Erdogans partij wil verkrachter met slachtoffer laten trouwen (elsevier.nl)


Verkrachters krijgen de mogelijkheid in Turkije om met hun slachtoffer te trouwen en zo te ontkomen aan een gevangenisstraf. De AK-partij van de president Recep Tayyip Erdogan heeft dat laten vastleggen in een amendement. ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  200 Reacties

  • 0
  • 1857x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@111
Inderdaad. Iemand met een psychose is relatief makkelijk te herkennen en dmv medicatie te genezen.
Psychopaten daarentegen zijn zeer moeilijk tot onmogelijk te herkennen laat staan te genezen. Veel personen in leidinggevende functies zijn psychopaten en zijn in staat mensen kapot te maken.
Verder zijn psychopaten ware meesters in het bedriegen, manipuleren en aannemen van een persoonlijkheid.
Het zijn de ware meesters in het "vak".

0
151 von Bribbentrop

Wie roept deze man een halt toe en hoe?

Mij lijkt een totale boycot het meest doeltreffend.
Een boycot op alle fronten dus: politiek, economisch, diplomatiek, handel en, niet te vergeten, tourisme.

1
152 Mappie

Het ruikt naar Sharia wetgeving... Sylvana, slavin van Kuzu, vlucht nu het nog kan!

1
153 logikus

** gebruiker verwijderd **

En dit zijn al die Trump-juichers?

kijk even wat ze, vooral in het zuiden, Trumpland dus, van de US doen..

http://www.nytimes.com/2015/10/14/opinion/americas-child-marriage-problem.html?_r=0
Shockingly, 91 percent of the children were married to adults, often at ages or with age differences that could have triggered statutory-rape charges, not a marriage license.

154 ---deleteduser---

Typisch Sharia. Er zijn gewoon geen woorden voor.

1
155 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@129 ''en toch zal dit nooit...''

hoe wereldvreemd ben je eigenlijk
zie @154

156 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@155

nee typisch foute man. gebeurt onder christenen en hindoes en animisten enz enz ook

157 ---deleteduser---

@154
Ach hou toch op, u wilt uitzonderingen door bv zwangerschap van 2 jongeren die willen trouwen vergelijken met trouwen met je verkrachter. Doe ff normaal! IN Amerika, waar dan ook word je niet gedwongen om met je verkrachter te trouwen of met een vieze smerige oude pedofiele oom als je nog met je poppen speelt. En dat is in Isl. landen wel zo, vindt iedereen ook prima (op een paar dapperen na) en Turkije gaat ook lekker die kant op en dat wilt u vergelijken! (overigens gebeurt het daar op het platteland meer dan genoeg keer dat er een kindhuwelijk plaatsvindt en dan niet omdat ze zwanger is geworden van haar vriendje maar omdat er nog een ouwe viezerik in de aanbieding was!

0
158 Bleke Betty

@1 is Brussel en de politiek het daarmee eens ?

0
159 nosuchname

** gebruiker verwijderd **

@154

google zelf maar.
hindoes India hebben er ook zo'n handje van. Mormonen enz.

is geen moslimkenmerk dus

160 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@154 ik ben verre van een Erdogan-fan maar apart is het wel dat de grootste schreeuwers hier voor een soortgelijke president kiezen.

overigens komen de meeste moslims in Europa helemaal niet uit sharia-landen maar uit oud-koloniale gebieden, met nog altijd westerse administratieve juridische systemen.

161 ---deleteduser---

@90 Sinds een paar dagen heeft Sylvana er een trucje bij... Naast "Wat vindt jij daar zelf van?" hebben we nu ook "woon jij daar dan?"... (Tegen tafelgenoot Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam bij Pauw )

0
162 logikus

Er is een nieuwe hitler opgestaan in het midden oosten. Turkije vecht nog steeds met haar erkenning van de eerste genocide.

0
163 manpower

De volgende stap van Kalief Erdogan zal het intrekken van stemrecht voor vrouwen zijn.

0
164 Argus

Lees ook !
Turkse AKP moedigt kinderverkrachters aan
ISTANBUL - Er is grote ophef in Turkije ontstaan, nu de islamitische regeringspartij AKP mannen die minderjarige meisjes hebben misbruikt, aanmoedigt om met hun slachtoffers te trouwen. Als ze dat doen, zullen ze volgens het omstreden wetsvoorstel gevangenisstraf ontlopen.

Het zou dan gaan om gevallen waarin het minderjarige meisje zich niet zou hebben verzet en met het seksuele verkeer zou hebben ingestemd.

De oppositiepartijen CHP (seculier en centrumlinks) en de MHP (rechts nationalistisch) zijn fel tegen het wetsvoorstel. De Koerdische partij HDP moet er ook niets van hebben, maar doet wegens protest tegen de arrestaties van haar partijleden niet mee aan stemmingen in het parlement. Ook Turkse vrouwenorganisaties hebben felle kritiek geleverd, en in enkele steden en via de sociale media in Turkije zijn er veel protesten tegen het wetsvoorstel.

Bron >http://www.telegraaf.nl/buitenland/27065153/__Turkse_AKP_moedigt_kinderverkrachters_aan__.html

0
165 Moskowfiets

Vervolg op @165
Het kan wel mooi klinken dat het minderjarige meisje met het seksueel verkeer zou hebben ingestemd, maar in de praktijk wordt ze meestal hiertoe door de familie gedwongen. Ze zou namelijk na de verkrachting niet meer ’puur’ zijn, zodat de enige oplossing volgens haar familie is om met de dader te trouwen. Door het huwelijk krijgt het kind dat slachtoffer van misbruik is geweest, dus levenslang met haar dader. Dit gebeurt in de praktijk al vaak in Turkije. Maar de AKP wil nu dat dit ook wettelijk wordt gesteund en aangemoedigd.

Volgens de Turkse wet moet je om te trouwen minstens 17 jaar zijn. Maar kindhuwelijken zijn religieus van aard en komen erg vaak voor in het land. Het is moeilijk om via statistieken na te gaan hoeveel minderjarige meisjes in Turkije zijn getrouwd, omdat de huwelijken door een imam worden voltrokken en doorgaans niet officieel worden geregistreerd. Schattingen gaan er vanuit dat ongeveer een derde van alle huwelijken kindhuwelijken zijn.

Vooral in het midden en het oosten van Turkije is het percentage van kindhuwelijken hoog. In de stad Sanliurfa wordt het aantal geschat op 60 procent van het totaal. In veel gevallen worden de meisjes ontvoerd, voordat ze worden verkracht. De meest voorkomende dood onder meisjes tussen de 15 en 19 jaar komt door gezondheidsproblemen nadat ze in verwachting raakten. Ruim 80 procent van de minderjarigen die trouwen, is analfabeet.

0
166 Moskowfiets

Waar blijft Timmermans nu ??

0
167 Moskowfiets

Gezien de ontwikkelingen in Turkije is het niet meer nodig om te discussiëren over een eventuele toetreding, tenminste zolang Erdo en zijn vriendjes aan de touwtjes trekken. Eventuele opvolgers zullen eerst 'de hervormingen' van die kliek ongedaan moeten maken voor er ook maar gedacht kan worden aan hervatting.

0
168 oeioeioei

Die gast moet toch echt eens hoognodig naar een goeie psychiater.

2
169 Weet geen naam

Maar als die Turkse verkrachter al getrouwd is, wat dan?

0
170 Sandor

@158 . Ik vind dat jij wel erg minderwaardig schrijft over de oudere huwelijkskandidaat. Waarom zou een oudere man 'een oude viezerik' genoemd moeten worden als die man nog een keer wil trouwen?

6
171 Sandor

Gelukkig, ook in Turkije bestaat het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht. Dat is toch een hele opluchting.

Uit het artikel van Elsevier:
> De nieuwe wetgeving heeft ook betrekking op pedofielen die kinderen misbruiken: zij kunnen uiteindelijk ook trouwen met het minderjarige slachtoffer.

1
172 Sandor

Goede reacties, Moskowfiets in 165 en 166

0
173 Sandor

En dan te bedenken dat dit land bij de EU wil of wilde...

0
174 Vioon

* Verwijderd door de redactie *

175 Pxf7+

@161 ,
Wees maar niet bang;
de grootste schreeuwers hier zullen beslist niet voor denk stemmen.

0
176 Aragon

@161 . Nou, dan zijn ze daar beter af dan hier, want nog even en de hakblokken en brandkooien verrijzen hier bij ons op de pleinen.

0
177 Sandor

@171 Alleen een pedo wil seks met kinderen. Aangezien het gaat om de verplichting van meisjes gaat om te trouwen mt de man die ze verkracht, zijn het dus vieze oude mannetjes. Een man op leeftijd die wil trouwen hoeft daar toch geen kinderen voor te verkrachten. Die kan ook met een wat oudere vrouw trouwen zonder haar te verkrachten. Maar dat willen die smeerlappen dan weer niet omdat de vrouw, in hun ogen, een gebruikt product is.

0
178 Merlinswit

@65 rebo bedankt voor de tip

0
179 Chinees

@102 Rapunzel
"Dit is letterlijk en figuurlijk vrouw onterend. Nee is nee."

Volgens de Islam is dit nu eenmaal correct. Als de Islam-geleerden dit goedkeuren heb jij je er maar bij neer te leggen.
Het is nu eenmaal hun cultuur en daar moet je respect voor hebben .
Als je er tegenin gaat kom je ook voor de rechtbank net als Wilders.

3
180 De broer van Pak Pong

@141 Robbedoes
"Vrouwen en kinderen mogen ongestraft misbruikt worden en moeten als beloning nog met de verkrachter trouwen."

Dat is nu eenmaal hun cultuur-religie. We kunnen alleen maar hopen dat het hier nooit gebeurt, en proberen te voorkomen dat die gekken het hier ook voor het zeggen krijgen...

0
181 De broer van Pak Pong

@181
Als we alleen maar gaan hopen dat zoiets hier nooit gebeurd ...
We moeten ons actief verzetten tegen de invloed van deze 'cultuur-religie' !

0
182 Gandalf

Als ik @166 lees is het achterste deel van Turkije best achterlijk te noemen.

Maar ik blijf erbij dat over een gescheiden man, of een weduwnaar die nog een keer wil trouwen wel fatsoenlijker geschreven kan worden anders dan als "oude viezerik".

2
183 Sandor

@178 . Goed dat je reageerde en je hebt gelijk. Trouwen is goed maar handen af van kinderen, jongen of meisje.

0
184 Sandor

Hier uit Elsevier. Leuk, die verrijkende Turkse cultuur:

> Huwelijken tussen misbruiker en slachtoffer

Turkse president Erdogan: ‘Echte moslims gebruiken geen anticonceptie’

De afgelopen jaren zijn duizenden huwelijken gesloten tussen misbruikers en slachtoffers van seksueel geweld in Turkije. In sommige gevallen worden vrouwen ontvoerd en verkracht, en trouwen ze later met hun verkrachter, vaak onder druk van familie: het slachtoffer doet dan geen aangifte van de verkrachting. <

Die eerste zin over Erdogan, ja, hij heeft makkelijk praten want hij heeft een paleis met 400 kamers dus mevrouw Erdogan kan haar borst wel nat maken. Maar de meeste Nederturken wonen gewoon in een sociale huurwoning en als ze daarin vier kinderen willen hebben moeten er wel stapelbedden worden gekocht.

0
185 Sandor

@183

Tenzij die oude viezerik in Turkije bewust een jong kind verkracht met het oogmerk om met dat kind door een imam getrouwd te worden. Oude vieze pedo zou dan meer van toepassing zijn. Geld overigens ook voor een ouwe zak die een jonge vrouw verkracht. Die mag als beloning met dat arme wicht trouwen. Vind dan ouwe viezerik ook te zacht uitgedrukt.

Naar mijn bescheiden mening is die mallotige Erdowan een ouwe viezerik. Dekt zich nu alvast in voor de toekomst.

0
186 Zwartwit

En wat dacht je hiervan: Rutte schudt handen met veroordeelde IS aanhanger..foutje Rutte? /photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

1
187 netcat

Dat dit nog verbaasden reacties veroorzaakt snap ik niet, sinds jaar en dag is het al bekent dat de vrouw of het meisje in deze culturen(islam maar ook in het Hindoestanen geloof) totaal geen rechten hebben, voorbeelden genoeg van groeps verkrachtingen in indien maar ook bij op het tagierplein of tijdens oud en nieuw in Keulen etc vaak wordt het gedaan om de vrouw onderdanig te maken, huwelijken met minderjarigen op deze manier te beklinken, hun minachting tegen anders denkende(ander geloof) te tonen. Of gewoon hun wilde haartjes kwijt raken. Het erge van dit is dat we dit langzaam maar zeker steeds meer gaan zien in onze westerse cultuur, we halen het zelf binnen en het rare is dat veel met name vrouwen dit niet zien of onderkennen...hoeveel meisjes worden er hier al gebruikt om er later achter te komen dat ze opzij gezet worden want uiteindelijk moeten en willen deze jongens met een vrouw uit hun eigen cultuur trouwen. Maar ja deze jonge meisjes vallen voor de mooie praatjes..voor de vlotte babbel...de cadootjes...zonder te realiseren dat ze uiteindelijk aleen maar een gebruiksvoorwerp zijn.Om maar niet over het fenomeen loverboys te praten.

0
188 Jojotje

@187

Eigen draadje beginnen? Heeft toch niets met Turkije van doen?

1
189 Zwartwit

Zullen er vast veel verkrachtingen komen bij jonge meisje, trouw je ze daarna kan je lekker door gaan met verkrachten, de wereld kijkt er naar en doet niks, gewoon dealtjes sluiten met dit soort gasten, emancipatie NOOIT van gehoord.

1
190 Rattocasi

@170 neem je er gewoon nog een bij meisjes van 12 niet te versmaden.

1
191 Rattocasi

En met dat land doet de EU dus nog steeds zaken????

Nexit.

0
192 Trump2017

Erdogan Terrorista!

0
193 Jacques de Molay

Ik dacht in eerste instantie dat dit een nepbericht was van Één of andere grappenmaker. Hele slechte grap als dit een grap geweest was. Turkije mag als het deze koers blijft bevaren nooit en te nimmer in de EU!

0
194 Hobbelpaard

"De nieuwe wetgeving heeft ook betrekking op pedofielen die kinderen misbruiken: zij kunnen uiteindelijk ook trouwen met het minderjarige slachtoffer."

Ja u leest het goed! Nog meer redenen om op euro sceptische partijen te stemmen in maart 2017 en daar horen de VVD, PvdA, D'66, Groenlinks, CU, SGP, CDA niet nij!

0
195 Trump2017

Vergeet niet dat een meisje of vrouw wel maagd moet zijn om nog een kans te hebben een man te krijgen. Dus zou je zelfs kunnen zeggen dat het een straf is voor die man om een beschadigde vrouw te moeten trouwen. Andere wereld daar.

0
196 niet-alles-geloven

@116 Nog wel meer fouten: we noemen het geen 'Moseböcker' zoals de Scandinaviërs, maar Deuteronomium en grammen kende men in die dagen niet. De tekst spreekt van 50 zilverlingen.

0
197 Vilseledd

Maar ja, hoe zit het nou met die jongens die aangerand of verkracht worden, mogen die dan ook met hun liefhebbende verkrachter trouwen?

0
198 Sandor

Te bizar voor woorden

0
199 Burggie

@198 Jongens worden niet verkracht. Islamieten kunnen geen homo zijn. (vul nog maar wat retorische onzin in) Daarnaast krijgen islamitische homo's regelmatig straf van overheidswege. Dit ivm de handeling van seks met iemand van het zelfde geslacht. Die straf geldt dus ook voor de verkrachtte jongens, want dan hadden ze maar geen seks moeten hebben met een man.
Helaas wordt sexueel misbruik door de islam niet erkend en bestaat het dus ook gewoon niet. het is iets wat alleen niet moslims doen. daarom is de RK kerk ook zo verwerpelijk. Wat dat betreft hebben ze daar nog veel te leren over zichzelf. Misbruik komt helaas overal ter wereld voor.

0
200 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@171 Ik kan prima voor mezelf zorgen, dank je. Ik drink, uitsluitend bij een goede gelegenheid, een mooie Merlot. Maar altijd een goede fles, n...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

In Afrika wordt het heet. We moeten rekening houden met een toename van klimaatvluchtelingen. Ze zullen met open armen ontvangen gaan worden d...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Weetal
Vijf jongens slaan kind in elkaar om voetbal

De jeugd is toch de toekomst?...

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

wildersfan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De AIVD heeft al een waarschuwing doen uitgaan: https://www.geenstijl.nl/5175882/uw-jaarlijkse-reminder...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

Correctie bij @3.Als buschauffeur of chirurg moet je week ba week op elke werkdag 8 uur of langer gefocust zijn = Als buschauffeur of chirurg...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

sockknitter
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ik begrijp, dat ze de straat op zijn gegaan, omdat een afghaan een andere Afghaan heeft doodgeschoten en brandgesticht had, om zijn daad te verd...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Biscanna
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@32 Iedereen heeft kunnen zien waar die terroristische varkens toe in staat zijn, dus lijkt het mij juist een heel waarschijnlijk verhaal....

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Nieuwe rel rond Johan Derksen

    Iets roepen waar het niet over gaat. Tja ... Ik laat het maar bij 'off topic'. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@168 " aandachtgeile kleuter" Schelden, beledigen, ad hominemGemeld. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sleep Naked WifeSkipthwgameKittydagoat Porn3d PornoMelhores Hentai Sem CensuraPorn ZapChesley Handler NudeWomen Hairy VaginasXxxvideobengaliNepali Sex Blue FilmEvs LoviaBig Booty Transgender PornAddmiaErotic VictoriaPlus Belle Femmes NueXnxx Sex Video Full HdKareena Kapoor Bf VideoSexy Film Sunny LeoneWho Is Dani DanielsXxx Sapna ChoudharyDoughter AnalPronmovesJease Jane PornTik Tok 18 AppVrblowjobVideos Of Naked Old WomenDaddysbadkitty666Kamasutra Movie XxxSali Ki Chudai StoryDamplips.ocmEscort FrCaptian StabinXxx Indian House WifeTastyhotlatinaIndian Brother And Sister Xxx VideoFilm13 HentaiDiapersexHooker Near MeXxy VideoTelugu Fucking VideosGujaratisexyDesi Porn WebsiteCuckold HumiliationSexi BidioPriyanka Chopra PussyFat ClitorusDad Cums In DaighterToropor NoCrlebnsfwSchool Xxx Video DownloadFuck Me XxxJavtube JuliaTwistysBirthday Porn VideoCelebrity Sex Tape PornSanilion SaxHot Sax Video HdPorn IcespiceKay Doll PornCaught Wearing PantiesBigtitspicsXxx PrnXhamster BanglaVideos PonoxxxSelena Gomez PornosSex Movi HdChoking Deep ThroatPandora Kaaki SexCocksuckingslutxSexiest NippleKatherine La Nasa NudeBatman Gay PornBarazil PornKannada Sex CallingFaye Reagan GifAlexander MoniqueLena Andersson PornIndian Hot Web Series SiteMorning HandjobCaught Wife Cheating On Hidden CameraXvidepwSunny Leone Sex Video Full HdBengali Blue Film Hd VideoPaige FuckFreeporn Movies HdMaddymayesI Love AnalHandjob PoPorn Sex Video Free DownloadBombay Sex HdPussy ClipsKaty Perry Sex TapeTasteyblacksViolet Myers BangbusBosnian Beauty PornBdsm QuizChaterbuateVídeo Pornô De Mulheres PeladaXxn Bf Videoскачать порноBrunette PornstarPornhabIndian Models Nude ImagesSelf Sucking And CummingAsian Free PormRyan Corner BbcChristy Mack NakedBengali Adult VideoSunny Lione XnxxHot Indian Model SexLatians XxxTre PipeherSexo BdsmVorehentaiJapanese Cheating Wife SexKajal Porn VideosTruck XxxJav Love StoryUganda Sex MoviesSister In Law FuckedPornographicvideosTeacher Porn StudentsTessa-fowler OnlyfansSitus PornographyDigitalplaygroudGarotas De Programa OnlineLesbins With Big TitsHudson Valley Skip The GamesAnupama Parameswaran XnxxXnxx Hot HardHimexmarieNaruto Hentai GamesPronmuviPorn Mya GPorn Going WrongNude Hottest BabesPerfect Girls NetPandora Kaaki NudesHonduras PornosXxx MsaageKemdra RollJapan College Sex VideoPussy Sucking PornIndian Mother Son SexMaid Xxx ComBeauty Sex ComBhabhi PirnXx Bf AdultAngelina Porn VideoBritty Ana