door Havermout in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 2
  • 401x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als dat waar is met alle mogelijk machtsvertoon een luchthaven van Israel volledig platbombarderen en de Palestijnen van zware wapens voorzien. Waar bemoeien die verrekte zionisten zich mee.

10
1 niet-alles-geloven

@1
Eerst maar zien of het bericht waar is, wat de Palestijnen betreft die zou ik maar niet van zware wapens gaan voorzien, want dan heb je echt oorlog.

3
2 welofniet

Ongelofelijk... als dit inderdaad het IDF was, hebben ze die dictator Assad plus de hele russische inmenging in Syrië enorm in hun hemd gezet.. question
En een goeie actie, want daar waar gifgas wordt gefabriceerd, hoort vernietiging huis te houden. De massamoord eergisteren op zo'n 100 kinderen, vrouwen en oudere mannen, is weer een typerend voorbeeld van de walgelijke geest die er in Assad huist. Die vent geeft geen moer om het Syrische volk; al vele jaren niet. Niet voor niets dat het Syrische volk alweer een jaar of zeven geleden in opstand kwam. Assad beantwoordde een grote, vreedzame demonstratie met kogen en grof geweld. Dat was de vlam in de pan. En met russische hulp (ook weer een dictatuur, immers) wordt het mogelijk gemaakt dat dictator Assad weer aan de macht komt. Triest voor het Syrische volk...!


@1
Ik moest lachen om je haat. Met 100 door middel van gifgas vermoorde kinderen heb je geen probleem, blijkbaar. En wat jij voorstelt proberen die "vredelievende" arabische buurlanden al meer dan 70 jaren. Het lukt ze niet, want ze zijn er te stom voor, en niet sterk genoeg. Verder "vergeet" je he-le-maal dat dictator Assad nooit vrede wilde sluiten met buurland Israël. De wereld mag blij zijn dat er nog iemand de dood van die honderd mensen wil wreken, geen enkel arabisch land had er commentaar op; men vindt het allemaal wel prima, wat Assad uitvreet. Typerend voor al die muzelmannen; ze maken elkaar heel graag af...

12
3 weerman

De Amerikanen en Israel spannen samen, om in deze regio schoon schip te willen maken.
Gevaarlijke toestand...Rusland zit daar immers ook...en Iran laat dit ook niet over zijn kant gaan.
Erdogan is maatje geworden van Poetin...China kan het ook goed vinden met Poetin.

Waar willen die 2 landen ( Israel / Amerika ) heen?????....een WWIII uitlokken?...Israel zie ik er voor aan....die denken dat ze door God gezonden zijn...die idioten!

6
4 loki zegt

@3
Hou nu eens op met je ....haat....alle commentaar op Israel is volgens jou...haat.....doe niet zo belachelijk!!

4
5 loki zegt

Daar gaan we, op naar WO3 en iedereen kijkt er na en suft verder.
Vanaf gisteravond alle troepen krijgen wereldwijd algemene alert.
Dit zie of hoor je niet op je smartphone of via internet maar o.a. op een ouderwetse analoge korte golf ontvanger. Heel veel activiteiten tussen landen. ook via Sats uplink en downlink

Vanaf vannacht en tot op dit moment is er veel USA militair vlieg verkeer vanuit UK vliegrichting ZZO

5
6 opabert

@3
Hoe denkt u over de zogenaamde rebellen die door het westen gesteund worden en voorzien worden van wapens om tegen het regime van Assad te strijden, zijn dat nu wel echte vrijheidsstrijders of zijn het ook gewoon ordinaire terroristen, want zij zijn net zo vreselijk agressief en snijden ook net zo makkelijk iemands hoofd er af.
Vergeet niet dat Saddam ook met leugens is omgebracht door met name de V.S die een false flag oorlog hebben gestart om de zogenaamde massa vernietigingswapens die er achteraf gezien helemaal niet bleken te zijn, maar wel duizenden onschuldige Irakese burgers het leven hebben gekost.
Het land is er ook geen haar beter door geworden het is nog steeds een gigantische puinhoop daar.

3
7 welofniet

@5

Hoe wil een normaal de onzin en vuilspuiterij van @1 dan omschrijven? Joh, dat is pure haat. als je dat niet ziet is er iets mis met je.
En nu graag on-topic en niet op-de-man. Je @4 is ook weer flauwekul. Er werden aanvallen van Assad/Rusland met gifgas gewroken, snap je dat niet? Ben je het eens dat die burgers met gifgas worden bestookt? Want daar praat je niet over. Dat vind ik heel vreemd en getuigt niet van objectiviteit!

11
8 weerman

@7

Ook u praat met geen woord over de massamoord van 48 uur geleden. Het gebruik van gifgas; ook geen woord. Wèl veel complotgehuil, en daar ga ik geen tijd aan besteden.

11
9 weerman

Zondag terwijl iedereen zoet werd gehouden met de marathon rotterdam, waren er continu vluchten met learjets tussen landen UK, FR, DL met tussenstops in NL.
Inmiddels is mij duidelijk waar al die vliegbewegingen voor waren (overleg)

MENSEN kijk wat er voor onze ogen gebeurt !

5
10 opabert

@8
Gifgas of geen gifgas.....daar ga je anders mee om......als de boel daar escaleert...dan heb je WWIII aan je broek hangen...is dat wat je wilt??????

4
11 loki zegt

@8
En als die zogenaamde vrijheidsstrijders nu eens over gifgas beschikken en die aanval op hun geweten hebben want in een oorlog is schijnbaar alles mogelijk, zij gebruiken ook onschuldige burgers als menselijk schild, dus er is niets wat mij nog verbaast in deze oorlog.

0
12 welofniet

@9
Er is geen enkel 100% bewijs dat Assad of Rusland het zelf hebben gedaan dus u praat ook eveneens onzin.

2
13 welofniet

Weerman en objectiviteit...gaan niet zo goed samenquestion

3
14 loki zegt

!4
Zoals gebruikelijk ga je op-de-man spelen en beledigen. Zwaktebod. Geef eens antwoord op de vraag wat JIJ nou van het gebruik van gifgas vindt? Want dat doe je niet!

@13
Dat heb ik ook nergens beweerd. Je moet wel goed lezen hoor.

5
15 weerman

@13 Als het niet Assad of de Russen waren, dan moeten het de kaboutertjes zijn geweest. Weg met die puntmutsen!

6
16 Belazerd

@10 : Ja opa het is nogal druk met dat luchtverkeer van en naar NATO bases. En wat ook zo opvalt is dat de Skripal affaire van het nieuws is verdwenen. De sancties zijn er en blijven er dus het doel is bereikt, ook al gaan er nu stemmen op dat het een gevalletje voedselvergiftiging was. Bedorven schaaldieren. Dat zal de reden zijn dat de katten en cavia's van Skripal springlevend zijn terwijl gepropageerd wordt dat iedereen die maar langs dat huis liep dood neerviel.

3
17 Ness

@15
Onderstaande zin zijn toch echt uw zelf gekozen woorden.

De massamoord eergisteren op zo'n 100 kinderen, vrouwen en oudere mannen, is weer een typerend voorbeeld van de walgelijke geest die er in Assad huist.

3
18 welofniet

@16
Of de zogenaamde rebellen!!!

3
19 welofniet

@15
Gifgas gebruiken is uit den boze....maar in vergelijking met jou, wil ik er wel zeker van zijn, WIE daarachter zit....jij zal ook wel ongetwijfeld met het schuim op je b*k Rusland aangewezen hebben met die gif moord in Londen.

Mensen die zeer snel met hun mening klaar staan, daar zijn er jammer genoeg best wel veel van!

3
20 loki zegt

Of een van de opslagplaatsen voor gif van de rebellen is geraakt door een bom, of er is helemaal geen donder van waar, maar werd er een mooi toneelstukje opgevoerd door de witte helmpjes - zal niet de eerste keer zijn.

4
21 Ness

@15

Ik citeer je......De massamoord eergisteren op zo'n 100 kinderen, vrouwen en oudere mannen, is weer een typerend voorbeeld van de walgelijke geest die er in Assad huist.

In de ontkenningsfase?

3
22 loki zegt

En weg is weerman...question

3
23 loki zegt

@22
Ik had het in @18 ook al gezegd, maar hij schijnt nogal snel te vergeten wat hij 5 minuten geleden zelf heeft geschreven.

2
24 welofniet

@24
Die hoeven we dus ook al niet meer serieus te nemenquestion

2
25 loki zegt

@25

Jij neemt niemand serieus die een andere mening heeft dan jij -of je vriendjes. Heb je ook nooit gedaan; daarom schat ik je hooguit een jaar of... 20, met een niet al te hoog IQ en EQ. Een toetsenbord-heldje. Je rot opmerkingen als @23 maken dat weinigen hier nog de behoefte hebben om een echte, normale, volwassen discussie te voeren. Men neemt het slechts op tegen jodenhaters, Israëlhaters, pro-russische trollen, Assad-gezinde pokeraars, complotjankers en malloten die werkelijk alles doen om elke andere mening, desnoods via op-de-man spielerei, weg te pesten.
Er zijn hier ook allang niet meer zoveel echte discussies als in de beginfase van dit forum. Door het chronische gebrek aan goede moderatie is het verworden tot een verzamelplaats van genoemde groeperingen, die elkaar versterken een een 'clubje' vormen. Bekend fenomeen.

Ik wens jullie er maar veel plezier mee. Besef alleen altijd dat je ook maar een mening hebt, net als ik. En niet de waarheid in pacht. Dat weet je wel, maar je overbluft jezelf door zo vast te houden aan je haat.

6
26 weerman

@26
Spreek dat ook even tegen, wat in @22 staat...
Enne...dat woordje ...haat....krijg je maar niet uit je gedachte he? question

Dus...doe wat beter je best...dan heel misschien word je weer serieus genomenquestion

En ik wacht nog op antwoord op @22 he?

3
27 loki zegt

@26
Nog een kleine aanvulling.

Ik citeer je weer.....Er zijn hier ook allang niet meer zoveel echte discussies als in de beginfase van dit forum

Maar iedereen die een andere mening is toegedaan, word door jou weggezet als...ik citeer weer....jodenhaters, Israëlhaters, pro-russische trollen, Assad-gezinde pokeraars, complotjankers en malloten

3
28 loki zegt

@27
Ja, je haat is grenzeloos, en je op-de-man spelerij ook. Verder is het onzin om te beweren dat ik iets ontken. Blijkbaar weet jij al heel zeker OF er wel zo'n 200 doden door gifgas vielen, en wie dat dan gedaan zou hebben. Iedere andere mening noem jij "in de ontkenningsfase". Tja, daar valt dus niet normaal mee te praten. En dat probeer ik ook niet meer.

@28
wil je soms ontkennen dat jij geen hater bent? Lamenielache knul. Fijn dat je je die woorden persoonlijk aantrok; blijkbaar raakte ik een snaar.

Zo, en nu ben ik klaar met de fittie en loopgravenoorlog, vooral die van de Weledele Heer loki. Ik ga nuttiger dingen doen. Plezier met de Ad Hominems hoor!

6
29 weerman

@29
Mooi...antwoorden van niks dus...op de negeerlijst met jou....scheelt me een hoop tijdquestion

2
30 loki zegt

@30

Ja, doe dat. Ware het niet dat die hier niet bestaat, zoals op -Nujij. question Maar prettig als je mij negeert, dat scheelt veel ruzie en op-de-man gespeel van jouw kant.
Bij voorbaat dank, en groeten aan de aardkern!

5
31 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@157     "Je bent gewoon een islam tokkie" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. Tip: misschien is een foru...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@156 Je bent gewoon een islam tokkie zonder mening, en met nsb trekjes 🖕Gemeld 😂...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Moskowfiets
'Opnieuw tientallen doden en gewonden in Gazastrook'

Heel Gaza bestaat uit hamas tijdens deze oorlog nog niet een demonstratie gezien tegen hamas . De Israëlische regering wil Hamas vernietigen...

13 minuten geleden geplaatst door Moskowfiets

Snorrie
Tot welk bedrag mag je in Nederland contant betalen (en hoeveel mag je in huis hebben)?

@15Ik verwacht dan je dan toch voor problemen zal komen te staan.De meeste mensen zullen mee gaan in de veranderde tijd.De fora waar de ...

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@155     "wat ben jij een slappe zak zeg" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@145 Ja, dat zal jou wel goed uitgekomen zijn, kan jij blijven wegkijken van die achtelijke islam varkens, wat ben jij een slappe zak zeg, dat j...

26 minuten geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@3 Poetin wint toch. 😋...

33 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
Zelensky: "Niet eerlijk! VS helpt Israël wel maar Oekraïne niet met verdediging"

@60Ah, dus het uitgangspunt is al helemaal fout.De bevolking zal niet afgeslacht worden....

35 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Zie Hier
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Dat soort tug moeten ze midden op de Dam in een schandblok zetten !...

43 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@2 De dappere ruSSische bevrijders proberen al meer dan 2 jaar lang om met groot ontzag voor de burgerbevolking vrede te brengen naar O...

43 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Chudai Chachi KiForced Blow Job GaySuicidegirlsKaty Perry LeakedAthenq FarisSexy Porn BodySex Full Hd VideosPornone ComPornografia Brasileira GrátisNudistlogGay Hispanics PornSex Videos NetKiara Advani Hot NudeIndian Blue Film MoviePinning PornHow To Lick VaginalTorrents PornosSmart PornGrace Charis BoobsMlif MomPorn Father And SonAnaltortureShakira FeetSonakshi Sinha Hot VideoMatureanalPse EscortKitchen Sex HdHollywood Nude GirlsRed TbeGvh-538Essaere LeakPorn Xxx En EspañolRose Mciver NudeAngel YoungAllanah StarrXxx Hot VideohdLand Ki MalishTeen Girl NakedBlack Hottest PornNaked MatureMaestras PornosDesi Cute Sex VideoIndian Fucking Porn VideosPorn ManiaScuirting PornMompovBig CockBigboobsmomXnx VidiyoIndian First Night Sexy VideoPornaq HdTelegram Grupo PornHgay PornXnxx PaistanBengaluru Blue FilmVanessajamesVanebp19 OnlyfansAngelina Jolie Porn VideosBengali Blue FlimTs VrpornFuckingand SuckingMcjuniorgohanUltra Hd PornBus Me Sex VideoNew The FappeningTryst.lingSex 2019 VideoFree Massag PornVenus PornMorena Baccarin SexyNude Viral VideoSexy BiluSinfuldeeds SwedishOnlyfan NudeTik Tok Thots NudesBest Nude GirlsNhdtb-777Hard Crying PornSunny Leon SexxPorn KitchenAva Taylor CumshotEbony Lesbians Sucking TittiesCharacter Ai PornMatures Porns TubeBeautiful Women XnxxElena Koshka Porn VideosPublic Pee PornGirlfriends First BbcXhamster IranianTube8c OmPornstar InterviewYoga Girl PornBf Sexy VMaturenakedwomenNude PlayboysXxx VdXvidio JapanMeganavalonSofia1801Ballbusting KneeingFifty Shades Darker Movie OnlineChudakkad VideoFtv MilfNewest Mom PovCum 10 TimesGirlfriend Porn RevengeAdult Toy SitesBazoocam.orgMina SauvageOriya PornPeta Jensen BbcTwo Handed Blow JobVenezuela PornosInterracial Blowjob'sBollywood Hot Video SexNetvideogirlsanalHanna Uwu NudeKowalyskypageXvdeos ComOne Penis JvidTelugu Heroines FuckingNude Music VideoBigtitpicsSext SnapGerman Goo GirlesAsshole SpankedCinderellapornFotos De PanochasAh MeSexygrannyDhanishAsian_sexdollPussy HubLesbians FistfuckingPorn Just 18Alexis Texas BikiniRichest PornstarsFatter PornUnder The Table FootjobKindly Myers NudrAbby Boom NudeVer Comics PonIndian Bhabhi Sex MmsIndian Black Aunty Sex VideosBideos PornogrficosPorn Short VideoAnal HoleGonzomovieBest Tamil Porn VideosMalayalam Porm Videos