‘Waarom blijft u de sharia importeren?’ (verenoflood.nu)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Soare in Politiek  ·  84 Reacties

  • 34
  • 1074x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

In belgie is de Islam partij al in 30 gemeenten aan de macht en wil al een sharia wetgeving invoeren. Vrouwen en mannen in andere bussen en meer van die gekke onzin. En ja geen sexy kleding

2
51 Jan met de korte achternaam

Volgens de zelfbenoemde elite moet het hele idee van christelijk humanisme worden uitgestuft, omdat daarin de individuele mens centraal staat. Dat wordt dan afgeschilderd als egoisme en egocentrisme, maar in werkelijkheid stelt het christendom, dat ieder individu heilig is en gods evenbeeld, waardevol dus en recht heeft op leven.

Dat in lijnrechte tegenstelling met islam, èn de elite, die beiden een soort mierenkolonie voorstaan waarbij de werkmieren en vechtmieren individueel waardeloos en waarbij elke werkmier elke andere werkmier kan vervangen, en elke vechtmier elke andere vechtmier. Ze zijn individueel waardeloos, alleen als organisme dat zorg draagt voor de volgevreten koninginnemier, die het voortbestaan van de soort moet garanderen en eventueel voor uitbreiding moet zorgen, hebben ze enige, maar zeer weinig, waarde.

Moreel, emoties, empathie, alles doet er niet toe bij de mierenkolonie. Bedoelingen, intenties, de ziel, het doet er niet toe. Alles, waar wij waarde aan hechten, ethiek, individuele moed, bepaalde eigenschappen die een mens al dan niet heeft, allemaal niet ter zake. DAT is de mierenkolonie, en dus het radicaal tegengestelde van christendom en humanisme.

2
52 Wendel

@52 Behalve de islam beschrijft u ook het communisme/socialisme waar men ook tegen het individualisme is en waar iedereen een karig grijs bestaan leidt behalve uiteraard de partijbonzen. Vandaar dat links zich zo aangetrokken voelt door de islam?

2
53 Conradijntje

Mark slaap je nog steeds, wakker worden en doe er nu eindelijk eens iets aan en stop deze import voor het weer eens te laat is.

Het zijn geen hooggeschoolden maar ongeschoolden, dat weet en ziet toch iedereen, stop toch eens met deze fabeltjes krant van je Mark.

1
54 corretje

Grenzen dicht voor migranten en vluchtelingen uit Pakistan, Midden-Oosten en Afrika (met uitzondering van atheïsten, homoseksuelen, zeer-hooggeschoolde arbeidsmigranten). En stuur Somaliërs, Irakezen, Syriërs en Eritreëers massaal terug, die landen zijn veilig. En laat Turken en Marokkanen een keuze makem voor Nederlands of ander paspoort maken!

1
55 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

56 boli!

@54 U denkt dat minister presidenten de baas van een land zijn? Mark werkt in economisch opzicht in opdracht van de banken/multinationals/schiphol lobby, in militair opzicht in opdracht van de NAVO/USA en in politiek opzicht in opdracht van Merkel/de EU. Niets van wat hij doet komt uit eigen koker.

1
57 Conradijntje

@53 : Het communisme, ja, maar het socialisme is wat mij betreft NIET in die categorie. Althans, afhankelijk van wat je socialisme noemt. De echte VVD-er werd juist niet goed van het socialisme, omdat zij, volgens de VVD, begrip toonden voor het individu met problemen, tot in den gekke. Maar ook wilden zij een maatschappij, waarin het individu zich optimaal kon ontplooien volgens de eigen aard en aanleg. Daarin gingen zij inderdaad soms ook naar mijn idee te ver, en dat wil wat zeggen.

3
58 Wendel

www.xenofoob.nl moeten ze die drek noemen !!

FAKE FAKE FAKE

3
59 Louis Vandaal

@58 De maakbare samenleving van de socialistische PvdA getuigt nu niet echt van respect voor de vrije ontwikkeling van het individu. Verder werd de PvdA niet voor niks een regentenpartij genoemd in de jaren tachtig van de vorige eeuw: ze stonden ver af van de burger. U bedoelt ongetwijfeld socialisme als zuivere theorie. In theorie hebben veel van die-ismen wel wat maar ze houden alle onvoldoende rekening met de minder prettige eigenschappen van de diersoort "mens" waardoor ze in de praktijk nogal tegenvallen.

0
60 Conradijntje

Welke sharia wordt geïmporteerd?
Geen enkele .
Er is geen wet veranderd.
Wat jij noemt , komt daar niet door sharia maar uit andere hoeken .
Met dank aan ons koloniale , niet erg nette verleden wat ons groot heeft gemaakt .
En lig jij wakker van wat er in andere landen gebeurt ? Wat er in Duitsland gebeurde mt de RAF ? Wat toen etreem rechts daar huizen in de fik stak inclusief de Turkse families?Wat er in N Ierland gebeurde en weer de kop lijkt op te steken ?
Het is niet nieuw dat er dingen gebeuren die men griezelig vindt.
Als men er maar niet aan toegeeft .
Als jij je daardoor laat veranderen , krijgen ze hun zin .
Publiciteit maakt ze groot en daar leven ze van .
Dat is juist anders dan jaren eerder.
Die verdienen eraan dat mensen zich anders gaan.
Volg die, laat je bang maken en de andere partij ruikt de winst .
Doe er niet aan mee!

6
61 No newstoday

@43

De meeste klagers hebben er zelf niet of nauwelijks mee te maken .
De PVV is dan ook populair in plaatsen waar de islam geen rol speelt .

5
62 No newstoday

@42

Waarom vinden extreem rechts denkenden toch altijd dat zij de wijsheid in pacht hebben , de anderen geen verstand hebben enz enz.
Terwijl uit diverse onderzoeken , maar ook te zien en te horen is op tv en in debatten , dat het omgekeerde het geval is ?

5
63 No newstoday

@50

Het is een kleine minderheid die hier wel heel hard schreeuwt maar daarmee nog niet groter wordt.
Dus waarom zou daar iets aan gedaan moeten worden ?
Daar zullen ze toch zelf iets aan moeten doen.
Jezelf beter informeren en niet alle onzin geloven .
In de tijdvan mijn ouders zouden we volgens sommigen allemaal dood of vreselijk lijden aan de kernbom en kon je beter geen kinderen krijgen.
En dectoen geboren kinderen zijn er ook gewoon nog.
Zou angst voor het leven erfelijk zijn ?

5
64 No newstoday

@19 "....De islam is een lange termijnsysteem. ...."

Analoog aan de geheime agenda van de linkse globalisten.....daarom kunnen zij het zo goed met de Islam vinden....ze hebben de tijd, vermenigvuldigen zich en wachten af....

5
65 CoolMemories

@63
Het is duidelijk dat u ook vindt dat u de wijsheid in pacht hebt! Links vindt dat trouwens ook en wat dat betreft verschillen ze daarin helemaal niets met Rechts.

5
66 Kaksaboemsa

@62 "...De PVV is dan ook populair in plaatsen waar de islam geen rol speelt...."

Begrijpelijk want die gebieden zijn nog niet geinfecteerd en onder invloed van de religieus islamitische sfeer .....de Islam verspreidt zich door contaminatie.....!

3
67 CoolMemories

@62 uiteraard, die zien de ellende waar het wel speelt

3
68 chouffleur

** gebruiker verwijderd **

@63 Terwijl uit diverse onderzoeken , maar ook te zien en te horen is op tv en in debatten , dat het omgekeerde het geval is ?

Je bedoelt die extreem linkse ballen, die alleen het extreem linkse geluid op tv en in debatten tolereren?
Die op iedere afwijkende mening censuur toepassen?
Laat ik daar nu totaal geen waarde aan hechten.
Punt overruled

69 verwijderd110

@58

Iedereen zal moeten toegeven dat het door de PvdA gekomen is dat iedereen zich als individu kan ontwikkelen .
Zij hebben er in het verleden voor gezorgd dat alle onderwijs tot aan het hoogste toe voor iedereen toegankelijk werd.
Had dat aan de andere partijen gelegen , zou dat nog steeds een privilege zijn voor hen die het zouden kunnen betalen en eeuwig mochten studeren .
Dan waren er geen uitkeringen en minimumloon geweest , geen tehuizen en voorzieningen voor ouderen en ziekenzorg voor iedereen .
Zij stonden aan de wieg van de sociale voorzieningen .
Dat alles vóór mijn en jullie tijd.
De PvdA overlijdt aan haar eigen succes.
De armen van vroeger zijn verdwenen en de beter verdienende PvdA- er is naar rechts gelopen want die heeft nu belang bij het continueren van het goede leven wat hij nu heeft.

PvdA is dan ook geen socialistische maar sociaal- democratische partij .
Het socialisme of communisme ( zijn gelijk alleen gebruikt de ene de eerste en anderen de tweede naam ) gaat niet uit van het individu maar van “het volk” waarbij iedereen gelijk is en de staat bepaalt hoe dat gelijk er uit ziet.
( zie Karl Marx) .
Niemand is er voor zichzelf maar allen zijn er voor de staat.Het individu is er voor de de staat en de staat zorgt voor het volk.
Alleen heeft Karl Marx iets vergeten : de ideale mens van hem bestaat niet .
Die wil zelf bepalen hoe zijn toekomst worden zal .
En daar gaat het mis.
Dan moet de staat deze afvalligen terug brengen in het dwangbuis.
Hoe meer er een mate van vrijheid willen , hoe strenger, harder en meedogenlozer de staat wordt om anderen af te schrikken .

Landen waar het communisme( socialisme ) regeert of geregeerd heeft , kent geen democratie maar alleenheerschappij van één partij en een schrikbewind.
Landen waar een sociaal- democratische partij is , die regeert of samenwerkt in een coalitie kent geen schrikbewind nodig omdat daar het individu binnen de wet vrijheid heeft.

Ik heb nooit PvdA gestemd of ander links maar zou bij gebrek aan keuze stukken liever voor de PvdA gaan dan voor de SP of GL voor mijn vrijheid.

3
70 No newstoday

@66

Wat men vindt is niet van belang .
Wel wat het laat zien wat men is .
Ik oordeel op bewijs.
Er is in dit land nog nooit een extreem rechtse politicus die ook maar iets heeft gepresteerd.
Dat zegt genoeg .
Roepen is voor mij geen prestatie , wie kinderen heeft , weet dat die het al kunnen .

3
71 No newstoday

@66

Toevoeging : ik zou toch wel gek zijn om mijzelf dom te gaan noemen ?
Daar is extreem rechts heel goed in tegen iedereen die het niet met hen eens is.

4
72 No newstoday

@67

Dat is hetzelfde als niet naar een Iraliaans restaurant te gaan omdat denkt dat je het vast niet lust.

Contaminatie is een taaluitdrukking : combinatie van twee taalvormen waaruit één nieuwe taalvorm ontstaat.
Ik hoor graag wat dat met verspreiding van de islam te maken heeft .

5
73 No newstoday

@69

Je snapt iets niet helemaal.
En of jij iets overruled of niet , zal me een een zorg zijn .

4
74 No newstoday

@69 [ Je bedoelt die extreem linkse ballen, die alleen het extreem linkse geluid op tv en in debatten tolereren? ]
wat een enorm zwak argument... en dan zeg ik het nog vriendelijk.

4
75 TedjeR

@68

Dat kun je ook stellen voor plekken waar ultrarechts populair is ( Rotterdam of zo)
Daar is het nog slechter .
Dus wat dat betreft , hoef je daar niet op te stemmen .

5
76 No newstoday

@75

Voor extreem rechts bestaat er verder nog extreem links.
Daartussen zit voor hen niks.
Dat is hun opvatting van slim zijn .

5
77 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

@74 Je bedoelt die extreem linkse ballen, die alleen het extreem linkse geluid op tv en in debatten tolereren?
Die op iedere afwijkende mening censuur toepassen?

O ik snap het prima!
Er wordt alles aan gedaan om rechts(geen extreem rechts want die krijgen sowieso terecht geen podium) zo debiel mogelijk in beeld te krijgen.
Dit in de bekende linkse talkshows, en bij debatten gaat men ook lustig los met demoniseren.
En daaruit moet de conclusie getrokken worden dat rechts debiel is toch?
Nou iemand met een beetje verstand ziet prima wat daar fout aan is, en jullie valt dat niet op blijkbaar.
Conclusie?

O en dat jou iets een zorg zal zijn zal mij ook weer jeuken.
Dus mooi in balans!

78 verwijderd110

@63
Extreem rechts moet altijd gelijk hebben, maar extreem links moet ook altijd gelijk hebben zoals bijvoorbeeld het afschaffen van het sinterklaasfeest, en desnoods met een kogel door Sints hoofd, en dan het liefst in het bijzijn van kleine kinderen.

0
79 Niet wit niet zwart

** gebruiker verwijderd **

@75 wat een enorm zwak argument... en dan zeg ik het nog vriendelijk.

O jee nu ben ik helemaal uit het veld geslagen.
Gelukkig is het wel vriendelijk, dus ik mag nog wel meedoen?

80 verwijderd110

@62
Fijn voor u dat u dat vindt, ik - en steeds meer mensen met mij - vinden van niet.
Maar als dat zo'n kleine midnerheid is waarom dan die vraag gesteld in @13 ?
Wat was het doel van die vraag?

Geef daar dan eens antwoord op?

1
81 BenErWeer

@43 Ja, dat snap ik, als je zelf moslima bent verandert je leven van jouw en je dochters niet.

1
82 Positivo

@81
omdat ( uitzonderingen daargelaten) veel islamofoben weinig of geen persoonlijk en concreet nadeel ondervinden van " de islam" zoals @62 opmerkt en zoals ik in @45 aangeef.

Het zijn vooral mensen die zich laten opfokken door propaganda.

0
83 morandi

@83
|Fijn dat u dat vindt, ik vindt dat er geen uitzonderingen meer zijn.
Een uitzxondering zou namelijk betekenen dat het weinig tot nooit gebeurd wat ik zeer betwijfel.
Maar des alnietemin laat ik mij graag overtuigen door cijfers.
Dus wat is uw onderbouwing voor uw stelling: 'uitzonderingen daargelaten'?

"Het zijn vooral mensen die zich laten opfokken door propaganda."
Tja, of vooral mensen die wegkijken.. : https://www.telegraaf.nl/nieuws/1893998/we-importeren-een-burgeroorlog

Los van dat, mis ik nog steeds de antwoord op de vraag: waarom dan die vraag stellen in @13 ?

1
84 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

15 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Poonam Pandey MmsDeeper Com VideoBred By BbcForce Gay PornPorngub.Porrno SexxxVietbunny Onlyfans LeakValerie KayFarah Fawsett NudeVideos Pornograficos De InsestoFull Movie PornosTv Jacquie MichelPorn With Ron JeremyXvideos Indian ComOdisha Blue FilmPorn Hd Sleeping SisterTchatsexeBoyfriend Tv ComNudes Of BrazilSexs StudentsCute Naked GirlsAmanda Panda PornReal Brother And Sister PornAnal Porn MassagePeekvidsWww.xhampster.vomPassionate Love MakingIndian Bhabi XxNipple Slip InstagramSites Pornos AmateursFilms X BeurettesMiruko HentaiWww Xxx Com ComSex Nice VideoUrvrsp-252Suck My TitsHidden Camera Sex VideosKurdısh PornNyakumi PornTaboo Brother Sister PornBrad Knight PornTranxualesFree Ios PorngamesSpamish PornAshley Ortega NudeEliza Ibarra X VideoPornografic GamesAmisha Patel SexyHot Sexy KannadaGay ComicspornM/f PornPornandroidIs There Porn On YoutubeMasalaseenSims 4 Wicked Whims Teen SexFilm érotique Pour FemmeSpankjng VideosLinda LoveliesXxnmxMaja Aa GayaDaisy Taylor TransHard Nipple SuckingBangali Xxx Hd VideoHershey RaeNude GirlspornEva Elfie CumshotJav StreamCandy Love NudeXnxx BangrosFreepornvideos Hamster3 D Porn ComicsIngyenespornoFamosos PornosCogemosNude EboneyTanya Tucker NudeXxx Bd VideoXxxpornvideosIndian Girl Fuck HardJunglee Sexy VideoChubby Sister PornMia Khalifa Anal FailAmatuer Porn EbonyAnime Forced.pornTaraswrld NudesBrooke Hogan NudeX Video AdultKelsey Kane Rest And ChillBrenna SpsrksCindy Sex MoviesBig Cock Fuck GirlPriya Rai PronNude Japanese WomenIndians Ex StoriesAdivasi XvideoNude BoopsTits MoviesFree Porn XxPorn Pics.Historias PornosasWwf WrestlingEbony Bbw AnalBlow Jobs BlackGerman PornstarAfrican Sex MovieMia Khalifa Xxx VCumming SleepCatfighting FacesittingCharissa Thompson Sex TapeCassandra Peterson PornAmber Lynn Bach NudeBlowjobs BlackedTiktok.pornEbony On XnxxFree Gay PirnXnxx 18 Year GirlKiara MoonGranny Bet ComBang Brous ComGirlsdoporn E241Rough Rape PornFree XcafeXconfessiosHentaiparadisefrHypnhoubNaked StripingSailormoon NudeSophia ForieTamil Sex Movie DownloadFuck My Wife ComWife Gets Double PenetratedPornô AnimaçõesJapani Girl SexClear Hindi Sex VideoAdult TiktoksVideos Porn TubeBig Buty XxxAsex VideosPron Videos HindiPurtgaliHindi Xxx XxxMom Dom PornNtr ComicMarina Maya XxxMom Som CreampieBbw EscirtsGay Romantic PornMona Bhabhi XxxPron Brother SisterGroping Bigtits