door Havermout in Buitenland  ·  84 Reacties

  • 16
  • 844x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43 "En nee, MH17, waarbij de mogelijke dader (Oekraine, die de steun heeft van Brussel, de rest van het onderzoeksteam, omdat ze willen dat Oekraine toetreedt) in het onderzoeksteam zit, daar geloof ik helemaal niets van."

Weten de mensen hier ook weer dat ze u niet serieus hoeven te nemen.

7
51 Wetenschappertje

@44 En dat is gebeurd.

6
52 solidsteel

@47 Die mafketel van een Erdogan, is gewoon de derde hond, twee honden vechten om een been.......en de derde gaat ermee heen. En dat past geheel in het diepe verlangen van Erdogan naar het herstel van Ottomaanse Rijk.

1
53 Arkan

@48
Ha ha, maar we moeten hem natuurlijk niet uit het oog verliezen.
Die eist straks ook een rol voor zichzelf op.

4
54 Marrie

@53
Daar ben ik ook bang voor.

3
55 Marrie

@54 , Ach, als het echt tot een clash komt, zal hij wel stiekempjes wat eigen "probleempjes in Syrie" oplossen. question

1
56 Weet geen naam

@53 Aangezien de Krim lang bij het Ottomaanse rijk hoorde moet die dus Rusland aanvallen.

3
57 Wetenschappertje

@57 Want die mensen leven er nu nog?

3
58 solidsteel

Wat ik me nu afvraag;
Assad is de gekozen president van Sirïe, en de opkomst was totaal.
https://www.volkskrant.nl/politiek/zoon-assad-gekozen-tot-president-syrie~a565474/

En de REBELLEN en ISIS wilden dat bewind ondermijnen.
ISIS moest weg daar waren ze het allemaal mee eens, maar de rebellen verzetten zich nog steeds tegen Assad.
https://www.nu.nl/weekend/4141887/conflict-in-syrie-partijen-en-motieven.html

Assad is dus gerechtigd President van dat land en heeft de hulp ingeroepen van Rusland, en dat is ook logisch want Obama bezorgde de REBELLEN wapens.
Maar waar haalt Amerika dan het recht vandaan om zich ongevraagd te bemoeien met de binnenlandse politiek van Sirïe?

5
59 WHuls

@56
Het is spijtig dat we hier op NK niet wat inside informatie hebben over wat er precies gaande is.

1
60 Marrie

@50 Je bedoelt dat de oorspronkelijke bevolking van Oekraïne en Krim is uitgemoord en de rest is verjaagd?

3
61 Criticaster

@28 Het helpt ook niet dat vooral linkse media volop inzetten op oorlogstaal en bij elk gematigd antwoord van Trump, hem uitmaken voor een Putin puppet.

"Overigens. Als de VS besluit Syrië te bestoken en Rusland bestookt als antwoord daarop weer de Amerikaanse vloot. Dan kiest Rusland toch echt er bewust voor om zelf een NAVO land aan te vallen. Als ze slim zijn laten ze dit uitspelen tussen de VS en Syrië zelf."

Meent u dit nu serieus? U stelt zelf dat een Navoland aanvallen een slecht idee is want dan krijg je de rest ook tegen je. Zo is Syrie dus een bondgenoot van Rusland en is Rusland verplicht om hen te helpen. Rusland greep niet in tijdens de illegale inval in Irak en ook niet tijdens de inval in Afghanistan maar men heeft het volste recht om een bondgenoot bij te staan.

7
62 it'sanewday

VS heeft na WO II al meer dan 80 oorlogen gevoerd en alleen al in Irak koste dat meer dan een miljoen burgerdoden. Denken mensen nou echt dat die paar tientallen doden agv. een zogenaamde chemische aanval de VS dat iets zou interesseren ? Nee, dus de VS heeft grote eigen belangen om Assad daar weg te willen hebben en dus bedachten ze een false flag, precies op het moment dat Assad aan de winnende hand was en de terroristen daar bijna had verslagen.

7
63 B55

@37 ; Overigens: Voordat men Rusland een verwijt kan maken over De Krim, zullen ze toch eerst Noord Ierland terug moeten geven om serieus genomen te worden.

6
64 Mariska3

@59
Dat was 1) in 2000 en er waren 2) geen tegenstanders. Dat is geen verkiezing.
Dat wordt ook al aangetoond verderop in het artikel, namelijk dat Assad toen helemaal niet verkozen had mogen worden, want hij was volgens de wet te jong. Maar ja, als je de politiek en het leger controleert, dan kun je doen en laten wat je wilt. Er stond toen zelfs in de wet dat zijn partij de enige mocht zijn die het land regeerde, maar goed, als jij dan nog wil spreken over een "gekozen" en "gerechtigd" president ......

Ja, de rebellen waren het zat om onder Assad's regime te lijden; niet zo gek dus dat ze in de golf van protesten in de regio meededen.

En de bemoeienis, tja, in dit geval omdat het regime onschuldige burgers zit te vergassen, en zeker niet voor de eerste keer!

3
65 Xyron

@62 Wat is daar links aan?

@64 Volledig mee eens!

2
66 Criticaster

@62 ; En daarmee sla je de spijker op z'n kop.

Het is ook een hele rare stelling dat het beantwoorden van vijandig vuur een aanval zou zijn omdat de raketinstallatie in internationale wateren ligt.

Denk je nu echt dat wanneer Rusland vanaf een militair schip raketten af zou vuren op bv Jemen, Amerika dat schip niet zou bombarderen en het een 'verdedigingsactie' zou noemen???

0
67 Mariska3

Kan toch nog leuk worden als de oorlog verlegd wordt naar Amerikaans grondgebied. Ze zijn al zo lang gewend om hun (proxy) oorlogen op andermans gebied uit te vechten, dus eens kijken als de bommen in de VS beginnen te vallen.

3
68 niet-alles-geloven

@64
BS.

@62
Er is helemaal geen verdrag tussen Syrië en Rusland dat Rusland zou verplichten Syrië militair bij te staan. En dat zou Assad nog wel eens duur komen te staan, als de situatie zo wordt dat het slikken of stikken wordt voor Poetin (als die situatie er ooit komt tenminste).

3
69 Xyron

@61 dat kun je dan ook wel zeggen over de VS en Australië waar de lokale bevolking is uitgeroeid door een bende barbaren uit Europa.

1
70 niet-alles-geloven

@70
Raken de jij-bakken nooit op?

3
71 Xyron

@9

Waarom blokkeert de UK de zenuwgas onderzoek tegen de Russen? De Russen mogen niet aan het onderzoek deelnemen. Dit is typisch een geval van koekje van eigen deeg. Dit zullen we vaker van de Russen zien. We hebben hen eigenlijk een vrijbrief gegeven om ongestoord samen met Syrië en hun bondgenoten het land te zuiveren van rebellen, terroristen, Amerikaanse en Franse militairen. Een goeie zaak voor Syrië. We hebben deze vrijbrief eigenlijk, door de zenuwgas affaire in de UK niet transparant voor de Russen gemaakt, aan hen gegeven. Terecht. Maak daar veelvuldig gebruik van, zou ik zeggen. Ook in Oekraïne zou het van pas kunnen komen.

2
72 TitaMagic

@66 "Wat is daar links aan?"

Dat is precies mijn punt. Als iemand die zich identificeerd met links, vind ik het verontrustend om uitgerekend een netwerk als Fox News, wat ik nooit serieus heb kunnen nemen, een anti oorlog stance te zien nemen terwijl meer linkse media juist Trump aansporen tot meer agressie tegen Rusland en Syrie.

2
73 it'sanewday

@65
O zit dat zo.
Dus Amerika mag elk land aanvallen waar een regime is als daar iets gebeurd wat in strijd is met de mensenrechten.
Dan vraag ik me toch af waarom ze dat in Iran niet doen.
Ik denk als Obama die REBELLEN geen wapens had geleverd dat de situatie ook anders was geweest.

3
74 WHuls

"vermoedelijke gifgasaanval"

Als ik het vermoeden heb dat een werknemer steelt en ik ontsla hem, kan ik vervolgens een schadevergoeding betalen.
Een rechter zal het ontslag gebaseerd op een vermoeden, nooit goedkeuren.
Dan moet je onomstotelijk bewijs hebben.

En hier wordt gedreigd een land aan te vallen op basis van een "vermoedelijke gifgasaanval", zorg dat je het zeker weet en neem dan maatregelen.

Assad is een wrede dictator, maar dat geeft je niet het recht een land plat te gooien over een vermoeden.

2
75 kenny013

Zolang het niet onomstotelijk bewezen is wie er verantwoordelijk is voor die gifgas aanval,lijkt mij iedere vorm van 'vergelding' zeer ongepast

2
76 Hangingmen

** gebruiker verwijderd **

De NOS zij dat Rusland een onderzoek blokkeerde en iedereen direct weer, 'waarom blokkeerde Rusland een onderzoek'. Ik zou zeggen lees eerst eens verder uit betrouwbare bronnen (je eigen common sense). Die van Rusland worden namelijk ook geblokkeerd. Maar dat hoor je niet op de NOS. Ik neem het u niet kwalijk dat u éénzijdig nieuws voorgeschoteld krijgt. Maar een beetje onderzoek doen kan geen kwaad. Dit 'warmongering' kan alleen maar gebeuren omdat grote groepen mensen bewust verkeerd of slecht geïnformeerd worden.

77 deleted4234

** gebruiker verwijderd **

@15 Voor de door het Westen gestarte proxy oorlog was het een heel mooi vreedzaam land. Waar verschillende religies samen konden leven. Is Assad een dictator? Ja, maar zo slecht was het in Syrië en Libië niet. Libië had voorheen de hoogste levensstandaard in Afrika. De mensen hadden het daar beter dan bijvoorbeeld in Rusland.

Bekijk op YouTube maar eens de voor- en na video's. De tranen springen je in de ogen.

78 deleted4234

Trump heeft volkomen gelijk , Assad die smerige rat moet hiervoor aangepakt worden

8
79 knorkokkie

* Verwijderd door de redactie *

80 Chat Baker

Rusland boycot geen onderzoek, zij stellen slechts voorwaarden aan de integriteit en transparantie, die ieder weldenkend land zou stellen, vooral als zij al zo lang en veelvuldig doelwit zijn van vijandige propaganda.

2
81 Wendel

@81 De woorden integriteit en transparantie kan ik niet goed rijmen bij een land als Rusland. Het is eigenlijk heel simpel, je moet een verdachte nooit invloed laten uitoefenen op het onderzoek. Kijk naar MH17, Rusland mengt zich in dat onderzoek met als enige doel het te frustreren en te traineren.

1
82 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

83 Robin

@80
Gelukkig wachten ze blijkbaar toch maar even tot er wel bewijs is,
"US has made no decision to strike Syria, defence secretary says"
https://www.ft.com/content/9b4de228-3e25-11e8-b9f9-de94fa33a81e

en er druppelt bewijs binnen,
"Syria: US officials say traces of nerve agents on Douma victims – live updates"
https://www.theguardian.com/world/live/2018/apr/12/uk-russia-tensions-rise-over-syria-attack-and-salisbury-poisoning-live-updates

En 'false flag' roepen is net zo erg als 'een vermoeden' bewijs genoeg vinden.

0
84 kenny013

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Een moslim collega doet niet meer mee.beste man heeft diabetes,ligt ineens halfdood achter zn machine,wij 112 bellen en hem echt overtuigd...

6 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Botlleneck
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte,jij en je politieke poppetjes moeten dit aanpakkenwaar betalen we jullie voor,lafbekken...

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Sarcoff
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Ik weet nog plaats, in de loopgraven in de Oekraine....

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@6 Misschien wel ja. Maar jij hebt zelf de term "ongebouwde kerels" toegevoegd, toch? Daaruit blijkt dat je het spannend vindt. Anders had je ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

LVosje
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Russische onderzoekers 😂, hoe ongeloofwaardig wil je het hebben....

11 minuten geleden geplaatst door LVosje

Reconquista
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6Ik denk niet dat je kan wennen aan een intolerante en racistische religie. Daar aan wennen gaat tegen ieder gevoel van rechtschapenheid en r...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

sockknitter
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@17Dus iedere beller bij de supermarkt is moslim? Ik zie bijna iedere klant in de supermarkt met een telefoon of oortje aan zijn hoofd. Die te...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Zie hier genoeg hoofd doekjes die in de middagpauze van school de supermarkt uitkomen,knagend aan een broodje...

13 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@4Alleen Nazi.one en Oeps.nl voldoen hier op deze baggersite NK nog blijkbaar.....

14 minuten geleden geplaatst door GreyB

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Deugend englinks is natuurlijk helemaal gewend aan messentrekkende, verkrachtende, stelende moslims. Ik kan er maar niet aan wennen, en zie e...

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Sex With TailorFat Granny PornJettpornWwe Chyna NakedGirlwithmuscleTeen Male PornstarSexx TubeSexvibesNew Hd PronDeshi Porn Video HdBlack Porn FamilyRoxxie Sinner PornSsbbw PronBest Porn TeitterOmegle UnmonitoredXnx GirlsSai Pallavi XvideosAndhra PukuKannada Sex Video Sex VideoCelbrity Fake NudesPorno AsiatiquesIrage BabeDesi Women SexDesi Affair SexEmily Willis PornstarNaked Fit BabesDescargar PornogratisDesinakedPorn Snap Chat AcountsScort ParisGreendoorlasvegas PhotosHolehunter.comSex Xxx Videos IndianJia Lissa ComPorn HaremK Pop FapHentail GifsMother Less.comCamera Sexo BrasilSandra Bullock FeetKarina LemosMallu Hot PhotosXvideos BlowjobCelebjihad ComWide Hips PornReshma Tamil ActressHindi Porn Hd DownloadBokebindoTwerkin In ThongIndia Xxx MoviesDailysquirtPornhublatinoThothhbPorn SquiIndiasex XomVoyeur HouPaige Turnah PornBengoli Pon VideoWww Sex Com 18Swinging Sneor CouplesJavfree.watchFilm PornograpieTik Tok NudsPunjabi X VideoCoco Vandi CreampiePorn CgiNew SensationsBiggtitsBig Booty Indian PornHottest Black PornstarJessica Andrews PornNudism PicsBhagyashree HotHenti FreeThepordudeSapnk BankCharlu Damelio NakedLezbian Face SittingTubes GalpreKulikira VideoIndian Bhabhi Xxx VideosDesi Bf DownloadJapani Ladkiyon Ki Blue FilmWww Sexvid ComPeeping Tom PornPokimane Deep FakesBronwinaurora LeakedPorn Site ReviewsKabinhe Das NovinhasWhat Does Sodomising A Woman Mean In The BibleXxx ViderNusrat XxxRubyderossi NudesTop Escort SitesF/m SpankingSanjana Porn VideosIncredibles NudeKristin Kreuk SexyAmericansex MoviesSister And Brather Sex VideosRough TribbingMagazines PornographiqueNsfw DisocrdHot Sexy Girl XvideoBhabhi Ki Chut MariCuming On Moms FaceHen Tai XxxSis And Bro NudeWifebucktHentia GifVer Pornos.Suoer HqBrigette Moynahan NudeBoob Pics BigPorn FuckMan And Man XxxChaina XxxxBdsm TesrJail XxxBlack.ail PornRoberta FrancoXxtikAvatar XxxXxxporhMidnight Masala Hot VideosTeens FucAntino MallorcaMorning MasturbationVidoe BokepJapanese HenatiAnal CaseroEruope PornXxxxxxxxxxxnAutumn Falls Onlyfans LeaksHindi Randi VideoTrisha Hot And SexyJapanese Xxx In BusPrn Hd VideoHard RoughpornCamsex VideoJulia Nicholson NudeXxx Vedio PronRomantic Sexy Video Full HdRedtube TamilHot Bangla Porn VideoPorn Video SubtitleDesi Wife Sex PornPorhbuWww Sexmex ComKieran Lee