Goffe Struiksma
Volledig scherm
© Goffe Struiksma

Half gegaarde zalm met boksoi en sobanoedels met zeewier

Met de lauwwarme noedels is dit een heerlijk lentegerecht. Boksoi is het kleine broertje van paksoi. Kun je ’m niet vinden in de supermarkt, vervang de hoeveelheid boksoi dan door een halve struik paksoi.

  1. Onervaren afwasser Daniel (32) blufte zich tot chef in sterrenrestaurant: ‘Alles opgegeven om te koken’
    PREMIUM

    Onervaren afwasser Daniel (32) blufte zich tot chef in sterrenres­tau­rant: ‘Alles opgegeven om te koken’

    Als lastige leerling ging hij van school naar school, totdat de 17-jarige Daniel als afwasser in de keuken van een restaurant belandde. Het was liefde op het eerste gezicht met het horecaleven. Toen hij solliciteerde bij sterrenrestaurant Inter Scaldes was hij eerlijk. ,,Ik kan niks, maar ik wil heel graag”, blufte hij zich naar binnen. Anno 2024 jaagt hij zijn droom na en wil hij zijn eigen ster.
    Delft