Kunnen we Trump stoppen voor het te laat is? (topics.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd235298651 in Politiek  ·  30 Reacties

  • 8
  • 695x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Globale elite heeft touwtjes in handen, niet Trump.

14
1 Rick Schurman

@1 Dat ben ik wel met je eens.

9
2 alexandroepimenco

@1

Direct al een minnetje, maar de minners komen er nog wel achter. Zo zijn er nog steeds mensen die Hitler de schuld geven van W.O. II, en niet de machtige elite die hier beter van werd.

18
3 Robbedoes

Trump bepaalt het beleid niet. Hij heeft wel invloed.

Mja... als bijvoorbeeld Wikileaks Russische spionnen zijn, dan hebben ze wel echt enorm lopen suffen bij de Amerikaanse geheime diensten. Hoe kan je nu willekeurige partijen die je totaal niet kent betrekken in de meest geheime militaire operatiess???

4
4 alexandroepimenco

@

de elite waar rasgestoorde figuren als bovenstaande all-not-so-bright en de clintons BLINDELINGS voor werken, geld aannemen en moorden...

Soros is haar baasje, de meest gevaarlijke figuur in de geschiedenis van de mensheid tot nu toe en achter ALLE proxy en echte oorlogen zit. Ze geeft dat aan in haar waanbeeld dat holocaust survivors de wereld aan het herschapen zijn, wat linksch daarop meteen tot haar tempel maakte. En Merkel - grootste misdadigster van de mensheid- , Macron ( Syrie) en Rötte ( Oekraine) tot uitvoerders van de Europese Vernietiging heeft gemaakt door hun proxy oorlog tegen Rusland als voorbereiding voor de echte. Daarvoor was zelfs een NEP herverkiezing van Rötte nodig met een door Soros opgezet gespeeld akkefietje met Turkse ministers via Erdogann waar dit volk uiteraard volledig intrapte, om hem weer aan zn touwtjes te hangen waarna hij weer vrolijk verder kon gaan: Skripal en Doema ( allebei NEP)

Dit mensch is KNETTERGEK

14
5 FNKTD

@3

Hitler was de enige rechts populist, toen fascisten genoemd die- als tegenhanger van het Neoliberalisme toch wel met de multinationals wilde samenwerken. Dit was de reden dat het 3e Rijk tot de jaren 70 vorige eeuw doorliep!
Later gingen die multinationals en dus de verrijkende elite 'rogue'...lees, volkomen losgeslagen

12
6 FNKTD

De kiezer kan Trump stoppen. Dit jaar deels en in 2020 helemaal.

Of dat niet te laat is? Het is de vraag.

7
7 zeikenderechter

Ach nee. iemand heeft het veenlijk Madeleine Albright weer opgegraven.
Daar zit toch ook niemand op te wachten.

9
8 BKP

@7

Trump is nog steeds mateloos populair onder het volk, die niet gerepresenteerd wordt door de vuige haatzaaiende homo MSM en hun koningin Hellary.
En als ie De Muur afbouwt helemaal!

9
9 FNKTD

Ben tot de helft gekomen.
Veel halve waarheden.
Maar wat wil je : Amerika

4
10 eh

Als de elite eens ophoudt met alles te stelen van de burgers, inclusief hun vrijheid, ben ik bereid te luisteren. Maar nu is de elite met hun globalisering mijn vijand. Lang leve Trump! Dood aan de NWO elites en uitbuitende multinationals.

9
11 sparta

Ik ben best wel in voor een complottheorie, zo hier en daar, maar als ik zo zie hoe grote wereldspelers als farmaceutische bedrijven, info-tech-bedrijven (Google, Facebook en andere), oliebedrijven, gentech-bedrijven en nog veel meer, strijden om een groter eigen belang, dan denk ik dat het onwaarschijnlijk is dat er *daarboven* een nog grotere/hogere macht is die dat allemaal rustigjes aan in de gewenste richting stuurt zonder ooit ontdekt te worden. In *die* complottheorie ga ik niet mee. Maar het zou mij ook niks verbazen als bijvoorbeeld de Mossad een belangrijke rol heeft gehad bij de bewering dat Saddam Hussein ‘weapons of mass destruction’ zou hebben. En kijk maar wat daar van is gekomen. En Trump kan dan wel beweren dat hij een soort van ‘onafhankelijk’ is, maar in feite zit hij tot ver over z’n oren in het moeras dat hij zegt te willen bestrijden. Albright zegt het niet met zoveel woorden, maar in feite is Trump gewoon een fascist.

5
12 handsfree

En verder is het natuurlijk nooit te laat, maar er zou wel een hoop ellende te voorkomen zijn geweest.

2
13 handsfree

Alleen over Egypte.
Arabische lente
Wekenlange demonstraties op het Tahrir-plein.
Dan komen er de verkiezingen.
Wat doet Amerika...........
Religekke Amerika steunt de moslimbroeders bij de verkiezingen.........
Amerika geeft de moslimbroeders de noodzakelijke logistieke steun .......terwijl er echt geen moslimbroeder aanwezig was op het Tahrirplein................
Uiteindelijk konden de Egyptenaren alleen maar kiezen tussen de militairen en de moslimbroeders...........etc. etc.
Nu zit Sisi er , en dat is eigenlijk dezelfde groep als die van de afgezette Moebarak.

Dus men is er niks me opgeschoten , alleen is er wel een heleboel stuk gemaakt............

4
14 eh

@14

dat komt omdat de, wat de linksche fascisten Arabische Lente noemen, ze bedoelen daar dus Linksche Lente mee, in feite HOMO Wars zijn. En homo's verzinnen een reden tot oorlog waar je bij staat zoals 'weapons of massdestruction' of zoals nu 'gifgasaanvallen' waarvan je overduidelijk op TV kan zien dat die beelden NEP zijn. En slecht gemaakt ook nog.
Egypte is niet zo chaotisch als de rest en heeft de oude orde weer hersteld om niet leeg geplunderd te worden door de VS & ALDE ( club van Rutte)

11
15 FNKTD

Zou All-not so- Bright nou het wereldrecord NEPNIEUWSCH verbroken hebben?..question question

9
16 FNKTD

@12 de wereld elite is niet het ene clubje, dit zijn: ongeveer 400 families wereldwijd, corporaties, banken (IMF,federal reserve etc), clubs zoals Bilderberg, club van Rome etc. Ze streven naar de totale macht en zijn niet gekoppeld aan een natie, land of religie. Hun macht heeft geen structuur, je kunt de tekeningen van hun activiteiten en plannen alleen opvangen als je het spel een beetje in de gaten hebt. In Nederland behoren er 2 personen tot deze globale elite. Bij het logisch nadenken kom je snel achter wie dat zijn question

8
17 Rick Schurman

@14
Zijn ze zeer bekwaam in zegt ie gewoon:

(2011)
"En dus gaat Washington nu ineens elke loyale bullebak dumpen? "

Daar zijn we zeer bekwaam in! We hebben Marcos laten vallen in de Filippijnen. Reagan noemde hem nota bene een grote vriend! We hebben het militaire bewind in Zuid-Korea laten vallen, een trouwe bondgenoot. Pinochet, hetzelfde verhaal, aan het eind van de jaren tachtig. We hebben ze allemaal ondersteund, maar een erg trouwe beschermheer waren we nooit. Zodra het volk zelf zegt: we willen ze niet meer, dan is het voor Amerika altijd lastig gebleven om achter de dictators te blijven staan.
https://nos.nl/artikel/217518-amerika-moet-niet-te-lang-vasthouden-aan-zijn-dictators.html

6
18 Sjaak Trekhaak

@15
We zullen nooit weten wat er gebeurd zou zijn als de mensen van het Tahrirplein ondersteund waren geworden bij de verkiezingen ..... Dat waren vooral jonge mensen die het meest op ons leken.

2
19 eh

@18
Niet alleen dictators ,
Amerikanen staan bekend om hun veranderen van solidariteit.
Obama dreigde tegen het eind van zijn presidentschap ook iets te veranderen.
Minder kritisch op Iran en kritischer op Israël....................
Israël had het er maar moeilijk mee......

En nu de Koerden , zal de VS hun beschermen tegen de Turken........

2
20 eh

Ja, dat is dat wijf wat die half miljoen dode kinderen in Irak de prijs waard vond, zogenaamd
om democratie in Irak te brengen.


En dat wijf vind Trump gevaarlijk?

8
21 Positivo

De anti-Trumpers leven nog steeds in november 2016, vlak voordat Trump de verkiezingen won.
Sneeuwvlokjes, Hillary heeft verloren. Wake up en ga wat leuks doen met je leven. Over 3 jaar mag Amerika weer naar de stembus.

8
22 Spraypaint

Nah... in Nederland, op school, krijgen de kindertjes uitgelegd wat globalisme is. En wie en wat globalisme drijft. Ik denk dat er ook wel veel goede boeken over te vinden zijn.

5
23 alexandroepimenco

Trump is super slim want tot nu toe heb ik nog steeds geen democratische leider gezien en dat is nou precies wat hem nog 4 met jaar zal geven.

3
24 niet-alles-geloven

@23
Aanvulling, de wiki klopt wel aardig... https://nl.wikipedia.org/wiki/Mondialisering

1
25 alexandroepimenco

Obama heeft veel meer kapot gemaakt en ellende veroorzaakt dan die mafkees die er nu zit. Maar kennelijk laten hele volksstammen zich makkelijk inpakken. Dat is trouwens al eeuwen zo.

2
26 Al

Het is 1898. In de haven van Havana vliegt het Amerikaanse marineschip USS Maine plotseling de lucht in, een enorme explosie laat het schip doormidden breken en het zinkt met alle opvarenden. Krantenmagnaat William Randolph Hearst schrijft daags erna, dat Spanje achter de aanslag zat. Geheim agenten zouden explosieven op het schip hebben bevestigd en laten detoneren.
De VS start de Spaans-Amerikaanse oorlog: Cuba wordt een Amerikaans protectoraat, Dominica, Guam en de Filipijnen worden op Spanje veroverd en gekoloniseerd door de VS, alles op basis van het artikel van Hearst.

Het was niet waar. De Maine explodeerde doordat het schip verkeerd geladen was. Door de tropische hitte ontstak naast de stoomketel een deel van de kolenvoorraad, die op zijn beurt 4,5 ton daarnaast gelegen buskruit ontstak. Dat wist de Marine al in 1903. Maar het werd pas bekend in 1976. Spanje had er niets mee te maken.
–-
Het is 1916. Het Britse passagiersschip Lusitania is onderweg van de VS naar Engeland. Omdat het schip een zigzag-koers vaart, verduisterd is en niet reageert op oproepen van een Duitse onderzeeër, wordt het getorpedeerd. 1200 mensen komen om het leven, waaronder 128 Amerikanen. De VS verklaart de oorlog aan de Centralen en wordt de Eerste Wereldoorlog in gezogen.

De Lusitania vervoerde behalve passagiers ook 6.000 granaten en een forse hoeveelheid andere springstoffen en munitie, wat absoluut niet mocht op een passagiersschip. Het waren leveringen van Amerikaanse bankiers en wapenfabrikanten aan Engeland.
–-
Het is 1932. Japan beschuldigt China van een aanslag op drie Japanse officieren, die tenauwernood aan de dood waren ontsnapt toen terroristen een spoorlijn opbliezen bij Moekden. Japan gebruikte het voorval als reden om China aan te vallen, een jaar later bezette het kolenrijke Mantsjoerije en bombardeerde het Sjanghai, het eerste moedwillige bombardement op burgers.

Het was niet waar. Het waren Japanse agenten die een springlading aanbrachten onder het spoor. En het stelde nog niks voor ook, de explosieven waren wel afgegaan maar hadden de rails nauwelijks beschadigd. Japan had zijn oorlog.
–-
Het is 1939. In de Duitse enclave Dantzig wordt plotseling een Duits radiostation aangevallen door het Poolse leger. Alle medewerkers worden gedood. De politie weet de soldaten te doden en hun lijken worden de volgende dag aan het publiek getoond. Hitler valt Polen binnen.

Het was niet waar. De Poolse soldaten waren Duitsers, gevangenen die in Poolse legeruniformen waren gehesen. Zo begon de Tweede Wereldoorlog in Europa.
–-
Het is 1941. Uit de blauwe hemel duiken tientallen Japanse bommenwerpers op boven de Amerikaanse marinebasis van Pearl Harbour op Hawaii. Alle schepen worden gebombardeerd, ruim 3.000 Amerikanen komen om. Direct daarna verklaart de VS de oorlog aan Japan (Nederland nog eerder).

Het was niet waar. De aanval was wel echt, maar het was niet echt een verassing. President Roosevelt wist al maanden dat Japan Pearl Harbour ging aanvallen en wist zelfs de dag en het uur. Alle waardevolle schepen waren allang weggehaald. Zo begon de Tweede Wereldoorlog in de Pacific.
–-
Het is 1962. De Amerikaanse Generale Staf bereidt Operation Northwoods voor, een serie gebeurtenissen die moet leiden tot een Amerikaanse invasie van Cuba en het afzetten van Fidel Castro. Het plan omvat o.a. het neerschieten van een passagiersvliegtuig met een honkbalploeg, het laten zinken van een schip, het beschieten van Cubaanse vluchtelingen en terreuraanslagen in Florida, allemaal zaken waarvan Castro de schuld moest krijgen. Kennedy stak er een stokje voor, maar de plannen waren in een gevorderd stadium.
--
Het is 1964. In de Golf van Tonkin wordt de USS Maddox beschoten door Noord-Vietnamese marineschepen terwijl ze zich in internationale wateren bevindt. De VS begint op basis hiervan de Vietnamoorlog.

Het was niet waar. Er was geen beschieting. De Maddox keerde heelhuids terug op haar basis. Maar dat werd niet aan de grote klok gehangen. Amerika had haar oorlog in Indochina.
–-
Het is 1983. Ronald Reagan laat het eilandstaatje Grenada innemen door de Navy Seals. Er zouden Cubaanse militairen aanwezig zijn die een gevaar vormden voor de twaalf Amerikanen op het eiland. Bovendien zou Grenada een nieuw Cubaans militair bolwerk worden dat een directe bedreiging vormde voor de belangen van de VS.

Het was niet waar. De Navy Seals troffen op het eiland twaalf Cubaanse civiele ingenieurs aan die de regering hielpen met de reconstructie van het wegennet.
–-
Het is 1991. Na wat aanmoediging van de Amerikaanse diplomaten probeert Irak haar vijftien jaar eerder verloren gegane olievelden op de grens met Koeweit in te nemen. Dat lukt. Washington waarschuwt Saudi-Arabië en Koeweit dat er een enorme troepenmacht klaarstaat om de rest van het Arabisch schiereiland in te nemen. De Saudi’s staan toe dat Amerika oorlogsbodems en 600.000 troepen worden gestationeerd. Dan verschijnt tijdens een hoorzitting van het Congres een verpleegster die vertelt dat Iraakse soldaten babies in haar ziekenhuis uit de couveuses halen, op de grond smijten en de couveuses meenemen naar Bagdad. Het zou om 31 babies zijn gegaan. In de weken daarna werden het al honderden babies.

Het was niet waar. De verpleegster was de dochter van de Koeweitse ambassadeur in Washington en was in geen jaren in Koeweit geweest. Maar toen dat uitkwam, was de Eerste Golfoorlog al begonnen.
–-
Het is 2001. De aanslagen van 11 september krijgen binnen een minuut nadat het eerste toestel het WTC in vloog al een dader aangewezen: Osama Bin Laden die zich zou ophouden in een Afghaans grottencomplex.

Het was niet waar. Officieel is Bin Laden nooit verdacht van de aanslagen. Er waren niet eens Afghanen onder de vermeende kapers. Maar dat maakte niet uit. Afghanistan werd aangevallen en die oorlog duurt nu al zeventien jaar. Het einde is nog niet in zicht.
–-
Het is 2003. Saddam Hoessein regeert over een uitgeput land. Na Operatie Desert Storm, twaalf jaar eerder, is zijn land onafgebroken gebombardeerd, deels met tonnen en tonnen verarmd Uranium. Medicijnen mogen er niet in, miljoenen mensen sterven waaronder een half miljoen kinderen. Dan komen er berichten dat Saddam een superkanon aan het bouwen is, gericht op Israël, en massavernietigingswapens ontwikkelt. Het nieuws gonst van angst en premier Blair spreekt van een aanval binnen drie dagen op Europa met chemische en biologische wapens.

Het was niet waar. Er zijn nooit sporen gevonden van een superkanon en ook niet van chemische wapens. Die waren er wel, maar dat waren wapens geleverd door de VS tijdens de oorlog Iran-Irak. Saddam had ze allemaal vernietigd of verkocht. Het ging om de olie.
–-
Denk hieraan als u de NOS of Trump of Rutte hoort praten over “chemische wapens” en “bedreiging” en “mensenrechten” en “dictator”. Het was nooit waar en het zal ook nooit waar zijn. Oorlogen beginnen stuk voor stuk met valse informatie. De in 1991 in Servië gefilmde 'concentratiekampen' lieten een enorme volkswoede ontstaan in Nederland, kijk, het was precies zoals in de tijd van de nazi's! Maar het waren vluchtelingenkampen met uitgeputte mensen die eindelijk verzorgd werden. Het gaat maar door. De lijst is eindeloos. En zelden worden de eerdere leugens rechtgezet.

Je kan beter vragen: welke oorlog is ooit met legitieme redenen begonnen?

4
27 Rick Schurman

@27
Fraai stukje geschiedvervalsing.

3
28 von Schnellensinken

Wie stopt de wereldse waanzin der dwaze mensheid ?

0
29 m+m = Z

Typisch dat een Trump-loverdraadje ook een groot complottertjes-gehalte heeft, vooral in de eerste reacties.

Is die mevrouw haar punt over botsingen met de werkelijkheid misschien toch wel onbedoeld bewezen door de fans.

0
30 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Porn Video Public AgentEbraska CoedsDickdrainers.Naked Beach VoyeurPornos GangWorld Sex XxxX Videos Danny DKatopunkCouple Swap SexPornobucetaLoopdas FamoasMoncler PufferKaylee NudeJada Stevens Cream PieNaked Women ButtsAutumn Briggs PornSnowteen.comPorn PeludoDelia Sheppard NudeSuper Hot Romantic SexS-cuteArtis BokepAngelina_newDad 4kBouncyassVideos Pornograficos IncestosHistorias PornosasHentaif OxNew Xxx Video Hd DownloadUgly BastardMallu Teen HotXxx Videos Bangoli4k P O R NHot Naked MenAmazon Women PornSexvidoes TamilNaw XxxXxx Sex YoutubeSex Hd Tamil VideoHentai DownloadPor N TubNaked HotisHuge TitsmilfBarebackrt ComSeancody.vomAurat Ki BurVixen NudeIce Spice FeetKaotivHassan SexPorn Videos ForestPron Sexy ComLesbian Porn SexsCum LatinBottle SexWww Xxxxxx Video ComNaked Boobs AsianChaturbate TokensLes Porn MoviesWww.sexlog.com.brMen Naked With WomenXxxindianstoriesLadkiyon Ki Sexy PhotoReina HeartRose Kelly LeakedGirls Sex OnlyLarge PornbtubeBlackedrawpornDildo Man Chainsaw Man ParodyMelhores Vídeos Pornô BrasileiroGeorgette ParksActress Fucking VideosCory Chase VideosAllegra Cole XxxPnp PornFree Real PornGranny Pass ComTube Porn StarsPornbb.orgNovopornFree Henta MangaPorno AnimeBounceing TittiesHd Pirn VideoSavita Sex ComicsChristina Applegate NudeVenti PornAshlynne BrookeDbz Gay PornAmma XxxIndian Black PornDesenho PornográficoAnnafaithAlina Sex VideoHucow HypnosisPornocariocaPuretaboo PornsEjculation FacialeVideo X FrancerRiley Reid X VideosHot Milf BoobsPorn TğrkOmegel PornMilf Meaning HindiChinese Japanese Dirty Knees4cahnBeth Dutton TittiesSapphiceroticGoth Bbc PornBrother And Sister Have SexDowneblouseCumonmeBrazil Sex MovieOriyasexvideoRomantic Nude ScenesSerena Santos And Sawyer CassidyJapanese Teen MasturbatingHllo PornReddit CouplesEvangeline Lilly NudeShemaleporn PicJill Scott NudePron+Latest Hot SexXxx Indian Girl HdPussyjapaneseAlina RoseJaylenexoPorn Video Only GirlSilvie DeluxCelebrity.nip SlipFree Porn Full VideosXxx Videos Full Hd 4kPorn Interracial AnalBreckie Hill Shower LeakedSister Sleeping Brother XxxNudist Family Sex VideosSkylar Blue BlowjobDoctor Aunty Sex VideoOctaviamay NudeEmo Teen NudeHindi Language Porn VideoX Videos Japanese MomIndianauntypornDesi Suhagraat VideoFuckinvDrunk Girl FuckJenny Scormaglia NudeMistress DamanoziaRiley Reid Solo