door Havermout in Gezondheid  ·  44 Reacties

  • 7
  • 605x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een hartstikke sympathiek verhaal. En een goede, goedkope, bruikbare, niet-invasieve methode met die azijn. Allemaal schattig, totdat:

"Baarmoederhalskanker is 100 procent te voorkomen. Maar vaccinatie en screening zijn daarvoor wel een voorwaarde. Daarom ga ik door met mijn werk."

Het venijn zit in de staart. Wil men de wereldbevolking niet reduceren tot een half miljard? En zijn medici te allen tijde goed voorgelicht over wat vaccinaties werkelijk doen/beogen, door figuren als Bill Gates? Medici zijn allesbehalve vies van een "leugentje om bestwil". Hùn bestwil, wel te verstaan, maar dat zeggen ze er niet bij. En ze spelen graag voor God.

15
1 Wendel

@1 Je had toch niet anders verwacht Wendy? artsen gaan daar niks over zeggen is wel een lobby waar ze afhankelijk van zijn.

Echter het rijmt niet met wat er eerder in het stuk geschreven wordt.
>>Van alle vrouwen die sterven aan baarmoederhalskanker, woont 85 procent in een ontwikkelingsland.

De oorzaken van baarmoederhalskanker zijn gerelateerd aan armoede. Het heeft met levensstijl te maken. Mannen en vrouwen hebben in ontwikkelingslanden vaak andere seksuele moralen. Maar ook met het immuunsysteem. Vrouwen met een sterk immuunsysteem ruimen het hpv-virus die de kanker veroorzaakt vaak vanzelf op. Bij vrouwen die in armoede leven, is het immuunsysteem minder sterk waardoor de kanker meer kans krijgt.

16
2 Rattocasi
3 Ness

@1
Hoe krijg je het in hemelsnaam je strot uit?! Maar ik mag aannemen dat ook jij van jezelf vindt absoluut geen anti-vaxer te zijn?

Lex Peters is overigens al eerder ter sprake gekomen hier bij NK, dus om herhaling van zetten te voorkomen: https://www.nieuwskoerier.nl/news/157192-de-enige-reden-dat-baarmoederhalskanker-nog-bestaat-is-omdat-het-een-vrouwenziekte-is?page=1

1
4 Wilmama

Als volleerd antivaxgestoorde klootzakken stapelen @1 : en @2 : weer de ene halve waarheid op de andere hele leugen en lardeert @2 : het nog even met een racistisch sausje. De 'informatie' (beter gezegd keiharde leugens en laster) halen ze uit hoerenlopersblogjes als greenmedinfo, worldmercuryproject, NaturalNews, Ninefornews etc. Of ze laten zich 'inspireren' door klootzakken als Wakefield, Mercola, Door Frankema, Juglen Zwaan en andere dood en verderf zaaiende varkensneukers.

0
5 Archeont

@5 Je kan toch lezen mag ik hopen?

>>Van alle vrouwen die sterven aan baarmoederhalskanker, woont 85 procent in een ontwikkelingsland. >De oorzaken van baarmoederhalskanker zijn gerelateerd aan armoede>Vrouwen met een sterk immuunsysteem ruimen het hpv-virus die de kanker veroorzaakt vaak vanzelf op>Bij vrouwen die in armoede leven, is het immuunsysteem minder sterk waardoor de kanker meer kans krijgt.

12
6 Rattocasi

@1

De azijntest is een goedkoop alternatief voor screening in landen waar geen goede gezondheidszorg voorhanden is, maar heeft behoorlijk wat nadelen.
Waaronder een hoog percentage false positives.

En nogmaals: Bill Gates herhaalde een gegeven dat al heel lang bekend is: in landen waarin de kwaliteit van de gezondheidszorg zover stijgt dat de kindersterfte sterk verminderd gaan mensen ertoe over minder kinderen te nemen. Omdat ze er dan redelijk zeker van kunnen zijn dat de meeste van hun kinderen gezond genoeg blijven om volwassen te worden.

Dat walgelijke leugenverhaal over "reduceren van de wereldbevolking" is typisch anti-vax geleuter.

1
7 Endandit

Ach, wie geeft er nu iets om Afrikaners?

8
8 Wild Rover

@7 Ach ja en Bill Gates kan het weten is rijk geworden met computers en dan weet je alles, krijg je automatisch bij veel geld dat je alles weet.

12
9 Rattocasi

@9

Uit wiki:

"De Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF), ook bekend als de Gates Foundation, is de grootste transparant opererende particuliere stichting ter wereld.

De hoofddoelen van de stichting zijn de gezondheidszorg van de wereldbevolking verbeteren en extreme armoede terugdringen, en de onderwijsmogelijkheden en toegang tot informatietechnologie in de Verenigde Staten uitbreiden.

De stichting had op 31 december 2014 een kapitaal van 44,3 miljard Amerikaanse dollar. De schaal van de stichting en de manier waarop zakelijke methoden worden toegepast op geven, maken haar een van de leidende filantropische instellingen, hoewel de stichting zelf aangeeft dat de filantropische rol beperkingen heeft. In 2007 waren de oprichters de op-een-na vrijgevigste filantroop in Amerika, en Warren Buffett de meest vrijgevige. Per 16 mei 2013 had Bill Gates 28 miljard dollar aan de stichting geschonken. Sinds de oprichting heeft de stichting een breed scala aan projecten op sociaal, gezondheids- en educatief gebied gesteund, waaronder de oprichting van de Gates Cambridge Scholarships aan de Universiteit van Cambridge."

Wat je verder ook van Bill Gates mag vinden, de Foundation is een van de meest actieve en efficiënte liefdadige instellingen ter wereld en heeft o.a. een enorme boost gegeven aan de projecten om kinderen overal ter wereld te vaccineren tegen levensbedreigende ziektes.
Bill Gates zelf heeft een enorm kapitaal gespendeerd aan dat en andere projecten.

Bill Gates heeft meer kennis van de materie in de nagel van zijn linker pink dan jij in je hele lijf.

1
10 Endandit

@10 Ja en? Daarom weet hij alles? Veel kinderen krijgen heeft vaak met geloof te maken niet met welvaart je ziet op andere plaatsen ook dat men door geloof veel kinderen krijgt.

Lief zo een filantroop, zorgt er wel voor dat er meer binnenkomt dan er uitgaat, en wat ook zo leuk is de filantroop bepaalt waar het naar toe gaat en kan zeggen kijk hoe goed ik ben ik geef veel.

De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.

12
11 Rattocasi

@11

Wat hij in elk geval weet is dat vaccins levens redden.
Wat hij ook weet is dat in de meeste gevallen niet religie, maar noodzaak de reden is van de wens tot veel kinderen.

En ja, de filantroop bepaalt waar zijn geld naar toe gaat. In het geval van Bill Gates naar kinderen. Kinderen in verre landen die anders verstoken zijn van goede vaccins. En kinderen in de US die verstoken zijn van mogelijkheden tot een goede opleiding.

Wat je laatste zin betreft: ongeacht de hoeveelheid geld die Gates verdient, is het nogal bizar om die kreet te gebruiken tegenover iemand die halverwege 2013 al meer dan 28 miljard dollar had gespendeerd aan het helpen van kinderen overal in de wereld. Dat proberen te downplayen is echt belachelijk.

1
12 Endandit

@9 @11
Schandalige reacties alweer. Welk excuus heb je hiervoor? Dat je niet anders kan dan van alles uit je duim zuigen of wat?!

0
13 Wilmama

@12 en hoeveel kwam er in 2013 bij Gates binnen?

Kan meer waardering voor die arts opbrengen die de rimboe ingaat om mensen te helpen, die is afhankelijk van dit soort filantropen die bepalen waar het geld naar toe gaat.

Hartstikke lief van Gates maar zie hem nog niet al zijn geld weggeven aan liefdadig werk hij zorgt nog goed voor zichzelf, met zijn 73 miljard dollar is hij nog steeds de rijkste man op de wereld.

Ik steek hem pas een veer in de kont als hij 28 miljard over heeft om van te leven en dan zit hij nog niet aan de bedelstaf.

12
14 Rattocasi

@13 en lieve wilmama wat is er zo schandalig aan mijn reactie in @9 en @11 ?

12
15 Rattocasi

@1
"... niet-invasief ..."
Vraag de gemiddelde vrouw waar ze de voorkeur aan geeft: twee injecties en de rest van je leven vrijwel geen kans op baarmoederhalskanker meer, of elke paar jaar in je geslachtsdelen laten turen door een vreemde en desondanks een significante kans op die ellendige ziekte, en ik weet wel wat het antwoord is... Alleen een domme man kan dit soort uitspraken doen.
(Jaja, ik weet dat het bevolkingsonderzoek voorlopig nog niet afgeschaft kan worden -- maar hopelijk wel over enkele tientallen jaren, wanneer de ziekte domweg uitgeroeid is, grotendeels dankzij vaccinatie.)

Ook de rest van je reactie getuigt niet van inzicht of kennis, alleen maar van ernstige complotwaan. Jouw haat en wantrouwen geldt uitgerekend de meest integere mensen die er zijn -- degenen die actief moeite doen om ziekte, dood en verderf de wereld uit te helpen, nadrukkelijk ook onder de allerarmsten, vaak zonder er zelf beter van te worden.

1
16 RichardR

@9
"krijg je automatisch bij veel geld dat je alles weet."
Nou, dan ben jij kennelijk rijker dan Bill Gates -- want je wekt sterk de indruk dat je altijd alles beter weet en accepteert nooit wat een ander zegt, tenzij het in jouw straatje past.

1
17 RichardR

@15
Omdat Bill Gates o.a. meer moreel besef en verstand van zaken in zijn dikke teen heeft, dan jij in je hele lijf:
https://www.businessinsider.nl/bill-gates-deelt-de-wereld-voortaan-op-in-4-inkomensgroepen-en-dat-komt-door-dit-leerzame-boek/

0
18 Wilmama

@18
Naja, als Microsoft-baas heeft Gates zich flink misdragen op zakelijk gebied, onder meer door jarenlange concurrentievervalsing en misbruik van de monopoliepositie, dus helemaal brandschoon is hij niet bepaald. Dit was lang geleden voor mij ook een van de redenen om geen Microsoft-software of -diensten meer te gebruiken (samen met de inferieure technische kwaliteit van hun spul).
Hij maakt echter een hoop goed door ongekend grote bedragen te besteden aan het verbeteren van het leven van de armste mensen op deze planeet, en ik heb mijn mening over de man in de loop der jaren wel wat bijgesteld.

1
19 RichardR

@18 die bedragen die hij schenkt kan je via belastingen weer een groot gedeelte mee terug krijgen, maar ja sommige hebben nu eenmaal iemand nodig om heilig te verklaren.
Jammer dat Gates niet zo een heilig boontje is.

11
20 Rattocasi

@19

Daar ben ik het van het eerste tot en met het laatste woord helemaal mee eens.

0
21 Endandit

@20

Al gaf hij zijn hele vermogen weg dan nog zou je beweren dat het allemaal eigenbelang is.
Gewoon omdat je geen goed woord wilt horen van of over iemand die zich daadwerkelijk inspant omd e wereld beter te maken.

Jij heult liever met de mensen die er niet voor terugschrikken om de meest gore en walgelijke leugens te verspreiden om hun eigen kassa te doen rinkelen. Dat dat mensenlevens kost interesseert je niet. Dat mensen veel te laat echte zorg zoeken doet je niks. En dat juist dat soort praktijken de kosten voor zorg in de wereld opdrijven geloof je gewoon niet.

0
22 Endandit

@22 Toch altijd weer leuk hoe andere kunnen invullen wat ik denk of zou gaan denken, misschien even bij jezelf houden die gedachtegang?

Nog een keer:
De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.

10
23 Rattocasi

@23
"De wereld biedt genoeg kennis voor ieders behoefte, maar niet voor ieders stupiditeit.."

2
24 Münchhausen

@24 Wat wil je daar mee zeggen?

7
25 Rattocasi

@25
Wat bijvoorbeeld @22 ook al zegt:
[ Jij heult liever met de mensen die er niet voor terugschrikken om de meest gore en walgelijke leugens te verspreiden om hun eigen kassa te doen rinkelen. Dat dat mensenlevens kost interesseert je niet. Dat mensen veel te laat echte zorg zoeken doet je niks. En dat juist dat soort praktijken de kosten voor zorg in de wereld opdrijven geloof je gewoon niet.]

0
26 Wilmama

@26 Waar vroeg ik dit aan jou? Of ben je @24 ook al?

9
27 Rattocasi

@27
Dit is een openbaar forum, dus mag je op reacties van iederéén rekenen. Vooral als de stupiditeit ervan af druipt.........

0
28 Wilmama

@25

Wat denk je zelf..?

1
29 Münchhausen

@29 Zou het niet weten is een opmerking die kant nog wal raakt.
Dus wat bedoel je er mee?

9
30 Rattocasi

@30 : waarmee je alleen maar @24 : bevestigt.

0
31 Archeont

@30
Het zijn nu net jóúw opmerkingen die kant noch wal raken, maar jouw aantijgingen raken (indirect) wel alle medewerkers van de Foundation, waaronder de echtgenote van Bill Gates:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Bill_%26_Melinda_Gates_Foundation

De Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF), ook bekend als de Gates Foundation, is de grootste transparant opererende particuliere stichting ter wereld.

2
32 Wilmama

@5

Als volleerd antivaxgestoorde klootzakken stapelen @1 : en @2 : weer de ene halve waarheid op de andere hele leugen en lardeert @2 : het nog even met een racistisch sausje. De 'informatie' (beter gezegd keiharde leugens en laster) halen ze uit hoerenlopersblogjes als greenmedinfo,

BAM! en een plusje....

0
33 Norton

@33 Dan is de link ook een leugen want wat ik neer zet in @2 komt uit de link.
Wist niet dat de link een hoerenlopersblogje was.

Je hebt zelfs 2 duimpjes omhoog, goed hoor nog beter dan je dacht.

8
34 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

35 Robin

@14 Waarom zou Gates aan de bedelstaf moeten? Hij is een succesvol ondernemer en mag daar best de vruchten van plukken. Dat hij zo gruwelijk veel van zijn geld weggeeft aan goede doelen is toch heel mooi? Vooral omdat hij ook andere superrijkaards heeft geïnspireerd om hetzelfde te doen.

1
36 oeioeioei

@28 Sinds wanneer is 28 miljard de bedelstaf?

7
37 Rattocasi

@37
Daar heb ik het met geen woord over gehad, dus inderdaad:
"De wereld biedt genoeg kennis voor ieders behoefte, maar niet voor ieders stupiditeit.."

1
38 Wilmama

@37

Kijk Ratje.., dat je zelf totaal niets bereikt hebt in je miserabele leven en dat er weinig uitzicht is, dat je ooit in staat zult zijn om daar verandering in te brengen, maakt je aanvallen op mensen die het wèl gemaakt hebben en anderen daarin laten delen zó ongelofelijk triest....

Probeer nou gewoon eens te accepteren, dat je een kansloze stumper bent.

1
39 Münchhausen

@38 Sorry wilmama, het cijfertje ervoor had@36 moeten zijn en niet @28 .

4
40 Rattocasi

@39 Lieverd wie zegt dat ik niks in mijn leven bereikt heb? Ken je mij dan? Of projecteer jij je eigen leven op mij?

8
41 Rattocasi

@41
Het heeft je in ieder geval de eretitel prof. dr. Rattocasi H. Zwamvreugde opgeleverd......

0
42 Wilmama

@42 En welke eretitel heb je aan jezelf gegeven? Of geef je alleen andere een "eretitel"?

5
43 Rattocasi

Intussen is het nog steeds zo dat gyneacoloog Lex Peters een missie heeft: een wereld zonder baarmoederhalskanker. Volgens de International Papillomavirus Society zou Australië wel eens als eerste land ter wereld baarmoederhalskanker uit kunnen roeien. Dat was recent in het nieuws: https://www.nieuwskoerier.nl/news/260645-australie-als-eerste-land-baarmoederhalskankervrij?

Het Australische voorbeeld zal ook voor Peters een stimulans zijn en zegt hij mede daardoor niet voor niets: "Baarmoederhalskanker is 100 procent te voorkomen. Maar vaccinatie en screening zijn daarvoor wel een voorwaarde. Daarom ga ik door met mijn werk."

Ik hoop van harte dat het Peters en zijn medewerkers gaat lukken om een stevige basis te leggen waarop ook in ontwikkelingslanden verder gebouwd kan worden. Onder het motto:
'Elke vrouw is het vechten waard'

0
44 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@39Dat heeft NIETS te maken met het een ander ontnemen van hun demonstreerrecht....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Nicks R. Van
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@26 Iedereen weet ook dat de Hamas niet uit te roeien valt. Zodra alle Hamas weg is, wordt er weer een nieuwe Hamas gevormd. Het zit die lui in ...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@37Je bent een tokkie van het zuiverste water. En nu reageer ik wederom niet meer op je, stalker....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

rebo
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@35 Ik weet wel zeker dat het recht op demonstreren niet geldt zoals XR dat die laatste keer op de A10 wilde gaan doen. Door op een snelweg waar...

3 minuten geleden geplaatst door rebo

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@35I.p.v. ondernemen moet het ontnemen zijn...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@36 Ik dreig niets ik hoop gewoon hetzelfde als jij.Waarom begin je gelijk weer met schelden??Oja aso`s kunnen niet anders dan schelden....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

DWZ
Gasprijzen in Europa kunnen dalen door naderend overschot aan vloeibaar gas

De gasprijzen kunnen ook heel gemakkelijk weer gaan stijgen door de hogere belastingen op het gas....

5 minuten geleden geplaatst door DWZ

Nicks R. Van
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

Er werd gewoon een verkeerde club ingehuurd. Veel beter nagaan of ze wel competent zijn, anders is het weg gegooid (belasting)geld....

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@34Ik ben niet bang van je gedreig, tokkie....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Scarlet Johannason PornTie Her UpRealboourKontolMasturbate BlondeFuckfingerKidnap Xxx VideosPutad MexicanasEliza Ibarra BlowjobMrbengaMaddy Cheary PornLesbian Chearleader PornQuality PornosPerfect Giel PornMalayalam Kambi KathakalGolden HoleBodyguard Sex VideoSouth Indian Lady SexChut BhabhiPregnant LesbianpornReddit Nude CelebP O R N LesbianNipple Orgasm PornPorn Star XxXxpormWww Xxx Indian GirlPhussyFurry Yiff PornMfreecamUkpornstarsSentual JaneHobbypornMamanxPornô SecretoJapanese Cheating XnxxJay Smooth PornFurry Hentai Manga3gpking HdBig Boobs On VideoStallionshit NudeSani Leon KaSunny Leone Hardcore PornNaked NunsCrying Hard PornTs JoiCojiendo Con La SuegraStudy PornBoyfriend Tv.xomPornh I BPorn Sex Video HdValkyrie Drive: MermaidJulie Cash BbcCelebrity BlowjoBest Porn DeepthroatChristy ChungMia Goth HotXxxnwSeltin Sweety NudeSlow Sex VideoSex Full RomanceCuming CompilationsChloe MygirlyourwhoreGuyscocksFree Save Porn SitesLink R34Porn FjlmRachel Cook NudeFolladas CulonasDeepika XvideoIndian Bhabhi Nude ImagesKeerthy Suresh Sexy PhotosBig Panis Photo4k Hd Porn DownloadAishwarya Rai Ka BfSpartacus MmxiiXvideos Com MalayalamCuminflationTeens On Omegle VideosDownload Video Bokep Indo TerbaruTooniltKristen Erotic StoriesMonica Bellucci NudaHot Soccer MomSex Video ShootingDaniels StormyTumblr AnalUncle And Aunty Sex VideoMallu Serial Actress NudeFamily Porn FullNaked Boobies BouncingLesbein Massage PornUsa Xxx InSanny Liyn XxxSunny Leone Hd PornvideoPorn ViolênciaBigcutiesVideos On Sexual PositionsHollyjaneloves69Hottest Porn VideosAnnie Wersching ToplessMissionary Position PornAriana Grande Naked PicsMarsha May PornstarHardcore Sex StoriesNew Hentai GamesMulher Japonesa PeladaComwww XvideoMarathi Local SexFree Porn LiveNovinhas Do Tiktok NuaJapanese Bus Sex TubeXxx Bhabi KiMia Kink DdLauryn Mae PornPorn Moves Free DownloadOnly Fans LeakesIs Redtube SafeChaterbate ComBrizilan PornJanvi Kapoor NudeXxnx Indian HotBlondehandjobTubegalourTnaflexSarah Hyland NakedNatalia Dyer SexKarely Ruiz Onlyfans LeakedHopelesssofrantic PornSkipthegames Columbia MoAva Little PornAriana Grande In BikiniFamily Com Porn3d Monstrr PornCaramel SsbbwPiper Perri BlackedUtanmaztürklerNoah Beck NudesKoshakoshikMaa Aur Beta SexWww Sex Tamil VideoBrother Sister Indian PornRobot Sex MovieGame Of Thrones TitiesDarla Crane LesbianShe SuckingPornhub IndonesiaPov Porn TubeSetena Williams NudeBhojpuri Sexy Video BfXxx Sadi