door Jongens van de Witt in Buitenland  ·  87 Reacties

  • 32
  • 1274x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48

"Uw constante stroom sprookjes is anders ook wel onavolgbaar.'

Tja, waarheid is iets moeilijks voor u
Dus plakt u er een sticker 'sprookje' op

Ipv het verder te onderzoeken
Wel zo makkelijk voor u

11
51 LGK

@37
Dus niet alleen maar.
Vooral niet op 7/8 februari jongstleden.
Honderden doden , niks geen IS , regerings-stellingen , ook honderden Russen.

4
52 eh

@52
Tja, als Syrie een bedreiging vormt voor de Koerden, dan grijpt de coalitie in
Wat is daar moeilijk aan?

12
53 LGK

@53
Los van die nonsens (er was één lichtgewonde Koerd ) .
Het was toen duidelijk geen actie tegen IS net zoals deze keer.
De naam dekt de lading niet !!!!

4
54 eh

@54

Wat snapt u niet aan het feit dat, het gebied wat de Koerden nu onder controle hebben, waar voorheen IS zat, dat de coalitie dit zal verdedigen?

13
55 LGK

Dat mensen , waarschijnlijk zonder te lezen @47 minnen , zegt genoeg.
Welterusten.

7
56 eh

@55
YPG , ze zijn socialisten , dus hoelang zullen ze nog door de VS gesteund worden denk je?

6
57 eh

@35 bellingcat is een van de meest vooringenomen bronnen die er is. Stop eens met het plaatsen van nep nieuws en hun bronnen. Bellingcat is 100% propaganda

8
58 Grasshopper

@42 @44

Let ff op de laatste twee letters in de link, 'us', daar komt het vandaan uit de VS. Er zijn meer van die organisaties of ngo's, bijv. usaid.

https://www.uossm.us/

5
59 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

@35
Lees het commentaar eens wat er onder staat, een paar van die mensen zijn wakker, het is gewoon gelul van Bellingcat

8
61 Proemevla

@60 De titel die TS heeft ‘meegegeven’ wijkt sowieso al af van het artikel, enkel mensen die hun eigen beeldvorming aan de man willen brengen, doen dat.

8
62 Crannbuidhe

Niet vergeten hoe het begonnen is, een belachelijke video vanuit één bron, geen enkel bewijs, maar wel alvast Syrië / Assad, Rusland en Iran beschuldigen van een aanval met Saron / chloor en Syrië bombarderen.

8
63 Proemevla

@63 En dit dan nog eens na maanden lang dat ze roepen over fakenews op Social media.
Dan zien ze een filmpje op Social media , zonder bron , onderzoek en een spatie bewijs en meteen een land bombarderen.

Je kan het echt niet zo gek verzinnen.

7
64 solidsteel

@55 lol de coalitie verdedigt tegen wie?
De Turken?
Snap je nu zelf niet wat voor trieste grap je aan het verdedigen bent?

Daarnaast kunnen de Koerden ook niet zomaar grond opeisen.
Of zou je dat in Oekraïne ook toelaten?

8
65 Eastwood

Na verschillende verhalen en bronnen gelezen te hebben is het enige dat mij echt bij blijft dat het westen wil dat Assad gifgas heeft ingezet.

Onmiddellijk, zonder enig onderzoek, wordt een filmpje op social media als waar aangenomen na maanden, meer dan een jaar, een constante stoom van kritiek op diezelfde social media vanwege aangenomen 'nepnieuws'. Blijkbaar is het nepnieuws als het hen niet uitkomt en waar als het in hun straatje past.

Als er al gifgas was gebruikt dan zou Assad dat moeten hebben gedaan. Dat de terroristen óók bewezen gifgas hebben gebruikt wordt opeens compleet genegeerd. Dat in de setting waarin het gebeurde die terroristen daar alle voordelen bij hadden en Assad alleen maar nadelen, wordt ook volledig genegeerd.

Dan komen er mondjesmaat getuigenissen binnen dat er helemaal geen sprake was van een gifgas aanval. In een Pavlov reactie wordt dan gesteld dat die getuigen Assad aanhangers zijn en dat ze dus liegen. Al snel daarna volgen de berichten dat diezelfde Assad aanhangende getuigen bedreigd zijn dat ze de waarheid niet zouden mogen spreken.

Vluchtelingen zouden (daar zijn [nog] geen beelden of interviews van) getuigen dat er weldegelijk een gifgas aanval is geweest. Maar de kritiek dat deze mensen (financieel) voordeel hebben bij die verklaring door een grotere kans op asiel in het westen, blijft opeens geheel uit.

Dan nog een curieus gegeven: Die terroristen, door het westen gesteund, hebben de burgerbevolking dus dwangarbeid laten verrichten, nog gevaarlijke ook.. om voor de oorlogsvoering tunnels te graven, mijlen lang. Hetgeen toch een beetje aan de spoorlijnen van de Jappen doet denken. Maar daar hoor je niemand kritiek op leveren. Nee, diezelfde burgers zouden, volgens de MSM, toch echt het liefste Assad weg hebben en onder die terroristen gebukt willen gaan. Raar maar waar.(?)

Hoe dan ook. Of er nu een gifgas aanval is geweest of niet.. Of die dan door Assad gepleegd zou zijn of door anderen.. Dit hele zaakje stinkt aan alle kanten.

En dan zie je zo'n filmpje van Geenstijl waarop mensen uit de tijd van de Koude Oorlog, bij hoog en laag beweren dat Assad fout zit, dat Syrië feitelijk bestuurd wordt door Rusland en Iran en dat alleen daarom al de westerse coalitie de Russische gezinde regering zou moeten afzetten.

En dan kom je opeens, tussen neus en lippen door, tot de feitelijke motivatie van dit hele slechte toneelstuk; het minimaliseren van de invloed van Rusland op de wereldpolitiek.

5
66 Mariska3

@60 Zou kunnen kloppen. Jij bent ook een "ervaren" reaguurder., dus nep.

5
67 Desphex

@66 ; Normaal gesproken hoor je mij niet over minnetjes. Maar in dit geval vraag ik me af wat er in mijn post niet klopt. Is het omdat ik niet blind achter de MSM aan ren?

5
68 Mariska3

@68 Waarschijnlijk ja, omdat je eigen visie hier duidelijk maakt, ook ik vind dat er een luchtje aan zit, maar hier op dit forum krijg je geen poot aan de grond en word je weggezet als Putin lover, wat natuurlijk niet zo is. We weten niet wat ze achter onze ruggen uitvreten, we kunnen alleen onze eigen conclusies trekken.

5
69 lisaaatjuh

@69 ; Ik geef toch aan dat ik niet oordeel of er nu een gifgas aanval is geweest en zo ja, door wie dan. Ik geef alleen aan dat ik die hele berichtgeving daarover absurd vind en vind stinken.

Je moet toch wel heel erg achterlijk zijn om deze hetze voor zoete koek te slikken.

4
70 Mariska3

In een oorlog is de waarheid de eerste die sneuvelt...

Al in 1914 werd in de Franse pers een charme offensief ontketent om de bevolking pro Rusland te krijgen. Na de Duitse inval in België kopten dezelfde kranten dat Duitse soldaten zich misdroegen en baby's de lucht ingooiden om ze met hun bajonetten weer op te vangen. In Duitsland werd de soldaten wijsgemaakt dat alle Franse vrouwen hoeren waren...

Propaganda is van alle tijden en bedoeld om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Alle partijen maken zich hier schuldig aan. De een niet meer of minder dan de ander.

3
71 Feldwebell

Er zijn een aantal doelen.

Verborgen wil worden dat Assad wederom een groot deel van zijn land bevrijd heeft van terroristen.
Motivatie opbouwen om de illegale aanwezigheid van de VS te rechtvaardigen (die overigens o.a. 'zit' in het rijkste olieveld van Syrië. (blokkeren van inkomsten van het land)
Demoniseren van Rusland en Iran.

Men al bezig is met herstel, leveren van hulpgoederen / levensmiddelen en materieel, niks daarvan komt uit het westen, integendeel, de sancties tegen het land, ook medicijnen / medische apparatuur, worden gewoon overeind gehouden en dat treft de burgerbevolking, treft de zorg in het land.
Iran wordt wat dit betreft al heel lang door sancties getroffen, vele illegale pogingen van de VS om ze uit het Swift systeem te krijgen etc., Iran is al lang bijna in het bezit van kernwapens.

Tip, een volgend land wordt Pakistan, de VS oefent nu al met zwart maken van het land.

5
72 Proemevla

@62 ,

TS leeft dan ook in een eigen wereldje question
En vind het blijkbaar nodig om nieuws naar zijn/haar eigen hand te zetten, bij gebrek aan inhoudelijke argumenten...

5
73 jodelatedieho

@73 ; Nou ik vind argumenten als "Assad is een dictator", "Poetin is een eng mannetje" ook niet zo sterk inhoudelijk.

3
74 Mariska3

@66
Uit het artikel blijkt duidelijk dat de arts daar geplaatst is om de visie van Asset te verkondigen.

Als ik zo de reacties van Rusland trollen LGK, Proemevla, Eastwood en Solidsteel onder elkaar zie staan, dan kan ik alleen maar concluderen dat het Rusland blijkbaar serieus is dat we dit onzin verhaal gaan geloven.

Dan kom jij ook nog eens een keer met je onzin stukje, waarmee ik je in het zelfde rijtje als bovengenoemde plaats.

Dan volgt vanzelf het minnetje.

7
75 Realisme graag!

@72 Pakistan en India zijn momenteel zo ongeveer de grootste wapen inkopers vd wereld.

Pakistan wordt zwart gemaakt door de USA omdat ze steeds meer wapens kopen van Rusland, en steeds minder van de USA.

4
76 Snuggles

@75
"Uit het artikel blijkt duidelijk dat de arts daar geplaatst is om de visie van Asset te verkondigen.
" ; dat zuigt u uit uw dikke duim , dat staat er helemaal niet
en andere mensen voor trollen uitmaken , zegemeer over u dan over die personen.
@73 . bij gebrek aan argumenten de TS belachelijk willen maken ,kansloos.

4
77 Jongens van de Witt

* Verwijderd door de redactie *

78 Captain Hero

Kijk zo doen wij dat in het Westen een hoop lawaai over Trump en de Brexit en dat lawaai is als sneeuw voor de zon verdwenen door een mooi verzonnen verhaal met bijbehorende bombardementen en een Syrier die wel wilde vertellen dat al zijn familieleden door gas waren omgekomen, sterk bewijs toch.

Kom op Pinokkio weet jij ook nog een mooi spookje over proportioneel en zo.

3
79 corretje

@59

Welke link, er staat helemaal geen 'US' in de link die 42 postte. Sowieso irrelevant, en het bewijs dat je eens wat minder op RT moet kijken en wat meer op de sites van normale kranten.

The Guardian is een Britse krant, geen Amerikaanse.

4
80 progressiefliberaal

@76
De VS verwijt Pakistan dat ze te weinig doen aan het oplossen van het conflict in Afghanistan en willen daarom hun subsidiekraan dicht draaien.

@80
Nee, natuurlijk staat die link er niet, dan zou namelijk iedereen gelijk weten dat het gaat om een organisatie uit de VS, net als usaid dat is.
Dat is niet echt een objectieve bron, integendeel.

7
81 Proemevla

@60 mooi, wanneer stop je met reageren hier? Na LGK ben jij de grootste nep nieuws aka propaganda verspreider

4
82 Grasshopper

@77
Begrijpend lezen is duidelijk niet je sterkste punt.

4
83 Realisme graag!

Waar blijft het grote nieuws? ... Onze grote westerse leiders zijn leugenaars. Doen stof opwaaien om de burger af te leiden van de laatste misdaden enzovoort ..

2
84 sparta

Hup..., ook dat zooitje het gevang in die zo hard gelogen hebben over Irak...
Honderden duizenden doden op valse gronden en leugens op hun geweten...

Hoor ik al sirenes loeien...?
Nog niet...? Balkie ook nog niet...?

Tjeesus..., wat duurt dat toch lang...

4
85 Tjeesus...,

@83 ; Hoezo 'begrijpend lezen'? Begrijpend lezen betekent dat je begrijpt wat er geschreven staat. Niet dat je er hele verhalen bij gaat verzinnen.

Die journalist verslaat een verhaal van een senior arts en tekent op dat die arts Assad gezind is.

Jij verzint er dan bij dat deze man helemaal niet in dat ziekenhuis aanwezig was tijdens die zogenoemde gifgasaanval maar daar achteraf uit strategische overwegingen door het Assad regime geplaatst is om gewenste antwoorden te geven aan los rondlopende journalisten.

Kijk; zo komen de sprookjes dus de wereld in.

2
86 Mariska3

@81 ,

Ja wat is dat nou voor flauwekul?

Eerste zeg je 'kijk even in die link, dan zie je 'us' staan', dan geef ik aan dat die letters er helemaal niet in staan en dan kom je weer met een slappe smoes dat 'het er natuurlijk niet staat' omdat anders iedereen het door zou hebben.

Weet jij zelf eigenlijk af en toe nog wel wat je zegt? Minder Kremlin-propaganda lezen, je begint al net zulke wartaal te praten als die types in Moskou.

1
87 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
SCHOKKEND: CDC bevestigt dat er meer dan 1 miljoen extra sterfgevallen onder ouderen zijn geweest sinds de FDA het COVID-vaccin “goedkeurde” - Dissident.one

@3 Ja... Ik heb er geen verstand van hoor. Maar ik dacht. Ik draai het maar eens om....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@66Natuurlijk. Jij bent ook allesbehalve fatsoenlijk, dus nogal logisch dat je het met hem eens bent....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@63 Zo heb je me ook van dat andere forum afgekregen.Leugenaar dat is je eigen beslissing geweest omdat de moderatie daar wel hun werk doet....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
OMT adviseert maatregelen vanwege uitbraak mazelen

@7 Het zal wel over de geregistreerde gevallen gaan.Vroeger kreeg ieder kind de mazelen. Misschien hoort het er ook gewoon bij....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@64 Dat is fijn om te horen, want hij/zij is een heel stuk fatsoenlijker dan jij bent. Dat moge wel duidelijk zijn. 😊...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

FrisseBries
SCHOKKEND: CDC bevestigt dat er meer dan 1 miljoen extra sterfgevallen onder ouderen zijn geweest sinds de FDA het COVID-vaccin “goedkeurde” - Dissident.one

Dissident.one. Een totale nepnieuws site. Maar dat mag hier gepost worden....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

spookrijder
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

Slachtoffer van de in Europa heersende deugdictatuur. Ik heb met die agent te doen....

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Real Mommy PornHannaowo PornKathryn Mae Johnny SinsElle Faning NudeAngel LongLexi Rivera PornPorn WheelAustin White NudeModal Sex VideoXbuddy9DirtyroulleteeMost Popular Male PornstarsFatalmodel LoginNaked Women PicturesHot Girls KissingHmn-410Lena Nersesian PornCuming In DaughterSpicyplumpersSovereign Syre StepmomIshow Speed PenisExploitedcollegegirlaPorn In TwitterNikkisimsPaheal.net Rule 34Ashton SummerChut Ki KahaniNublies Porn ComPee Hole PornXvid TwitterXlxxx MoviesPorn Deliver팬더티비Video Marathi SexKerala Boys Sex VideoBrother And Sister Hardcore Sex VideosMuslim Aunty Porn VideosRedtubepornoNude Black MenAteven Universe PornXxx Fast VideoNite XxxMirzapur Season 2 Sex ScenesXxx SasurSexv VedioHardcore Lesbuan PornPorn ChinesaFilmo PornEden Brolin NudeIndian Penis PicMia Malkova BfTube PerverjaAsian GangbangersSpankjng VideosMommy Blow's BestCandy PornGame Of Thrones SexyWwe Women NudesTeennudeRule 34 AnimatorsOnlyfans Account FinderKiera Nicole NudePriyanka SexMaking SexJav Tune ComLeon And Mike PornParodieparadiseNaked Women MastCandolisme PornXnxx Hot Sexy VideoIndian Honeymoon Sexy VideoBeazzers Sex ComLatina MasterbatingPorn ItalRecord ChaturbateWxhamsterLobstetubeTeenpussy VideoPorn EcuatorianasXxx Hindi Sasur BahuCharisma Carpenter PlayboyJayden Jaymes CreampieRyan Conner DreddNekopoi.cqreSmall Boobs PornChudai Hindi AudioNahate HueXxx Kinnar VideoJessica Chastain Sex SceneBrazzers Video ComTelugu Prostitute SexPuku In TeluguHannah Barron NudeBig Titts Porn PicChatirbatzJogo De Fazer SexoNora Fatehi Hot XxxMandy SkyPornvideaLaura Desiree PornToroporn OMarina Sitis NudeXvideos ToReal Penis ImageJuq 351 JavLana Rhoades TushySister And Brother JabardastiPornhubtinyStockingb TeasePelículas Completas EróticasGoth SlutFan TopiaKim Kardashian NudeJessica RyanOral AmberLeah Gotti DpFree Porn OnlneSsbbw FacesitLoreleifindsPorn Telegram GroupsMulher Do Tiktok NuaMelissa Barrera NakedAbuelitas CojiendoHoda Kotb NudeDaisy Duck PornFreeadult Porn MoviesHarely DeanVideos Of Granny PornPornô Caseiro GrátisAsseating GifRailey DisselMen DickSesxi VideoIndian Latest Hot Web SeriesCumfacial GifsUtahjaz LeaksFoot Goddess LeylaBengali Mom Son Sex VideoClose Up Virgina PicsBrazzers Porn Videos For FreeGay Gangbang PornAsian Bbc XxxMona AzarDesi Women Xxx VideoCrack WhoreLesbians Humping Each OtherX Hamster .comHardcore TeenUllu Web Series SexDownload Porn Com