Beelden van Assad aan het werk verspreid (rtlnieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 3
  • 559x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Leiders zitten altijd veilig, daarom beginnen ze oorlogen. Er was een tijd dat generaals op het slagveld waren, nu zijn daar alleen nog gewone burgers.

2
1 Ketter

Ik denk dat hij weer opgelucht adem haalt. Dit had veel slechter voor hem kunnen aflopen.

12
2 Gewoon een student

Mja... wij weten helemaal niet hoe alles echt in elkaar zit. Van alle kanten wordt de boel gemanipuleerd. Dus jah... moeilijk, moeilijk allemaal...

2
3 alexandroepimenco

@2 dit is een onderonsje op een leeg doelwit.
Anders waren er geen 110 aangekomen.

3
4 Eastwood

@4 Hij was in principe ruim en breed gewaarschuwd. De getroffen locaties werden naar alle waarschijnlijkheid om die reden ook nagenoeg niet bemand. Maar leeg zullen die doelwitten zeker niet zijn geweest. Volgens de berichtgeving is Assad in staat geweest een deel van het materiaal te verplaatsen naar Russische basissen, maar hij zal zeker niet alles in veiligheid hebben kunnen brengen.

9
5 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

6 Captain Hero

@4 @5 Als je de hele dag na gaat denken over hoe het zit, dan moet je uiteindelijk misschien wel opgenomen worden.

0
7 alexandroepimenco

@3 Ik zou bijna willen dat er een plan achter zat, dat iemand dit controleerde en manipuleerde. Dit zijn kippen met op zijn best een halve maar waarschijnlijk zonder kop.

0
8 Ketter

@6 Wat denkt u dat Putin daar doet? Gezellig theedrinken met Assad? Die wil daar voor vast een poot aan de grond en test daar al zijn nieuwe wapensystemen. Daar lees ik niets over van uw zijde. Beetje eenzijdig berichtje van u.

7
9 reality

Het is gewoon ouderwets piemels meten met Rusland, met Syrië als locatie.

1
10 David

Meer dan driekwart van de Syrische bevolking is soennitisch. En dus is het, gezien de neiging van soennieten wereldwijd, elke andere religieuze of seculiere groep gedeeltelijk te onderwerpen, gedeeltelijk uit te roeien, een daad van zelfverdediging van de gecombineerde minderheden, die uiteindelijk de Alawieten in een machtspositie in Syrië plaatste.

http://www.mepc.org/roots-alawite-sunni-rivalry-syria

4
11 Wendel

Mooi propaganda-filmpje. Heeeeeel toevallig was daar iemand met een professionele camera aan het filmen hoe mooi de vloeren glimmen, en toen kwam heeeeel toevallig dictator assad binnen. Komt zeker net als onze aalgladde teflon-Mark, op de fiets naar z'n werk? Geen bewakers om hem heen? Wat een doorzichtige propaganda, dit. question

5
12 weerman

* Verwijderd door de redactie *

13 Captain Hero

Een goed huis , lekker warm , genoeg en lekker te eten en te drinken en vriend Putin voor het ( chemische) wapentuig.
Wat wil een dicrator nog meer .

8
14 No newstoday

@13

De russen gevraagd? Ja, door een dictator. rusland vecht niet voor de burgers, maar om een vazal aan de macht te houden. Met dictator assad zijn ze verzekerd van de warme haven van Latakia, met een ander regime is dat nog maar de vraag. Dat is de reden dat de russen assad steunen, meer niet. Lijkt me een fundamenteel foute keuze.

8
15 weerman

@14
die gifbende wordt gewoon door derden gedumpt om Assad weg te krijgen
Zijn er teveel die hem weg willen hebben
De Russen en Syrie moeten die vloot in de middelandse zee maar eens bestoken

2
16 eoghanfeehily

@13 Dat is genoeg reden om genocide te plegen op de Syrische bevolking? Ik begrijp het al, u steunt het beleid van deze twee dictators. Lees ook even het bericht onder 15. Dan wordt het u vast duidelijk, tenzij uw overtuigingen als erg diep geworteld zijn, waar het wel op lijkt gezien uw reacties op vele draadjes hier.

4
17 reality

@16

U roept dus op tot een grootschalige uitwisseling van vijandelijkheden tussen Amerika en Rusland? U bent dus niegoedwies. Wat een emotionele en ondoordachte oproep. question

6
18 weerman

@17 Kan ik daaruit opmaken dat u de slachtpartijen van de rebellen in de Syrië en de slachtpartijen met westerse wapens door de Saudi's in Jemen steunt?
Ik gebruik even uw eigen smerige manier van redeneren,.

Welke genocide? Worden er systematisch mensen uitgeroeid? De enige die genocide plegen zijn de rebellen elke christen die ze in handen krijgen maken ze af. Maar goed wat interesseren u die christenen als u maar salafisten kan helpen aan een nieuwe sharia staat.
Ik gebruik nog even een keer uw eigen smerige manier van redeneren,.

2
19 Oebie

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

21 Captain Hero

@19 u bent echt in de war he? Het gebruik van gifgas zoals dat door Assad met steun van Putin in het verleden meerdere malen is gebruikt tegen zijn eigen bevolking is wel degelijk genocide. U bent vast vergeten hoe de eigen bevolking vreedzaam in opstand kwam. Hebt u ergens kunnen lezen dat ik de daden van o.a. SA niet veroordeel? U bent een grote fantast en wel heel erg suggestief met uw beweringen. Aangezien u hier bewoordingen gebruikt waar geen enkele reden voor is en u schijnbaar weinig fatsoen hebt meegekregen, laat mij dan de verstandigste zijn. Ik ga met iemand die opmerkingen maakt zoals u dat gewoon schijnt te vinden, niet in discussie. De sop is de kool niet waard.

3
22 reality

"2 minutes of truth about US intervention in Syria from Jeffrey Sachs @JeffDSachs is worth more than 98 percent of the bullshit we are hearing on TV":

-

3
23 M.Arias

* Verwijderd door de redactie *

24 M.Arias

* Verwijderd door de redactie *

25 M.Arias

@25 "Weet jij niets van. Zie "in principe"....heel erg vaag. Kan ook niet zo zijn."

Weet ik wel. Trump's tweets waren veelzeggend en stonden al ruim voor de aanval online. Bovendien zijn de Russen wel degelijk van te voren gewaarschuwd (door de Fransen), die informatie hebben de Russen op hun beurt ongetwijfeld doorgespeeld naar de Syriërs. Gewoon logisch redeneren.

"Weet jij niets van. Je schrijft al "naar alle waarschijnlijkheid" Wie bewijst dat. Je roeptert weer eens."

Weet ik wel. Anders zouden er meer slachtoffers zijn gevallen denk je niet? De doelen zijn getroffen zonder dat er daarbij echt slachtoffers zijn gevallen, wat suggereert dat de doelen op dat moment onbemand waren.

"Je neemt iets aan over iets waar je niets van af weet? Of ben je daar ter plekke? "

Dit is inderdaad een aanname. Wel een zeer logische aanname. Met de relatief geringe tijd die Assad heeft gehad zou het praktisch onmogelijk zijn geweest deze locaties geheel van materieel te ontruimen.

"Hoe weet je dat? Welke berichtgeving en van wie afkomstig? "

Op TV werd uitgelegd dat na de Tweets van Assad het Syrische leger gelijk is begonnen met het ontruimen van zoveel mogelijk materieel, met het doel deze naar Russische basissen te verplaatsen. Een logische move aangezien Amerika niet zou riskeren deze basissen aan te vallen.

U heeft nogal moeite met logisch redeneren of niet?

2
26 Gewoon een student

@22 Past het niet in uw straatje? Jammer dan, van u had ik ook niet veel meer verwacht dan vage geluiden, zoals fantast, roeptoeteren. Volgens mij gaf ik in het geheel geen antwoord op een vage reactie van u hier, echter op een andere reaguurder. Ik heb dan ook geen enkele boodschap aan wat u verder opschrijft. O ja, success met het verdedigen van DICTATOR Assad en zijn vriendje DICTATORS Putin and Alie Khamenei. Ik begrijp u volledig, ze hebben het beste voor met hun eigen bevolking. Fijne avond en verslik u niet in uw reacties. Doei!

0
27 reality

@23 +++ Gelukkig zijn er nog Amerikanen met verstand. "Trump's instincts were right". "Get out now". Maar de CIA, het Pentagon en de MSM willen oorlog met Rusland.

5
28 Dune

@22 "U bent vast vergeten hoe de eigen bevolking vreedzaam in opstand kwam."

Die vreedzame demonstratie werd misbruikt door gewapende rebellen om op de veiligheidsdiensten te schieten en zo een bloedbad te veroorzaken. Standaard CIA-draaiboek voor een staatsgreep wat destijds ook in Kiev is gebruikt.

5
29 Dune

@8 De Bilderbergers misschien? question

1
30 alexandroepimenco

@30 Of Illuminatie, hagedismensen, Xenu, ik vind alles beter dan een paar tweebenige testosteron- danwel oestrogeenbommen.

1
31 Ketter

En niemand -mij ook niet- is het opgevallen dat die foto helemaal niet van één van de afgelopen dagen is... Het struikje wat buiten voor de deur staat, zit al helemaal in het blad... En dat kan nog niet in dit jaargetij... Een oplettende fotograaf maakte dit bekend via internet. De foto is waarschijnlijk op z'n vroegst vorig jaar genomen, in de zomer.

Nogmaals; pure propaganda dus!

1
32 weerman

@32 Dat kan dus ook zo zijn met die beelden na de vermoedelijke gifgasaanval. Die zijn misschien ook niet recent.

0
33 benbenieuwd

@33

wie weet! Niemand weet wat daar werkelijk gaande is; iedereen bespeelt de media, vertelt niet alles en draait en spint. Typerend voor oorlogen; het eerste wat dan sneuvelt is de waarheid.

1
34 weerman

@15 Je redenering klopt aardig, Rusland heeft hierdoor meer toegang tot de middellandse zee vanwege 1 of 2 marine basissen in Syrië.

Waarom denk je dat de USA de confrontatie opzoekt met Rusland in Syrië en in Oekraïne (marinebasis Krim)?
Allemaal om Rusland zoveel mogelijk in te perken, het is puur geopolitiek over de ruggen van burgers.

2
35 Snuggles

@35

Maar dat geld voor elk land wat voldoende middelen heeft, en belangen elders. De russen wilden graag minimaal de Krim (want Sebastopol) en Oost-Oekraïne (want wapenfabrieken en grondstoffen) dus pakten ze het. China wil graag die eilandjes in de zuid-Chinese zee want grondstoffen, dus pakten ze het. Enzovoort. Elke grootmacht speelt precies dezelfde vuile spelletjes, en altijd over de ruggen van burgers hen.

1
36 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Muziekdraadje

The Drifters. Stand By Me.https://youtu.be/YaqjpfZJjpk?feature=shared...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

over ^anderen maar eens .....

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Muziekdraadje

The Searchers. Take It Or Leave It.https://youtu.be/-2F2ZuCQZKg?feature=shared...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@2 Laat je lullen over maar eens los. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Zegt de "objectieve" CDA-er Marcelo Mooren.Enough said...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@19 Precies wat er staat, Marie-Katrien. Heb je geen antwoord?...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@17 Doe eens een keer een miniem beetje kennis op voordat je je eigen weer volledig voor paal zet.Het geloof van die krengen is in deze vo...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

"Na maandenlange gesprekken over de vorm, praten PVV, VVD, NSC en BBB over de inhoudelijke koers van het nieuwe kabinet. "Als het ze niet lukt o...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Marrie1
Muziekdraadje

Ik heb de hele dag al een liedje in mijn hoofd en ik kan niet op de naam komen Best vervelend. ☹️...

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@21 Je hoeft geen raketgeleerde te zijn wanneer je beide economieën en arsenalen even met elkaar vergelijkt. Bij continuering/opvoeren van o...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
XxxbossNaked Muscle MenSnapchat Leaked PornCoco.fr TchatcheTanushree DuttaRed Movies PornTeen Xxx 3gpTradisceBlack Desi PornTushycomWww.freeporn.vom69 BlowjobAnimation Xxx VideoAnuska Sen PornPunjabi Nanga DanceOnly Fans ModelDaughtrrswapHenrai GalleryPornthubIndian Hardcore PornPorntube.ciomSex Vedios PlayBig Cat Fever RodsVideos Pornos DurosHard Xxx VideoBig Booty Anime PornVideos Xxx PutaHardest PornographyKhloe KnowlesTimmy Tuner PornModern Family PornArab Nude Belly DanceCummed WifeRori RoseTeem HardcoreNude AmadoraSexy Ladki Ka SexBrazzar Xxx ComDeaipornMom Seduces Son PornCartoon PorbHestiahentaiAlexandra Daddario BreastsBra Panty PicLil Bebe NastyBianca Bom BomStar NuesPornografia CoDesi Tube ComSexy TasveerX Video AuntyXnxx Call BoySouth Indian B Grade MovieXray PornFacefuck PukeNetpornsexHd BazzarsSex Hot Video NewAur Sex VideoX Ham Star ComMandimayxxxBoudi Der Chuda Chudi VideoAngela White Porn VideosRubias19 ComBakiniMature Hairy Pussy PicsXvideo Viral VideoPawg SpankbangLargepornfilmsJavtrailersTürkçe PornoChristy Mack AnalPorn 3d MonstersMileena BlowjobTs Porn SitesXvideohd ComGujarati Mein Bp PictureCousins XvideosNude Webseries IndiaAp Village SexJeffsmodelsFree DaddypornRoblox Femboy PornBody Builder Woman NudePetite Nude SelfiesWhosbonnieandclyde PornhubMamá Cojiendo Con HijosFree Sex ComMrdeepfakes.xomLobtsretubeFeetfindwrVidzEbony DicksuckingAmateur BlowjobsMadison Beer SexYou Zizz4k Xxx Hd VideoHot Night Sex VideoXxx PhornAsian DownblouseCartoon PornolarıPornographic Animated GifsLesbians Suck On PussyLarkin Love FutaMinecraftr34Malayalam Sex VCartoon Blue PictureBest Cam SiteHijan PornNaked Sally FieldRoad Head VideosPorn BrustTrue Detective Naked ScenesDesi Women PissingNative American GaypornKatoeyPorn Downloader OnlineVr PormThe Fapping ForumPics Of Brandi LoveHd 4kpornBustu PornRashmika Mandanna SexHd Sexy Video HotSex Nude ImagesPorn Ban 10MarcdorcelEnema PornJatden ColePorn Hd VUllu XxLesbian Foot SexNikd IndianSexy Teen XxxSaree Fucking VideosSextamilauntySexvid3oSex Vedio BrotherFbb PornvideosMexican Stepmom PornFoto De Mulheres Bonita PeladaCumshots In Mouth CompilationsKatrina Kaif X VideosXxx Bengali Hd VideoRipped Jeans PornMom Pov EmiTop 10 Porn SitesDarwebTara XxxHand Job Bj