Moskou: gifgas aanval is fake news. (rt.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Eric in Buitenland  ·  186 Reacties

  • 33
  • 2048x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@127
Je doet er helaas erg weinig mee.

1
151 Al

Assad is da man.....respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12
152 OneStone

* Verwijderd door de redactie *

153 E.Meel

RT = Russian TV. Ofwel, wij van WC-eend. Geloofwaardig? Kans van nep nieuws is heel groot.

7
154 Suikerbeessie

@95
Ook jij lult maar wat, geef eens bewijzen of zal ik je om de oren slaan met bewijzen dat het niet zo was, dat het terroristen waren.

4
155 Proemevla

@154 Nep-nieuws sites of niet, maar het onderstaande bericht van een kleine maand geleden voorspelde dat dit zou gebeuren.

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12794:rusland-waarschuwt-voor-komende-chemische-false-flag-aanval-syrie&catid=37:wereld&Itemid=50

4
156 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

157 Rick Schurman

Laatste nieuws Syrië , ook over zgn. gifgasaanval en over Israëlische aanval.
https://syria.liveuamap.com/

1
158 eh

@156 Uit een ander artikel :
"Merkwaardig: de Russische generaal Valery Gerasimov waarschuwde drie weken geleden al dat de opstandelingen in Oost-Ghouta bezig waren een fake-aanval met chemische wapens op poten te zetten. Volgens hem gebeurde dat in samenspraak met de Amerikanen, die op zoek zouden zijn naar een voorwendsel om het regeringscentrum in Damascus te bombarderen, waar ook Russen werken. “Als onze mensen worden aangevallen, zullen we vergeldingsacties ondernemen”, zei Gerasimov tegen Reuters. Wist de generaal dat Assad elk moment weer naar het gifgas kon grijpen? Was het zijn bedoeling de rebellen en de Amerikanen bij voorbaat de schuld te geven? Ook dat valt vanachter mijn computer niet uit te sluiten".

https://www.trouw.nl/opinie/het-is-goed-om-te-onthouden-dat-de-hel-in-syrie-vreedzaam-begon~a355f9cb/

7
159 Crannbuidhe

Zoals ik in @24 liet zien is het al een paar weken aan de gang, pogingen om op allerlei manieren false flags te planten, vele daarvan zijn onderschept, deze opgezette aanval viel niet te voorkomen omdat ie binnen terroristisch gebied in scene is gezet

4
160 Proemevla

@157 Ga je nou serieus Niburu citeren alsof het een gezaghebbende bron is?

5
161 Neobullseye

@161 : We zijn niet van Niburu afhankelijk om onze mening te vormen. En dit past precies bij wat Rusland heeft bekendgemaakt ongeveer een week geleden, met landkaarten, foto's etc., waar US zich bevindt qua schepen, vliegbases en troepen, en wat US van plan is, namelijk op korte termijn een massale aanval op Syrië, want ze zijn niet van plan een nederlaag te erkennen en Assad met rust te laten, ook al is de hele wereld duidelijk, welke vieze rol US hier speelt.

Rusland heeft, ongeveer een week geleden, dat artikel kwam hier ook voorbij, uitgebreid bekendgemaakt wat ze wisten over de US plannen om te gaan aanvallen op korte termijn, en ook dat gifgas o.i.d. waarschijnlijk het excuus zou vormen, de smoes dus.

Met andere woorden US en EU gaan de oorlog met Rusland aan. Want Rusland weet, dat men via Syrië Rusland zal binnentrekken. En tegelijkertijd via Oekraïne Rusland zal binnentrekken.

Het enige dat Rusland dan overblijft, is vechten om te overleven. Dat is ze tot nu toe steeds gelukt, al was het alleen, door het formaat van Rusland en het klimaat. En dit keer zal het ze lukken, omdat zij nog veel low-tech dingen hebben die niet afhankelijk zijn van electronica.

2
162 Wendel

@162 De lap tekst van @157 is linea recta gecopypaste van Niburu. Simpel zat te checken via Google. Verder, als je toch met false-flagideeën komt aanzetten, heb je dan ook al eens aan het volgende scenario gedacht: Rusland weet dat Syrië van plan is om chemische wapens in te zetten, en komt vervolgens van tevoren met dit soort verhalen om al bij voorbaat de tegenstander te ondermijnen. Dat is net zo goed mogelijk, en voor beide theorieën is precies evenveel bewijs, namelijk nul. Vandaar ook dat er gedegen onderzoek moet komen bij dit soort zaken, en het ronduit idioot is om blind achter RT aan te huppelen.

5
163 Neobullseye

@163
[quote] Rusland weet dat Syrië van plan is om chemische wapens in te zetten, [/quote]

Rusland weet dat Syrië geen chemische wapens zal inzetten, chemische wapens zijn zinloos, bieden geen strategisch voordeel, zouden de internationale gemeenschap alleen een reden geven om het land alsnog volledig kapot te gooien (zoals het oorspronkelijk plan in 2013 was)

De ware reden is dat Syrië nu praktisch klaar is in Ghouta en dan volgt Idlib en Dara'a (waar de door Israël gesteunde terroristen aanwezig zijn)
Wat dan nog rest zijn de VS, Turkije, beiden illegaal aanwezig in het land.

3
164 Proemevla

Zo voorspelbaar. Men denkt weg te kunnen komen met de oude technieken waarmee men openlijk misdaden pleegt en het vertrouwen misbruikt. Alleen heeft het westen al een heleboel verloren ten aanzien van de burgers. Dat is ook de reden dat men steeds verdergaande toezicht en bewaking van de eigen burgers invoert om zogenaamd terrorisme op te sporen. Wat de waarheid is weet ik niet, maar mijn vertrouwen in de westerse leiders is weg. Het is tuig in mijn ogen.

2
165 sparta

er is gestrooid met gifgas...

maakt 't iets uit door wie?

mensen worden ziek en gaan dood

aan alle mensen die hierboven een reactie hebben geplaatst
al een mail gestuurd
naar de door U gekozen partij binnen de tweede kamer?

2
166 Grootmoeder

word trouwens een beetje misselijk
van reageerders...die andere reageerders...aanvallen!

iq, één hersencel en meer van dat soort gebabbel
want over wie zeggen deze reacties iets?

1
167 Grootmoeder

Natuurlijk is het een false flag actie. De Amerikanen durven toch niets te doen. Trump heeft natuurlijk wel gezegd van "paying a big price" maar we kennen inmiddels z'n uitspraken. De zogenaamde handelsoorlog met China daar is hij toch weer op z'n woorden teruggekomen. Een handelsoorlog zou weleens de doodsteek voor de Amerikaanse economie en dollar kunnen zijn. Syrië zullen ze ook niet durven aan te vallen. Rusland heeft duidelijk gezegd. Als Syrië aangevallen wordt dan zal de installatie van waaruit de aanval uitgevoerd word vernietigd worden. De Amerikanen zijn dus ook gewaarschuwd. Eigenlijk is de situatie niet veranderd. Door de media opgeklopte beelden en beschuldigingen. Dat krijgen we al jaren te zien. Dat verandert de situatie en het doel van het Syrische leger niet. Het Syrische leger en de Russische luchtmacht kunnen gewoon doorgaan om Syrië schoon te vegen.

1
168 TitaMagic

"Moskou: gifgas aanval is fake news" Is dat zo ?

Lindsey (zelfde video)


Senator: Ik ben het eens met "hit who did this" maar niet met "Trump tweet: het was Assad of Rusland of Iran en jullie backen hem ?"

Aangenomen dat Trump niet achterlijk is "who did this?"

Waarom zou isreal nu riskeren America tegen zich in het harnas te jagen door gas te gebruiken ?
Gezien de relatie tussen Rusland en dat in Engeland ? en zei zeggen het is nep ?
Assad ? als zijn troepen dat deden weet hij daarvan ?

Turkey, Iran of de zogenaamde "rebbellen" (en ik bedoeld daar ISIS en andere terroristen welke naam ze hebben dan ook).

Ik zie op RT geen melding van dat hun beweren dat het nep is, wel een dreigement van Iran.



?> Why wouls Ireali dont think )


?Rusland?

3
169 nosuchname

vreemd de link op deze pagina linked naar RT

3
170 nosuchname

@43 Met de verklaring van 3 april 2018 geeft JIT nu feitelijk toe dat ook Oekraïense MIG-29's en SU-27's geparticipeerd kunnen hebben inzake MH-17.

BUK met MACH 3 zou onzichtbaar geweest zijn volgens JIT.

SU-27 haalt MACH 2,5 en MIG-29 MACH 2,25 zouden dan ook onzichtbaar moeten zijn conform uitspraak JIT ?!?.

Laten we het erop houden dat UKRP MIG-29 en SU-27 konden inzetten en deze onder de radarsystemen van de Primaire Radar en Secundaire Radar lieten vliegen.

Voort kunnen UKRP MIG-29 en SU-27 zware AAM luchtdoelraketten meenemen met een NOG grotere snelheid dan die oude BUK raketten.
Die zouden dus helemaal onzichtbaar geweest moeten zijn volgens JIT. Een absolute AAM raket favoriet voor een SU-27 en MIG-29 is de R27 AAM :

Vympel R-27:
MACH 4.5 , springkop van 40kg, bereik van 70-130km dus absoluut onzichtbaar volgens JIT.
Springkop is groot genoeg om ook nabij de radar dome/cockpit in de neus van MH-17 fatale schade te veroorzaken.

BUK:
MACH 3.0, springkop van 70kg, bereik, 30km max,

Zware luchtdoel raketten kunnen tegelijkertijd uitgerust zijn met:
- IR detectie
- IR contour detectie
- radar detectie

Explodeert dus bij een motor of nabij een radar in de neus/cockpit van een toestel.

Voort werden UKRP SU-27's en MIG-29's ingezet in de maanden durende luchtoorlog boven en om het luchtruim van Donetsk-Luhansk.

Een opname van een UKRP MIG-29 in gevechtsactie tijdens de luchtoorlog, maanden voorafgaand aan MH-17.
Laagvliegend, om radardetectie te vermijden vliegend in de buurt van Kramatorsk op weg naar Donetsk.

video:


Op naar een aanklacht tegen Oekraïne...........
Oekraïense luchtverkeersleiding UkSATSE gaf veilige vlieghoogte vanaf
32.000 ft. . UkSATSE was verantwoordelijk voor het afgeven van een NOTAM. Dat is in een later rapport bevestigd door EUROcontrol.
Met de wetenschap dat MIG-29 en SU-27 een maximum vliegplafond van max, 17km/52.000ft. konden halen had UkSATSE een "VOLLEDIG" vliegverbod moeten afgeven.

Indien bij het maximum vliegplafond van SU-27 en MIG-29 nog eens het bereik van AAM luchtdoelraketten type R27 wordt opgeteld, moet duidelijk worden dat iets goed fout zit bij UkSATSE, JIT, Oekraine en Nederland.

Achterhalen hoe MH-17 is omlaag gehaald is lijkt onmogelijk.

Dat UkSATSE met UKRP en Oekraïne een algeheel vliegverbod had moeten afgeven is duidelijk.

Verwijtbaar gedrag met dood door Schuld

4
171 Rick Schurman

@168 netjes verwoord
Wanneer men een tegenstander wilt demoniseren, zal het gepaard met het meest onmenselijk zijn.
Op deze manier kan je in de naam van democratie je concurrent of tegenstander uitschakelen. Michael Jackson en J. F. Kennedy zijn hier een mooi voorbeeld van. Dezelfde filosofie in een ander jasje. Kennedy schieten zij dood, en Michael portretteren zij als het meest onmenselijke.. een pedofiel. Alles draait om beeld en daarbij opinievorming. Propaganda is niets meer dan de halve en/of valse waarheid voor eigen gewin. '' Propaganda is niet eerlijk, het is te makkelijk '' J. Goebless

2
172 4lb3rt P1k3

NATO ==>

Adolf Heusinger, chief of the Operationsabteilung from 1940-1944, helped plan the Nazi’s invasions of Poland, Norway, Denmark, and France. He was also the chairman of the NATO military committee from 1961-1964. #WeAreNATO

2
173 Goldrush

Moskou en Assad zijn 2 handen op één buik en werken samen en spreken elkaar nooit tegen en vallen elkaar niet aan

4
174 Jan met de korte achternaam

@174 vreemd hè dat de bondgenoten dat niet doen question

1
175 Rick Schurman

Daarom is het goed dat Israel nu Syrie bombardeerd

5
176 Jan met de korte achternaam

Iedere keer weer blijkt dat Amerikaanse oorlogen zijn gebaseerd op de grofste leugens. De oorlog die ze al jaren tegen Assad wilden voeren, laten ze nu uitvoeren door jihadisten, die ze zelf trainen en bewapenen, natuurlijk met hun islamitische vrienden uit o.a. Saoedi Arabië. En ook voeren zij de leugenpropaganda, en zijn ze waarschijnlijk niet te beroerd om gifgasaanvallen door hun jidadistenleger zelf uit te voeren om daar dan Assad de schuld van te geven. Dit is wat ze altijd doen, en altijd gaan de media daar pas aandacht aan schenken als hun criminele doelen al behaald zijn. Voor die tijd zijn de media degenen die de propaganda voor de VS en hun moslimvrienden verspreiden. Misselijkmakend is het.

1
177 zewa

Heb eens zitten opletten toen het filmpje met de kinderen voor de zoveelste keer voorbij kwam.
De man die een aerosol in de mond van het kind spuit heeft zijn vinger voor het mondstukje.
Je ziet de witte wolk aerosol ontsnappen onder zijn hand. (Nieuwe middel tegen Sarin trouwens?)
Mijn sterke indruk: Overgeacteerde en gefabriceerde beelden en dus FAKE!
Kijk nog maar eens zorgvuldig naar alle details. Ik vrees dat de Russen wederom gelijk hebben.

1
178 logikus

@171 +++++ Ook het verhaal van Yuri Baturin, ex-majoor Oekraïense luchtafweer in Gharkov wijst naar Oekraïne als de dader. Daders: het Oekraïense 156e regiment Luchtafweer dat zich bij Zaroshnetsnoje bevond. Hij sprak met de chauffeurs die de BUK's transporteerden.
https://www.liveleak.com/view?t=ed2_1512823439

1
179 logikus

* Verwijderd door de redactie *

180 von Schnellensinken

Het feit dat Het Westen gelijk oorlogstaal bezigt wijst op een false flag operatie.

0
181 grovi

@181 Het Westen zoekt de eskalatie! Vandaar de omkering van oorzaak en gevolg, het negeren van contra-indicaties en het omkeren van de bewijslast ten gunste van de jihadistenknuffels van het Westen.

1
182 CoolMemories

Twee Israëlische F15 hebben waarschijnlijk de luchtaanval op het T4 vliegveld uitgevoerd:

1
183 Proemevla

@180
ga toch een boek lezen, hier kan je weinig bijdragen.

1
184 Jongens van de Witt

Er is niet bekend wie die gifgassen hebben gebruikt en ik vind dat de VS met z'n aanhang een heel gevaarlijk spelletje spelen

1
185 Gazelle

@185 er zijn tot nu toe geen sporen gevonden van het gebruik van de gifgassen in Duoma.

0
186 Rick Schurman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

28 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

33 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

43 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

44 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Jillian JansenPorn GoldAshley Lundqvist NudeNangi Nangi Sexy VideoKeerthy XnxxAnandhi XxxSex KavyaChinese Hd Sex VideoPlugtalk.comRomantic Hotel SexPorn ChlipBadjojoCospaly NudeلسكسBdsm Sex ToysPorn BatgirlMilf Boobs SuckedSophie Dee NewNude Model VideoJoslyn Jane BbcBrazzer Porn FreeAebn NetCelebrite PornAngie Dickinson NakedFace SexDoctor Doctor XxxSakura Comic PornTeen First Time FuckBig Tit CummingWhiptrax TitsFreeporn Home MadeIndian Cute SexBlue ChudachudiIndian Porn StraCumming For WifeVietbunny OnlyfansCute Teenage NakedSailormoon PornTmnt 2012 AprilMonster Cock CompilationPorn GuerasBbcambushSex Hot XxWww.petardasBreeders Of The NephelymHorrore PornBraazer3xPoopeeOdeya Rush NudeKate Beckinsile NudeJ Lo NakedX Videos Hd TamilSss Xxx VideoXhamster Porn HdXxxmomcomXx Video English MeinWet PussysexDouble Penetration AmatureSpangbang ComSkokka MascDiane Marie NudeLatest Pron VideoBhabhi ChudMarcus RuhlXnxx FingeringMandimayxxxPrincess HentaiHong Kong Sex VideoHot Romance Hot SexBrotherandsistersexGwen Tennison PornAria Lee AgeWww.pornOnlyfans Reddit LeaksMatur Nl.comNoelle EastonProm HubPastor Dwayne DawkinsRaquel Welch In The NudeFull Length Hd PornBushypussyCherokee Dass OnlyfansCumming Without TouchAmateur JoiPornstar Scatافلام سSkylar Snow: Curvy Slut Gets 5 Cocks For Anniversary SurpriseMallu BhabhiCollege Group SexNewest Porn FreeUncensored Japan Big TitsAvery Cristy AnalSadpandaPorn Asian LesbDauhter SwapSexy AssfuckingXxx Hd Porn HindiIndian Sex Video FilmFemdom Porn GamesPor NkyDl Gay PornJimmy Neutron PornNew Brazzers ScenesSexoenelcarroFreya KennedyHot Indian Sexy Videos HdSister And Brother Bathroom Sex VideoRough FistingPorn RandomBeurrette Por'oXnxx H MasterHot SuckingMon And Son XxxSunny Xxx PhotoSofie ReyazPorn Video Www ComBoquete TwitterLesbuan PorEnily BloomPorno HatIndian Randi Porn VideoPoonam Pandey MasturbatingJapanese Porn GropingLennox Luxe Xxx자위녀Tsurupeta Shugo Kishi Elfina OchiruSexo EnanosXbraz MassageXxx Hindi LanguageHindi Sex TeacherX Videos Lisa AnnStranger Blow JobsRomantic SexyvideoHard XxxpornCumfamilyTruthordarepixEva Lovia PregnantRavina Tandon Sexy VideosHhot Porn VideosSani Leon XBig Boobs DownblouseFilmes Pornô De GraçaShania WoodleySexual Vengeance . Kary CachondaGujarat Sex VideosPlayboy Tv SeingRecit ErotiquesEbony Stepsis PornPoran XxxxGal Hentai