door chouffleur in Politiek  ·  33 Reacties

  • 3
  • 429x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die kinderen hebben ouders met minimaal een dubbele nationaliteit en de kinderen zijn niet in Nederland geboren en staan ook niet geregistreerd in Nederland. Het gaat bijvoorbeeld ook om kinderen van een vrouw met de Nederlandse en de Marokkaanse nationaliteit met een vader uit Irak of Syrië, waarom zouden die kinderen dan in Nederland opgevangen moeten worden? De ouders van die kinderen hebben er helemaal zelf voor gekozen om naar hun geliefde kalifaat af te reizen en om hun kinderen daar geboren te laten worden, dus sneu voor die kinderen dat ze nu in zo'n rotsituatie zitten, maar dat komt door de ouders en is de verantwoordelijkheid van de ouders, niet van Nederland.

1
1 RoosjeB

@1
Tja, komt door die dubbele nationaliteit.
Die volgens velen "niets extra's uitmaakt hoor, is helemaal geen probleem die dubbele nationaliteit"..

0
2 BenErWeer

De druk is nog veel groter om dat vooral niet te doen!! Dat ze maar gezellig met hun ouders in hun thuisland blijven!!

1
3 Topperz

Hoe moeten die kinderen teruggehaald worden? Moeten onze commando’s hun leven op spel zetten om deze kinderen op te halen? Daar wordt helemaal niet over nagedacht. En dan moeten de ouders hier berecht worden, zie je dat al voor je met onze flutstrafjes van een paar maandjes of jaartje. Die kinderen zullen bovendien vol wrok zitten omdat hun ouders door het slechte Westen in de gevangenis zijn gestopt gezeten met alle gevolgen van dien!
Een bezopen gevaarlijk en buitengewoon naïef idee.

1
4 Kaksaboemsa

Bullshit...Grapperhaus....grow a pair..knik nee en doe nee.

0
5 Gerritruyter

@4 Het gaat in veel gevallen niet eens om terughalen, die kinderen zijn daar geboren en nog nooit in Nederland geweest en hebben vaak een vader die niet uit Nederland komt en een moeder met een dubbel Nederlands paspoort. Als de Nederlandse overheid meteen de Nederlandse nationaliteit van die jihadisten had afgenomen dan zou dit hele gezeur niet aan de orde zijn. De kinderen zijn niet Nederlands, spreken geen Nederlands en hebben hoogstwaarschijnlijk al een een zeer slechte opvoeding en een heleboel trauma's achter de kiezen, die kan je hier met goed fatsoen echt niet op een school met normale kinderen loslaten. Als je die kinderen al naar Nederland zou halen (wat mij een bijzonder slecht plan lijkt) dan zou je ze helemaal moeten deradicaliseren en vervolgens in een normaal Nederlands gezin moeten plaatsen als je wilt dat er nog iets van die kinderen terecht komt. Dit zou dan weer ten koste gaan van kinderen die in Nederland in een kindertehuis zitten en die graag naar een pleeggezin zouden gaan, want daar is dan minder plek voor. Gewoon niet aan die flauwekul beginnen, die ouders zoeken zelf maar een oplossing.

2
6 RoosjeB

De vaders moeders van die kinderen zouden natuurlijk ook gewoon in het land van hun tweede nationaliteit kunnen gaan wonen, die kinderen voelen zich waarschijnlijk ook veel meer thuis in Turkije en Marokko.

0
7 RoosjeB

@1 , @4 . Ja , die kinderen moeten worden teruggehaald, linksom of rechtsom. Ze zijn slachtoffers van hun criminele ouders die dus helemaal niet moeten worden teruggenomen en die dus de zeggenschap over hun kinderen moet worden ontnomen.Zie hetzelfde verhaal m.b.t. kinderen van NSB 'ers. Die werden eerst ook uitgekotst. Maar o, o, o , wat hebben we ons best gedaan om dat later weer te corrigeren.
Leren van de geschiedenis ? Vergeet het maar........

En als daar militairen voor moeten sneuvelen dan is dat zo, er zijn er voor minder gesneuveld... ik zou me er nu nog , op m'n 68ste, vrijwillig voor opgeven....Magister Nivardus , oud- marinier....

14
8 Magister Nivardus

@8 U heeft het over het terughalen van kinderen terwijl die kinderen
-niet geboren zijn in Nederland
- Vaak de Nederlandse nationaliteit niet hebben
-ze geen Nederlands spreken
-hoogstwaarschijnlijk zeer getraumatiseerd zijn en een absurde training/opvoeding gehad hebben en dus niet losgelaten kunnen worden op leeftijdsgenoten met een normale achtergrond.

Hoe denkt u dat te gaan realiseren? De moeders zouden sowieso niet terug mogen komen naar Nederland wat mij betreft, die hebben vaak actief deelgenomen aan de strijd en zijn zelf oorlogsmisdadigers, zulke vrouwen verdienen straf en zeker geen opvang.

0
9 RoosjeB

@8 toevoeging

Kinderen van nsb'ers woonden in Nederland, waren hier geboren, hadden de Nederlandse nationaliteit, hadden ouders met de Nederlandse nationaliteit, dus die zaken kan je op geen enkele manier net elkaar vergelijken. Ik vind het ook zielig voor deze kinderen dat ze zulke gevaarlijke en waardeloze ouders hebben, maar dat betekent niet dat we ze allemaal maar naar Nederland moeten halen en risico's moeten nemen met de veiligheid van andere kinderen die hier al wonen.

0
10 RoosjeB

@9 . Het gaat hier om nog erg jonge kinderen. Die zijn nog zeer flexibel en kunnen met de juiste begeleiding weer in het gareel worden gebracht.
Dat moet hier toch geen probleem zijn.

13
11 Magister Nivardus

@10 . De afkomst van de ouders en hun inzichten m.b.t. jonge kinderen maken niks uit. Het gaat erom hoe je ze hier opvoedt. Zijn de kinderen jong dan kun je er nog van alles mee....

11
12 Magister Nivardus

@11 Ik las vandaag nog ergens dat de eerste duizend dagen van het leven bepalend zijn voor de rest van het leven van een mens en ik zou de ontwikkeling in de prille jeugd van kinderen maar niet onderschatten als ik u was. Die kinderen zijn ongetwijfeld zwaar getraumatiseerd en als het tegenzit ook nog volledig geïndoctrineerd en militair getraind. Hoe ziet u de opvang van die kinderen eigenlijk voor zich? Wilt u die kinderen naar een reguliere basisschool sturen? Of tussen hulpbehoevende kinderen met een handicap op het speciaal onderwijs zetten? Daar komt dan nog eens bij dat ze waarschijnlijk geen woord Nederlands spreken, dus ook nog eens en enorme taalachterstand hebben en je kunt ze ook niet in een klas met vluchtelingenkinderen zetten, want het gaat natuurlijk niet boteren tussen kinderen van jihadisten en kinderen van Syrische vluchtelingen.

Het enige wat je zou kunnen doen is die kinderen laten adopteren door Nederlandse gezinnen , ze laten behandelen door een team gespecialiseerde kinderpsychologen en ze in eerste instantie op een aparte school zetten. Dat valt dus haast niet te realiseren.

0
13 RoosjeB

@12 Waarom die dan wel dan
Er zitten 1000 andere kinderen in die kampen ?
We kunnen ze niet allemaal hierheen halen

Zie eerst maar van de uitgeprocedeerde af te komen veel belangrijker

0
14 Ikke44

@8 Je was je boekje al heel lang zoek maar nu lul je complete wartaal. Je hebt dringend medicijnen nodig om je wanen te temperen.

0
15 Snowflake

Frankrijk pakt het slimmer aan. Die 'neutraliseert' de bende ter plaatse voordat het de kans krijgt terug te keren. Alles beter dan dat dat islamitische horrorvolk hier weer voet aan wal krijgt, hier opgroeit en hier jongen produceert.

1
16 grovi

En als daar militairen voor moeten sneuvelen dan is dat zo, er zijn er voor minder gesneuveld... ik zou me er nu nog , op m'n 68ste, vrijwillig voor opgeven....Magister Nivardus , oud- marinier....

SNOEVER!

0
17 Snowflake

Het is natuurlijk wel zo dat de moeders van deze kinderen niks te vertellen hebben en gewoon met hun man mee moesten naar het kalifaat...dus die moeders zijn in weze óók slachtoffer...

5
18 rEmco44

@18 Ze moesten niks dus gewoon een keuze

0
19 Ikke44

@12 Dat kan dus niet, dat is helaas een misvatting van u. Het zou mooi zijn als het zo zou werken, maar zo werkt het dus niet. Ik heb zelf van dichtbij meegemaakt dat kinderen die op jonge leeftijd geadopteerd waren toch zware problemen in hun ontwikkeling hadden en ook vaak last van hechtingsproblematiek hadden, vooral kinderen die ouder dan ongeveer acht maanden waren als ze geadopteerd werden. Ik heb ook kinderen in de pleegzorg gezien die op zeer jonge leeftijd al zo beschadigd waren dat ze eigenlijk niet meer te plaatsen waren in een pleeggezin en tot hun zestiende in een tehuis moesten zitten en daarna in een begeleid wonen traject terecht kwamen. Natuurlijk kan het ook goed gaan, vooral bij adoptie op zeer jonge leeftijd kan het goed gaan, maar we hebben het hier over kinderen die vaak de kleuterleeftijd hebben en die zwaar getraumatiseerd zijn en in een afschuwelijke omgeving met gestoorde ouders zijn opgegroeid. De problematiek van die kinderen is vaak zo zwaar en zulke kinderen zijn vaak al zo beschadigd dat je ze hier dus niet kunt helpen en ook niet veilig op de maatschappij los kunt laten. Dat vind ik ook heel zielig voor die kinderen, ze kunnen er niks aan doen dat hun ouders enge jihadisten zijn, maar ze hier opvangen is vrijwel niet haalbaar. Ik ben benieuwd hoe u die opvang voor zich ziet, het praktisch ophalen van die kinderen is niet zo'n probleem, maar wat wilt u met die kinderen gaan doen als ze in Nederland zijn? Ze terug naar hun moeder laten gaan lijkt me sowieso uitgesloten, want moeders die er jihadistische neigingen op na houden en in een oorlogsgebied met een andere jihadist kinderen krijgen zijn duidelijk niet geschikt voor het ouderschap. Dus wat wilt u dan doen?

0
20 RoosjeB

@18 Dat is een misvatting, veel vrouwen zijn vanuit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zelfstandig of met een paar andere rare vrouwen naar Syrië gereisd omdat ze zelf jihadistische neigingen hadden en zijn daar met een mannelijke jihadist getrouwd.

0
21 RoosjeB

@8
U wilt de ouders hun kinderen ontnemen ?
Ik vind dat kinderen bij de ouders horen te zijn , en als we de ouders niet terug halen dan de kinderen ook niet .
Er zijn zo vele kinderen daar in die gebieden die eveneens onder erbarmelijke omstandigheden leven veroorzaakt door toedoen van isis waar deze jihadgangers zich bij aansloten.
Waarom zouden kinderen van jihadgangers recht hebben naar Nederland te komen daar waar andere kinderen (uit het kalifaat gebied ) met medewerking van deze jihadgangers blijven zitten in de shit ?

1
22 Olivia

@22 Daar stip je meerdere interessante punten aan, ik ben het helemaal eens met je reactie.

1
23 RoosjeB

@23
Ja , het is toch ook zo .
Laat het een les zijn voor anderen vrouwen die eveneens geïnspireerd zijn door extreme islam .
Ga je ze terug halen staan ze bij het eerst volgende kalifaat weer in de rij om er heen te gaan .

1
24 Olivia

* Verwijderd door de redactie *

25 Robin

Die politieke druk komt (hoe kan het ook anders) van GL D66 en CU. Hoe denken hun kiezers hier eigenlijk over?

0
26 Reconquista

@25
U was in het kalifaat ? dan vertel maar eens hoe het er werkelijk aan toe ging .

0
27 Olivia

@24 Onlangs las ik een artikel over een Belgische jihadiste met Marokkaanse achtergrond die eerst op eigen houtje naar Syrië was gereisd en daar met een IS'er trouwde die ze via internet ontmoet had, daar raakte ze zwanger van en toen hij sneuvelde ging ze even terug naar België en daarna weer terug naar Syrië voor nieuwe rondes en nieuwe kansen met een andere IS'er. Die vent is uiteindelijk ook om het leven gekomen, daar is ze dus ook weer zwanger van geraakt en nu zit ze in een kamp met haar twee kinderen en wil terug naar België komen. Dan vind ik dus dat ze het verder maar zelf uit moet zoeken. Ze zou die kinderen ook op kunnen laten voeden door de grootouders die in de regio wonen, die zijn daar toch al, lekker makkelijk ook voor die kinderen, ze spreken dezelfde taal als die kinderen en ze zijn familie.

0
28 RoosjeB

@28
Zeker laat ze lekker daar een nieuw leven opbouwen , sluit ook beter aan bij de hersenkronkels die ze hebben .
Ze zijn geïnspireerd door extreme islam , leef dan ook in een land waar je je extreme islam stroming in alle zijn facetten kunt uitoefenen .

0
29 Olivia

@29 Dat was ook de bedoeling van die ouders, maar nu het allemaal niet gelopen is zoals ze van plan waren willen die vrouwen ineens voor dol terug naar dat verschrikkelijke Nederland waar ze niet meer wilden wonen. Als IS daar nog overal aan de macht was dan waren die vrouwen waarschijnlijk bezig met het mishandelen van tienjarige Jezidi slavinnen en dan had geen haar onder hun hoofddoek er aan gedacht om terug te gaan naar Nederland.

0
30 RoosjeB

Te belachelijk voor woorden, de geestelijke gezondheid van sommigen mensen is ver
te zoeken!

Mensen kiezen in alle vrijheid, en tegen alle adviezen ervoor om naar IS te gaan!

En alles het dan fout gaat is het in eens de verantwoordelijkheid van de overheid, belachelijk, belachelijk!

0
31 Zie Hier

Kinderen daar gewoon laten bij hun moeder, ze zijn daar nu toch al gewend, dan moet je ze niet weer in een vreemde omgeving zetten door ze hier naar toe te halen.
Het is de keuze van de ouders geweest om daar naar toe te gaan, dat hebben we te respecteren.

0
32 WHuls

@8
Verschil is natuurlijk wel dst die kinderen van die NSB'ers, Nederlanders waren.
En niet kinderen van een koppel met een dubbele nationaliteit.

0
33 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB." En dat nsb-verleden wetende, die als PVV en PVV-aanhangers tó...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@10 En wat nog meer? Windmolens, EU, etc ......

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 @7Wat is er volgens jou verboden of niet meer toegestaan?...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@9Migratie?...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@8. Waar is al dat geld dan heen gegaan?...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@20 Je begint het te snappen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@53 Ach ja, beginnen met schelden, op de persoon spelen, beledigen en draadjes verpesten is ook volgens jou kennelijk wel oké. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@52 Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB.Blijkbaar heb ik een gevoelige snaar bij je geraakt, dat weet ik dat...

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@19Voorrangsregels toepassen vallen daar dus niet onder....

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@97 Jammer dat je mijn reactie niet goed leest dan wel interpreteert. Ik hoop van harte dat jij nooit voor een dichte deur komt te staan als ji...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Lhana RhodesMilf Anal PornShe Mael PornWomenfistingFirst Night SexxxMisty Ray Porn StarNaocontiLila Love Xxx调教Chinese Porn MassageBog TittyAlexis Fawn AnalAmatricepornoFatlmodelBig Firm TitsRakhi Sawant Hot VideoLadies And Ladies SexPlacelibertineBokep Indonesia HotHttps Xhamster DesiThick Naked AsiansIndian Milk SexSunny Leone BeegMandy Muse GymVdeosporno GratisCorina Kopf NudeAsian HomemadepornNaked BodyGaon Ki SuhagratClash Of ClanshentaiReagan XxxNude Aunty DesiWww Asian Porn ComEuroprofile PornFree.onlyfansPrincess Jasmine NudeCumming Blow JobsXxx Massage AsiaPerfectboobs NetSexart PornsPorn BaeutyBarbiemfslutNude Yoga WomenJessa Rhodes BbcEmma MarxSexy Kim KardashianJohnny Sin PornHegre ArielSexe Models ComJenna Ortega NudeThinknoodleTranssexual PornLocal Blue PictureHaryanvi Desi SexHazel Moore Banana FeverVivid WhitMia MalkoveVoossaAshley Serrano NudeRub ClitSlaveporn GamesRocketreynaJapan Bus SexKristen Stewart SexSex Video Kannada ComBig Tits LightskinNen 10 PornQuarantinepornLana Rhoades.footjobMomoko NishimaKatie Cummings BellyMidgetporn FreePornhub DonloaderVeronica Rodriguez GifSex Video Bed RoomTs EscortsNude ForumGjbcr Gj AjnjMale Tiktokers NudesMuslim PenisRachel Cook LeakedNaked Girls XxxScarlett Johansson Sex PornX-men PornLebian Shower PornVaultgirls PornNude Male CrlebritiesXxx Bhabhi Devar VideoKoreansexmoviesNude Hairy PussyBrazzers Best OfBest Torrenting Sites 2022WebtoonhentaiDesenhos SexuaisLesbian Vintage PornBf Sex Video TamilBest Prone VideoPuja Banerjee BoobsHotsexstoriesBengali Bf BengaliBrown Girl PornPorno Mexicano AmateurPo R NTik Tok HotBreezy Bri PornKinkpornNakedbig TitsBig Tits Friends MomBest Amateur Porn SitesHqhentaiRubymayWww Xxx DGaysex MassageCartoonporn Family GuyPornos Com HistóriasHistórias PornoXxxvideksBelle Delphine Leaked Only FansTamanna BoyfriendXxx Desi XnxxJulia Ann DpBest Hentais EverFilme Pornográfico De Gayالنيك المصريXxxxxxxxxxxxzHot Sec PornMikayla Demaiter TitsBreatfeeding PornOmegletitsGothegg TwitterMyvidster Gay PornBest Xxx OnlyfansSites Igual OmegleRedhead MilfAidra Fox PornstarNicole Nurko NudeOld Man Pron VideoClit Squirtسسكس خليجيIndian Licking PornJessica Henwick SexyScan MangasPennybarberAsmr NudesFootjob OiledXxi VidoJapan School XvideoHot Pussy SuckingHuge Gilf TitsJust The Tip Sex