Asielzoekers lang in de bijstand (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  239 Reacties

  • 32
  • 1795x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@193
Kreeg je bij je inburgering geen Nederlandse les ?

4
201 Deelname

In de grote steden 100-150. Zelfs in Zeeland lopen er rond. En in heet Nederland een paar honderd

1
202 Jan met de korte achternaam

@199 in de grote steden 150 en totaal in Nederland 150 boerka dragers. Ook Zeeland heeft boerkadragers

2
203 Jan met de korte achternaam

@203 dat is een mythe, het zijn er een paar, misschien wel nul: https://www.nrc.nl/nieuws/2012/03/09/nederland-telt-hooguit-150-boerkadragers-12270585-a1013920

5
204 Attercopus

* Verwijderd door de redactie *

205 Undertaker

Ik zou de wèrkelijke cijfers wel eens willen zien.
Want ik geloof hier helemaal niks van!

3
206 Jan met de korte achterlul

@204 . Attercopus. Zie elke dag in Haarlem een boerka draagster op een bakfiets zo een als Jesse Klaver voor bij gaan. Kindje in de bak en netjes richting aan geven bij de rotonde en de andere kruispunten,deze heeft zich dan toch netjes aan gepast.

2
207 briand

@207 dat is hoogstwaarschijnlijk een niqaab en geen boerka.

1
208 Attercopus

Er zijn asielzoekers die nog nooit gewerkt hebben er hier al 20 jaar zijn. Tja, het beleid moet anders, het is nog steeds mogelijk om gewoon zonder werk je leven te leven hier, dit geldt òòk voor Nederlanders, Bij sommige mensen is in de bijstand zitten gewoon een levenswijze geworden, alsof het niet anders kan, waarom zou ik werken? Heeft heel veel met mentaliteit te maken dan met wat anders, en in Nederland wordt erg veel getolereerd. Veel buitenlandse dames werken als poetsvrouw en verdienen en zwart bij, wie controleerd dat ??

2
209 Marita3

@208 . Mogen de dames die boerka of niqaab dragen het toch iets beter hebben dan de dames in de stad In Salah,Algerije, daar mogen ze slechts met een oog kijken.

1
210 briand

LOL NOS NIEUWS, asielzoekers lang in de bijstand.

Ja DUHHHHHHHHHH

0
211 etymologie

@203 Ik zag er in mijn buurt Rdam zuid altijd 2 lopen. Niet samen, maar je kunt na een tijd wel zien dat het verschillende personen zijn.
Ik kom weinig meer buiten, maar wordt zomer, ben benieuwd of ik ze nog zie. Wat ik wel zie zijn die arme meisjes van 6 7 8 jaar oud met een hoofddoek om. Kan daar zo boos om worden dat zij dat verplicht moeten dragen.
6 Jaar en verplicht in 30 graden of meer een zwarte hoofddoek ophebben, nee dat is gezond.

1
212 etymologie

Afschaffen die hoofddoeken voor elk mens onder de 18. Wie daar tegen is, vertel mij graag waarom het zo belangrijk is?

1
213 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

214 Pxf7+

@212 En durft het niet hoor, wordt anders vermoord denk ik. Maar als je een 6 of 8 jarig meisje vraagt of zij een dag zonder hoofddoek wilt spelen, wat denk je dat ze kiest?

0
215 etymologie

@209 Marita. Durft U niet Nederlandse vrouwen te noemen die dit ook doen.

1
216 briand

Gelukkig was dit onderwerp ook op de radio. Ik geloof BNR, en die gingen dieper op de materie in.

Ruwweg dit: of je gaat direct werken in de schoonmaak als flexkracht onder het bestaans minimum, of je gaat eerst een diploma halen om dat een modaal salaris te vangen waarmee je belasting betaald. Als je leraar was in het land van herkomst, dan wil je dat hier ook doen toch?

Toch wel even een nuance.

2
217 Merlanni

@200 Maar verder wel zo duidelijk dat je het begrijpt? Nou job wel done dan toch !

2
218 Louis Vandaal

@201 Bij jou verschiet je vinger nooit op een andere letter of wel,jankers kijk waar ze op letten
als ik een scheet laat ben ik een antisemiet ga asjeblieft huilen man

2
219 Louis Vandaal

@109 Wat een domme opmerking zeg. Jij zegt dat geen enkele Arabier een andere Arabier kan verstaan. question Je slaat weer erg door, haha.

@112 Ik heb een aantal jaren in Amerika gewoond als kind zijnde, heb een Amerikaans (nu Nederlandse) vriendin en ik kan je vertellen dat ik vloeiend Engels spreek. Mijn Duits is vloeiend, dit weet ik van oom + neefjes uit Zwitserland. Italiaans spreek ik vloeiend, weet ik van de familie uit Italië van mijn moeder haar kant. Afijn, wanneer ik vloeiend zeg dan bedoel ik ook vloeiend.

@115 Dan is er toch echt iets mis met jou hoor, sorry. Wat was die toets makkelijk met een beetje basis-kennis over Nederland en haar cultuur. Als zelfs mijn Amerikaanse vriendin er geen moeite mee had... Kom op zeg!

@152 Ach, ik hoef gelukkig niemand iets wijs te maken. Ik ben blij met mijn talenknobbel en het voordeel wat ik met mijn autisme heb bij het oppikken van talen. Ik merk dat anderen (zoals jij) er best wel jaloers op zijn. Is niet erg hoor, jij zal vast goed zijn in andere dingen zoals jezelf een ego-boost geven door spelfouten op het internet te verbeteren.

5
220 Bluth

@220 "Ach, ik hoef gelukkig niemand iets wijs te maken. Ik ben blij met mijn talenknobbel en het voordeel wat ik met mijn autisme heb bij het oppikken van talen."

Zolang je maar gelukkig ben, Bluth.
Geniet vooral van je zelfoverschatting question

0
221 Mappie

@213 ik ben daar tegen omdat ik niet vind dat de overheid kledingvoorschriften moet gaan geven. Het belang is onze vrijheid, en het beperken van de invloed van de overheid op ons privéleven.

3
222 Attercopus

@29 Is erg makkelijk. Dit en dat horen bij het. Je kunt ipv het meisje dus dit of dat meisje gebruiken. Alle drie eindigen ze met een T. Dit=dichtbij Dat=ver (de a van far zit erin)

Deze en die hebben te maken met de. Alledrie hebben ze "de" erin. Dus horen ze bij elkaar.
De auto kan dus deze of die auto worden
Deze=vlakbij Die=ver
Simpel ezelsbruggetje is het niet?

0
223 xativa

@223 "Simpel ezelsbruggetje is het niet?"

Inderdaad en als je eenmaal weet of het "de" of "het" huis is, "de" of "het" straat, tuin, raam etc. biedt het zonder meer soelaas question

Klopt mijn vermoeden dat jij, zoals ik, het Nederlands vanuit een andere taal hebt moeten leren?

Ik was gek op dit soort ezelsbruggetjes.

2
224 Mappie

84 % ???? 100% zullen jullie toch zeker bedoelen

2
225 knorkokkie

@222 : de overheid heeft allang kledingvoorschriften wettelijk bepaald. Geen gezichtsbedekking bv. En ook zijn er ongeschreven regels, zoals het dragen van pakken, dassen, hoge hakken (vrouwen) in het bedrijfsleven. En, heel belangrijk, verbod op hoofddeksels bij de meeste onderwijsinstanties. Dus de vrijheid die je noemt valt nogal tegen. Probeer maar eens een trui te dragen met een hakenkruis erop, wil ik zien hoever je komt. Daarbij komt dat 'kledingvoorschriften' een hele handige smoes is. Een hoofddoek is een religieuze uiting tot men vastloopt in de voorschriften omtrent het verbod op reli-uitingen (grote kruizen, keppels, tulbanden) in overheidsgebouwen; dan is het ineens een 'kledingstuk'. Een hele hypocriete draai.

0
226 Ness

@226 "de overheid heeft allang kledingvoorschriften wettelijk bepaald. Geen gezichtsbedekking bv."

De overheid heeft maar heel beperkte regels gesteld, om zoveel mogelijk vrijheid voor het individu te laten. Er gelden alleen regels omtrent de identificeerbaarheid van personen (dus gezichtsbedekking) in bepaalde situaties. Dus alleen de veiligheid gaat boven de vrijheid van het individu. Oh, en ja, er is in ons land inderdaad ook een verbod op hakenkruizen. Stoort je dat?

0
227 Attercopus

Daar gaat Pinokkio weer met zijn leugens.

1
228 corretje

@220 Je snapt toch wel wat ik bedoel. Een Arabier uit Saoedi-Arabië kan een Arabier uit Libanon niet verstaan. Sterker nog, de verschillen tussen landen zijn zo groot, dat als ik Ivriet praat met let's say een Qatarees, hij denkt dat ik Egyptisch Arabisch praat.

1
229 Yisrael

@222 Dan zit je de rest van je leven vastgeroest en je bent altijd in je achterhoofd bang dat je iets verkeerds doet wanneer je de hoofddoek afdoet.
En niet omdat jij het graag wilt dragen, maar nee, wat allah en je familie en omgeving ervan vinden.
Want als je het af doet, dan ben je ineens geen echte moslima meer, dan ben je een hoer.
En degene die dat vinden, die zijn uiteraard ook met diezelfde gedachten gehersenspoeld vanaf de geboorte.

Snap dat je vrijheid belangrijk vind, dus moet je kinderen beschermen. Je kunt kinderen ook laten drinken en blowen of spuiten en snuiven, is je eigen vrijheid? Maar lijkt mij ook niet bevorderlijk voor de rest van je leven, zelfde geldt voor religie.

0
230 etymologie

@230 Het zelfde zie je gebeuren bij andere groepen die binnen hun groep bepaalde kledingvoorschriften hebben (orthodoxe joden, orthodoxe protestanten, neonazi's, kakkers ...). Binnen de eigen groep wordt het verwacht of ge-eist, maar daarbuiten wordt verwacht of ge-eist dat je je kleed naar de groep waar je je op dat moment in begeeft. Ik denk dat de dochter van een neonazi echt niet met een hoofddoek op thuis moet komen, zelfs als ze er zelf voor kiest omdat ze het leuk vindt.

Ik heb ook de oplossing niet; ik zou liever zien dat iedereen tolerant en relaxed is, maar de realiteit is dat heel veel mensen vinden dat het alleen op hun manier goed is, dat hun standaard de enige juiste is. Je kunt als overheid niet achter elke voordeur gaan staan om te eisen dat kinderen niet beinvloed worden. Kindermishandelijk aanpakken is natuurlijk prima, maar een bepaalde kledingcode lijkt me geen mishandeling. Ik denk dat de enige oplossing is om het tijd en ruimte te geven: des te meer druk je op een groep legt, des te meer gaan zich juist afscheiden in hun eigen bubble. Maar zoals ik zei: ik heb de waarheid niet in pacht.

0
231 Attercopus

@46 . Verkaast is een leuk woord, maar ik ben hier geboren, dus een Nederlander. En ja.. Voor Oranje hang ik zelfs de vlag uit.

De kansen die ik kreeg werden door mijn ouders geïnitieerd. Niet iedereen krijgt dat, of is in staat dat te kunnen doen omdat ze continu naar beneden worden gehaald.
Ik heb gezien dat Nederlanders op de schouders werden genomen voor een middelmatige prestatie terwijl allochtonen na een geniale inzet niet eens werden aangekeken. Naar mijn mening mag dat wel eens veranderen door bewust kansen te creëren.

De uitzonderingen hierop zie je voornamelijk in de sport en de commercie. Ons team, ons geld

0
232 Scalple

@232 Dat is aan de allochtonen zodra de pieken naar beneden afnemen dan krijgen ze evenveel waardering als Nederlanders

4
233 Ikke44

@233 . Ik kan uit ervaring beamen dat het niet zo is.

Tenminste, geen waardering zoals die geldt voor de eigen gelederen eerst. Het is een redelijk hoge drempel.

0
234 Scalple

@234 Mijn ervaring is dat dus wel
Allochtonen zullen moeten stoppen met bejaarden mishandelen bijv
eerder krijgen geen tot weinig waardering
en niet massaal in de uitkering hangen
Met alle nieuwe asielzoekers gaat het niet beter worden
Niet goed maar wel begrijpelijk

3
235 Ikke44

@235 . Bejaarden mishandelen?? Ik lees net op een draadje dat twee blanke jongeren iemand hebben overvallen op een scootmobiel??

Nederland kent zoals iedere cultuur meerdere lagen en subculturen. Kan ik alle Nederlanders over 1 kam scheren indien er een paar malloten bejaarden aanranden?

0
236 Scalple

@236 Dat draadje ook gezien
Die zijn niet beter dus maar veel vaker gebeurd dat door allochtonen
Vandaag ook weer gezien
In een woning binnendringen en dan weer met een stoel mishandeld worden

Haha waren het er maar een paar
Haat tegen ongelovigen zit diep daarom al dat geweld
Kijk eens wat vaker Opsporing gezocht dan zie je wel dat het er geen paar zijn

4
237 Ikke44

@237 . Jammer dat je het zo ziet.

0
238 Scalple

@238 Ik zie het niet zo
De maatschappij ziet het zo
Ik weet ook wel dat het eigenlijk zo niet hoort maar het is niet anders
Waarom denk dat allochtonen zo moeilijk aan een baan kunnen komen
Omdat alle werkgevers racisten zijn ?
Nee dus
Welk ras maakt voor hun niet uit
Werken dat moeten we allemaal
Kansen genoeg nu

3
239 Ikke44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

zojuist geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

5 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

5 uur geleden geplaatst door eh

NK. App
Brittney Renner PornNight Of RevengeSxry PornHentai InflationBigboobs JapanBrazzrrs MilfCelebdjihadCreolytaXvideos BonecasBig Ass Fuck PicsOnee ChanRamakrishna Sex VideoAunty Sex Boy VideoTwinkmoviesClub SevanteenFuckinyourcityLez Face SittingLisa Ann CopXxx Full HindiPornstar Porn MoviesDaniel Weber PornBig Black DockPorn For HweMr.deepfakeSstrip ChatNadia NakedLaya StormSuhagrat Bf VideoKamwali Bai XxxXxxkuPhim SexBlacked XnxMiss Raquel PornhubXxx Mp4 VideosPurn VidosSex BasBoobs Milk GifKareena Kapoor Fucking ImagesOsho On PornMegaroticصور النيك المتحركLoceherfeetHentai Em HqMoms Daughters NakedAngeli Khang Sex SceneGirl XxxNude Next DoorMarie Temara. NudeKajal Aggarwal NakedBrother And Sister Share Bed Sex VideosMolly Little PornDesi Gujrati SexSophia Leone New PornAdivasi ChudachudiLesbian Love Making VideosDick CockOnmyfansJovens PeladasBillie Elish BoobsXxx ArkestraHindi Heroine Sex MovieHard PoronoAplicativo De Filmes PornosSavanah Bond AnalNisha Guragain XnxxChloe LamoureXnx Porn SexJuicytee PornOnly Fans LatinaSkyexsummers OnlyfansBf Sex XxxxTop AsianpornstarsEbony BrazzerzTattoo On PenisRomantic Porn Videos ComMiley Cyrus Porn VideoPornmovies StreamingVaibhavi Shandilya SexTamil Sex Video Hd VideoWhat Every Frenchwoman WantsZaawaadi AnalGuy Loses Virginity PornOlivia Thirlby NakedMalayalam Sex Hd VideoGrace AlexaRani Chatterjee SexPakistan Sex VidioAdult Truth Or Dare GameNirmala Aunty SexChina Sexy Movie HdBindaniKitzia SuarezMesudachi The AnimationBad Mom PornKaley Cuoco NudeSliping Mom Sex VideoBeautiful Girl Xxx Sex VideoTv PornshowPorn Free SearchGaymaletuheSons Of Anarchy TiggerKajal Nude PhotoSex Cartoon Sex CartoonHoby BuchanpnScateating PornAllie RaeMum And Son Sex Video ComXxx Sexy Adult VideoTamil Aunty Mms Sex VideoJaelyn OnlyfansAmirahdyme PornGata Gold.Katey CummingsJada Kai CreampieOne Ounch Man PornFill Up My Mom.comIndin Xxx VediosLauren Pixie XxxSexo De GuatemalaCaballoxxxBadhoe ComLyndsy Fonseca NudeBlacked Hot ComHindi Sex ChatPrivate Society TubeArabelle Raphael BlowbangFamily SacanaAdultlook.comFreeporn/toonNew Girl Xxx VideoAva NottyHot Teacher Big BoobsVideo Porn IndiNudeofraphyPornhubs SiteDeepika Padukone XvideoNixindianReshma Telugu Sex VideosJapanese Father XvideoLulu Chu DpSexual Stories EroticaXxx Video Dawnlod HdSupersexvideosFilme Pornô De NovinhasAyleks NudeSexyorgasmChubby Women NakedAfricasexHanna Owo NudeSexxx Kitchen