door goudisgeengeld in Buitenland  ·  48 Reacties

  • 12
  • 1017x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dus als het waar is dan gaat Israel zich nu ook mengen in de strijd daar.

2
1 welofniet

Daar gaan we, op naar WO3 en iedereen kijkt er na en suft verder.
Vanaf gisteravond alle troepen krijgen wereldwijd algemene alert.
Dit zie of hoor je niet op je smartphone of via internet maar o.a. op een ouderwetse analoge korte golf ontvanger. Heel veel activiteiten tussen landen. ook via Sats uplink en downlink

9
2 opabert

Onmiddellijke zware vergeldingsaanval door Syrië, Iran en Rusland uitvoeren. Tevens de havens van Gaza openen en vergelijkbare wapens verstrekken aan de Palestijnen die het westen ook aan de Syrische rebellen geeft.

19
3 niet-alles-geloven

@1

Voor Israël is dit om de invloed van Iran te doen. Israël is sinds 1948 in staat van oorlog met Syrië. Momenteel is er tussen Israël en Syriië zeen wapenstilstand die gemonitord wordt door de VN. In feite is deze aanval een schending van deze wapenstilstand.

19
4 Hendrianus

Vanaf vannacht en tot op heden veel USA militair vlieg verkeer vanuit UK.

5
5 opabert

@2 opabert,
klopt.

Enorm veel via kortegolf te ontvangen, momenteel veel gecodeerd / versleuteld radioverkeer op bepaalde (military) frequenties, is inderdaad opvallend.
Tevens momenteel veel militaire (tactische) troepenverplaatsingen.

Ik hoop dat het "gezonde" verstand mag prefereren en "wij" (heet onze "leiders") ons niet storten in WO3.
Maar goed misschien ben ik een "doemdenker". question

3
6 Bezorgde Europeaan

Assad had bijna heel Syrië weer onder controle. En dat is natuurlijk niet naar de zin van de VS en het Westen. Na die zogenaamde gifgasaanval hebben ze nu een prachtig excuus om in te grijpen. Afgelopen jaren heb ik meerdere malen gelezen dat er Syriërs waren die naar huis wilden. Maar dat niet mochten. En dat is niet zo gek natuurlijk. Assad mag natuurlijk geen hulp krijgen.

5
7 benbenieuwd

@4

En wat vindt u nou van die massamoord met gifgas op vrouwen en kinderen? En wat vindt u er van dat iemand de bases, van waaruit dat gifgas naar die burgers werd bezorgd, in puin werd gegooid?
Grappig dat iedereen meteen een Grote Mond heeft over een vermeende dader, maar niemand zegt iets over deze walgelijke massamoord, een schending van de Conventies van Genève...

25
8 weerman

@6 kijk ook op de SATS naar de uplinks, is gecodeerd maar het gaat om de hoeveelheid verkeer de inhoud is niet relevant (daarvoor heeft linux leuke progjes)

Kom achter die smartphone vandaan en kijk wat er gaande is !

5
9 opabert

@8 denk je nou echt zelf dat deze verhalen nog aanslaan?
we zijn niet achterlijk, zot !

13
10 opabert

@10

Jij heb al helemaal in de gaten wat er gaande is, hè, andere zot? question Lachen met bange complottertjes, deel 72849.

Een fijne dag allemaal hoor!

27
11 weerman

@11 heb je zelf wel door wat er gaande is?
dit is dezelfde basis die 1.5 jaar geleden door isis/daesh aangevalen werd, door hetzelfde land dat liever ''is/daesh naast hun grenzen heeft dan een pro-syrie/iran''.
maar zal vast allemaal ''toeval'' zijn...

7
12 kovichni

Beste weerman negeren...komt geen zinnig antwoord uit...en het bespaart u een hoop tijdquestion

18
13 loki zegt

God, heeft Israël niet zelf al genoeg problemen....

2
14 Querido not

Nou... misschien dan dag dag Assad... dag dag...

17
15 alexandroepimenco

@11
mensen zoals jij zitten gevangen in de wereld vh internet en hun smartphone is hun gecontroleerde waarheid.
Mensen kunnen live luister naar de MILcom op de Kortegolf en VHF zie en hoor vlieg bewegingen en troepen verplaatsing. met ouderwets analoge radioverkeer.
Door wereldwijd netwerk van vliegtuigspotters, live Radar beelden en gegevens.

Ontvang met een eenvoudige USB stick van 25,00 en stukje koperdraad draad van 5 - 10 meter dan komt de echte wereld live bij u binnen !

10
16 opabert

@16
Kerel, klets niet zo vanuit je luisterhobby, en ik HEB niet eens een smartphone. Je gaat er maar van uit dat JIJ de waarheid binnenkrijgt via de korte golf? Je bent gewoon de zoveelste ordinaire en irritante complotter die "wooolf!!!!" roept. Ik heb er al heel wat zien komen en weer zien gaan op o.a. dit forum. Je loopt in feite met een laken over je kop op straat, 'boehoehoehoe!!!!" roepend. Je hebt blijkbaar geen idee dat er wel andere mensen óók luisteramateur zijn, he? Maar die niet zo in de complotstress schieten als u! Ik ben al geregistreerd luisteramateur sinds de jaren '70.
Mafketel.

19
17 weerman

Luister naar de waarheid met professionele apparatuur en voor iedereen betaalbaar




10
18 opabert

@13

Beste is om haatzaaiertje loki te negeren... tijdverspilling, die knul... komt alleen maar haat en geruzie uit question /


Ik heb al snel begrepen waarom deze stoker die nickname uitkoos. Hij doet precies wat de god Loki ook deed, namelijk. Kijk uit met dergelijk gestook en op-de-man spelerij.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Loki

15
19 weerman

Luisteramateur hoeft al jaren niet meer geregistreerd te worden jij en al je volgers hebben Angst dat iedereen de waarheid zelf kan horen.
Mensen helpen om de waarheid te ontvangen gewoon op de kortegolf en VHF en hoor wat er in deze wereld gebeurt.
Geen complotten maar live lucht aanvallen, live troepen verplaatsingen.

8
20 opabert


8
21 opabert


7
22 opabert

@19
MMmmm...lees nog eens waar je @16 allemaal voor uitmaakt....zelfreflectie is aan jou niet besteed he? question

6
23 loki zegt

17; ZOT

6
24 M.Arias

Je ziet al dat dit bericht heeeel snel uit het zicht wordt gehouden en overschreeuwen door niets zeggende nieuws berichten
De vaste groep volgers schijten 7 kleuren omdat het live radioverkeer op de korte golf kan worden beluisterd. Want voor 25,00 euro kan iedereen zelf en live getuige zijn wat er elders in de wereld gebeurt. Hoort en zegt het voort.

9
25 opabert

@4 Werd deze zogenaamde wapenstilstand een paar weken geleden al niet gebroken toen er vanaf een Iraanse basis in Syrië een aantal drones Israël binnenvlogen?

7
26 Snuggles

@26
De drones vlogen boven de Golan !
Golan hoogte is Syrisch grondgebied dat door Israël is bezet.
Feitelijk heeft Israël ook hier de wapenstilstand geschonden.

8
27 plutarchus

@26
Je kunt natuurlijk ook de feiten negeren.

5
28 plutarchus

@27 Het is niet bezet, het is geannexeerd. En in ruil voor vrede had Syrië het terug kunnen krijgen, net zoals Egypte de Sinaï terug heeft gekregen.

Verder vlogen de drones boven de Jordaan vallei, en uiteindelijk Israël binnen.

https://www.nd.nl/nieuws/buitenland/israel-gist-naar-doel-van-missie-iraanse-drone.2933900.lynkx
http://www.joods.nl/2018/02/israel-versterkt-noordelijke-luchtverdediging-escalatie-iran-syrie/

Dus Doei, Doei met je verzinsels.

8
29 Snuggles

@29
www.joods.nl ?
Als je het zelf geloof is het ook goed.

8
30 plutarchus

@30

Onderbouw even wat er dan fout is aan hun berichtgeving? Want als ik je reactie in @30 zo zie, pleeg je nu racisme: een instantie veroordelen op grond van hun maatschappelijke positie. Lekker makkelijk: "o, da's een joodse site, die liegen altijd!" Zoiets. Fout, knul!

14
31 weerman

Russische specialisten in chemische oorlogvoering zijn samen met leden van de Russische militaire politie vandaag al de stad Douma binnengetrokken en gingen naar de plek waar er dit weekend een zogenaamde vatbom met een gifgas was neergekomen. De stad wordt nu tegen een snel tempo verlaten door het Leger van de Islam samen met de fans en familieleden.

Volgens Al Masdar, een nieuwswebsite die snel op de bal speelt, redelijk accuraat is en de regering steunt, hebben de Russen er voorlopig niets gevonden. Naar de website stelt moet er wel nog verder worden gezocht. Wat niet meer dan logisch is.

De kans is echter reëel dat het ganse verhaal ontmaskerd wordt als een zoveelste provocatie, nepnieuws made in US, UK, Frankrijk, Israël of Saoedi-Arabië. Wat als de eerste Russische observaties kloppen zorgt voor een algehele ontmaskering van dit soort verhalen. Dit dan nog eens elders herhalen wordt dan onmogelijk.

5
32 Rick Schurman

Op dit ogenblik verlaten de paar duizend leden en sympathisanten van het Leger van de Islam de stad Douma. De regering gaf hen zelfs een VIP behandeling. Als dat niet mooi is. Op hun reis mogen ze wel alleen een eigen geweer meenemen, niets meer.

En dat is een serieus probleem voor de oorlogszucht van Washington en Parijs die kost wat kost uitvluchten willen zoeken om nu de jihadisten militair verslaan zijn op het allerlaatste ogenblik toch nog het tij wat betreft Syrië te kunnen keren. Deze avond zijn er twee bijeenkomsten van de Veiligheidsraad van de VN en daar zal dit Russisch verhaal zeker ter sprake komen.

Indien het Westen het echt serieus meent met haar verontwaardiging over het gebruik van chemische wapens – wat niet geloofwaardig is – dan laten zij toe dat naast het Russisch onderzoek er parallel ook een komt van de Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens. Beide rapporten kunnen dan onafhankelijk van elkaar gemaakt worden en nadien vergeleken. Waarna normaal elke discussie over deze zaak voorbij zou moeten zijn.

5
33 Rick Schurman

Filmpje

Een filmpje van het betreden door de Russische militaire politie en specialisten van de stad Douma en een gebouw vlakbij waar mogelijks die aanval gebeurde is te zien op dit filmpje:

https://www.almasdarnews.com/article/video-russian-military-police-enters-douma-to-investigate-alleged-chemical-attack/

Het is een interessant filmpje want blijkt dat die buurt in Douma geen echt grote oorlogsschade heeft geleden, er nog veel burgers waaronder kinderen rondlopen en dat de paar vrouwen die er te zien zijn allemaal in het zwart lopen en zwaar gesluierd zijn. De regels van de familie Alloesh en hun Saoedische vrienden.

Onze regering met N-VA en Open VLD steunt die groepen ginds maar hier roepen ze moord en brand als een idioot van die Partij van de Islam in Brussel oproept tot meer scheiding tussen man en vrouw. Nog een beetje en men had hem zo in de cel gegooid. Ginds zijn het dan helden die men zo op hun woord moet geloven. Over hypocrisie gesproken. Het verhaal over de Russische vondst is ook te lezen bij de Washington Post.

5
34 Rick Schurman

Ik keek gister op de Yemen - oorlogskaart , blijken we in oorlog te zijn met Irak ,Syrië,Libanon , China , Iran en de Houthi's .........................

https://yemen.liveuamap.com/
en dan bij key (rechtsboven)

Dan zie je bij "rood" :Ansar Allah - Houthis,Iran, Syria, China, Lebanon, Iraq

En bij "blauw" : Saudi Arabia, Israel, UAE, Western countries, NATO


Mogen we daar misschien nog een referendum over houden?

3
35 eh

14 dode meer niet, jammer

3
36 Gunther

@20 interessante hobby opa Bert

0
37 Eastwood

Altijd dat doom denken. Syrië gaat geen 3de WO opleveren.Het is een proxy oorlog. Daar zijn andere belangen (geopolitiek) en financieringen te belangrijk voor. En de Russen kunnen en zullen militair niet veel doen, dan ruilen ze Assad wel in. En Iran zal ook niet veel kunnen. Die zal meer last krijgen van Saoedi Arabier zowel militair als politiek met alle hervormingen en modernisering daar. Pakistan en India zal een grotere inpakt geven als daar de spanningen nog verder oplopen. Dan heb je nog de Turken met hun eigen oorlogjes.

China en Amerika,das eerder een ijsbreker

0
38 Ivo

16@klets niet uit je nek, radioverkeer van nato gaat via crypto niet via kortegolf, dat zeg ik bij deze als ervaring deskundige incl 17 jaar dienst ervaring dus stop met je onnozele bang makerij.

4
39 nikkytha

@20 Opabert: Ik ben nog van de Bearcat generatie. Ben benieuwd naar het type van uw favoriete SDR dongle. Bij voorbaat dank!

0
40 logikus

@5 logisch, er is een oefening gaande vanuit GB. question

0
41 amehoela

@9
Als 90 jarige ben je nog aardig op de hoogte.

0
42 kwatta

@42
Ja jongen dat noemen ze Breed georiënteerd daar hebben jullie jongkies moeite mee

@41
Tuurlijk jongen dan vliegen de transport vliegtuigen naar de middellandse zee en de Marine opstomen naar spanje, ook voor die oefening zeker?
Luister al meer dan 50 jaar naar de Kortegolf en ik weet wanneer er echt stront aan de knikker is.

Mensen internet is onder invloed van manipulatie zie ook hier op NK maar de kortegolf VHF en SatCom is Live het echte leven en luister wat er in de wereld gebeurt.
Je hoort daar ook gesprekken tussen rebellen in Syrie, Israel grensbewaking en alles wat door de ether gaat.
Voor 25,00 en 5 - 10 meter koper draad dan verbreed je horizon verder dan de gecontroleerde internet. ( KorteGolf heeft ook geen sleepnet )

5
43 opabert

Als ze nou gewoon een keer een bom op Assad zelf gooien lost dat heel veel problemen in één keer op. Dan is er afgerekend met een oorlogsmisdadiger, hebben de rebellen geen reden meer om te vechten, en hoeven verder dus alleen nog de laatste restanten van IS en Al Qaida gelieerde groepen opgeruimd te worden.

Syrië onder VN controle. Gevluchte Syriërs de kans geven terug te keren naar het land en vervolgens de weg vrijmaken voor de eerste eerlijke democratische verkiezingen sinds decennia. Ondertussen moet de VN aanwezig blijven zodat het land niet in chaos stort. Garandeer Rusland dat ze toegang blijven houden tot hun strategische basis. Problem solved.

2
44 Gewoon een student

@44 Dan ben je waarschijnlijk blind voor het feit dat Afghanistan, Irak en Libië failed states zijn geworden waar warlords de dienst uitmaken. Met Syrië zal de uitkomst echt niet opeens anders worden als Assad wordt verwijderd.

1
45 Dune

@45 Afghanistan heeft een sterke tribale cultuur die slecht samengaat met een democratisch stelsel. Uit Irak hebben ze na het vallen van Saddam te snel de stekker eruit gehaald waardoor het land altijd min of meer in ruïnes is achtergebleven. Daarom zeg ik dus ook dat we dat dit keer bij Syrië vooral niet moeten doen. Desnoods met een vergelijkbare oplossing zoals met Nazi-Duitsland aan het einde van de tweede wereldoorlog.

Een ding staat echter vast. Zolang Assad zit zal Syrië nooit vrede kennen.

2
46 Gewoon een student

@46 Die landen functioneren alleen onder dictators. Het probleem met Syrië en Iran is dat daar de verkeerde dictators zitten, omdat ze niet willen buigen voor Amerika en vrienden zijn met Rusland. Blijkbaar versta jij onder vrede: buigen voor Amerika. De enige reden dat Amerika zich mengt in het MO is olie- en gas.

2
47 Dune

@47 En het is de ideale proeftuin om nieuwe wapens uit te testen.

1
48 Dune

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Dan moet je juist oppassen....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

Penoze-stad....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Rooibos
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

@1Helemaal mee eens. Functie elders !Laat hem maar lekker samen gaan hokken met z'n WEF vrouwetje, Ayfer Koç. ...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Nicks R. Van
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@5 Het probleem is dat Hugo dat werkelijk denkt!...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9Ik snap niet wat je op forum doet als je telkens weer het inhoudelijk debat mijdt en alleen maar over de bewoording en benaming klaagt. Het ...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@11 *Note Ik heb zelf "omgebouwde kerels" geschreven. Deze reactie is waarschijnlijk door de moderator weggehaald. Misschien terecht,...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Nicks R. Van
Nagelbijten voor Sam Bankman-Fried: gaat cryptomiljardair de rest van zijn leven de bak in?

Als je miljarden hebt kun je je toch wel uitkopen? Met geld is immers alles te koop?...

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

Gaat Bryan Isaacs er dan voor zorgen dat Daisy Bouterse achter de tralies komt? Ik moet het nog zien....

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Canadezen zullen binnenkort worden belast voor de regen die op hun eigendom valt - Dissident.one

Dat wordt zeiltjes spannen. En dan zodanig opstellen dat het niet op de grond van de eigenaar terecht komt. Dat lijkt mij de enig juiste oplossi...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Natasha Nice DoctorLauren Graham NudeMiaamador LeaksShruti Hassan Sex PhotosWww Xvideos Com Tags JapaneseViolet Myers KazumiBetonline AgFree AmericanpornChicas Que FollanChubby Bunny PornOily Foot JobHer First BbcBest BackshotsLesbian Daughter And Mom PornTracy Tutor NudeJapanisexLesbinsexEmily Willis PornstarErotica StorieHunyellow PagesXxx Mia KalifaStepsis XnxxPorn Movies Boobs SuckingSunny Leone Three Some SexBiggest Cock OmegleTgirls BlacksSurprising CumshotPriyanka Chopra Ki ChudaiCollege Girls Sex VediosKelly Collins PornAria Lee FullErotic JapanPamela Anderson Tommy Lee Sex TapeTabboo Gay PornRule34videl/r/pawgGirl Beats HeroLesbian Nipple PlayViolet Myers GangbangJaelani Jade PornNaked Okd MenPorn Publicity缘之空Bouncing Tits On BeachTyler TannerMia MalkovanudeXxx Step MotherIndian Beeg VideoKala Sex VideoScout69.comMalayalam Serial XxxFoto De Mulher Nua CaseiroAngela White SexxxChristina Khalittle NudeKendall WoodspornDevar BhabiAunty Group SexHot Mom Fuck HdBilatinmen $Follando Con NegritaRebecca Romijn NudeStormy Daniels Hd PornSydney CapriHd Latina PornXxx Hd FreeXhamsderLive SexwebcamAlexa Pearl LeaksBdsm PainHome Bed SexPorn Sleeping Daughter谷歌 搜 圖Pornfd DownloaderPiratebay OrfVideos Desexo Anal GratisUp All Night Eatin This Funky Asshole And BbcHentai.laPron Hd HindiNight Sex FilmNepal Sex Nepal SexGay MilitarypornCasting Couch TeensTxxx HdIndisnsexWww Brazzers Xxx GiftKate Upton XxxTenn MasturbateJavtifulLesbo Feet PornTiger BennsonJungle Love XxxHindi Sex ForceCar BjHt PornBlack Couples Making LoveYourporn.sxyAllporncomiesGaping AssholeMagicproductionsincLesbin Rape PornCuming FaceBro Gay PornWife Cheating PornCory Chase PornstarXhamster Public Agent18lustHairy PeniMachos Ao NaturalMilf NuruSxyporb4tubesSssniperwolf NakedHd Porn Hub VideosMiamaffiaWwe Female NudePorn/bigcocksBig Boobs Lesbian Sex VideosSuccubus Stay LifeBoss's Daughter PornHomemade Sex PornXnxx DeshAncient XxxSensational Porn VideosBig Tit FreepornThe Best TwerkerBusty_nandaPornpics.coomInfluencers GoneeildKemononpartyWww Desi 52 ComLatest NudeLatina Threesome PornSinn Sage StraponEbony Sex TubeTherealbrittfit FuckSite De HentaiJaz Manuel FerraraMonalisa XvideoW W W Brazzers.comSylvia SaintMidori Shoujo TsubakiFreeporn DaughterRedmoa Rule 34Wrong Hole PornNaked Desi BhabiXxx Bengali HotPublic JerkingLia Lovely BangbrosAmateur Cockhold PornHentai Vostrf