@13 "Jij bent niet op de hoogte dat de uitvinder van de slavenhandel en zwarte was ?" Jij bent niet op de hoogte dat de blanke Vikin...
Wanneer de infectieziekten dan weer de kop opsteken kiezen de mensen toch eieren voor hun geld. Blijkbaar toch better safe than sorry. @5 Wie ...
@11" Dat dat christendom zo machtig is geworden heeft te maken met de pest epidemieën"Dat mag je eens uitleggen....
@8Pot ketel zwart Jij als erkend Poetin pijper zou dat toch moeten begrijpen ...
yup, stuur al je data maar naar mr microsoft. ...
Dat is dank van volk wat hier is neergestreken en in hun levensonderhoud worden voorzien.En Nederlanders waar nog maar 1 hersenhelft het van d...
@4Ik hoor of lees toch liever Wynia z'n analyses.Hetzelfde geldt voor AJB, hoewel deze laatste wel eens de plank mis slaat, zeker als hij er...
@1Ik denk dat hij aan de crackpijp van zijn zoon heeft gezeten. Ik vraag me af of hij die kannibalen ook in het Witte Huis ziet rondlopen....
Zou het door de NOS gemeld worden als het waar is?...
"Hij probeerde te voorkomen dat het overvolle azc nóg voller zou raken, maar merkte dat er naar eigen zeggen geen "stopknop" was."Hij had o...
en ook goedkoper????
.
10% een lichte prijsstijging ?
@1
De oer Hollands handelsgeest kennende , andere naam = hogere prijzen
De beste friet blijft gewoon verse friet. Echter in NL bijna nergens te verkrijgen.
@3 Of kleinere porties tegen de oude prijs.
@2 Zelf dik 10% maar ach wie let daar nu op.
** gebruiker verwijderd **
@5 Klopt.
Gewoon de aardappel pas snijden in de frietkraam, maar kom daar nog maar eens om.
Bij oerfriet laten ze stukjes schil zitten want dat ziet er zo lekker hip en foodtruck achtig uit
De mens wil nou eenmaal belazerd worden
Dat doen ze goed in Keppel.
Simpel, ff naar de Aldi, zak grote aardappelen meenemen (nicola), fritessnijder, laten weken in water, goed deppen, op 150 graden (4-5 minuten) en laten afkoelen, daarna ff afbakken op 180 graden.
Het enige dat nog lekkerder is zijn eigen aardappelen.
@4 Gelukkig wel in Ermelo
@11 frieslanders, 4 personen CA 1 kg vers snijden.
110 graden 5 minuten voorbakken.
Afkoelen, 5 minuten of tot deze gaan "zingen" op 180 graden afbakken.
Enigszins zoet, maar heerlijk.
3,95 per 5 kg
@11
Goh ik ben het zowaar met je eens porem
Het moet niet gekker worden
@11 porem is proem
Kut laptop heb ik
@13 Lekkerlanders zijn ook erg lekker.
@9 Aha, hipsterfriet!
@17
Yep ,je mag alleen kopen als je een baard en tattoos hebt
@18 Laat ik dat nou net hebben.
Deze friet is goedkoper te produceren. En ze vragen er meer voor.
@18 En een French manicure, maar dan zwart
@4 Hier thuis wel.
@19
Ik heb momenteel ook een baard maar dat komt omdat ik na de laatste chemo afgelopen winter helemaal kaal was en nou groeit het haar aan alle kanten uit mijn kop.
Tot ergernis van mijn vrouw
@23 Lekker laten staan. Ik ben gewoon bang voor een babyface.
@19 nope ik niet meer, ik krijg een Neanderthaler look, wat op zich wel klopt.
Maar zakelijk kon dat niet.
@24
Mijn vrouw zegt dat ik nu op die Tony Beets lijk van goldrush en ze heeft een bloedhekel aan die vent
@14
Hahaha.
@13
Dank je
@26
Het is ook toch wel een beetje een eikel niet waar, wel een doorzetter en hij vindt karren met goud.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.