door goudisgeengeld in Buitenland  ·  84 Reacties

  • 42
  • 1291x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Verder een hoop onzin dit hele artikel.

'Hij heeft niks kunnen vinden.'

Wat, ze dachten bij Geotrendlines dat dat gas de vorm aanneemt van een groot blok beton van 20 bij 30 en 45 meter hoog?

Natuurlijk heeft hij 'niks kunnen vinden'. Een journalist is geen chemicus.

12
51 progressiefliberaal

@31 ,

"Op diverse beelden zie je zogenaamde hulpverleners met een stofmaskertje (soms niet eens) en ontblote armen het zogenaamde gifgas gebied inrennen...."

Het lijkt mij dat het nogal een verschil maakt of je je ten tijde van een aanval in het gebied bevindt, of dat je er achteraf in rent.

Zoals de Russen zelf nota bene opgemerkt hebben in de Skripal-zaak als ik het me goed herinner: sommige goedjes verspreiden zich nogal snel in de lucht. En hebben dus weinig effect meer na al redelijk korte tijd.

11
52 progressiefliberaal

"Daar trof hij een heel netwerk van tunnels aan, compleet met plaatsen waar wapens gemaakt werden en waar mortieren tot aan het plafond waren opgestapeld."'

Daar zij 2 yt over gepost op een ander draadje
- 1 is het gangenstelsel onder een ziekenhuis, leeg
Dat is niet vreemd dat een ziekenhuis een bunker onder de grond heeft
- een opslagplaats
ja, die zullen de rebellen vast gehad hebben

Echter die 2 worden in het artikel samengebracht, wat dus 2 los staande feiten zijn

Weer een leugen/framing van het Kremlin

15
53 LGK

@15
Heeft u enig idee hoeveel bloedige oorlogen er zijn gestart op basis van louter journalistiek slecht onderzoek? Bent uw nu zo dom, of krijgt uw een gepaste vergoeding?

6
54 Al

@54

Huh??
De oorlog in Syrie is al 7 jaar bezig
En wordt door Rsualnd in stand gehouden

En nee, een oorlog wordt niet gestart omdat 1 journalist er iets van vind

19
55 LGK

Ik denk eigenlijk dat je de uitspraken van alle partijen die (nu) *iets* zeggen over nieuws dat van enig belang is, per definitie in twijfel moet trekken. Met andere woorden, dat je zulk *nieuws* maar beter kunt laten voor wat het is (vaak *fake*) en er niet op reageren. Want wat je voedt, dat groeit.

4
56 handsfree

@56

Grappig is dan wel wie steeds enig 'nieuws' brengt is het Kremlin
En het westen blijft bij het verhaal

Waarom brengt Kremlin steeds neiuwe verhalen?
Die vaak ook weer snel debunkt zijn, zie de story over chemisch lab in Douma
Een Kremlin story, wat fake blijkt

14
57 LGK

@50
Nee, dat was niet zo lang, vertraging was al opgelopen omdat de leden van het tweede team hun paspoorten nog niet afgegeven hadden en er dus ook geen visa konden verstrekt worden.

De vertraging daarna ontstond omdat er een onbekend aantal kruisraketten (toen) en een paar aanvallen van Israël aankwamen.
Voor hetzelfde geld wordt het team dan toevallig / per ongeluk geraakt, net als bijvoorbeeld in Deir ez Zor waar de Amerikanen een uurtjes Syrische stellingen bestookten waarna IS de stad weer kon overnomen, was ook een vautje.

3
58 Proemevla

Door het hele land zijn tunnels gevonden, gegraven door gijzelaars, tot 35 meter diep, ook in Raqqa, ook in Irak.
In de tunnels zijn (chemische)wapens gevonden, voedsel / medicijnen van hulpverleners (die de terroristen in beslag hebben genomen)

Hier een voorbeeld (er zijn er veel) uit IRAK:

Dus nogmaals, uit IRAK

Wat je ziet zijn mortiergranaten die daar gevuld werden met o.a. chemische wapens.

Gek hè dat daar met geen woord over gerept wordt, niemand roept dat het gelogen is omdat het van de andere kant komt, de zogenaamde goed kant.

Video waarin o.a. terroristen bekogeld worden met stenen en oppakken van het leven in Douma:

2
59 Proemevla

Logisch .
Ze hebben iedereen net zo lang weggehouden tot alles weggeruimd was.

10
60 No newstoday

Een opvallend iets viel me wel op aan het filmpje waarbij mensen werden behandeld voor de blootstelling aan chloorgas. Het leek geregisseerd en iedereen stond rustig op zijn beurt te wachten om afgespoeld te worden, maar als je bloot bent gesteld aan chloorgas branden de ogen uit je kop en krijg je verdomde weinig lucht normaal en blijf je niet rustig staan. Denk maar eens aan je eigen ogen als je een tijdje onder water zwemt in het zwembad en daar zit slechts een heel klein deel chloor in. Hierdoor kwam het filmpje onwerkelijk op me over.

2
61 Gezond boerenverstand

@52 ; En daarom spenderen de Engelsen nu miljoenen aan het schoonmaken van de plaatsen waar dat gif aangetroffen is?

https://nos.nl/artikel/2227782-skripal-werd-vergiftigd-met-vloeibare-vorm-van-zenuwgas.html

1
62 Mariska3

@55 ; Dat vind ik knap. Dus Rusland houdt de oorlog in Syrië in gang... Niet de VS die de terroristen bewapend. Niet Rutte die de terroristen steunt met geld. Niet Israël die Syrië bombardeert. Niet Turkije die van de gelegenheid gebruik maakt om Koerden te vermoorden en aan landjepik te doen. Nee Rusland houdt de oorlog gaande.

Als figuren zoals jij hun zin krijgen wordt Assad afgezet/vermoord. En dan breekt de oorlog pas echt uit want dan gaan al die terroristenorganisaties elkaar naar het leven staan. Zoals Afghanistan, Irak en Libië wel hebben bewezen.

Zelfs een ezel stoot zich in het algemeen niet tweemaal aan dezelfde steen. Jij wil dat echter met liefde en passie een vierde maal doen. Nutcase.

2
63 Mariska3

@62 ,

Zoals eerder gezegd, ik ben geen chemicus. Er zullen vast redenen zijn waarom het schoongemaakt moet worden, ik kan me voorstellen dat als het spul nog op een plant zit of zo en een mens hangt er net iets te lang boven, dat dat nog steeds schadelijk is.

Maar gewoon het gebied inrennen is blijkbaar geen probleem omdat het niet meer in schadelijke concentraties de lucht hangt.

5
64 progressiefliberaal

@3 , "Maar kennelijk is er iets anders aan de hand en verzint een groep iets bij elkaar om als reden te dienen om lekker weer eens te bombarderen."

De bombardementen die uiteindelijk gedaan zijn, zijn anders maar miniem en met zoveel bombarie aangekondigd, dat Syrie zich goed kon voorbereiden waardoor ze er eigenlijk nauwelijks last van hebben gehad.

En ik beweer niet dat ik Amerika niet in staat zie zoiets in scene te zetten om op valse voorwendselen iets te kunnen doen.

Ik zeg hooguit dat als ze het in scene hadden gezet om iets onder valse voorwendselen te kunenn doen, ze wel veel groter hadden uitgepakt.

Want persoonlijk vind ik dat ze juist niet erg sterk hebben opgetreden ten opzichte van de grote woorden vooraf.

2
65 Weet geen naam

@58 ,

"Nee, dat was niet zo lang, vertraging was al opgelopen omdat de leden van het tweede team hun paspoorten nog niet afgegeven hadden en er dus ook geen visa konden verstrekt worden."

Ik ben benieuwd naar je bron. De meeste media die ik heb gezien, zeiden namelijk iets heel anders. Het lijkt me trouwens stug dat Israël die plek zou bestoken terwijl ze weten dat er een OPCW-team onderweg is.

Israël heeft doelen bestookt in Syrië, maar als ik zoek op een combinatie van de trefwoorden van OPCW-team, Israël en aanval dan krijg ik nul relevante resultaten. Lijkt me dus nogal stug dat Israël verantwoordelijk zou zijn voor de vertraging.

4
66 progressiefliberaal

Een interview met Jonathan Shaw, voormailg Generaal vd Britse strijdkrachten in Irak, werd plotseling afgekapt toen hij dingen zei die niet in het van tevoren vastgelegde Westerse straatje paste.

Zaken zoals het motief van Assad om chemische wapens te gebruiken terwijl de strijd tegen IS al voor 98% gewonnen was.

4
67 Snuggles

Journalist Robert Fisk van de Britse krant The Independent bracht ook een bezoek naar Douma en kwam daar tot dezelfde conclusie:
https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html

4
68 B55

* Verwijderd door de redactie *

69 Captain Hero

@66 "meeste media die ik heb gezien"
Die ene bron bedoel je. question

4
70 solidsteel

En de VS en het Westen maar weer eens zonder VN mandaat, zonder een grammetje betrouwbaar bewijs toch maar even wat bombardementen uitgevoerd, dit heet bij ons een democratisch en weloverwogen en evenwichtig besluit om Assad te straffen.

Dus wie moeten er nu voor het Internationaal Strafhof komen, alle voorstanders en uitvoerders van deze bombardementen.

Maar oh ja Amerika doet niet mee aan het Internationaal Strafhof dus die kunnen daar ook nooit daar worden berecht, geen Johnson, geen Bushes, geen Clinton geen Obama en ook geen Trump voor al hun bommen strooien en oorlogvoering maar Assad die zal wel moeten hangen volgens Pinokkio en de EU.

4
71 corretje

@70 ,

NU.nl, Independent, The Guardian en ik heb net dus ook nog op Google gezocht. Nergens iets te bekennen wat het verhaal dat Israël verantwoordelijk zou zijn voor de vertraging, ondersteunt.

3
72 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

73 E.Meel

Goh, dus een tour onder begeleiding van het Syrische leger heeft geen bewijs naar boven gebracht?

Hoe kan dat nou toch????? DUH

Net als die Britse journalist van de Independent, die dan met een dokter spreekt, die zegt dat het niets met chemische wapens te maken heeft, en dat die mensen behandelt werden voor zuurstoftekort, maar dan wel weer moet toegeven dat hij GEEN van de patiënten kent, EN er niet bij was. Oh ja, en het is dan ook nog iemand die alle rebellen terroristen noemt (dus hij is niet echt bevooroordeeld, zullen we maar zeggen).

4
74 Xyron

@24 Dus die melkmuil van D66 stond gisteren weer te liegen (vragen uurtje )
36 gif aanvallen ?
35 door Assad ?
1 door Rebellen ?

3
75 Bollieboos

@74 Ja. Maar aan de andere kant; als er wel gewoon een chemische aanval geweest was en je wilt mensen onder druk zetten als Syrie, dan zou het toch veel slimmer zijn om mensen te laten vertellen dat er een aanslag gepleegd was door de rebellen ter plaatse?

2
76 Winston

@66

[quote]k ben benieuwd naar je bron. De meeste media die ik heb gezien, zeiden namelijk iets heel anders. Het lijkt me trouwens stug dat Israël die plek zou bestoken terwijl ze weten dat er een OPCW-team onderweg is.[/quote]

Dat komt omdat de meeste media of de msm dat nooit zullen vermelden.

United Nations, 12 april:
[quote]Informal comments to the media by H.E. Bashar Ja'afari, Permanent Representative of the Syrian Arab Republic to the United Nations, on the OPCW fact-finding mission to Douma, Syria.[/quote]


Opcw had de paspoorten (4) van het eerste team opgestuurd naar Brussel, Syrië heeft onmiddellijk visa verstrekt.
De Syrische regering vroeg waar de paspoorten van het tweede team waren, antwoord: 'nog niet klaar'.
Het verstrekken van visa is dus vertraagd door landen die het hardst schreeuwen dat Syrië / Rusland vertragen.

Verder op het eind van de video nog een antwoord op de herkomst van Sarin etc. tbv. de terroristen.

Dan. wat begrijp je niet aan een situatie waarbij kruisraketten onderweg zijn, waar Israël onbekende acties uitvoert, waar luchtverdediging kruisraketten probeert uit te schakelen, waar zaken uit koers kunnen raken etc., waar luchtruimen zijn afgesloten voor burgerverkeer, waar sommige luchtruimen helemaal gesloten zijn.

DAT zou veilig zijn? Laat me niet lachen.

3
77 Proemevla

Wat een verrassing........

0
78 Dadbenik

De malloten zijn weer in grote getale actief..
Wel even je story checken bij de baas: Russische ministerie van Defensie heeft zelf verklaard dat er een gifgas aanval is geweest in Douma (maar zeiden dat de Engelsen het hadden gedaan...LOL)

0
79 bierneus

En de Russen hebben productiemiddelen voor gifgas gevonden bij de rebellen......
Ook onbevestigd overigens.

0
80 Tismewat

@ 47 Onnozel? 7 jaar oorlog, zoveel leed en verdriet, maar u kan vanachter uw televisie beoordelen dat de Syriërs die iets negatiefs durven te vertellen over Assad gelukszoekers zijn? U moet zich werkelijk de ogen uit uw kop schamen!!!! slaap lekker verder, naar mijn idee bent u de meest onnozele hier en weet u werkelijk niks af van de reden waarom Syrische vluchtelingen, gevlucht zijn. Daarbij winnen ze er niks mee hoor, ze vertellen het NADAT ze al een verblijfsvergunning hebben gekregen, dus...voor hun maakt het niks meer uit en ik werk niet bij de IND.

0
81 Marita3

@54 u haalt een en ander helemaal uit zijn verband. Dit artikel gaat over één Amerikaanse journalist, die eventjes onderzoek in Douma gaat doen, en hij vindt geen bewijs. Sinds wanneer is een Amerikaanse journalist in staat om chemische zaken te onderscheiden en onderzoeken? en ja de Syrische mensen vertrouwen zeer zeker de eerste de beste Amerikaanse journalist die daar even op bezoek komt. Ik vind het werkelijk onvoorstelbaar hoeveel waarde gehecht wordt aan een verhaaltje van één journalist. Ik stuur zijn verslag naar het land der fabelen. Alsof mensen daar de waarheid durven zeggen tegen een Amerikaanse journalist, als je één ding in een oorlog leert is dat je niet weet wie je kan vertrouwen, dat geldt dus zeker voor de Syriërs die nog in Syrië wonen.

0
82 Marita3

@20 ik denk dat je wel andere zaken moet vertellen om aan een verblijfsvergunning te komen en daarbij vertellen ze dit NADAT ze de vergunning al hebben, dus ze winnen er niks mee. Wat een popi-jopie opmerking zonder enige onderbouwing.

0
83 Marita3

@29 dus.

0
84 Marita3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

42 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Japabese Massage PornMallu Sec VideosMorning SexvideoHighschool Dxd ScenesBlacktube PornBlow Job VodeosRomantic Massage PornAssparade PornChloe Belle AnalPunjabi Desi Porn VideoFingering Girlfriend In PublicTeens Great TitsAmateur MilfsAdult Web SitesStars-766Carrton Porn VideosJapanese PornografySommer Rsy Naked成人 影院Mulheres Nuas 18Belassa PornFemboy Porn AnimationMoney XxxXxx AnmySarah Banks GifIndian Mom And Son XvideosHot Sexi BfXmovies ForyouX Videos[Lesbian Hit PornMs Sethii PornPorno 7dakVer Vídeos Pornos XxxHot Sex Hd MovieOld Man CockLana Rhoades Full PornCocktumblrXmoviesfouryouDesi Maal Sex VideoAsian Women Sex VideoKuki Shinobu HentaiNude Beech VideosAsian Milf TittiesFariy Tale PornAv在綫EscortdGjhyjTick Toc XxxAlix LynxFeedee PornGuydickHot Porn LisbianEnglish Sex PhotoPorne HdDani Danial XnxxXxx Fast VideoAnty Xx VideoChut Marte Hue DikhaoAunty Group SexXxx Sexi Video IndianMassage Japanese PornMilfxxxFree Porn XixxSexe PornografiqueRasiya Xxx VideoMonica RoccaforteKelly Manaco PlayboyBest Asian PornstarrsGay Porn With UncleSpank The MilfMermade PornFirst Night Sex IndianNew Nude VideoSanilion SaxBiharixxxxTamanna MmsSumo SexSierra Ky NudeKim Kardashian TwerkingEbony ProneboneGuys Eat CreampiesShemale RedditDr TubberPorn WhatsJaime King NudeXnxx TagsPrvegaFull Sexx VideoGram SexJapani Hd BfPinning PornXnxx.com Porn FreeDsvr-1293Assamese FukingDaisy Bean PornMothers Sucking SonsInsect HentaiAlaina DawsonNude CampersAngeline RedMutual Masturbate VideoVirtual Reality Free PornShinmai Maou No TestamentBlack Women Having SexMasturbate JoiBlack Sex CamCeleb JjhadThe YncEveryting ButtSleep Sex VideoSpeedonsfwButtinflationSexo En El CarroJapanese Xxx Porn VideosXxx Hot Sister SexIndian Couple PronPron VideioHard Core PornxxxForced Anal VidsManyvidsRashmika Mandanna Xxx HdVeruca James GangbangSmall Titties NudeFreya SteinNude LadyboysXnxx BokepCobtos Eróticos CnnSniffles CruisingHottest Sex ScenesIndan Sex ComGiselle MariIsland XxxInterracial Hd PornHome NakedCojiendo MujerBlack And White EroticaCute00kiaraNude Hd Video DownloadStory Sister PornCouch SexSazondepuertorico OnlyfansBack Side XxxLalathepalaWaifumia LeakSasha Grey PissAsapcillaNatasha Xxx VideoFre Latina PornShane DiesslSunny Leone Ki Sex Video Download