Een beeld van Douma.
Volledig scherm
Een beeld van Douma. © AFP

"Rusland heeft lab van rebellen ontdekt waar chemische wapens gemaakt worden"

Chemische wapensHet Russische leger heeft een laboratorium van rebellen in de Syrische stad Douma ontdekt waarin chemische wapens vervaardigd worden, en een opslagplaats voor componten ervan. Dat heeft defensie-expert Aleksandr Rodjonov aan de Russische staatstelevisiezender Rossija-24 gezegd.

61 reacties

  • john Roderigas

    6 jaar geleden
    ja eerst de ingang verbieden , een lab installeren, en dan zeggen we hebben er een gevonden, simpel wie gaat hen geloven? ik niet.
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Inderdaad zijn veel andere bronnen met meer berichtgeving. Belangrijk is ook dat gifgasbommen niet moeten gedropt worden vanuit de lucht. Het volstaat ze op een lokplaats te leggen die hoogst waarschijnlijk zal gebombardeerd worden. Dan kanje direct de schuld steken op de bommengooier.
  • johan debue

    6 jaar geleden
    En wie zegt dat dit fake news is diegenen die kijken en luisteren naar de alom vertrouwde media.De echte waarheid is te vinden op het internet en nee het is geen fake news voor diegene die het nog niet weten.
  • alois philipsen

    6 jaar geleden
    Zou wel eens juist kunnen zijn en de chemische bommen zullen door het verzet zeker gedropt zijn met papieren vliegertjes want het verzet heeft geen helikopters noch vliegtuigen.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Ik kan alleen iedereen aanraden om de verslagen te lezen van Robert Fisk, voor ze van het net zijn afgehaald. Deze reporter, die tal van beroemde prijzen heeft gehaald, die zelfs Binladen heeft geïnterviewd, die Arabisch spreekt en die van het begin af in Oost Ghouta verbleef.