U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Economie
  • 31
DENK haalde in 13 van de 14 gemeenten waarin zij meededen bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen een zetel, maar de partij is buitengesloten bij iedere coalitievorming.Zo haalde DENK bijvoorbeeld in zowel Rotterdam als Schiedam vier zetels ...

ongeveer 1 jaar geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
45
1
4
2
LEES MEER OVER

@100 Ik kreeg er een pilletje voor.

101 gaulette    
ongeveer 1 jaar geleden door gaulette
0
Meld

@101
Een pilletje tègen zou niet effectiever zijn?

102 Jan met de korte achterlul    
ongeveer 1 jaar geleden door Jan met de korte achterlul
2
Meld

Ach emeel en moreshitalert. samen goed voor een iq van 80 en dom gelul voor 100.

103 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
2
Meld

@102 Ik zal ze eens bellen, eens zien of ze tóch verkeerd zaten.

104 gaulette    
ongeveer 1 jaar geleden door gaulette
1
Meld

@104
Succes.
Moet weer verder aan de slag, doewie. question

105 Jan met de korte achterlul    
ongeveer 1 jaar geleden door Jan met de korte achterlul
4
Meld

@93 "Dit zou ook in de landelijke politiek het geval moeten zijn, ze kunnen het ook met de PVV en FvD, dus waarom wel in de gemeente politiek en niet in de landelijke politiek, juist wordt nog steeds met 2 maten gemeten"

Analyse is juist, conclusie volgt er alleen niet uit: non sequitur zou Thierry zeggen. Elke partij mag zelf beslissen wie ze wel en niet willen uitsluiten, en mogen dat weer uitleggen aan hun kiezers.

"Deze denk "clan: hoort helemaal niet thuis in de nederlandse politiek, niet gemeentelijk en niet landelijk hoort thuis bij erdo-gootje en is zeker geen "verrijking" voor de nederlandse belangen , "

Hoe dan ook: in een democratie zijn dat de kiezers die dat uitmaken, en niet jij of andere schreeuwers. Prima om af te geven op Erdogan maar zorg er wel voor dat we in Nederland niet dezelfde weg opgaan, democratie inperken en mensen proberen de mond te snoeren.

106 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
11
Meld

@98 FVD en PVV zijn niet nazi's
Dat maak jij er maar van

107 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
3
Meld

@106 Niet de democratie inperken wil dus nog niet zeggen dat we moeten toestaan dat Erdogan het straks hier voor het zeggen heeft
Er zijn vast wel manieren om democratisch deze DENK-ers uit te schakelen
Geen 2 paspoorten in de politiek is een goed begin

108 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
6
Meld

@108 : Precies. Maar daar wil men niet aan want dat is tegen het zere EU-been. En bovendien praktisch, dus dat kan geen oplossing zijn voor de wereldvreemde theoretici die geen praktijk of effecten willen zien tot ze erin verzuipen.

109 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

110 nofakenews    
ongeveer 1 jaar geleden door nofakenews

Ach, het is vechten tegen de bierkaai.
Over een aantal decennia is de moslimpopulatie in de meerderheid.
Tenzij de kinderbijslag wordt afgeschaft na het eerste kind.
Maar ja, dat is weer niet sociaal volgens de linkse deugmensjes.

111 Voordevuistweg    
ongeveer 1 jaar geleden door Voordevuistweg
3
Meld

@110 Zoveel haat is ongezond.

112 Wetenschappertje    
ongeveer 1 jaar geleden door Wetenschappertje
15
Meld

@112 de haat van moslims naar ons is ongezond, en dat moet gestopt worden

113 nofakenews    
ongeveer 1 jaar geleden door nofakenews
3
Meld

@108 Dat is dus precies de democratie inperken voor bepaalde groepen mensen. Dat maakt jou dus geen haar beter dan Erdogan.

114 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
12
Meld

@114 Nee dus dat maak jij er maar van
Geen islamstaat hier

115 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
5
Meld

@113 werd je vandaag weer aangevallen op straat door moslims?

116 Mo[re]Slim.Al[er]t    
ongeveer 1 jaar geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
15
Meld

@115 Spreek je jezelf alweer tegen in één bericht. Onze grondwet, onze wetten, de mensenrechten en onze democratie zijn prima in staat om een 'islamstaat' of een 'nazistaat' onmogelijk te maken. Zodra je echter aan de grondrechten van mensen komt ben je een stuk erger bezig dan die lui van DENK.

117 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
12
Meld

Islam = Dood en Verderf !!!!

118 Bollieboos    
ongeveer 1 jaar geleden door Bollieboos
3
Meld

@116 ze wachten het nog ff af tot ze met wat meer zijn, je ziet ze naar mate ze met meer zijn smeriger naar je kijken!, jouw vrienden

119 nofakenews    
ongeveer 1 jaar geleden door nofakenews
3
Meld

Een overdenking : Ze worden niet buitengesloten echter er is geen draagvlak om met hun samen te kunnen werken! Daarnaast op een enkele gemeente na zijn en zal het altijd een splinterpartij blijven!
Waarom moeten partijen (of het nu links of rechts is) zich dan naar hun schikken, lijkt mij eerder raadzaam als deze mensen zich een keer aanpassen aan de samenleving welke ze heeft opgenomen en waarvan zij leven!
Maar denk was sowieso niet van plan mee te besturen, dan was hun onvermogen en hun leugens naar boven komen drijven! Kunnen nu het geld voor raadsleden "gratis" in hun zak steken zonder er iets voor hoeven te doen.

120 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
0
Meld

@117 Tijd dat we dat doen dus
Nee DENK maakt misbruik van de grondrechten dat is wat anders
Dus aanpakken

121 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
2
Meld

@114 : Pardon? Gelijke rechten eisen voor Nederlandse Nederlanders is mensen buitensluiten? Kan ik ff 3 paspoorten en ids van je vangen? Want ik weet daar ook wel weg mee. Oh wacht WIJ mogen maar 1 paspoort hebben, in 1 land stemmen, extra inkomsten niet eenvoudig wegwerken in 2e, 3e, 4e en volgende huisjes in het buitenland etc etc. Ga toch weg met die dooddoeners. De bipatriden zijn een groot risoco als zo'n blok veel te groot wordt, als 5e colonne, en dat is praktijk, geen buitensluiterij. Anders zaten we nu niet te janken over 'de lange arm van Erdogan'.

122 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
3
Meld

@120 Precies, en *exact* hetzelfde geldt ook voor de PVV.

@121 Wil DENK de democratie inperken? Nog niets van gemerkt. En volgens mij houden ze zich nog steeds netjes aan de wet. Er zijn ook mensen die de PVV willen aanpakken of zelfs verbieden. Ik ben daar niet voor. Geef ook extreme ideeen een stem. Beter in het openbare waar we ze in de gaten kunnen houden dan ondergronds.

@122 "Gelijke rechten eisen voor Nederlandse Nederlanders is mensen buitensluiten?"

Nee, juist niet, en ik pleit er juist voor om geen mensen met de Nederlandse identiteit buiten te sluiten. Wat andere landen doen moeten zij weten. Nederlandse Nederlander is nogal dubbelop, vind je niet? Oh wacht, jij wilde graag de Nederlanders categoriseren als eersterangs, tweederangs en derderangsburgers, met verschillende rechten, is het niet?

123 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
11
Meld

@123 Nee dus islam extremen meteen aanpakken
Integreren moeten ze niet radicaal worden
Ik zei niet dat DENK de democratie wil inperken
Ze maken misbruik van de ruimte die ze hier krijgen
Dat inperken van de democratie dat komt pas als Erdogan hier aan de macht is
Net zoals in Turkije dus geen enkele ruimte geven

124 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
2
Meld

@123 : nee, dat is een kwaadaardige interpretatie omdat je me graag in een bepaalde hoek ziet zodat ik aan jouw vooroordelen voldoe. Een Nederlandse Nederlander is een sarcastische, spottende opmerking; wat bedoeld wordt is een Nederlander met maar 1 paspoort en geen enkele mogelijkhdei er een tweede bij te krijgen. Binnenkort zijn we zo druk bezig iedereen in te sluiten dat we onszelf cq deze inboorlingen volledig buitensluiten, en je ziet het er nu al insluipen.

De *witte*, *bevoorrechte* klasse moet toch zo nodig met geweld worden achtergesteld. Raar heh dat mensen protesteren. ik pleit ervoor de rechtsongelijkheid betreffende paspoorten en andere nogal stiekeme voordeeltjes voor bipatriden af te schaffen. 1 paspoort moet genoeg zijn, en dat moet voor iedereen gelden. Maar ik ben klaar met jou. Kan niet tegen vakjesdenkers. Categoriseren, ja, maar niet bij voorbaat en op niks af, en vooral niet blijvend maar per incident.

125 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
2
Meld

@124 je moet mensen aanpakken als ze de wet overtreden, niet preventief. DENK maakt gebruik van de ruimte, en terecht, daar is die ruimte voor. Iedere Nederlander is vrij om op die partij te stemmen, of op een andere. Beetje vertrouwen in de democratie en onze wetten.

@122 er zijn trouwens behoorlijk strenge regels omtrent dubbele nationaliteit. Veel migranten hebben hun oorspronkelijke identiteit moeten opgeven bij naturalisatie. Er zijn wel uitzonderingen, zoals voor Marokkanen die hun Marokkaanse nationaliteit niet *kunnen* opgeven.

126 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
10
Meld

@106 Helemaal mee eens dat de kiezer eigenlijk moet bepalen, maar de "democratie" die we nu hebben, laat zien dat het weinig democratisch werkt hier!
Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar door onze eisende denk "clan" worden onze normen en waarden onderuitgehaald en worden er zoveel aanpassingen doorgevoerd dat het on democratisch overkomt!
Blijf van mening dat deze ideologie aanhangers zoals de denk "clan" helemaal niets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, alleen voor de in Nederland wonende "medelanders", die van alle kanten worden gepushed om deze anti Nederlandse partij groter te maken, wat hun door de "democratie" ook vast wel gaat lukken.

127 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
0
Meld

@125 “De *witte*, *bevoorrechte* klasse moet toch zo nodig met geweld worden achtergesteld.”

Nee, de rest moet worden gelijkgesteld. Ingewikkelder is het niet. Je hoeft niets van je eigen rechten in te leveren om ze ook voor anderen te laten gelden.

“ik pleit ervoor de rechtsongelijkheid betreffende paspoorten en andere nogal stiekeme voordeeltjes voor bipatriden af te schaffen. 1 paspoort moet genoeg zijn, en dat moet voor iedereen gelden.”

Die regel is er ook al, al zijn er een paar uitzonderingen, zoals ik in @126 ook aangaf.

128 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
9
Meld

@127 de democratie werkt toch aardig goed hier? Elke partij mag van alles eisen, maar ze krijgen alleen hun zin als ze de meerderheid aan hun zijde krijgen. Normen en waarden zijn dingen die je zelf aanhoudt, niet zaken die anderen je opleggen (dat zijn wetten).

Wat DENK toevoegt is dat ze een groep Nederlanders een stem in het parlement geven, een groep die voorheen of niet gerepresenteerd werd. Ik ben niet zo’n voorstander van partijen die voor een bepaalde clan spreken, maar met de PVV en de SGP hebben we die al, dus kan DENK er ook nog wel bij. Nogmaals: die partijen krijgen alleen hun zin als ze anderen kunnen overtuigen, want de absolute meerderheid halen is uitgesloten.

129 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
10
Meld

@119 jij bent rijp voor de GGD

130 Mo[re]Slim.Al[er]t    
ongeveer 1 jaar geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
9
Meld

@130
Werk je jij dokters.online?

131 Niet wit niet zwart    
ongeveer 1 jaar geleden door Niet wit niet zwart
0
Meld

@131 probeer eens Nederlands

132 Mo[re]Slim.Al[er]t    
ongeveer 1 jaar geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
9
Meld

@132
Kan je beter tegen je vriendjes zeggen, die leven van een uitkering en/of criminaliteit.

133 Niet wit niet zwart    
ongeveer 1 jaar geleden door Niet wit niet zwart
0
Meld

@98

De verschillende belangen van islamieten en westerlingen zijn evident , wat zijn volgens jouw belangen van israël die de Nederlandse kunnen schaden ?

134 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
0
Meld

@126

Zonder preventief beleid blijven we dweilen met de kraan open , vallen er onnodige slachtoffers en rijzen de kosten de pan uit ...

Ieder paar jaar komt er opnieuw een stad als haarlem aan nieuwkomers erbij , iedere paar jaar weer...
En wij maar bouwen en betalen voor de teloorgang van onze eigen samenleving...bizar

135 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
0
Meld

@116
Moet je vanavond maar eens kijken naar opsporing verzocht kijken, of durf je dat niet meer omdat je ongetwijfeld weleens bekenden ziet!

136 Niet wit niet zwart    
ongeveer 1 jaar geleden door Niet wit niet zwart
1
Meld

@126 Denk mogen we best wat minder ruimte geven
Nogmaals ze moeten integreren niet tegen alles aanblijven schoppen
Theedrinken en knuffelen dat hebben we nu lang genoeg gedaan

137 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
2
Meld

@136 haha, ja, want in opsporing verzocht worden overvallen gepleegd uit de naam van islam -- laat jezelf nakijken.

138 Mo[re]Slim.Al[er]t    
ongeveer 1 jaar geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
9
Meld

@103 voel jij je nu iets veiliger? Dat superieure intellect van jou moet ons toch wel aankunnen?

139 Mo[re]Slim.Al[er]t    
ongeveer 1 jaar geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
10
Meld

@134 meewerken aan landje bezetten komt Nederlandse betrekkingen niet ten goede;

140 Mo[re]Slim.Al[er]t    
ongeveer 1 jaar geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
10
Meld

@135 "Zonder preventief beleid blijven we dweilen met de kraan open , vallen er onnodige slachtoffers en rijzen de kosten de pan uit ..."

Ik denk dat er MET preventief beleid om 'allochtonen' de toegang tot onze democratie te beperken veel meer ellende komt. Dan worden we net zo'n nepdemocratie als Turkije of Rusland.

"Ieder paar jaar komt er opnieuw een stad als haarlem aan nieuwkomers erbij , iedere paar jaar weer..."

Waar heb je die cijfers vandaan? Wat ik kon vinden is in 2016 in Nederland totaal 31.642 asielaanvragen, terwijl Haarlem 159.340 inwoners heeft. En, er is een groot verschil tussen het inperken van migratie en het ontzeggen van democratische rechten aan nieuwkomers. Het eerste is absoluut bespreekbaar, het tweede niet.

141 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
6
Meld

@137 "Denk mogen we best wat minder ruimte geven"

Nee, dat mogen we niet. Zolang ze zich aan de wet houden is er niets aan de hand.

"Nogmaals ze moeten integreren niet tegen alles aanblijven schoppen"

Ze moeten helemaal niets, en dat 'overal tegen aan schoppen' is juist een teken dat ze meer geintegreerd zijn dan jij denkt. Kijk hier eens op dit forum hoe er gepraat wordt over buitenlanders, de regering, de EU, bankiers, noem maar op!

"Theedrinken en knuffelen dat hebben we nu lang genoeg gedaan"

Dus gaan we er maar op meppen en apartheidswetten invoeren? Dacht het niet.

142 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
7
Meld

@142 Nee dus geen apartsheidswetten dat maak jij er maar van
Maar ze moeten wel integreren ja anders snel terug naar Turkije
Onzin dat ze geintegreerd zijn als ze overal tegen aanschoppen
Ze willen hier een islamstaat en hoe meer er hier zijn hoe erger het wordt
Minder dus

143 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
1
Meld

@138
Jij moet weten dat moslims alles doen als god het wilt. Maar misschien moet je zelf een naar een psychiater gaan, tenminste als god het wilt

144 Niet wit niet zwart    
ongeveer 1 jaar geleden door Niet wit niet zwart
0
Meld

@140
Meewerken aan landje bezetten, je bent niet goed wijs. Israël heeft helemaal niets bezet, het is hun eigenland, dombo!

145 Niet wit niet zwart    
ongeveer 1 jaar geleden door Niet wit niet zwart
1
Meld

@139 Waarom, Iemand met down kan je niet verbieden om te kwijlen.

146 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
3
Meld

@143 "Nee dus geen apartsheidswetten dat maak jij er maar van"

Dat maak ik er van op basis van jouw posts. Maar als ik het fout heb: hoe wil je dan de invloed van jou-onwelgevallige groepen op de politiek inperken? En, mag ik dat dan ook doen voor groepen die mij dan weer onwelgevallig zijn?

"Maar ze moeten wel integreren ja anders snel terug naar Turkije"

Dat gaat niet wamt het zijn Nederlanders, of je wilt of niet.

"Onzin dat ze geintegreerd zijn als ze overal tegen aanschoppen"

Iets meer typisch nederlands is er niet.

"Ze willen hier een islamstaat en hoe meer er hier zijn hoe erger het wordt"

En, waar haal je dat vandaan? Bij mijn weten rept hun partijprogramma daar niet over, en de uitspraken kan ik daar ook niet mee rijmen.

147 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

148 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44

@147 Dat gaat niet wamt het zijn Nederlanders, of je wilt of niet.......Maar volgens erdogeit zijn het turken

149 Schoongenoeg    
ongeveer 1 jaar geleden door Schoongenoeg
0
Meld

@148 "Dat gaat dus wel integreren of wegwezen"

Nee, dat gaat niet vanwege kleinigheden als de Nederlands wet, de grondwet, internationale afspraken en mensenrechten. We zijn hier geen bananenrepubliek.

"Als je niet doorhebt dat DENK hier een islamstaat van wil maken is niet mijn probleem
en ja hun partijprogramma gaat daar wel degelijk over"

Mag jij mij wijzen waar dat staat, want ik kan er geen woord van terugvinden. Sterker nog, hun standpunten zijn nogal softie-PvdA-achtig. De standpunten van de PVV en de SGP komen wat meer in de buurt van een totalitaire en/of religieuze staat.

150 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
4
Meld

@149 Wat Erdootje er van vindt is niet relevant voor de Nederlandse wet.

151 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
3
Meld

@151 Dus wel
De Nederlandse wet moet ons beschermen tegen Erdogan en zijn aanhangers

152 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
1
Meld

@150 Verdragen kunnen worden opgezegd en wetten aangepast
Als DENK meer macht krijgt zullen ze brutaler worden maar de signalen zijn al duidelijk als een beetje hersens hebt

Een voorbeeld geen boetes geven op vrijdag voor fout parkeren bij een moskee

153 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
1
Meld

Prima, geen Denk. Geen Denk aan de bestuurstafel. Want wat gaan die mensen dan doen? Wat willen ze dan voor elkaar krijgen?

154 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@152 ja, net zoals ze ons beschermt tegen de PVV en de SGP.

@153 wetten en verdragen kunnen alleen veranderen met een meerderheid. Voor grondwetten is zelfs tweederde nodig. Je ziet spoken.

@154 in de oppositie, samen met de PVV.

155 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
4
Meld

@140

" @134 meewerken aan landje bezetten komt Nederlandse betrekkingen niet ten goede"

Dan moet Nederland als de donder alle betrekkingen met de VS stopzetten...
Steeds insinueren dat Wilders tegen de islam is vanwege israel en andere nonsens is te dom voor woorden.

156 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
1
Meld

@141

Het preventieve beleid zou moeten zijn , stoppen met immigratie van probleemgroepen en keiharde straffen/uitzetten waar mogelijk.

En vooral : geen gratis geld en woning meer beloven , dan blijft 95% al weg ...

157 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
2
Meld

@150

Je doet net of je geeft om onze grondwet...maar een ideologie die er haaks op staat , en onze wetten zelfs verafschuwt , die gedoog en verdedig je gewoon...

En kom niet met artikel6. , de vrijheid van godsdienst bestaat niet binnen de islam....
Dus zelfs het enige artikel in onze grondwet die de islam zou kunnen beschermen , treed de islam zelf al met voeten....pfff

158 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
1
Meld

@157 u realiseert zich dat u dan ook weg zult moeten?

159 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
3
Meld

@157 dat kan, en is bespreekbaar, wat mij betreft. De mensen die hier wonen en de Nederlandse nationaliteit hebben, daar moet je van af blijven.

160 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
3
Meld

@158 ik verdedig geen ideologie, ik verdedig het recht van DENK om te fungeren als een politieke partij. Zij geven mij minder het idee dat onze grondwet en de mensenrechten in het geding zijn dan de PVV (en zelfs hun bestaansrecht zal ik verdedigen).

161 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
1
Meld

Goed nieuws, geen Denk. Houden zo. Kunnen toch niks. Straatnamen veranderen. Tunnels van naam veranderen. Dat is alles.

Slecht nieuws. Denk mag niet meedoen. Jammer. Hoe meer ze mee doen hoe minder ze kunnen.

162 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@161

Waarvoor denk je dat bij de PVV de grondwet en mensenrechten in het geding zijn?

Ze willen juist de invloed van een ideologie die onze grondwet met voeten treed verminderen , en daarmee tegelijk antisemitisme/ongelovigenhaat/vrouwendiscriminatie/homohaat etc. verminderen.
Lijkt me juist dat de PVV vóór die rechten strijdt , en een partij die de ideologie aanhangt die dat soort problemen met zich mee brengt die rechten juist afbreekt.

163 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
3
Meld

@163 de helft van het partijprogramma van de PVV is in strijd met de grondwet en/of de universele rechten van de mens. Bij DENK is dat niet het geval. Kan zijn dat ze stiekem een vuige ideologie aanhangen, maar dat houden ze dan goed verborgen.

164 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
2
Meld

@164

Als je vind dat het verbieden van een ideologie , die in vrijwel alles in strijd is met onze grondwet en de rechten van de mens , zelf in strijd is met de grondwet en de rechten van de mens....tja.

Als de islam een ideologie was van witte skinheads , dan was het waarschijnlijk al verboden geweest ...

165 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
2
Meld

@165 de ideologie van de witte skinheads is ook niet verboden, en die van de PVV ook niet. Verder hebben we het niet over de islam maar over DENK. In hun partijprogramma kan ik zo snel het woordje ‘islam’ niet vinden, jij wel? Feit blijft staan dat de PVV anti-grondwettelijke standpunten inneemt en DENK vooralsnog niet. Beiden zal ik overigens niet op stemmen, maar ik zal wel hun bestaansrecht verdedigen (hoewel ik het disrespect voor de grondwet/mensenrechten van de PVV wel kwalijk vind).

166 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
1
Meld

En waar was AFA nou, met hun "geen fascisten in de raad !" ? Als je ze nodig hebt dan zie je ze niet. Sukkels.

167 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
1
Meld

@166

"hoewel ik het disrespect voor de grondwet/mensenrechten van de PVV wel kwalijk vind"

Sorry , maar ik begrijp niets van die stelling...
Als je de invloed van een ideologie wil verminderen die de grondwet met voeten treed en totale lak heeft aan mensen rechten , dan kom je toch juist op voor die grondwet en mensenrechten ???

168 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
1
Meld

@168 Je wil het gewoon niet lezen in @166 . Wilders=PVV is toch echt de grote landverrader in Nederland.

169 muxer    
ongeveer 1 jaar geleden door muxer
5
Meld

@168 je kunt niet de grondwet beschermen door hem op te heffen. Niet zo lastig toch?

170 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
2
Meld

@166

Het is al tijden duidelijk dat Denk aan het lijntje van Erdogan loopt , dezelfde Erdogan die riep :
“The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers...”

Het milde programma van Denk is een sneaky manier om meer macht te krijgen , ze hebben geen haast.
Laatst een debat op tv , 5 gasten waarvan Eerdmans de enige blanke , de rest islamieten...
De vraag is of zoiets wenselijk is.

De islamisering waar Wilders het over heeft kan in ieder geval niet meer ontkent worden , zelfs in de politiek/kamervoorzitter/burgemeesters nu

171 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
1
Meld

@170

Je kunt de grondwet ook niet beschermen door degene die alles erin verachten meer invloed te geven. Opheffen wil de PVV helemaal niet.

De grondwet interesseert je blijkbaar helemaal niets , er spelen andere belangen

172 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
0
Meld

@171 dus dat moslims nu eindelijk een paar mooie posities hebben weten te bemachtigen (en het daar prima doen, ze krijgen zelfs complimenten van PVVers), dat is islamisering? Tjonge, als je daar al problemen mee hebt, dan snap ik je paniek.

Misschien heeft DENK een verborgen agenda, we weten het niet. De mensen die er op stemmen kunnen dat ook niet weten. Van andere partijen weten we dat ook niet. Gelukkig heeft geen enkele partij in ons land ooit de absolute meerderheid gehaald, en ik ga niet een partij verketteren of verbieden op basis van niet onderbouwde verdenkingen.

173 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
5
Meld

@172 ow, nu ga je mij ook al verdenken? Ja, complotdenken beperkt zich zelden tot 1 complot ... Vooralsnog geeft DENK meer blijk van respect voor de grondwet dan de PVV, en dat is gewoon een feit. Ik wil DENK niet meer of minder invloed geven, ik wil dat de kiezers dat bepalen. Zo gaat dat in een democratie.

174 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
1
Meld

@161 . Het gaat niet om een vergelijking maar om het feit dat Denk zich niet wist te plaatsen om bestuurs- of regeerverantwoordelijk te kunnen dragen.

Want wat wil de Drieling van Denk? Straten vernoemen naar de eerst Turkse gastarbeider?
Dat is niet nodig, menig bellenbord in Amsterdam vermeld Yilmaz en/of Yildiz.

Mission accomplished.

175 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@175 wat heeft jouw reactie met die van mij te maken? Ja, ze doen niet mee met besturen omdat ze te klein zijn en/of hun ideeen sluiten niet aan bij genoeg andere partijen. Prima toch?

176 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
1
Meld

@173

"Misschien heeft DENK een verborgen agenda, we weten het niet."

Lijkt je het niet noodzaak om dat zeker te weten ?
Het is immers een groep gelieerd aan iemand die meerdere malen de islamisering van Europa heeft gepredikt..

Ieder greintje meer invloed van dat soort types is slecht voor onze samenleving

177 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
0
Meld

@174

"Vooralsnog geeft DENK meer blijk van respect voor de grondwet dan de PVV"

Schone schijn...en jij trapt er in.
Net zoals iedereen die zich niet heeft verdiept in de islam/islamitische landen/uitspraken van islamitische geestelijken en imams.

178 Vageali6888    
ongeveer 1 jaar geleden door Vageali6888
0
Meld

@155 Ik zie helemaal geen spoken
Islam is onwenselijk hier
Daarom dus geen DENK hier

179 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
0
Meld

@177 elke politieke partij kan een verborgen agenda hebben. Zo zijn er partijen die aanzienlijke financiële bijdragen ontvangen van buitenlandse pressiegroepen. Dat zijn dingen die je in de gaten moet houden. Ik zou zeggen beginnen met het verbieden van buitenlandse giften. Het mooie van de politiek is dat het zichtbaar is en onder een vergrootglas ligt. Als een partij ondemocratische en mensenrechtenschendende voorstellen doet, dan zullen andere partijen daar op reageren om dat bloot te leggen en te stoppen. Daarom deel ik je angst niet, en sterker nog: liever dat extreme groepen in de politiek gaan dan dat ze in het verborgene molotovcocktails gaan maken. En nogmaals: we kunnen onze samenleving en grondwet niet beschermen door die grondwet te wijzigen met speciale regels voor moslims. Dat zou ons erger maken dan Erdogan.

@178 ja, er zijn moslims die vreselijke uitspraken doen en daden plegen. Die moet je aanpakken als ze in jouw land komen/zijn: als ze de wet overtreden, straffen volgens die wet, en als ze dat net niet doen, nauwkeurig volgen. Alle moslims dan maar hun rechten afpakken is geen optie.

@179 er is zoveel gedachtengoed wat ik onwenselijk vind voor Nederland. Ik vind rechts-extremisme, orthodox protestantisme, pedofilie, etc. Ook allemaal onwenselijk. Buiten wat de wet toestaat zul je gedachten niet kunnen verbieden in een vrij land als Nederland. We leven niet in een dictatuur.

180 Attercopus    
ongeveer 1 jaar geleden door Attercopus
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Femke Halsema casht tonnen winst in stilte
Amsterdam - Femke Halsema heeft haar huis in...

12 uur geleden door Querulijn Xaverius,

Otten treedt terug als bestuurslid Forum voor...
Henk Otten treedt terug als partijbestuurder...

3 uur geleden door Crezee

VVD: lege tank? dan 1500 euro boete!!
Automobilisten die met een lege tank of accu...

13 uur geleden door Roomboterbabbelaar

Grootste Amerikaanse mazelenuitbraak sinds 20...
Volgens gezondheidsinstanties komt de ziekte...

15 uur geleden door Wilmama

Geert Wilders demonstreert met anti-EU-partij...
​​​​​​​Weg met de gevestigde orde in Brussel....

7 uur geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
foshizzle
Ter Apel wil contract met COA mogelijk opzegg...
@23 Ja toch ? Ik kan bij sommige berichten ec...

minder dan een minuut geleden door foshizzle

Rare Rakker
Femke Halsema casht tonnen winst in stilte...
@228 Hiddema fraudeert met belastinggeld, gee...

minder dan een minuut geleden door Rare Rakker

Mrs. K
VVD: lege tank? dan 1500 euro boete!!...
Terecht. Het is laksheid die tot dodelijke on...

1 minuut geleden door Mrs. K

Weet geen naam
Otten treedt terug als bestuurslid Forum voor...
@176, Ik stoot me niet aan een steen door op ...

1 minuut geleden door Weet geen naam

MacGu
Robert Jensen: Peter van der Vorst is ’radi...
@18 Ok, Truste ...

1 minuut geleden door MacGu

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig