Rusland: elke Amerikaanse raket wordt neergehaald (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 17
  • 1126x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Nee, niet in omvang (mag toch wel duidelijk zijn toch?) maar in de hoeveelheid partijen, agenda's, nepnieuws, enz oftewel rotzooi.

1
51 Wetenschappertje

@51
Dank voor de toelichting.
Uw definitie van "rotzooi" als zodanig bleek niet heel duidelijk uit uw reactie in 47.

Maar als u het zo definieert, dan denk ik dat Syrie toch behoorlijk vergelijkbaar is met Irak.

2
52 beastyboy

Allemaal bluf van die Rus.

7
53 Sjaak Trekhaak

@50 De Amerikaanse voorstel-resolutie hield in om naast het OPCW onderzoek (onderzoek naar het gebruik van gifgassen) ook weer het reeds eerder door Rusland ge-vetode JIM (onderzoek naar de schuldige) in ere te herstellen. Het OPCW onderzoekt slechts of en welk gifgas gebruikt is. Rusland doet er 'gewoon' alles aan om Assad in bescherming te nemen. Voor de show doet Rusland oproepen tot een onafhankelijk onderzoek, maar de facto voor de zoveelste keer alles traineren, net zoals bij andere zaken.

6
54 Crannbuidhe

Er is maar één reden waarom de VS o.a. snel actie wil, het gebied van de zogenaamde chemische aanval is in handen van Syrië / Rusland en de opcw kan in alle rust onderzoek ter plekke gaan doen.

Er was een overeenkomst, de terroristen zouden vrije afgeleide krijgen naar een plaats bij de Turkse grens, ze kregen onenigheid, hebben drie van hun leiders vermoord, de overeenkomst eenzijdig opgezegd en wilden niet meer onderhandelen. Na pogingen tot onderhandelen en verstrijken van een ultimatum is het Syrisch leger opgetrokken naar de stad, op een groot aantal fronten. Al vrij snel werd duidelijk dat de terroristen in de pan gehakt werden, het Syrisch leger was al tot Douma doorgestoten en TOEN kwam het bericht van een chemische aanval uitgebracht door de terroristische organisatie 'witte helmen'.

En op dat bericht werd gereageerd door onmiddellijk Syrië / Rusland te beschuldigen, te roepen om onmiddellijke actie, bestoken van Syrië met kruisraketten en noem maar op.
Goed dat Rusland hier een veto op legt, net als dat gebeurd is in 2013 waar Assad beschuldigd werd van een aanval met Sarin (nooit bewezen wel het tegendeel)

Terroristen hebben nu, net als eerder, net als in Irak, mensen van de straat geplukt, die gebruikt als menselijk schild, die gebruikt bij het opzetten van deze false flag (chemische aanval)
https://www.nieuwskoerier.nl/news/278291-slachtoffers-van-de-zogenaamde-chemische-aanval-waren-gijzelaars-van-de-terroristen-in-douma

3
55 Proemevla

@54 alle 3 resoluties liepen tegen een veto aan en alle drie zou opcw het onderzoek doen, dus....ja....je kan het...ook fr us en uk vonden de andere voortsellen niet acceptabel. of had rusland volgens jou hun eigen voorstel ''ge-vetoed''. question

2
56 kovichni

@54
Nou nee, zo is dat niet gegaan, Rusland had een voorstel om een nieuwe internationale commissie te vormen die meer onafhankelijk was dan het 'jim gebeuren, dat voorstel werd verworpen en daarom heeft Rusland een verlenging van de JIM geveto'd.

4
57 Proemevla

Nu begrijp ik wat tijdens de verkiezingscampagne met ‘Killary’ werd bedoeld: tegenover Hillary had je Trump en omdat hij zo’n oorlogshitser bleek werd zijn bijnaam Killary. Hillary Clinton vs Killary Trump. Clever gevonden.
Over gevonden gesproken: vanaf dag 1 zocht hij ruzie met Rusland (hij heeft ze kort na de verkiezingen gezegd dat ze uit de Krim moesten) en het lijkt te lukken. Rusland is schappelijk geweest ondanks het verraad van iemand die ze aan het presidentschap hielpen maar op een gegeven moment denken die ook ‘Et tu, Brute?’

4
58 Ketter

@57 Nee, het Russische voorstel speelde alleen maar in de kaarten van Assad, en had weinig te maken met onafhankelijkheid, daarvoor was het JIM al eerder in werking maar uiteindelijk weg ge-vetoot door Rusland.

2
59 Crannbuidhe

@59
Nee.

3
60 Proemevla

Mooie test voor de s400 afweer systemen

0
61 Kloptniet

@2 Rusland heeft enkele basissen in Syrië tbv de strijd tegen IS. Iran waarschijnlijk ook.

1
62 Snuggles

@62 Ook voor jou dat is dus wat anders

4
63 Ikke44

@27 Maar wat gaat er gebeuren als Assad wordt verwijderd? Dan krijgt IS geen weerstand meer en zullen ze terugkeren met nog meer burgerslachtoffers dan dat we tot nu toe hebben gezien.

IS staat op het moment om geheel vd kaart geveegd te worden, en nu heeft Assad plotseling weer chemische wapens gebruikt.

4
64 Snuggles

@64 Assad die vecht helemaal niet tegen IS, dat doet de Westerse coalitie en de koerden.

7
65 mike45

* Verwijderd door de redactie *

66 Chat Baker

Gaat helemaal de goede kant op nietwaar Mark Rutte, wanneer gaan wij ook mensen sturen of vliegtuigen.

3
67 corretje

@9 "...Die Russen willen ook persé een wereldoorlog ontketenen. Ze worden met de dag brutaler...."

En jij wordt elke dag dwazer!

2
68 CoolMemories

@68

We gaan het afwachten ouwe complottert van me….

5
69 WijzeDwaas

@13 "...Wel staan Syrische doelen op de planning....."

Waar halen ze na Vietnam, Irak en Libië nog het gore lef vandaan....!?!

3
70 CoolMemories

@20 "....'volgens Teheran en Moskou'.... en dan is het meteen waar ?..."

Wij gaan niet wachten totdat jij eindelijk eens beter geïnformeerd bent...!!

1
71 CoolMemories

@70 Nou idd ja :-/ oorlogszuchtig kutland is het toch :-/ Trump en zijn voorgangers zijn en waren alleen de president van de VS , niet van de hele fucking wereld :-/

0
72 foshizzle

@65 Als Assad verdwijnt ontstaat er een machtsvacuum die gevuld gaat worden door IS en andere strijdende partijen.
Die gebeurde al eerder in Irak, in Aghanistan en in Libië.
Elke keer weer, en de burgers zijn er de dupe van.

https://nos.nl/artikel/2138809-vijf-jaar-na-de-dood-van-kadhafi-chaos-groter-dan-ooit-in-libie.html

1
73 Snuggles

@73 Dat is ook het uiteindelijke doel, chaos creëren :-/

0
74 foshizzle

@73 Hoe veel erger kan het woorden, meer dan een half miljoen burger doden en 4 miljoen op de vlucht!

6
75 mike45

@75 Dat wordt feest voor COA XD Money all over the place.

1
76 DikkeTor

@31
"Want er is voldoende levende oppositie in Rusland"

Nog wel, totdat ze een kopje thee krijgen van Ome Vlad.

6
77 von Schnellensinken

@9 En jij elke dag een beetje gekker dwaassie

2
78 Bollieboos

** gebruiker verwijderd **

@19 Ik ben geen zelfhater. Ik probeer het gewoon objectief te bekijken. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon met camera. Er is van die oorlog meer beeldmateriaal te vinden dan die oorlog duurt. Als je dat kijkt kun je ongefilterd je eigen beeld vormen. Ik heb in de paar honderd uur die aan filmpjes gekeken heb nog nooit maar dan ook nooit één militair van het Syrische leger 'Allah Ahkbar' horen roepen. Dat zegt mij al genoeg.

En als jij die wel kan vinden zie ik graag een link naar het filmpje van je.

79 deleted4234

Let op, u ziet op internet enge beelden van een aanval van Assad op het laatste stukje "rebellengebied" in Dhouma. Waar hij niks mee opschiet, maar dat terzijde.

Eerst viel er een bom met 250 kilo vloeibaar dichloor precies midden op het bed. En dat bed kon er tegen.

Vervolgens werden er zowat alleen kinderen getroffen door het gas. Dat is extra zielig.

Ondanks dat chloor direct de huid, de ogen en de luchtwegen aantast, behielden deze kinderen wonderwel allemaal een prachtig velletje en gelukkig kreeg geen enkel kind of hulpverlener bloeddoorlopen ogen en een tranenvloed, wat toch normaal echt wel de eerste kenmerken zijn bij contact met chloor. Een ander kenmerk is, dat er longoedeem ontstaat en er rood schuim opgehoest wordt. Maar de kinderen in Dhouma kregen dat niet. Hun longen werden namelijk gelijk met een tuinslang schoongespoeld. Dat kan je zien. En ze kregen een astma-respirator in hun mond geramd. Dat helpt niet, maar het staat wel goed.

De Witte Helmen, met hun honderd miljoen subsidie van westerse landen, konden geen filtermaskers aanschaffen dus droegen ze geen enkele adembescherming of slechts mondkapjes die bedoeld zijn om speeksel binnen te houden maar die onmogelijk chloorgas kunnen filteren, dat gaat er dwars doorheen.

Er zijn enkele volwassenen te zien die op hun rug liggen met een soort zuurstofmaskertje. Geloof me, ik heb chloorslachtoffers in mijn handen gehad, die liggen niet plat op hun rug maar zitten rechtop. Vocht in de longen is niet fijn als je ligt.

Wat een keurig opgevoede kinderen, daar in Syrië. Zelfs als ze dood zijn doen ze op commando hun armen netjes over elkaar, net als in de klas als de juf zegt: "en nu stil!".

Volgens de Duitse tv is de hele rimram drie weken eerder gefilmd in Idlib.

Het is volgens mij en vele anderen dus kolossale nep. Propaganda. Op onze kosten nog wel. Want Nederland vult ook de potjes van de Witte Helmen met miljoenen belastinggeld.

Wat niet nep is, is de Amerikaanse raketaanval die straks gaat komen en de doden die daarbij zullen vallen.

3
80 Rick Schurman

Erg ziek
In een verklaring die vanavond is uitgegeven, zegt Joelia Skripal dat haar vader Sergej, een voormalig dubbelspion, nog altijd erg ziek is. Hoewel zij het ziekenhuis inmiddels heeft mogen verlaten, ondervindt ze zelf ook nog steeds de nadelige effecten van het zenuwgas dat tegen hen is gebruikt.

Wat een keurig opgevoede kinderen, daar in Syrië. Zelfs als ze dood zijn doen ze op commando hun armen netjes over elkaar, net als in de klas als de juf zegt: "en nu stil!".

De kinderen raken helemaal van slag door de paniek van de volwassenen, met foutief puffer gebruik en daarna de mond goed spoelen....

4
81 corretje

Trump moeten ze in een gesticht stoppen voor de rest van z'n leven. gestoorde idioot wil graag een oorlogje voeren met Rusland

1
82 Roomboterbabbelaar

Ik dacht eigenlijk dat het nog niet *bewezen* was dat Syrie in dit geval gifgas had gebruikt. Dat dat, denk ik, ‘waarschijnlijk’ of ‘aannemelijk’ is, zegt eigenlijk niks. Net zo min als dat Rusland Skripal probeerde te vermoorden. Er zijn geen *bewijzen*. En wat er allemaal kan gebeuren op basis van *zogenaamde bewijzen* - nou, kijk maar ’s terug wat Colin Powell verklaarde, en de gevolgen daarvan..

0
83 handsfree

* Verwijderd door de redactie *

84 E.Meel

@84 zonder bewijs kan dit net zo goed nepnieuws zijn. ^^

0
85 Imprezz

@25 Moet ik wel plussen !!

0
86 Louis Vandaal

KIjk eens naar de datum en dan weet je als mens voldoende,,, Deze link bewijst de onschuld van Rusland en Assad en ik beweer niet dat VS of een westers land de dader is, maar wel een paar elite die baat hebben met oorlogje stichten. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12794:rusland-waarschuwt-voor-komende-chemische-false-flag-aanval-syrie&catid=37:wereld&Itemid=50

2
87 vis

@16 tja en das je trots als de andere partners niet mee willen doen? De SA?

Lol

1
88 Eastwood

@19 domme lui zitten bedolven onder big Macs en praten daarom het liefst Amerikaans.

Jee wat een hoogstaand antwoord van een.... Hm ja zeg het zelf maar.

1
89 Eastwood

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

14 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

35 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

38 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

41 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

43 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Boyfriend And Girlfriend Porn VideoLindey Dawn MckenzieMikasa Ackerman PornShridevi SexySex PicsDare RingLady Gaga AssSteven Universe Amethyst PornSava Schultz LeakedFree Full Length Porn VideosJungali SexVer Un Video PornográficoTchat RoletPornos Femmes ArabesAnalssbbwVideos Pornos De ColegialasXxxeaTable XxxSunny Leone XxxiiPool TitsErotic ModelPorn Sexy StepmomGiantess PorGay CrusingDoja Cat NipKatrina Kaif Nude PhotosXxx Video Hd PunjabiHentai IdIndian Mon SexDad Daughter AnalFnaf Porn ChicaMaturetube.comnAv4us PornEmily Ratajkowski LeakedTeens Russia PornXn Hindi VideoSexy Vidio ComCurvy MonstersHomemade Sex TapeVideo Porno HdVoq NueAshley Roberts NudeSeduce And Destroy Part 2Fc2-ppv-1577558Ragini Mms Sex SceneGirl Showing VaginaPornos RetrosXnx.comViolet Myers BodyguardBrazzers TransgenderStarship Troopers Shower SceneEbony Big Booty ThreesomesAlura Jenson SoloHottest Girls On InstagramNicola Kidman NudeSunny Leone Hot Sex VideoAmatuer CumswallowFlashing Big Tits In PublicFamily Thetapy PornNakeddaddyJenytabordaXxx Desi Girl VideoBrazzers Full Porn MoviesAex With SisterMiah Catalina PornEgirl XxxJapan Porn Eng SubSwapmomsMilerotiocsSunny Leone Hd MovieSavita Bhabhi RomanceSunny Leone Hot PronPogo XxxCrystal Rush Porn VideosStocking TeqseViolaciones PornM PerfectgirlsAdult Black Free PornPirnhub GayGay Desi XxxO My God XnxxSunny Leone Xxx Video Full HdIndian ParnJapenese Women NudeAsyalı PornolarMandy Muse SexDesi Women Xxx VideoThrobbing Creampie CompilationBlack Only FansGwenwiz NudeRouge PornOrgasm VideoSex Film Video Sex Film VideoSex Vedios MalayalamPusy SuckingTorcher PornNormal Women NakedLucy Wilde NudePaige Amateur AllureAbella Danger RedditBrittney BardotXnxx Back SideWww.sexmexoficialBlack Big Tits TeensFree PorntubrRuby Reid OnlyfansBangladeshi Chuda Chudi GolpoJapanessexChina Ka BfErika MomotaniCartoon Xvideo HdHuge Tits EromeHistoires Sexuelles HardNudes With Big BoobsXxx Hamstar ComMen Pornstar NameIndian Hdsex VideosSexxx With MomPaige From Amateur AllureCowpornLesbian Porn ArtBellsafilmsGay Furry Comic PornCameltoe RearPorn Xxnx VideoBi Sexual Men PornCamila ElleHindihdpornXxx Haryanvi VideoMuslim Hd BfStrip Club NudeDownload XxxRiley Reid BikiniCum Material Violet CoxShow The Porn VideoLeaked BbMoms HornyXxx Mp4 VideosRekha Sexy VideoMelyssaford OnlyfansBigassfanFurrie Porn GamesSquirt GameRoja Sexy VideoXxx Porn MaidNaked ChatBallbusting BootsHatsune Miku PornList Crawler DetroitWww Hclips