door Carol Fenijn in Politiek  ·  32 Reacties

  • 4
  • 784x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Breng die kinderen vooral op ideeen...

2
1 Carol Fenijn

zoals eerder gezegd: eerst de haagse poppenkast en dan komen ze

2
2 semperpenis

Het is altijd onacceptabel om niet Nederland op te offeren om alle wereldproblemen op te vangen .. Nederland gaat juist kapot aan dit gedrag. kinderen opvangen en dan ... gezinshereniging? Nog en angst argument erbij en klaar weer ...

2
3 sparta

"Want gebeurt deze repatriëring niet, dan loopt Nederland later het gevaar slachtoffer te worden van verbitterde jongeren die te lang zijn blootgesteld aan geweld, ontberingen en jihadistische ideologie."
dan moeten ze bij hun ouders zijn dit was hun keus.
en nu het niet uit pakt zoals ze hadden gewild willen ze weer terug inclusief de daar geboren kinderen.
.
"Als je ze jarenlang onder schrijnende omstandigheden in vluchtelingenkampen laat zitten, zullen ze alleen maar bozer terugkeren
'Ze zullen hoe dan ook terugkeren naar Nederland."
is dat een verkapte bedreiging ?
in de eerste plaats is Nederland niet verantwoordelijk voor deze kinderen .
en op de tweede plaats is Nederland niet schuldig aan dat ze daar zitten.
als de hele bups toch weer hier naartoe mag dan blijven ze ook dat geloof aanhangen en groeien op als potentiële terroristen ,maar wel van ons belastinggeld .

1
4 ongelovenloos

@4 Gewoon niet meer toelaten
Nu niet en later ook niet
Ze zijn geen Nederlander meer

4
5 Ikke44

Die veel te linkse klaverboer is niet geschikt voor deze functie,iedere vorm van realisme is haar vreemd haar enige ‘argument’ is altijd de vermeende zieligheid van de kindertjes...

2
6 Hangingmen

Ze hebben niet de Nederlandse nationaliteit dus ik snap de punt niet van de ombudsman.
Volgens mij heeft hij niks te maken met kinderen in andere landen behalve als ze de Nederlandse nationaliteit hebben.

3
7 meneer van het nieuws

Als die kinderen in IS gebied waren gebleven waren zij ook niet terug gehaald geworden terwijl hun opvoeding contra de westerse normen en waarden zijn.

2
8 eigenmening

"Niets doen is onacceptabel."

Hoezo? Omdat het toevallig kinderen van mensen zijn met een Nederlands paspoort? Ga toch een eind fietsen met je hypocriete bende.

"Want gebeurt deze repatriëring niet, dan loopt Nederland later het gevaar slachtoffer te worden van verbitterde jongeren die te lang zijn blootgesteld aan geweld, ontberingen en jihadistische ideologie."

Oh ja, en wie zijn fout is dat nou exact? Niet die van Nederland, niet die van haar burgers. Maar die van de ouders, omgeving, en de islam. En nee, ik heb weinig over voor gehersenspoelde kinderen (het zijn geen baby's) waarbij de kans niet zo groot is dat ze ooit kunnen worden geherprogrammeerd. En kinderen zijn niet zieliger dan volwassenen, dus met die selectieve verontwaardiging dat het kinderen betreft kan men ook de boom in.

"Ze zullen hoe dan ook terugkeren naar Nederland. Als je ze jarenlang onder schrijnende omstandigheden in vluchtelingenkampen laat zitten, zullen ze alleen maar bozer terugkeren.'"

Eh, ze kunnen ook niet bozer terugkeren. Waarom moeten wij ervoor zorgen dat ze minder boso terugkeren? Dit is de omgekeerde wereld.

3
9 Bluth

Deze ouders hadden direct de Nederlandse Nationaliteit ontnomen moeten worden..Nu zitten we met deze problematiek.

2
10 Querulijn Xaverius,

@10 Ik begrijp ook niet zo goed waarom ze de Nederlandse nationaliteit mogen behouden. Ze zijn in dienst getreden bij de vijand, dan ben je (en je gezin/familie die mee zijn) geen Nederlander meer. Maar ja, iets met onzinnige verdragen en de domme regel dat iemand niet zonder nationaliteit mag komen te zitten.

Gewoon je reet mee afvegen, Nederlandse nationaliteit (van het hele gezin, inclusief) kinderen afnemen, en veel succes daar in Syrië/Irak. De kinderen zijn de verantwoordelijkheid van de ouders, niet van Nederland, niet van jou, niet van mij.

1
11 Bluth

Opdonderen!!

2
12 netcat

.
Joop.nl:

Extreem links

Subsidievreters

Enthousiaste brengers van nepnieuws

Hypocriet ohne ende (F van Jole)

Slecht geschreven door afgeserveerde broodschrijvertjes.


Joop kap nou eens!! je kunt het niet ;-(

6
13 Ook maar gewoon een duts

.
En hier subsidievreter en opperdeuglul F van Jole in vol ornaat:

https://www.geenstijl.nl/5141670/plopkwast-metoo-laait-op-israel-is-jarig/

3
14 Ook maar gewoon een duts

Joop is van het kaliber dat als er iemand met een geladen pistool voor hun staat ze nog denken het recht te kunnen lullen.

#realismekennenweniet

3
15 Eastwood

@3

Waarom moeten kinderen boeten voor de misdaden van hun ouders?

12
16 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@13 Alsjeblieft zeg....niet weer. Er zit een kras op je plaat. Duts, kap nou eens!! Je kunt het niet.question

17 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@16 Ach, het zijn maar kinderen joh. Lekker laten verrekken. question

18 verwijderd23941

Waardeloze stamboom dus lekker negeren.

0
19 Wild Rover

Kinderen onder de twaalf daar wil ik nog wel over nadenken. Boven de twaalf nee dank je die zijn echt al gevormd.

4
20 Oebie

Dat de kinderen teruggehaald moeten worden is nog enigzins te begrijpen, maar wel onder strenge voorwaarden. De kinderen moeten een bewezen Nederlandse nationaliteit hebben, en er mag onder geen beding een automatische gezinshereniging plaatsvinden met de ouders die nu nog in Syrië of een ander Midden-Oosten land bevinden.

7
21 Roy-050

@20 Kinderen zijn zo rond hun 7e jaar voor het grootste deel reeds gevormd, bijvijlen kan dan nog wel.
Ook deze kinderen zijn kind van de rekening, geboren uit ouders die wat mij betreft geen ouder hadden mogen worden, maar ze zijn er wel en zij mogen niet letterlijk het kind van de rekening worden, helpen dus, met opvang en eventueel therapie!

3
22 Koortje

@22 Deels mee eens. Gewoon goed onderzoeken die kinderen en aan tests onderwerpen dan merk je snel genoeg of ze kapot zijn of niet. Wel knopen doorhakken daarna. Dus soms gewoon weer weg als ze niet voor rede vatbaar zijn. Tevens mee laten wegen hoe geïntegreerd de familie van zo'n kind is. Maar in de lijn verdiend ieder kind een kans zeker als er opa's, oma's, tante's zijn die absoluut niet radicaal zijn.

Maar goed ik ben blij dat ik deze beslissingen niet hoef te nemen, vreselijk die kleintjes...

4
23 Oebie

@16 voorstanders regelen maar dat ze bij hun kinderen in de omgeving komen mij prima.

Probleem opgelost.

0
24 Eastwood

We zitten hier in Nederland nog met mensen met trauma,s van de eerste en tweede wereldoorlog. Ga naar Saudi Arabie me die kinderen.

1
25 Rapunzel

Je hart breekt als je die peuters daar ziet in die opvangkampen...Ophalen en verdelen over goede pleeggezinnen... en geen hereniging met familie etc....Best een klus om kinderen op te vangen met nachtmerries , missen van ouders... maar het kan.,.. Deze kinderen zijn geboren ... hebben er niet om gevraagd.. en verdienen doodgewoon een goede jeugd met lieve opvoeders... ik ben te oud nu... maar als ik 30 jaar jonger zou zijn had ik me aangemeld!~!!

3
26 Sempre

Absurd. Wat de Nederlandse overheid moet doen is van al die personen die vrijwillig naar het kalifaat zijn gegaan de paspoorten intrekken. De ouders kunnen en mogen dan nooit meer naar Nederland en het zou niet goed zijn om kinderen van ouders te scheiden dus laat die kinderen ook gewoon daar wonen. Ik vind dit soort klaagzang van een ombudsmens altijd zo bizar want waarom zou je wel een paar kinderen naar Nederland willen halen van ouders die terrorist zijn een niet al die andere miljoenen kinderen doe ook in het midden oosten wonen en die misschien wel fatsoenlijke ouders hebben

0
27 PFL

Niks terug halen.
Zelfs de kleinste van 4 jaar hebben al mensen dood geschoten.
Ze worden daar zo op gevoed met geweer in de hand.
En die terug halen ze zijn gehersenspoeld.
Ze blijven maar bij de ouders daar.
Nu de kinderen zeker en dan moeten ineens de ouders herenigd worden met de kinderen.
Zitten ze toch weer allemaal hier.
Weg gegaan weg blijven.
En niks die kids naar hier halen.

1
28 annie

Dat die kinderen daar weg moeten om in een normale leefomgeving op te groeien zal best. Maar laat dat eens het probleem zijn van de omliggende landen. Wij hebben zelf al genoeg problemen. Het westen zou meer druk moeten leggen op de moslim landen met hun Allah alleen een bla. Je ziet er niks van terug. Die deal met Erdogans ook gewoon compleet debiel. Niks betalen of over de grens naar de EU. Laat maar zien dat die mensen je broeders en zusters zijn. Maar die liefde is er onderling niet anders liep hier mss maar 8% van wat er nu rondloopt als vluchteling. Los van de verraders in Brussel en de huidige proxy oorlog door vele.

0
29 Ivo

Snap nog steeds niet dat dit steeds opnieuw wordt "aangehaald".
Deze kinderen zijn meegenomen door hun IS biologische verwekkers, of zijn daar geboren en zijn en worden opgevoed met deze leefwijze en ideologie.

Zullen daar ongetwijfeld ook verzorgd worden en als "ze" opgevangen moeten worden dan daar in de regio, horen daar thuis en niet hier, trouwens dan komt binnen afzienbare tijd weer om de hoek kijken hoe het nu verder moet met de "gezinshereniging",
Daar mooi blijven en nieuw bestaan daar opbouwen, was vrijwillige keuze en de "kindjes"van deze IS brigade weten niet beter en passen zich ongetwijfeld daar beter aan dan hier in de BVNL met de "opvoeding" die ze daar al hebben ondergaan.

0
30 Widaan

@11 : Er wordt toch altijd gezegd, dat je de Turkse of Marokkaanse nationaliteit nooit kwijtraakt? Nou dan, ze worden niet statenloos.

1
31 Wendel

En wie gaat dit allemaal betalen? Er zijn bovendien ook flinke wachtlijsten in de jeugdzorg en veel van die kinderen praten geen Nederlands.
Geen goed idee en denk je niet dat die kinderen woedend zijn en vol wrok zitten om het feit dat hun ouders door het verfoeide Westen in de gevangeniszijn gestopt.
Die Nederlandse IS vrouw die geïnterviewd werd door de Belgische televisie en die terug naar Nederland vrouw stond nog volledig achter het IS gedachtengoed en dat zal voor veel anderen gelden.
Hoe denk je dat die hun kinderen gaan opvoeden na hun gevangenisstrafje.

1
32 Kaksaboemsa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

Die Hugo is eigenlijk een basisschoolleraar. Denk wat dichterbij en ben blij dat deze halve zool niet voor de klas staat.......

1 minuut geleden geplaatst door Magister Nivardus

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@8 Oeps. . . Dan ziet moeders er nog goed uit. Blijft toch jammer van die inktvlekken. . 🤮...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@34 Ik heb een realistische kijk op de dingen. Jij hebt gewoon een rijke fantasie. Maar aan de bijval die je krijgt is te zien dat jij niet d...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@48 Het schijnt voor verschillende sympathieke deelnemers zoals @13, @22, @24 en @43, nogal van belang te zijn wat ik vind van deelname door t...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

Veel te weinig geïnvesteerd in onderhoud.Maar wel elk jaar maximale winstuitkering aan de aandeelhouders....

14 minuten geleden geplaatst door eh

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=bCnuEWLeEEEHauser Lana Trotovsek Erbarme Dich ...

16 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Reconquista
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Die snapt er nog steeds niets van. Dat het volgend kabinet het maar weer snel terug mag draaien. ...

17 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Pianist Jan Vayne belegde 2,6 miljoen na onzorgvuldig advies van zijn bank: ‘Dacht dat dit veilig was’

Aandelen, zonder stemrecht.Wie koopt er nog aandelen?...

18 minuten geleden geplaatst door Weetal

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

19 minuten geleden geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Porn CulosPetticoat SexNaruto Hentai PornJapanese Father And Daughter XxxXxx Saxe MoveTaylor Jevaux PornXhamster ShemaleAngelique PettyjohnBambidoe PornHentaicowgirlSara Michelle Geller NudeXnxx GandReal Lund PicSophia Leone OnlyfansPorno69Hospitsl PornCum PornDiqper PornTelegu PornTallvssmallVietnam PussyBest Lesbian HentaiPlayvidz ComAnateur PornBigbutt Black PornSana Khan PornAnimated Hindi PornSex Telugu IndianXnxx Mom KichanNaked On The BechCheatnextdoorFatal.motelPorn Sexy TeenagerFat Naked Older WomenTattoo Shop PornBbwmature AnalEscort PhillyXx.comvideoResident Evil Village PornSudeep DaughterChina Hot XxxRivika ManiSex LessonsXxx Video 4k HdSex With GirlsWww Hd Xxx VideosRae Lil Black NudeNara Ford IafdAdult 4chan GifAgentrdgirlChastitybabesInterracial FuckBianca Richards NudeSimran Xxx VideoScarlett Jones AnalSuzanne Pleshette NudeHentai3dCheerleaders BjSavannah Bond JoiTelagram NudesIndian Muslim Girl XxxTribbing Close UpReddit Sisy HypnoPorn Hardcore MatureLesbian SextingFree Porn Tube BestCody VoreTamil Aunty Hot XnxxSuhagrat BfLatest XvideosRidhima Tiwari Web SeriesJackandjill PornHindi Nude Sex VideoMorgpie AnalDaughter Punishment PornEva Notty BoobsVirginia Gardner HotWwwsexmex ComLatest Korean PornRisa MirakamiRellifecam.topWildeer StudioKulhad Pizza SexCfnm SchoolBief VideoLina Brilliant PornNhentai PorndudePornoanal GratisBest Blowjob EverانابلPorn Black CougarMilf LesbuansBrazzers Natasha NiceChanel Preston Xxx VideoHot Mom And Son Xxx VideoNew Punjabi Porn VideoKottayam SexInvisible Man XxxNude In Public PornGoldsole57Cfnm CoupleAsianpirnPorne BdFamily NudismKindgirls.ocmAdn 499Bengali Bf PictureZteen Porn VideosParaíso Do SwingJaaden KryelleBig Melons PornOorn FreeXvidei.Hd Teen Porn ComBondage FairiesVixen Com Porn VideosPorn In GardenMylittlepony PornAnimé PornographiqueGay Demon Slayer PornKitty PornstarBest Teem PornVideos XxKrissy Lynn VrSex SroriesBalance Ta NideXxx KoXxxx DeshiSexx HottGrease XxxPokemon Lucario PornLatina Porn ComicsCool Gay MovieCnxx.pressBig Tits With PiercingPregnant Group SexWomen Nude With TattoosPornoestar XxxMalayalam Sex MalayalamMallu HSilicon Doll PornRed Light Distric PornSexo PornografiaCumswallow.clipsBigbooty IgHollywood Actress Nude ImagesSex In ChurchPorn Hmv1080p Porn MoviesTop 10 Indian Porn Actress