maar labiele snel te beinvloeden personen. Alleen al van het zien van een hoofddoek worden ze al een islamist.
Zielige sneue typjes.

0
278 streek

@224 radicale islamisten en extreem rechts zijn 2 kanten van dezelfde munt.

0
279 oeioeioei

@279 feitelijk hebben alle extremisten/fundamentalisten dezelfde ideeën. En het maakt niet uit of het religieus of politiek gemotiveerd is.

0
280 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@50 Jij zou je kop houden tegen mij.Doe dat dan ook.Of ga eens net als ik aan het werk, onee dat heb je nog geen dag van je leven gedaan.N...

zojuist geplaatst door baba jaga

wildersfan
Rijke mensen meest klimaatbewust, maar handelen daar niet (altijd) naar

Rijke mensen kunnen een warmte pomp en zonnepanelen aanschaffen. Mja... er staat niet bij hoe ze aan het geld gekomen zijn. ...

zojuist geplaatst door wildersfan

Nicks R. Van
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@8 "Mja... men kan natuurlijk een torenhoog tarief betalen zonder garanties wat dan ook... Ja, dat kan. Daar horen dan natuurlijk ook de nodige ...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

Hoe komen ze aan het getal van vier miljoen liter pis? Als een ieder een halve liter plas kwijt moet zou dat betekenen dat er 8 miljoen mensen e...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Graaier1000
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

‘De kloof die in Nederland gaapt tussen duurzaam denken en doen, is schokkend’, zegt onderzoeker Mirella Klomp van de Protestantse Theologis...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bram brabant
Gemeente Arnhem koopt schulden van inwoners op: 'Niet vastroesten in het systeem'

Dus de belastingbetaler draait op voor de mensen die niet met geld om kunnen gaan 👎👎👎👎...

4 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@46Jij stalkt mij. Dat heb je in OT ook laten weten: "ik was te druk met Frisse Bries en Wedergeboren" schreef je. En dat is te merken. Als ...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Weetal
Google investeert 600 miljoen euro in nieuw datacenter in Groningen - Emerce

En we hebben het alzo moeilijk met de elektra....

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

https://extinctionrebellion.nl/over-ons/ fijn clubje....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Xxx Hindi Full MovieTelugu Village Girls Sex VideosSex LoungeHd PorneTictok NudesCreampies MomsSexe VidioOktokuroNicole Aniston OnlyfabsTiny Teen CreampieXhamster Hot VideosTerry Nova PornPorn ImpregSxividioSucking PuccyBbc In TeensFamilybstrokeCvirgin PornHandgaggedPorn 4k ComJapanese Brother And Sister Porn VideosBunker XxxXvideos Free PPhoebe Cates NudesHot Six VideoSex Near MeXvideosunblockedMelissa_shawtyLucy CollettXhalstzrYouporn Page 11Nude Teen SelfieTürk P O R NNaked Women FucWatching Porn With WifeCumshot MilkingYouporanBlacked XHindi Phone Sex AudioShemalecum ShotsRedo Of Healer PornHijas PornosBig Tit Videosقصص الدياثهPornographiques FilmGore HentaiPorn Gay AsiáticoLuna StarrTeen18Gold Gay TubeKatya RodrigueBbc Big BlackRomi Rain BrazzersPorhobSolo Anal PornTeen Riding DildoBri Blossom LeakAnjali Arora Leak VideoBangla Bf DaBokep PaksaGranny BukkakeExcogi CrystalCum On PrintedTamil Village XxxMz Dani BbcDicksucking PicturesJapan Hot Oil MassageAva Devine Double PenetrationMom SexGlamrock Chica R34Hottest Step Sis PornSexy Grls PornCory Chase GangbangHd Cartoon PornKathryn Mae Johnny SinsClips 4saleBoobsandassPhotos For PornTwitter Teen LeaksMale PornstasJapani ChutNatalie Portman Hot SceneIndian Mallu Aunty XxxThedandangler Riley ReidPinaysex StorySexo Brutal PornôBbw MilfGay Cum TwitterWww Xnxx XomTisca Chopra HotSexy Pron IndianDavina Blake Bell PornCollegeslutsReddit Jizzed To ThisGrace Charis XxxBaddie NudesDestroyer CockSakse BfAngela WickyUltimative Edging ChallengeTeen Nude XxxIndian Aunty ToplessAthena PolimonoBusty Porn WomenIndica Flowers OnlyfansScarlet Red PornJapan Girl Sex ComXxxhindieIgnite Model NudeShe's No Angel Cameron DiazBootylicious MagBokep AngPetite BdsmMom Daughter LickingAlexa PearlPokimaine PornForeplay PornTik Tok SexNext PornFree Porn PitchersEbony PorntubeHentia HardElizabeth Perkins NudeEmber ReignsPorn Videos With TeacherIndiancarsexLeaked NudVercomicsporn成年人视频网站Porn LupoVídeos Eróticos NacionaisJennifet Aniston NakedPetiet PussyShopping Sex VideoBelle Dephone OnlyfansPeliculas Mexicanas XxxGillagans Island PornNew Jodi WestFree Mature Porn MoviesAdultfriend Finder.comDe PornTs Alyssa WestBusry PornNew Xxx PronCoach XxxYoung NipplesNew Hindi SaxOld Woman Xxx MovieMrpussylickerDoggy Porn Gif