door Havermout in Overig  ·  42 Reacties

  • 1
  • 381x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Robin

@1 kan maar de werkelijke versie horen van de onthoofdingsclub is nu niet betaald geloofwaardig.
Daarnaast wil jij ze bij jou kinderen in de klas?
Matthew zal vast ook weten als hij zegt dat hij alle ongelovige honden later wilde vermoorden zoals het Belgische jochie dat z'n kansen verkeken zijn en hij gewoon moet brommen.

2
2 Eastwood

Sneu voor Matthew, maar ik wil ook geen militair getrainde, gehersenspoelde, getraumatiseerde kinderen van IS'ers bij mijn kinderen in de klas. Het is allemaal heel zielig, maar al die landen nemen die IS'ers en hun kinderen niet voor niets niet terug. Het is gewoon te gevaarlijk. Die kinderen hebben trouwens ook vaak grootouders en ooms en tantes in de regio, dus die kunnen daar vast wel voor die kinderen zorgen.

0
3 RoosjeB

westerse landen kunnen wel weigeren om de kinderen terug te halen.
al over nagedacht hoe die kinderen in een kamp opgroeien en wat hun gevoelens later zijn tegen de landen die ze lieten barsten?

las vandaag dat de Nederlandse kinderombusman ook bezig is met een actie om de kinderen te helpen.

16
4 info

@4
Je draait het om.
Zij hadden na moeten denken, niet wij..

2
5 Sjaak Trekhaak

kinderen van anderhalf of 2 jaar zitten daar ook.

ik draai nix om.

maar ook een verantwoordelijkheid van het westen om hun problemen op te lossen. en het niet aan anderen over te laten.

makkelijk, kweekkampen dan voor meer haat.

de moeders worden wel in bewaring gesteld, voor de kinderen, al gelang de leeftijd een oplossing gezocht.

13
6 info

@3 vind het ergens wel zielig voor die koters, ze hadden nooit keus.

1
7 student1255

Sneu voor deze jongen maar het ligt toch echt aan zijn ouders die alles over hebben voor de islam, dus ook van hun kinderen extremisten maken.
Laten we dan maar kinderen elders op de wereld helpen waarvan de ouders hun kinderen niet als moordenaars hebben opgevoed. Deze kinderen kan je nog een goede kans geven, kinderen van ouders uit het IS kalifaat zijn levensgevaarlijk.

1
8 Niet wit niet zwart

kijk u heeft een kamp bezocht en de kinderen gezien. @8

13
9 info

@6

Ja, verantwoordelijkheid van het Westen.
En bij niemand anders natuurlijk..

Kweekkampen voor meer haat zijn uw woorden..

2
10 Sjaak Trekhaak

@10 ja, inderdaad. en men denkt lekker ver weg van Nederland en laten ze het daar maar opknappen.
enig idee, of ook maar een flauw idee, hoe het is voor kinderen om in zo een kamp op te groeien?
goh, die komen straks naar Nederland als ze groot zijn om hun familie te bezoeken. uhm ook echte Nederlanders hoor die familie, die zitten daar ook bij.

goed initiatief van de kinderombudsman om die zaak eens op te pakken.

13
11 info

@7 Het is ook zielig voor die kinderen, maar ze naar Nederland halen is geen goede optie. Daarbij vind ik het ook nog een vreemd idee om die kinderen bij hun ouders weg te halen en die ouders die moeten we zeker niet naar Nederland laten komen.
Ze zouden door opa en oma opgevoed kunnen worden in de regio, vrouwelijke jihadisten met een dubbel paspoort zijn in Syrië vaak met IS'ers uit het midden-oosten getrouwd, de ouders van die IS'ers kunnen vast wel voor hun kleinkinderen zorgen.

0
12 RoosjeB

@9
Kijk even de documentaires terug van kinderen van IS strijders. Kinderen van 5 jaar krijgen les in mensen onthoofden, neerschieten en martelen. Deze kinderen zijn ongetwijfeld schatjes geweest maar in zo’n kamp worden ze levensgevaarlijk opgevoed. Ontkennen heeft geen zin, de beelden spreken voor zich. De beelden zijn promotiefimpjes van het gevaar achter de islam. En voor je zegt islam, ja toevallig zijn IS soldaten moslims die alles doen wat ze van hun god mogen. Heb ik niet verzonnen, maar dat zijn feiten.
We hebben ook heel veel kinderen uit derde wereldlanden die doodgaan van de honger en enge ziektes. Deze kinderen zijn niet gebrainwasht dus ook geen gevaar. Laten we deze kinderen helpen, maar daar hoor ik je echt nooit over.

0
13 Niet wit niet zwart

@12 bij pauw net stelden ze voor om toch die ouders ook mee te nemen en dan in het gevang te zetten en kinderen in pleeggezin. Opa en Oma is niet voor iedereen beschikbaar (misschien daar in een pleeggezin). Vind het ook een reuze moeilijke discussie en toen ze bij Pauw erover hadden had ik ook niet 1,2,3 een oplossing en ook niet eens erg bij stilgestaan voorheen.

0
14 student1255

@11 De kinderombudsman zou zich beter bezig kunnen houden met de veiligheid van kinderen in Nederland die in het gedrang komt als je die in contact laat komen met getraumatiseerde kinderen die een militaire training gekregen hebben van hun IS-ouders. Heeft u daar wel eens over nagedacht?

Iedereen vindt het volgens mij zielig voor die kinderen dat ze zulke enge jihadisten als ouders hebben en nu in deze situatie zitten, maar ze terug naar Europa halen is niet de oplossing van dit probleem. Verder zou je die kinderen dan bij hun ouders vandaan moeten ontvoeren, dat lijkt me ook niet wenselijk. Die ouders wilden graag een gezin in het midden-oosten stichten en dat hebben ze nu gedaan en dan moeten ze niet als het tegenzit naar Nederland willen komen.
Als IS de macht nog in handen zou hebben dan zouden die ouders bezig zijn met het verkrachten en mishandelen van Jezidimeisjes en dan zouden ze ook niet terug naar Nederland gaan, dus ik zie niet in waarom ze nu ineens wel terug zouden moeten komen.

0
15 RoosjeB

@13 eh ja, ken de wereldproblemen. maar hang hier altijd tussen de moslimhaat. een ander onderwerp aankaarten hier zou ook geen reacties opleveren trouwens.

Nederland heeft toch, verantwoordelijkheid voor de mensen, de kinderen die daar zitten. daar kunnen ze andere landen niet mee opzadelen.

en nee, de opa s en oma s wonen niet in de regio. die wonen gewoon in Nederland.

de ouders zullen berecht worden in Nederland, voor de kinderen een opvang gezocht.

10
16 info

babys en kleuters zijn nog niet getraind hoor.
maar ik moet altijd lachen als ik lees hier dat iedereen vindt dat de opvang maar plaats moet vinden in de REGIO.
afschuiven noem ik dat van de problemen.

11
17 info

@17 toevoeging
het gaat om de vrouwen en kinderen.
de vaders zijn weg, of dood.

hoewel ik las dat een man die zich bij de IS aansloot, terug gekomen is naar Nederland en zichzelf aangegeven heeft.
die is ook niet in de regio gebleven. wel goed dat hij zichzelf aangaf.

11
18 info

Misschien een extra regel in die Koran toepassen;

"Bezint eer ge begint"

1
19 Sjaak Trekhaak

@14 Pauw niet gezien. dan maar bij uitzending gemist kijken. het is wel een onderwerp dat niet zomaar genegeerd kan worden.

11
20 info

ze zijn willens en wetens die kant op gereisd met of zonder kinderen ,want er zijn er daar ook een hoop geboren.
hoe kan zo´n kind nou boos worden op Nederland terwijl Nederland het had verboden om die richting op te gaan en de ouders van die kinderen deden toch wat ze zelf wilden.
is het niet daar dan worden die kinderen wel ergens anders gebrainwasht want die ouders slaan dat geloof er met een paplepel in of dat nu hier gebeurt of verwegistan.
die kinderen moeten toch voortzetten wat die ouders begonnen zijn .
en zo gaat het maar door en zonder tegengas worden we overlopen.
bij hun geldt degene die met de meeste is nemen de touwtjes in handen,daar zijn we niet ver vandaan en het schiet al aardig op.

1
21 ongelovenloos

@17 Hoezo afschuiven van het probleem? Vaak komt een van de ouders uit die regio en is die andere ouder er gaan wonen met de bedoeling om daar te blijven. Waarom zouden we die kinderen dan hier op moeten vangen? Het lijkt me juist eerder afschuiven van het probleem op Europese landen van die IS'ers die er van balen dat ze nu in een kamp zitten en hun zo gewenste kalifaat niet tot bloei is gekomen.
We hebben het hier trouwens ook niet over kwetsbare vluchtelingen, zoals jonge meisjes die verkracht en mishandeld zijn door IS'ers, we hebben het over kinderen van IS'ers die in een kamp zitten met hun moeder. Er zijn in Syrië en in de omliggende landen heel veel kinderen die het nog veel slechter getroffen hebben, die hebben dankzij die IS'ers vaak helemaal geen ouders meer, die worden ook niet opgevangen in Nederland maar in de regio. Waarom zouden we dan de kinderen van IS'ers naar Europa moeten gaan halen? Er is daar ongetwijfeld familie die ook voor ze kan zorgen, dat hoeft echt niet in Nederland te gebeuren.

0
22 RoosjeB

@21 je kunt je kinderen ALLES laten geloven als ouders. Dat de stiefvader een klootzak is die niet van hun houdt, dat neefjes en nichtjes van je verwende snobben zijn en egoistisch en dat hun ouders de allerbeste zijn van de hele wereld. Als je ouder wordt en later ga je vragen stellen en je eigen weg en maak je je eigen keuze. Kinderen hebben die keuze niet.

0
23 student1255

@22 volgens mij is uw informatie beperkt. uhm zelf nooit de promotie filmpjes van de IS bekeken.

wel gezien dat ouders hun zoon of kleinkinderen op willen halen. een Belg is dat gelukt. ach en natuurlijk die zoon vastgezet, maar toch.
verder autochtone ouders ook hoor die hun kinderen plotseling zagen vertrekken. maar daar gaat het niet om.

kan je die kleine kinderen in een kamp laten zitten, Nederlandse kinderen. ik denk het niet.

10
24 info

@18 Die vrouwen zijn vaak net zo gevaarlijk als de mannelijke IS'ers, die hebben daar ook afschuwelijke dingen uitgehaald. Het is een volkomen achterhaald idee om die vrouwen niet te berechten, net alsof vrouwen zulke onschuldige wezens zijn.
Wat die kinderen betreft, die kunnen er niks aan doen dat ze zulke akelige ouders hebben, maar ze hebben zich nooit op een gezonde en normale manier kunnen ontwikkelen en zijn in een gevaarlijke omgeving bij gestoorde jihadisten opgegroeid en die kun je dus niet zomaar naar Nederland halen en op een basisschool tussen de kinderen planten. Dat gaat gewoon niet werken, dat is ook nog eens heel gevaarlijk. Die kinderen zijn waarschijnlijk al onherstelbaar beschadigd voor de rest van hun leven en die als je zou willen dat er nog iets van die kinderen terecht zou komen dan zou je ze waarschijnlijk levenslang psychologische begeleiding moeten geven, ze deradicaliseren, in een normal pleeggezin moeten plaatsen, in eerste instantie op aparte scholen moeten plaatsen etc. Dat is dus vrijwel niet haalbaar en dan is het ook nog eens de vraag of we dat nou moeten willen en waarom we dat zouden moeten willen.

0
25 RoosjeB

de vrouwen worden zeker vastgezet.

het gaat om de kinderen.

als u iets niet haalbaar vindt dan betekent dat nog niet dat het niet haalbaar is.

10
26 info

@24 Ik ben er ook geen voorstander van om kinderen in een kamp te laten zitten, maar ook niet om ze naar Nederland te halen. Aangezien veel van die kinderen familie in de regio hebben lijkt het me het best om ze daar door de familie op te laten vangen.

Veel van die kinderen hebben maar één ouder met een gedeeltelijk Nederlandse nationaliteit en een vader met een andere nationaliteit, de kinderen zouden dus ook bij de ouders van hun vader kunnen gaan wonen.

0
27 RoosjeB

@26
Kinderen zoeken op een gegeven moment contact.
Ook vragen aan de pleegouders zou een eerlijk antwoord moeten krijgen.
Dan gaat het kind zich er in verdiepen.
Want iets wat niet mag is altijd spannend...

0
28 Sjaak Trekhaak

@26 Denkt u dat het haalbaar is om kinderen die extreem beschadig en getraumatiseerd zijn gewoon even naar Nederland te halen en ze hier neer te antenne alsof het niets is? Kinderen die daar geboren zijn, die geen Nederlands spreken, weghalen bij hun moeder en dan hier in Nederland op te gaan voeden? Dat is extreem moeilijk, dat is vrijwel zeker niet haalbaar.

0
29 RoosjeB

@27 waar u nu de informatie vandaan haalt dat de kinderen familie in de regio hebben is mij onduidelijk.

ik heb alleen maar Be grootouders en Ne grootouders op de tv gezien.

verder denk ik dat als de kinderen, zoals u beweert, familie in de regio hebben dat ze dan niet in een kamp zaten en al opgevangen waren.

het gaat dus om kinderen met Nederlandse achtergrond.

10
30 info

@29 bij Pauw (sorry weer Pauw), hadden ze het over een faal van 90%. Er waren andere landen die het al hebben uitgeprobeerd.

0
31 student1255

@30 Dat weet ik, omdat ik het nieuws ook volg. Ik heb verschillende artikelen over uitreizende jihadisten gelezen en er documentaires over gezien en veel vrouwen met de Nederlandse (en vaak ook een Marokkaanse of Turkse) nationaliteit zijn zelfstandig naar Syrië gereisd, om daar te trouwen met een IS'ers. Die IS'ers komen vaak uit Syrië en Irak en die hebben daar dus ook familie. Waarom om zou je die kinderen dan dus naar Nederland halen, terwijl ze daar geboren zijn, geen Nederlands spreken, niet gewend zijn aan Nederland en de moeder daar in een kamp zit? Het lijkt mij dan veel logischer om zo'n kind in de regio bij familie op te vangen.

0
32 RoosjeB

@31 geen idee, wil het wel zien.

trouwens interviews die ik gezien heb met vrouwen in de kampen. dat waren Nederlandse vrouwen, of Be. vrouwen die ook Nederlands spraken met hun kinderen.
dat de vader een andere achtergrond heeft, tja, dan kan men altijd nog gaan zaniken welk land verplicht is de kinderen op te vangen.

maar er komt nog wel een vervolg. tot nu heeft Nederland laten weten dat de vrouwen hulp kunnen krijgen als ze zich melden bij een consulaat. lol, ze komen het kamp niet uit en een consulaat is honderden km verder.

prettige nacht, cu later.

9
33 info

@31 Ja, dat lijkt me logisch, ieder mens dat iets van kinderen weet die heeft wel door dat de kans op een normale leven voor die kinderen vrijwel onmogelijk is. Die kinderen zijn door die toestanden psychisch natuurlijk compleet verknipt geraakt, ze zijn al vanaf hun eerste levensdagen de vernieling ingeholpen door die ouders. Het is verschrikkelijk, een extreem zware vorm van kindermishandeling. Zulke mensen zouden nooit kinderen mogen krijgen.

0
34 RoosjeB

@33 voor morgen:

https://www.npo.nl/pauw/19-04-2018/BV_101385960#352c5b661 (eerste 20min geloof ik)

0
35 student1255

@34 moest zijn:een normaal leven.

0
36 RoosjeB

In de islamitische wereld zijn al heel erg lang organisaties aan het werk met de focus op kinderen van terroristen/radicale moslims. Men doet een poging om deze kinderen weer normaal te krijgen met allerlei experts, maar meestal lukt dit simpelweg niet. De kinderen zijn te vaak te ver heen.

Ik ben zelf een aantal keren in vluchtelingen kampen geweest in o.a. Jemen, geen pretje daar. Een deel van mijn werk was het zorgen voor de beveiliging van een hulporganisatie, en aan de hand daarvan ben ik bekend geraakt met radicale islamitische kinderen en weet ik dat je die gewoon niet terug moet willen.

Kinderen zijn niets zieliger dan volwassenen.

0
37 Bluth

@4 Ik vraag me altijd af waar die selectieve verontwaardiging vandaan komt wanneer het kinderen betreft. Het verschil tussen een kind en een volwassene is leeftijd, meer niet. Dat maakt een kind niet zieliger, dat maakt het niet zo dat een kind recht heeft op een speciale behandeling.

De ouders hebben deze kinderen verrot gemaakt, waarom zou Nederland daar voor moeten opdraaien wanneer deze mensen niet in Nederland verbleven? Waarom doen de landen aldaar niet meer voor deze kinderen? Waarom kunnen zij ze niet humaan opvangen?

Als die kinderen opgroeien in kampen met een haat richting het westen omdat zij de kinderen laten barsten, dan zijn die kinderen niet goed bij hun paasei. Het zijn de omringende landen, islamitische landen, die deze kinderen laten stikken.

0
38 Bluth

Voor mij zijn ze onze burgers niet, laat ze maar een beroep op IS doen want daar hadden hun ouders trouw aan gezworen.

0
39 MARCUSAURELIUS

ik denk dat de overgang naar hier te groot is de achterstand kwa taal en les ook.
ze spreken de taal van daar en hebben daar even zo goed hun gewenning.

hier heen halen geeft en bied ze weinig toekomst,
daar mits we de middelen bieden hebben ze meer toekomst en zekerheid iets op te bouwen.

hier worden ze en dragen ze toch een stempel iets van oorlogsmisdadiger eng zielig enz
daar zijn ze bij elkaar meer begrip voor elkaar en meer samenwerking en samenleving wat nodig is daar om dat land opnieuw op te bouwen en hun toekomst.

0
40 Gratiebarmhart

@40 ze dragen daar ook het stempel van kinderen van oorlogsmisdadigers. ze zitten opgesloten in een kamp.

men wil dat de landen hun verantwoordelijkheid nemen. Denemarken heeft dacht ik al een afspraak gemaakt. het gaat om ongeveer 175 Nederlandse kinderen en het gros is baby of peuter,die familie hebben in Nederland.
ik heb het niet over zielig.
een geluk dat men in Afrika nog steeds kindsoldaten tracht te bevrijden. laatst 200. men denkt niet laat maar rotten in de Bush. behoorlijk getraumatiseerde kinderen ook, er zijn erbij die hun eigen ouders moesten doden.
deze kindsoldaten zullen niet allemaal een normaal leven krijgen maar wel een stukje leven en verlost uit de hel.

2
41 info

@41 de landen hebben ook een verantwoordelijkheid naar ons toe.
deze kinderen hebben trauma en dat kan een gevaar voor ons en onze samenleving en maatschappij gaan geven.

vind ook niet dat je ze moeten laten weg rotten.
maar wel dat je dat je ze beter daar laat en middelen geeft om wat voor hun eigen op te bouwen.
die maatschappij heeft juist hun eigen mensen nodig.

het gevoel van eigenwaarde welzijn bereik je juist met wederop bouw, wat ze daar wel kunnen bereiken.
deze onze maatschappij is een soort van af waar ze dus sneller het gevoel van overbodig nutteloos zullen krijgen.

het blijft een moeilijk iets.

0
42 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@67 Daar gaan weer wat van je centen. https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1781355358524522508...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

14 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

25 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

28 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

29 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

32 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Backroom Casting Couch PornRim Job PornInsta Lives NudeSmut ManwgaTiktok Leaks RedditPorn Movies Free DownloadsVideo De Sexo Amador BrasileirosVideos Pornos AnalesSalma Hayek NekedZareen Khan Hot VideoNude Photos YoungRenee HurtzWww.porn.kom.Ava EdenBlue Film SitesWife Shared At PartyOglafUnblocked PronVídeos CachondasAella Girl PornBollywood Hiroin XxxDesi Hot Girl Porn VideoBubble Bratz PornSelfie NudesBokep Jepang Tanpa SensorLocal.eacortsBillie BeaumontSexul Web SeriesPamela Jean BryantDivorce Can Be Rewarding Vanna BardotClit OrgamsMashahubPornfartingBlackwomenpornSandyycheekssssPornos ViolacionesSchool Teacher SexAmrpali XxxJapanese Mom And Son X VideoPornfidilityPeta Jensen AnalBdsm Punishment VideosMarathi Aunty X VideoPorn BrazJerkmate.commJanet Jackson NudeYng Gay PornKhloe KnowlesKannada B Grade MoviesLauren Alexis SextapePorn Mature SeducesHomemade TribbingThreesome Bang BusLicking BallsFc2-ppv-3087373Mujer Teniendo Sexo Con CaballosMumbai Girl Xxx VideoSunny Leone Lesbian HotVadina MaridiStucy CruzPokemon MistypornOnly Fans Leaked NudesSexes Amateurs FrancaisMujeresfollandoFaithordway PornTitty TeaserPalang TodCaligula Movie PornAmateur Lesbian OrgyPornor 16Hottest Japanese Porn StarPorn Canalesفيلم سكس زهرا امير ابراهيميMina ShirakawaKitty Leroux PornIndonesians PornCasey Calvert - In-laws In NeedPagina DepornoPremiumporn FreeRed Headed NudesOdia Sex VideoIndian Transgender SexHindi Voice PornPuku VideosIndianfreesexIndian Arab SexKorean Por.Lezdom PornAmatuer TwitterBest Porn Games For PcTrannyvideosx.xomHentia Breast Expansion섹스트위터Tamil Actress Sex PhotosXxxhd HdBig Hips Sex VideoEroge HIndian Porn XxCum CumBrazilian Girl PornDebbie Gallagher NudeVideos Pornos Caseros GratisMaturealumEmflixPhoenix AskaniPawg ThongBrainwash HentaiMoto Sex VideoDamplipwMiss.b NastyMaid Sex StoriesBhabhi Full SexDouble D TittiesIndian XhamsterSwetha Tiwari HotTamil Latest PornSani Lion Sex VidioBrother Sex Hd VideoBlue Film And VideoMako Oda SexHeidi Lavon OnlyfansHunt 4kLatina Doggystyle PornAubeey KateMomma Daughter PornFattyvideosBubblw Butt PornAasma SayedNew India XxxWww Indian Girls SexArmani Black My BoysXxfreeJulie Kay AnalYyldeHd Tean PornTik Tok TeluguNaked Chunky MomsMy Girlfriend's Busty FriendIndian Porn Video 3gpWehairy ComSweet Nehu Passionate Sex With Her Boyfriend In FieldsDilara PornFilipina Sex ScandalErimeXyzomicsCdxiaoxunLincoln Loud PornDaki Demon Slayer PornVidel SexTasty Porn Black