Alex Jones
Volledig scherm
Alex Jones © REUTERS

Families van slachtoffers schietpartij Sandy Hook dienen klacht in tegen radiopresentator die beweert dat incident verzonnen is

Twee families van kinderen die gestorven zijn bij de schietpartij in de Sandy Hook Elementary School in Connecticut in 2012, hebben een klacht ingediend tegen radiopresentator en aanhanger van complottheorieën Alex Jones wegens laster. Ze eisen meer dan 1 miljoen dollar van Jones, die lang heeft volgehouden dat de schietpartij een hoax was van de overheid om de burgers te laten instemmen met een strengere wapenwet.

6 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En deze Alex Jones is tevens een goede vriend van Trump, en tot op heden heeft Trump geweigerd om zich te distantiëren van de complottheorieën van deze man.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Vrije meningsuiting is opeens niet zo vrij meer.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Denk jij nu echt dat er geen limiet is aan vrije meningsuiting? Als dat waar zou zijn dan zou er geen enkele rechtszaak lopen wegens laster.
  • Bianca Vantieghem

    6 jaar geleden
    Die gast zit in de top 10 van de meest idioote mensen die er bestaan!!!!!!
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Er zijn wel meer podcasts die deze theorie aanhangen: Jef Rense,Ole Dammegard. De overleden Jim Marrs was ook een van hen en vele anderen.Niet alleen Alex Jones.Ook Katherine Albrecht.