Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zuhal Demir uit felle kritiek: “Het is bijna te laat: radicale, islamistische regimes worden steeds sterker in Vlaanderen”

BinnenlandMannen en vrouwen van elkaar scheiden op de bus. Het is een van de opmerkelijke voorstellen waarmee de controversiële Islam-partij de laatste dagen furore veroorzaakte. Ook staatssecretaris voor Gelijke Kansen en Armoedebestrijding Zuhal Demir (N-VA) uit haar ongenoegen in een bericht op Facebook. “Er is geen plaats voor religieus fanatisme en buitenlandse dictators of een mix daarvan, in Vlaanderen", klinkt het.

551 reacties

  • Jean Pierre Tabruyn

    6 jaar geleden
    Alles begint bij her afschaffen vd dubbele nationaliteit. Niet te begrijpen dat dit nog niet gebeurd is.
  • p. devillé

    6 jaar geleden
    Kritiek op het ,,fundament,, dat er onder zit wordt zelfs beschouwd als een fobie.Zuhal durft het toch zeggen.
  • Michel Jacobs

    6 jaar geleden
    Belachelijke paniekzaaierij.Tijdens de aanslagen heeft de regering het hoofd koel gehouden door één ding te doen:het afschaffen van het recht op uitkering voor pas afgestudeerden.Niks anders.Miserie en angst zijn de oudste afleidingstrucs ter wereld.
  • Roger Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Eigenlijk is deze mevrouw, met Turks Koerdische roots, één van de weinigen die de feiten juist ziet. Hopelijk kan men deze extremistische moslimparteien nog verbieden om op te komen voor onze verkiezingen. Het wordt hoog tijd dat "Europa" eindelijk dergelijk gedachtengoed eveneens veroordeeld en verbied.
  • Maurice Keukelaers

    6 jaar geleden
    Het gedachtengoed van de Islam is onverenigbaar met dat van onze Westerse beschaving. Dwing dus die mensen niet om onze waarden te aanvaarden en er zich naar te gedragen, maar help hen op weg naar een land waar zij hun waarden ten volle kunnen beleven.