door Febee in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 23
  • 660x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het vormt alleen een bedreiging omdat de eigen identiteit zeer zwak is geworden. het is een blowend zuipend snuiven schuldenbetalend leeg volk geworden. Voetbal, darten en bier, meer is er niet, en domme TV.

2
1 Chaimileh

Er komen steeds meer van die islamitische mannen met jurken, en hoogwaterbroeken en gehaakte mutjes op hun hoofd, in het straatbeeld.

1
2 Marrie

@2 ,
Tijd om de werkverschaffing weer in het leven te roepen. Met een jurk aan kun je ook schoffelen en zo nog het een en ander.

0
3 fin.demeer

Bedreigde islamdeskundige Montasser AlDe’emeh: 'Radicale imams gevaar voor samenleving'

Toch zeer trieste situatie dat dit allemaal vanwege de gefantaseerde vermeende discriminatie getolereerd wordt.

Past niet in onze cultuur en ik wordt er ook al onpasselijk van.
Voor dat laatste is er echt heel wat nodig.
Ik heb altijd diep met mijn blote poten in de maatschappelijke modder gestaan, maar onze rechters hebben allang zeer grote lieslaarzen aan hun stinkende zweetpoten.

0
4 Wil je niet weten

De politiek moet zijn samenleving beschermen, ze doen echter het tegenovergestelde. Maken 'm steeds riskanter en voert dan een sleepwet in en beschouwt de eigen bevolking als klootjesvolk wat moet buigen in onderdanigheid.

0
5 sparta

* Verwijderd door de redactie *

6 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

7 chouffleur

@7 Mijn idee.

2
8 1050 hPa

Totdat zo een inbrekende illegaal zoals in Amsterdam tegen een kogel aanloopt dan is het hek weer van de dam natuurlijk

0
9 Ikke44

Waarom zijn moslims die anderen tot afvallige verklaren een gevaar voor de samenleving? is dat omdat afvallige moslims vermoord moeten worden van de islam? Kun je dan niet beter zeggen dat de islam een gevaar is voor de samenleving? Want ik snap echt niet waarom het anders zo gevaarlijk als de een beweert dat de ander een afvallige.

0
10 zewa

@9 welnee, ongeregistreerden worden nooit gemist

1
11 chouffleur

Ze hebben er net weer eentje vrijgelaten geen imam, dus niets aan de hand mensen gewoon doorlopen!

https://www.1limburg.nl/extreem-gevaarlijke-jihadist-mohammed-g-weer-vrij

0
12 Nieuwsgierig

@12 De sleepwet is voor uw veiligheid mensen
praat toch geen onzin

0
13 Ikke44

-
De Nederlanders hebben een duidelijke keuze gemaakt bij de laatste verkiezingen:
nog een keer vier jaar de neoliberalen aan de macht onder de leiding van de VVD.
Dan moet u nu ook niet gaan zeuren dat deze samenleving nog verder afglijdt en de waanzin met geld naar de rijken en multinationals en massale invoer van islamieten zich voort zet.
-
Volgend jaar bij de provinciale verkiezingen is de eerste mogelijkheid om het kabinet de meerderheid in de eerste kamer te ontnemen. Dit kabinet is dan per saldo vleugellam en er zullen snel nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeschreven. Als er dan weer neoliberaal (i.e. VVD, D66, GL, CDA, PvdA, CU of SGP) wordt gestemd door de Nederlanders dan zal het einde zoek zijn. Er zijn namelijk niet zoveel kansen meer om dit land, uw land, van het neoliberalisme en de islam te redden.
-
Het is trouwens niet alleen de radicale islam die een bedreiging is voor de samenleving, het is de gehele islam.
/-
-

0
14 MrCally1

@11 Wel even goed opruimen, dan kraait er geen (rooie) haan meer naar. question

1
15 1050 hPa

@13 Ik heb het niet over de sleepwet, maar misschien is jouw reactie voor een ander bedoeld.

2
16 Nieuwsgierig

@16 Nee was wel voor jou bedoeld
maar ik ga te snel voor je waarschijnlijk
Die sleepwet is er gekomen om meer bewijs te verzamelen
Hier hebben ze al bewijs genoeg dat hij gevaarlijk is maar toch vrijlaten
Sleepwet best maar dan ook maatregelen voor onze veiligheid te waarborgen dat bedoel ik

1
17 Ikke44

Waarom worden haatimams niet het spreken onmogelijk gemaakt ? Waarom worden islamistische terroristen vrijgelaten ( https://www.nieuwskoerier.nl/news/279689-extreem-gevaarlijke-jihadist-mohammed-g-is-weer-vrij ), waarom zijn er van al die teruggekeerde IS strijders maar 3 daadwerkelijk veroordeeld ? Waarom worden Moslims die afvallige Msolims bedreigen niet aangepakt en vervolgd ? Waarom worden Erdoganturken die Koerden en Gülen-aanhangers aanvallen en bedreigen niet opgepakt en vervolgd ? En waarom wordt Islamitische haat en antisemitisme bij Moslims niet aangepakt ?

Waarom worden wel autochtonen aangepakt bij het minste geringste ? En waarom wordt bij elke scheet van Pegida, zoals het dragen van een varkensmutus, moord en brand geschreeuwd door media en burgerlijk bestuur en worden zij wel opgepakt ?

Hier is iets veel meer aan de hand !

0
18 B55

@18 Jampot gooien tegen moskee 5 jaar cel bijv idd
Verdacht

0
19 Ikke44

@17 Ik weet wel wat de sleepwet is. Je hebt wel gelijk had vorige week ook een akkefietje waar ik erg boos over was dat een enkelbanddrager die weer in de fout ging niet werd aangepakt. De bewijzen waren waterdicht, ID kaart-kopie en camerabeelden in winkel en hoeft de gestolen spullen van inbraak niet te vergoeden of terug te geven, draaideurcrimineel loopt weer vrij op straat. Wel een kleiner vergrijp t.o.v. het verhaal hierboven, maar geeft het failliet aan van justitie en dat het een zooitje is! Maar ja verminderd IQ en de dader zal er niets van leren redeneren ze denk ik.

0
20 Nieuwsgierig

@20 Oh wacht, het laatste stuk van mijn reactie is eigenlijk voor de extreem gevaarlijke jihadist die weer vrij loopt in Maastricht en het is een zooitje wat ze hier allemaal vrij laten rondlopen. Bezuinigingen misschien? En dan dalen de misdaadcijfers omdat mensen geen aangifte meer doen van bepaalde zaken omdat er toch niets of niet veel aan word gedaan. We zijn er lekker klaar mee hier in Nederland de narcostaat van Europa worden we genoemd!

0
21 Nieuwsgierig

.
Er is hier zo verschrikkelijk sprake van een verborgen agenda!

Zoals @17
"Die sleepwet is er gekomen om meer bewijs te verzamelen
Hier hebben ze al bewijs genoeg dat hij gevaarlijk is maar toch vrijlaten"

Wij weten het allemaal al, islam is ellende.
Politiek blijft haatideologie matsen question

En zoals Loesje zei:

"Waarom het volk afluisteren, maar niet luisteren naar het volk"

Dutske snapt het allang niet meer.

1
22 Ook maar gewoon een duts

Als je de link leest begrijp je dat het echt een grote klerezooi is bij justitie, wel een beetje offtopic, maar een logisch verhaal op wat er nu gebeurd in Nederland. Geen of te weinig controle op strafbare zaken en te softe aanpak, te snel loslaten van gevaarlijke/criminele personen en te weinig controle op haatimams of de wet staat het niet toe om ze op te pakken of het land uit te zetten omdat er godsdienstvrijheid is en daar maken ze dankbaar gebruik van! :

https://www.volkskrant.nl/binnenland/nederland-is-volgens-rechercheurs-een-narcostaat-geworden-is-het-echt-zo-erg~a4572170/

0
23 Nieuwsgierig

Die suffe Nederlanders lopen gewoon achter de feiten aan. Ze komen niet verder dan een gebiedsverbod. Dan gaan zulke imams toch gewoon naar een andere stad? En wat helpt een gebiedsverbod eigenlijk nu we overal internet hebben en de hele wereld kunnen bereiken. Het beste zou zou zijn om haat-imams de Nederlandse nationaliteit af te pakken, en dan uit te zetten naar de woestijn waar ze ooit vandaan kwamen.

0
24 wiseguy

@22 "Er is hier zo verschrikkelijk sprake van een verborgen agenda!"

De agenda is niet echt meer verborgen. Als je een beetje om je heen kijkt en niet alleen mainstream media leest/kijkt, is het heel duidelijk.

Doe een stapje terug, vergeet even alles wat je familie, je school, je kerk, de media en de overheid in je hoofd hebben gestampt, en alles wordt zonneklaar. Je moet natuurlijk wel openstaan voor wat je dan ziet.

We leven niet in een democratie
Westerse regeringen zijn marionetten, uitvoerders van een schaduwelite, die uitsluitend met haar eigen geopolitieke belangen bezig zijn
Burgers zijn slaven, vee, en dienen uitsluitend om de portemonee van de ultrarijken nog verder te vullen
...en vul verder zelf maar in...

0
25 thestranger

degene waar het nog niet duidelijk voor is moeten stoppen met overal tegenin te gaan en actiegroepen vormen om die lapzwansen bij te staan.
jullie worden daar niet voor gespaard vergeet dat niet,of je moet moslim worden.

0
26 ongelovenloos

@6 Regeringsleiders moeten snel met deskundigen aan tafel gaan zitten. Dat is hard nodig als er gevaar dreigt. Met het klimaat-probleem doen ze het wel en worden er maatregelen genomen. Eenzelfde aanpak is nodig voor het islam-probleem. Aan tafel gaan zitten met islam-deskundigen, de dreiging in kaart brengen en maatregelen nemen.

1
27 PeKa

Zogenaamde niet radicale moslims zuller onder steeds grotere druk uiteindelijk wel mee moeten.
Let maar op.

0
28 Al

* Verwijderd door de redactie *

29 Pxf7+

Niet alleen Imams .... radicalen *punt* zijn een gevaar voor de samenleving.

0
30 mightimouse

heb je eeb keer een goede deskundige, maar die zie je dan niet bij dwdd, waarschijnlijk teveel negatiefs over dat vreselijks geloof

1
31 nofakenews
32 PeKa

@31 Welkom terug op NK. In welk opzicht noem je hem een deskundige?

17
33 Barbapapa-7,5

** gebruiker verwijderd **

Gisteren een interview met deze man gezien. Indrukwekkend verhaal, die jongen is een held. En hij spreekt dat mooie en zachte Belgisch.

34 verwijderd924924212

@1 nounounou..... je vergeet FB question

0
35 Katte_kop

** gebruiker verwijderd **

De man die ik gisteravond op tv zag maakte op mij een aangeslagen, uitgeputte en angstige indruk. Toen ik eerdere foto's van hem zag is hij nu een schim geworden van wat eerder een forse en gezondogende jongeman was.

Ik was onder de indruk van zijn betoof en ook van zijn boodschap: "Stop het toelaten van nog meer moslims". En als een moslim dat zegt, dan is er echt iets aan de hand.

Hier wat over Montasser:

== In 2012 behaalde hij aan de Katholieke Universiteit Leuven een master in de taal- en regiostudies: arabistiek en islamkunde.[5] Hij bestudeerde er ook wereldreligies en interreligieuze dialoog en ging verder aan het Institut d'Etudes du Judaïsme van de Université libre de Bruxelles.[6] Eind 2013 keurde de Universiteit Antwerpen zijn onderzoeksvoorstel over de beweegredenen van de Syriëstrijders goed.[7] In januari 2014 werd hij door de KU Leuven aangesteld als wetenschappelijk medewerker. Tot verbazing van zijn promotoren trok hij in juli 2014 twee weken naar oorlogsgebieden in Syrië.[8] Hij volgde en interviewde er Belgische en Nederlandse jihadisten in het kader van zijn veldonderzoek naar moslimradicalisering en Syriëstrijders. Eén Nederlandse Syriëstrijder beschuldigde hem van spionage waardoor hij een dag vast zat in een Al Qaida-gevangenis bij Aleppo.[9]

Na zijn veldonderzoek in Syrië, publiceerde AlDe'emeh in Knack de gesprekken die hij voerde met een Antwerpse jongeman die in Syrië aan de zijde van ISIS vecht. Volgens de Antwerpse strijder is burgemeester Bart De Wever terecht bang voor terreuraanslagen in Antwerpen. ‘De kans is groot', klonk het.[10]

In 2015 zette AlDe'emeh zijn doctoraat verder aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Als buitenpromovendus deed hij aan de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen onderzoek naar de radicaal-islamitische ideologie.[4] Op 24 november 2017 keerde Montasser AlDe'emeh terug naar de KU Leuven.[11] ==

UIt de WikeWeetAlles.

36 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Waarom een min-punt op @36 ?

37 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

35 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

43 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

44 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Porn And TubeSex Video Story HindiSunny Leone Beeg ComGia Milana Porn禁 漫 天堂DaizycooperOral XxxWww Xnxxx XxxAli Wong NudeㅓㅁㅍJav English SubFull Sex MassageReal Hidden Camera MassagesMyfeeecamsBbw Porn GamesMegnutt02 OnlyfansHidden Cam UpskirtSaxxsxxRocco AnalBengali Girl SexPorn ViriginNovinhas NudesBrutal Anal PornBooty Clap PornFree Brazzers Full VideoXxx ShemeFuta AsmrTamil Nadu XnxxTitties GifsPictures Of People HavingsexVeronica PerrasoHardcor PornBengali BabuHuge Boobs PornstarYoutube Naked YogaHenti EnglishLocal New Xx VideoHomemade Porn In UkVideos De Pornos En EspañolFtv Girls.comHairy Men GaysexBrazzers Porn MoviesMassala SeenPorno Em DesenhosAidra Fox OnlyfansXhamster First NightMom Vs Son X VideoSexy Girl Removing Her Clothes自慰 视频Joss PornSapphic PornXxx Rakul PreetPorn Stars Of The 1970'sOil Massage Porn HdStep Mom JoiHollywood Sex MoviesAngela White CuckAleks KsenyIpx 758Javhihi TubeKick.coimDeepthroat Porn GayVarlie KayRiley Reid RapWww Xxx HRatemypussyPorn En ArabeDslaf PornAlinaa Rose Only FansVictora XavierSkinny PronFree Indian Sex SitesSexy Naked PicturesIndian Kitchen PornFriends Sister PornPorn Video FreeHypno StrippingCojendo RicoWomen Bodybuilders NudeWomans PornFree Escort SitesXtubneZahra EliseSheabriarSophia Del MarFree CamsexLocal Sex AuntyNidesAlana15Korean Xx MovieGoonteenStep-mom CreampiedSoftcorexxxHumaniplex LlcA.i. Created PornVivastreGuydickTulisa Contostavlos Sex TapeMumbai Girl XnxxAlexis FaxxSex Video In KitchenAll The PornAsian Nude ModelsMature Woman Gives Blow JobBonnie Rotton LesbianStep Daughter NudeMugueres XxxChub Li PornNami X RobinNew Hot VideoSakshi Dhoni HotF.a.n.v.a.n KelseyTelugu Aunty Sex Videos Full HdCrazy Wife Stacy PornNaked And SexyAdult Massage Near MeI WanktvFairuza Balk NudeKomi Shouko HentaiQueens Blade NudePorn Facial CompWife Gangbanged Homemade69 ThreesomePorn ExtreamePornmd.Selena Gomez NipplesFacking VedioGail Bates PornBest Bangla ChotiCelebraties Gone Wildمواقع السكس المترجمJohnny Sins MassagePorn Star RachelZendaya Blow JobHindi XxxyMichelle Taylor PornstarReddit Asian HottiesP411 EscortDownload Spankbang VideosWw Xxx IndianAsianappleseedDesi Sex With Hindi AudioPornstars With Perfect TitsFunny BlowjobBlack Beauty PornPapa Coje HijaHindi Sexe MoveGirlfriend Romance PornAnimation Vr PornBengaluru Video Sex