Europarlement opent aanval op Orbán (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 4
  • 549x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat kan ik me voorstellen die Orban loopt niet mee als een schoothondje met de eu (srry geen hoofdletters, vind ik het niet waard)

13
1 amehoela

** gebruiker verwijderd **

Ik geloof niet dat orban daar wakker van ligt.

2 verwijderd9139144

Terecht: wel graaien, maar ondertussen onrust stoken. Je bent lid, óf je bent het niet. Zo ja, houd je je aan de regels...

28
3 uahoera

@3 ach weer zn een die tegen democratie is en voor dictatuur wat de Europese unie is

13
4 Ivo

Laat de rest van Europa dit voorbeeld volgen, en afrekenen met die schijnheilige politieke correctheid, die ons wordt opgedrongen. En een einden maken aan de massa-immigratie van de kanslozen der aarde, want deze immigratie -golf is niets anders dan een 5e colonne!

13
5 Arkan

* Verwijderd door de redactie *

6 E.Meel

@4 Wat doet u hier nog als u vindt dat u in een dictatuur leeft. In deze 'dictatuur' heeft u de vrijheid om uw biezen te pakken en naar een 'echte' democratie te verhuizen. Wellicht kunt u eens uitleggen, conform de definitie van het woord dictatuur in de Dikke van Dale, waarom Europa een dictatuur is? U neemt woorden in de mond die u niet eens begrijpt. Wellicht nog eens wat lessen staatsrecht volgen, of is uw onderbuik te dominant wellicht?

17
7 reality

* Verwijderd door de redactie *

8 E.Meel

Een Groenlinkser van de EU zal even uitmaken hoe Hongarije bestuurd moet worden en dat terwijl Gl gewoon de eigen bevolking en de eigen cultuur van Europa door de plee spoelt?
Liever 10 Orbans dan 1 Sagettini.

10
9 PFL

@6
Brussel.

13
10 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

11 Dewereldrond

@5 Hebt u uw stokpaardje weer gevonden, migranten en massa-immigratie? Legt u eens gedetailleerd uit wat u verstaat onder die volgens u schijnheilige politieke correctheid en hoe u daarmee denkt af ter rekenen? Ik ben erg benieuwd naar uw oplossingen. Het biedt voor u waarschijnlijk kansen om invloed uit te oefenen in Europa als u zulke goed plannen hebt.

18
12 reality

@9 Wat een prachtige dingen schrijft u hier toch op de NK. Uw frustratie moet toch wel heel hoog zijn opgelopen. Het lijkt er op dat lezen en in het bijzonder begrijpend lezen voor u toch nog wel wat problemen oplevert gezien uw ongenuanceerde reacties hier. U mist zwarte piet waarschijnlijk wel heel erg is het niet? Vertelt u eens gedetailleerd waaruit die volgens u eigen cultuur van Europa bestaat? Wellicht is er een kans dat ik mij daarin dan ook kan herkennen. Ik heb die cultuur nl nog niet kunnen ontdekken in Europa. u moet haast een verlichte ziel zijn, een verlosser en ik sta dan ook graag open voor uw wijze woorden.

18
13 reality

@11 /12 Het maakt mij helemaal niet uit wat jullie denken, waarschijnlijk zijn jullie met jullie inkomen afhankelijk van het zich als lemmingen op de de Europese stranden stortende gespuis. En @11 de geschiedenis heeft ons juist geleerd, om op niet mis te verstane wijze af te reken met alles wat ook maar enige bedreiging vormt!

9
14 Arkan

@14 Ik vermoedde het al een beetje en u hebt dat vermoeden wederom bevestigd. Geen enkel inhoudelijk argument natuurlijk, uitsluitend holle retoriek. Verteld u eens, is uw leven zo verongelukt dat u uitsluitend uw frustratie hier nog kunt spuien? Ik neem het u niet kwalijk hoor, ik weet uit mijn praktijk dat het heel lastig is om nog weer een normale en reële kijk op de werkelijkheid te krijgen. O, voordat ik het vergeet, ik ben in het geheel van niemand inkomensafhankelijk. Ik heb vooral hard gewerkt en daardoor mee geprofiteerd van alle voordelen van onze democratie en de welvaart die o.a. de EU ons heeft gebracht.

14
15 reality

@15 Allemaal zwak geklets, de zich zelf tot intelligentsia benoemde linkse stereotype riedel, en waarschijnlijk zijn uw klanten.....aangespoeld, en u denkt da die uw hulp hard nodig hebben!

9
16 Arkan

@16 Hahaha, Ik heb uw reacties hier nog eens voor u onder elkaar gezet. Alhoewel ik de kans klein acht, wil ik u toch nog een beetje helpen om aan een vorm van zelfreflectie te doen. Als u overweegt om een wat meer genuanceerde kijk op het leven en de wereld te krijgen, ben ik gaarne bereid om u wat verder op weg te helpen.

Laat de rest van Europa dit voorbeeld volgen, en afrekenen met die schijnheilige politieke correctheid, die ons wordt opgedrongen. En een einden maken aan de massa-immigratie van de kanslozen der aarde, want deze immigratie -golf is niets anders dan een 5e colonne!

@11 /12 Het maakt mij helemaal niet uit wat jullie denken, waarschijnlijk zijn jullie met jullie inkomen afhankelijk van het zich als lemmingen op de de Europese stranden stortende gespuis. En @11 de geschiedenis heeft ons juist geleerd, om op niet mis te verstane wijze af te reken met alles wat ook maar enige bedreiging vormt!

@15 Allemaal zwak geklets, de zich zelf tot intelligentsia benoemde linkse stereotype riedel, en waarschijnlijk zijn uw klanten.....aangespoeld, en u denkt da die uw hulp hard nodig hebben!

12
17 reality

@17 Dank voor uw aanbod, laat maar horen?

7
18 Arkan

De EU heeft nogal een hekel aan andersdenkenden. Ben je Russisch, jij bent slecht en dient te worden gestraft. Ben jij Hongaar. Jij bent slecht en dient te worden gestraft. DE EU kan zich niet voorstellen dat het ook anders kan. En dan heeft de EU de mond vol dat zij niet discrimineert. Complete bevolkingen worden gestraft.

9
19 rlw

Tja Hongarije kende het communisme met al hun gruwelijkheden en heeft geen zin in communisme 2.0 .

9
20 solidsteel

@20 ,

prima, maar dan wel oprotten uit de EU.

11
21 jodelatedieho

@21 Jij bent voor communisme ?

10
22 solidsteel

@17 Wellicht zou u eens kunnen onderzoeken wat de reden van uw zo hoog opgelopen frustratie is. Misschien een tip. kijk eens naar de cirkel van invloed en de cirkel van betrokkenheid.

10
23 reality

Hadden we zo'n man maar in Nederland

9
24 knorkokkie

* Verwijderd door de redactie *

25 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

26 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

27 Dewereldrond

@21
Dan moeten ze zo langzamerhand wel heel veel landen eruit gooien. Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk... en binnenkort waarschijnlijk ook Italië en Denemarken. Dit hele gedoe draait feitelijk maar om één ding, massa-immigratie. En als je dan naar de verschillende peilingen kijkt van de afgelopen jaren dan zie je dat een grote meerderheid van de EU burgers tegen volksverhuizingen uit islamitische landen is. Juncker en zijn handlagers zijn gewoon hartstikke illegaal bezig en hebben schijt aan de mening van de EU volkeren. Mensen als Orban hebben dat niet en doen waar ze voor gekozen zijn. Als je daar Orban, en dus het Hongaarse volk, voor wil gaan straffen dan ben je een echte dictator. Je kan massa-immigratie en de islam niet door de strot van de mensen gaan duwen op straffe van sancties en andere hatelijkheden. Diegene die zouden moeten oprotten uit de EU zijn niet de regeringen die luisteren naar de burger maar de bende van Juncker die denken dat Europa van hun is en ze ons grondgebied even kunnen verkopen voor een paar centen.

6
28 Reconquista

@13 . U schrijft:" Ik heb die cultuur nl nog niet kunnen ontdekken in Europa. "

En dat is precies waar het om gaat. Mensen die de Europese cultuur nog nooit hebben gezien, ervaren of begrepen, die missen het ook niet als die cultuur om zeep wordt geholpen.
Maar als u die cultuur kennelijk nog nooit heeft waargenomen dan is het echt tijdverspilling als ik zou denken dat ik u in een berichtje van 1 alinea begrip van en over deze cultuur zou kunnen bijbrengen. Dat is zaaien op de rotsen en dat werkt per definitie niet. Ik heb wel met u te doen want u mist heel veel. Maar er zijn ook Europeanen die wel deze cultuur zien, ervaren en begrijpen en het zou fijn zijn als u voor deze mensen tenminste begrip kunt opbrengen en misschien een keer gaat begrijpen dat ze dit niet zomaar willen zien verdwijnen.

6
29 PFL

@8
Maar de belangrijkste beslissingen worden genomen door commissarissen, commissie en het EU hof... en die zijn allemaal benoemd en niet gekozen.

5
30 Reconquista

@28 De massa emigratie is ontstaan doordat Rusland de mensen onze kant op heeft gebombardeerd en dat nog steeds doet. Vervolgens wakkert Rusland het anti-migranten sentiment in Europa goed aan zodat ze Russische gezindte dictators op de plaats kunnen zetten in landen die voorheen deel uit maakten van een verenigd Europa. Op deze manier wordt Rusland groter en verleggen ze de grens van de NAVO, wat zij als een bedreiging zien.

Middels propaganda via internet en sociale media (ook op deze site) en invloeden (geldstromen) in de politiek (PVV, FvD en DENK) weet het Kremlin uiteindelijk de Europese democratie te frustreren in een poging de EU uiteen te laten vallen en de NAVO als gevolg daarvan dermate te verzwakken dat de landen die daardoor alleen komen te staan één voor één geannexeerd kunnen worden. Het zwakke deel van het volk juicht en denkt een 5e colonne te hebben weerstaan terwijl deze in feite met hun hulp is binnengehaald. Doet me denken aan sommige christenen die voor de tweede wereldoorlog in de joden de grootste vijand zagen en in Nederland letterlijk juichend de straat op liepen toen Hitler Nederland was binnengevallen.

En dat allemaal omdat Poetin en zijn criminele bende de aandacht wil afleiden van zijn eigen landverraad en leegroof van de Russische grondstoffen.

8
31 Vrijdenker

@29 Wat jammer nu dat u deze gratis kans om mij te overtuigen van uw gelijk en mij die Europese cultuur eigen te maken. Er bestaat geen Europese cultuur. Cultuur ontwikkelt zich door de jaren en eeuwen heen. Daarbij komt nog dat er in Europa en zelfs in Nederland geen sprake is van een cultuur. Er is dus geen sprake van dat de 'Europese' cultuur om zeep wordt gebracht om het in uw eigen woorden te zeggen. Het is een verzinsel van politici als Wilders, Baudet, Le Pen, de AFD, Orban etc. Ik neem aan dat u bedoelt dat Europa uitsluitend nog mag bestaan uit blanke witte mensen?

10
32 reality

@20 Hongarije heeft ook al een negatieve ervaring gehad met Fascisme dus waarom ze dat opnieuw doen weet ik ook niet.

5
33 Wetenschappertje

@32 U schrijft " Er bestaat geen Europese cultuur. "

Heel triest voor u dat u het niet kunt zien of dat u het wel ziet maar niet wil of durft te erkennen.

6
34 PFL

Ik heb het artikel gelezen en kan eerlijk gezegd niet echt vinden wat Orbán nou precies fout doet. Er wordt een korte opsomming gemaakt van bepaalde zaken, waar de EU al succesvol tegenin is gegaan.
Vervolgens worden er nog wat zaken opgesomt die niks met de EU, maar met allerlei andere clubjes te maken heeft. En aan het eind wordt zelfs een beetje duidelijk dat het vooral de persoonlijke mening van een groenlinks vrouw is.
Ohja, ook nog dat binnen de EU niet eens de juiste instanties doen wat ze moeten doen, dus dan gaan andere instanties het maar doen. Want die migranten, die móéten komen.

Dat is zo ongeveer de strekking van het artikel.

Wie het niet eens is met mijn constatering kan het me proberen uit te leggen.

3
35 xtremy

@28 de kritiek op Hongarije heeft meer te maken met het inperken van persvrijheid, het rommelen aan de trias politica en het onderdrukken van de oppositie tijdens de Hongaarse campagnes voor de verkiezingen.

@34 er bestaat inderdaad geen eenduidige Europese cultuur. De Italiaanse cultuur is bijvoorbeeld heel anders dan de Nederlandse cultuur.

4
36 Diederik82

@34 Ik voel mij anders helemaal niet triest maar erg gelukkig. Helaas kan ik niet anders concluderen dat u zich wel heel triest moet voelen. Wellicht kunt u mij een land noemen waar die cultuur die u voorstaat wel bestaat?

6
37 reality

@36 Ik gaf in @35 al aan dat die zaken dus al (succesvol) zijn aangepakt door de EU. Staat in het artikel:
"... ,Die zijn in concrete gevallen door de Europese Commissie wel aangepakt, bijvoorbeeld als het ging om de pensionering van rechters, vrouwenrechten, hervestiging van vluchtelingen of het gebrek aan academische vrijheid. ..."

Voor de rest is het gewoon een persoonlijke hetze van een vrouw van Groenlinks. Is dat genoeg reden om een land te "straffen"?


Maar goed, ik ga even werken.

2
38 xtremy

@36 . En denkt u niet dat de specifieke Italiaanse cultuur ( fijn dat u die tenminste dan wel erkent) onderdeel is van Europese cultuur. Niemand beweert dat Europese cultuur een vastomlijnd en eenduidig gedefinieerde zaak is die in alle EU landen volkomen gelijk is. Maar er is de afgelopen millennia wel een aantal zaken ontwikkeld die typerend zijn voor Europa in al zijn eigen verscheidenheid. En de Nederlandse cultuur met eigen specifieke zaken maakt ook onderdeel van van een Europese cultuur. En velen (u hoort daar waarschijnlijk niet bij) willen niet graag zien dat dit Europa in enkele generaties wordt weggegooid en verdwijnt en dat daarvoor culturen uit andere werelddelen of nog erger agressieve ideologieën in de plaats komen.

4
39 PFL

@36
Ja natuurlijk de hetze is nu alles omvattend en men probeert landen als Polen en Hongarije nu op alle fronten zwart te maken. De bekende tactiek die iedereen die zich durft uit te spreken tegen de massa-immigratie ten deel valt. (Orban, Trump, Duda, Morawiecki, Farage, Baudet enz.) Dan ben je ineens racist, antisemiet, seksist, homofoob, ondemocratisch, tegen persvrijheid etc. Eigenlijk alles wat je een beetje kan verwachten van de EU en de religie die je verplicht moet importeren. Pot, ketel verhaal.

Datzelfde verhaal kan je ook heel gemakkelijk omdraaien. Kijk alleen al naar Nederland waar de mainstream journalistiek in linkse handen is, universiteiten worden gedomineerd door linkse hoogleraren, democratisch gekozen partijen en politici worden buitengesloten, linkse knokploegen demo's aanvallen, kinderfeestjes belagen of voordeuren bekladden en waar de traditionele politiek uitslagen van referenda in de prullenbak gooit, men heult met een totalitaire religie en de andere kant opkijkt bij diens antisemitisme. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Laten we maar eens een Europees referendum organiseren over de massa-immigratie. Dat zou pas eerlijk zijn maar gaat niet gebeuren omdat de ondemocratische kliek in Brussel donders goed weet dat hun snode plannetjes dan niet doorgaan.

4
40 Reconquista

@23
Betrokkenheid van de EU burger in het algemeen? Groot.
Invloed van de EU burger? 0,0. Stemmen heeft geen zin, omdat diegenen waar op gestemd worden geen invloed kunnen uitoefenen op de begroting (er is nog geen enkele begroting goedgekeurd) en op nieuwe intiatieven (door EC op te stellen, maar op instigatie van Europese Raad).
Het gehele circus in Brussel wordt door een paar regeringsleiders bestierd. Regeringsleiders die niet het belang van hun burgers voorstaan, maar belangen van multinationals. En om te zorgen dat die belangen gewaarborgd blijven is er een gigantisch bureacratisch circus opgetogen, genaamd Brussel, wat zogenaamd democratisch zou zijn. Niets is minder waar.
Een circus wat vele miljarden kost per jaar, maar waar concreet alleen de belangen van een paar partijen behartigd worden. En die partijen hebben niet het belang van de Europese burger voor ogen, maar het belang van grote multinationals.

4
41 beastyboy

Aangezien er geen reacties op @35 zijn gekomen, ga ik er vanuit dat het inderdaad een persoonlijke hetze van een Groenlinkser is tegen een gekozen premier die geen moslimmigranten wil opnemen in zijn land.
Goed om dat even vastgesteld te hebben. Kunnen we dan nu gewoon weer ophouden met die hetze, want het slaat nergens op.

0
42 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Waarom worden niet alle Nederlandse politici onderzocht of die foute banden hebben met Rusland ? ...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Vreselijk die zoeloelippen. Wat kan een mens zich lelijk maken. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

ABRACADABRA
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

inderdaad. die hele asielopvang wordt/is voor heel Nederland onmendelijk geworden, dus stop er mee. m.a.w. asielstop invoeren en wel onmiddellij...

21 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

29 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

31 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

33 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

37 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

43 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
TitintopGonewildaudilLive SexwebcamEro TikOld Saggy BoobiesMallu UncutGwen.gwiz OnlyfansJewish PornstarsJadescorner8086Hunt 4kKaila Simone PornGonewildcouplePorn BirginGeypornoThe Art Of BlowjobsBig Boobes ImageWww Xxx C9mVillage Lady Sex VideoNude BabesRare XxxAnnabelle Rogers PornhubMom Son PorncomixMassage SexxxxYou Xxx VideoNude Tik Tok CompChutlandCoomedtThe Butt XxxBig Black Boity PornBrittany O'connellNew Porn VidroSextape CelebriteesSlik Potna XxxBest Porn Star In WorldGymnist PornBbw Solo PornAustralia Porn StarsEmma Hix Double PenetrationBeauty Xxx HdUllu Adult Web SeriesSmall Titties LesbiansClara TrimityFlim SexCouple Sex HdBig Tit Ebony LesbiansEbomy PornSims 4 PornographyMistress VideoKorean Sexual VideosScisscoringPorn Phineas And FerbSex With Tamil AuntyDesiree DulceeIpunish PornTubesafareBackroomcastingcouhCummy PicsYouhdpornNx Sex VideoGii_xoxo69 NudeAlejandra Quiroz LeakFc2ppv 3825293Bangalore Aunty Sex VideoTamanna Nude SceneCumswallow TeensPerisa PeleRule 34 SiteWied PornBuceteioReddit HotwofeRed Tube VideoLana Rhodes NakesBrody Fox PornMallu Sex SitesHentais LesbiansJennifer Love HewittnudeGroup Sex MovieFrenulum BlowXxx Hd VidousVeitnames PornX Vides RedMale Celebrities NudePersephanii BoobsLes Histoires TabouesAloha TuveVideos PornofreeCbtownshipDarleneamaroBlue Film Blue Film Blue FilmBangla Maa Beta Chuda ChudiNude In ChinaThe Best Porn In HdPoren HobAngela White NudeThreesome Porn MoviesSexx VoiceVal2legit EromeSanelion Xxx VideoHot Seducing IndianSuper Bf SexBlack Dick PicsNudegirl SelfieMallufucking300 Spartans SexSex Tube LobsterInter PornBusty Petite NudeListing Of Porn StarsLido Adult TheaterJoi AudioDesi Hindi XvideoSuhgrat VideoPorn GonzooHooterssexTouch My Wife Full PornOld Young ThreesomeSoap2day.conIs Redtube SafeWyyldeeBigboobs No BraAutumn Falls DpCaroline Ford NudeXxx PornomovieBig Dick ComMolly MoonnMexicangangbangTru-kaitDesnuda PornosSanilianSanileon XnxxPrerverse FamilyAmeteur PornographyNhentai Full ColorMarilyn Monroe Nude PhotosWander Woman NudeAnya Taylor Joy PornTaking Off ClothesExhibitionist HentaiHailey Rose BbcEnglish XnxxvideosBend Over ThongIndian Hindi PornPole Dance PornMia Khalifa BathSani Ki Sexy VideoAkadanidaniels PornXxx With DesiBraty Sis PornNew EbonypornTamilkaamaveri