door Havermout in Buitenland  ·  135 Reacties

  • 7
  • 960x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@20 "....Wat was de reden dat iemand hem neerschoot?...."

Er is geen reden om een ongewapende burger dood te schieten!

In Nederland mag je als winkelier niet eens een overvaller die een gun tegen je hoofd houdt neerschieten....!!

9
101 CoolMemories

@100 Cool, voor jouw informatie: het gaat hier over Gaza, niet over de EU en Brussel, onderwerpen die jou na aan het hart liggen.

10
102 TedjeR

@12 "...Maar ik ga er niet meteen klakkeloos van uit dat hij 'zomaar' omkwam. Wat was de reden dat iemand hem neerschoot? ...."

Was je ook zo omzichtig en kritisch op de moord op 20 Oekrainse politieagenten die vermoord zijn tijdens de rellen op Maidan/Kiev.......en op het geplande onderzoek hiernaar dat verboden werd ......oeps......doofpot.....

9
103 CoolMemories

@103 nee, Cool.... Israël en Oekraïne grenzen niet aan elkaar.

10
104 TedjeR

Het Israëlische leger houdt niet van fotoshoots. Laatst nog is een collega veroordeeld omdat hij een gewonde Palestijn doodschoot.
En daar zijn ook foto's van, dus sindsdien hebben ze de jacht geopend op fotografen.

22
105 samcash

Een weldenkend mens vertrouwt die "palestijnen"niet. Hun enigste doel is de vernietiging van de joodse staat. Al dat gratis geld word gebruikt voor wapentuig en het betalen van terroristische activiteiten. Raket installaties in woonwijken plaatsen is moord. Ze mogen dankbaar zijn dat ze met een beschaafd land te maken hebben, zouden ze een voorbeeld aan moeten nemen.

7
106 Ceesje

Grappig, al dat op-de-man spelen, vooral van jodenhaters als Oebie, CoolMemories, loki... En maar schelden, en maar spugen... dit forum faciliteert jodenhaat (zie de smerigheid van @71 , een neonazi waardig!)
Nee, niemand die zegt: "inderdaad, we weten niet eens _wie_ de kogel afvuurde!" Maar men gaat vol op het haatorgel en op de persoon met een andere mening. Karaktermoord, gespuug, doodsverwensingen; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat iemand echt gaat zeggen: "wat die burgers bij dat hek deden was dom, ze waren gewaarschuwd!" Het niveau op dit forum is snel aan het klederen, bij gebrek aan moderatie. De grofste smerigheid staat hier al uren en dat is dan een aanmoediging aan deze haat-figuren om het volgende keer nog grover te komen doen. We zullen zien hoe zich dit allemaal verder ontwikkelt op dit forum. Maar triest is het.

4
107 weerman

@103

Zoals gewoonlijk ben je weer he-le-maal OFF-topic. Je schijnt dat maar niet te begrijpen. Ik vind dat oprecht zielig.

6
108 weerman

@41

- "Kijk, da's de bedoeling van al die Israëlhaters: dat we het over elkaar gaan hebben en elkaar gaan afbekken en uitschelden." -

Jemig, jij begint hier mensen voor Israel hater en laag intelligent uit te maken omdat ze het niet tof vinden dat ongewapende burgers en journalisten gedood worden. Het gegeven dat men hier kritiek op heeft maakt men nog geen 'israelhater', de wereld is niet zo zwart wit als je hier stelt.

6
109 Pegasus

@109
Nee "laag-intelligent" heb ik niet genoemd, maar ik zal 't onthouden. question Nee, wat mij opvalt dat al die spugers al helemaal zeker zijn dat het IDF deze man opzettelijk doodde. Dat maakt ze tot lid van de haatbende. Het is geen kwestie van "niet tof vinden", maar van een premature mening, slechts gebaseerd op uitlatingen van... Hamas. Dat is negatief opvallend, voortdurend in dit soort kwesties.

3
110 weerman

@110

- ", maar van een premature mening, slechts gebaseerd op uitlatingen van... Hamas. " -

Nee, gebaseerd op Nederlandse nieuwsbronnen:
https://nos.nl/artikel/2226220-neergeschoten-palestijnse-cameraman-bezweken.html
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/fotojournalist-doodgeschoten-door-israelisch-leger-in-gaza

8
111 Pegasus

@111
En heb je ook al bedacht welke Nederlandse journalisten getuige waren van zijn dood, of besef je nu dat die 'bronnen' niets anders zijn dan wat Hamas de wereld instuurt? Het staat er letterlijk: "..Palestijnse ministerie van Volksgezondheid". Ben je nou zo dom, of lijkt het maar zo? Je gelooft dus wat die "palestijnen" de wereld insturen en wat o.a. de Nederlandse pers braaf kopieert? Denk toch na, man...!

5
112 weerman

Guuutiiee toch

0
113 Hanicole

Hij ging zeker tussen een stel figuren met machinegeweren in staan om zich te laten kieken door een collega. Dan krijg je dat.

2
114 Wendel

De koppen van artikel roepen meer vragen op dan het artikel!

IK HEB NOOIT GEWETEN DAT JE EEN FOTO KUNT DOODSCHIETEN!!!!!

3
115 Zie Hier

@115 dat zou alleen grappig zijn als er een spatie tussen foto en journalist stond. De kop van dit artikel klopt gewoon. Jouw redenatie echter van geen kant.

2
116 Equalizer

Iedere eikel met een fototoestel in zijn kluiven kun je "fotojournalist" noemen. Je kunt het zelfs zeggen van iemand met alleen maar een mobieltje die al een paar foto's had gemaakt. Het is immers geen beschermde titel.

3
117 Wendel

@117 Hij is de oprichter van Ain Media Production Company - Ain Media heeft werk geproduceerd voor Al Jazeera, BBC, VICE, en andere media outlets.

Dus ja dat is wel een journalist..

6
118 Oebie

@112 Ah nog steeds moorden op kleuters en journalisten aan het goedpraten chef?

7
119 Oebie

@117
Precies. De ene hand een camera ....
Iedereen loopt met een camera en vooral hamas die maar wat graag op zoek is naar plaatjes die ze kunnen (mis)gebruiken. En ze hebben het over scherpschutters.... denken ze dat iedereen dom is ofzo? Als het Israëlische leger echt scherpschutters bewust hun gang zouden laten gaan dan lagen er stapels met doden. Dan ouden er wel meer doden zijn gevallen. Ze hebben hooguit een aantal gevaarlijke hamas terroristen uitgeschakeld en gelijk hebben ze. Ze zijn stapelgek met hun belachelijke terroristische en agressieve aanvallen. Idioten. En met zulke mensen zou je over vrede moeten gaan praten? Het is één groot terroristisch broeinest die de 'martelaren-dood' verheerlijken en er naar streven. Dat en het gestaag blijven streven naar de uitroeiing van alle Joden.

0
120 Bleke Betty

@112

Om daar enige opheldering over te krijgen is onderzoek nodig. Vooralsnog weigert Israël daar aan mee te werken. Gelukkig zijn er naast willige scherpschutters ook IDF soldaten die het zwijgen verbreken, 'Breaking the Silence'. Via hen vernemen we wat meer van de methoden die het IDF hanteert en komt deze er in bezet gebied niet best af. De dapperen van 'Breaking the Silence' moeten wel een prijs betalen voor hun openheid. Door vele Israëli worden zij aangezien voor landverraders. Mogelijk klapt er ooit een IDF sluipschutter van vandaag uit de school.

18
121 Hendrianus

@120 dat dachten de britten ook over de IRA, maar toch zijn ze er uiteindelijk mee om de tafel gegaan om vrede voor Noord Ierland mogelijk te maken

9
122 Mo[re]Slim.Al[er]t

@121

Hou toch op, joh. Die vent is allang begraven dus onderzoek is niet meer mogelijk. Denk toch eens na... Wat deed die vent daar, terwijl er uit en te na gewaarschuwd was dat je leven daar in gevaar was? Er waren dikke rookgordijnen, dus die vent kan heel makkelijk door een verdwaalde kogel geraakt zijn. Niet zo de sufferds en hamassufferds verdedigen; het IDF verdedigt gewoon de grens op een al lang van tevoren aangekondigde manier. Iedereen die daar loopt weet precies wat de -dodelijke- gevolgen kunnen zijn van je aanwezigheid.

3
123 weerman

Als pers-fotografen en journalisten bij een rumoerige demonstratie denken, dat ze zomaar vrij rond kunnen lopen zonder risico dan hebben ze dat niet goed ingeschat. Als ze beiden de pers "willen halen" ja (zilveren camera of bericht van het jaar), dan krijg ze hun zin, zoals hier!

1
124 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

125 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

126 E.Meel

@126 Regels zijn er alleen voor de rest van de wereld, niet voor Israel.

5
127 vantivanta

Na de doden in Gaza heeft een Israëlische radiopresentator op Facebook gepost: 'Beschaamd om een Israëliër te zijn'. Nu kan hij zijn baan verliezen.
haaretz.com
Commandant Shimon Elkabetz beveelt het radiostation om Kobi Meidan op non-actief te zetten. Het valt nog te bezien of dit tijdelijk is of permanent. ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/277021-na-de-doden-in-gaza-heeft-een-israelische-radiopresentator-op-facebook-gepost-beschaamd-om-een-israelier-te-zijn-nu-kan-hij-zijn-baan-verliezen

18
128 Uit Den Haag

@126
Met terroristen niet!

1
129 Bleke Betty

@!29 Bleke Betty
Jij vindt het dus ook vreselijk dat Israël terroristen in Syrië zoals Al Qaida en waarschijnlijk ISIS steunt?!

Israël vergroot de steun voor de Syrische rebellen.
'Israël bewapent 7 verschillende groepen'
haaretz.com
Tientallen rebellen die spraken met de Israëlische analiste Elizabeth Tsurkov beschreven een belangrijke wijziging in het hoogte van de steun die zij uit Israël ontvangen. "Bovendien, ten minste zeven organisaties van de soennitische rebellen in de Syrische Golan krijgen nu wapens en munitie ...

17
130 Uit Den Haag

@123

Dat argument over weten in wat voor situatie je begeeft schrijf je nooit over Israëlisc-he burgers of IDF soldaten die omkomen op de bezette Westbank. Zo gemakkelijk te voorkomen. Gewoon achter de groene lijn gaan wonen i.p.v. Palestijnen treiteren en uitdagen vanuit illegale nederzettingen in bezet gebied.

17
131 Hendrianus

@131
Gewoon je Hamas-vriendjes zeggen dat ze achter de grenslijn moeten blijven, en zich koest moeten houden. Maar bij haters als jij ligt aaaltijd aaalles alléén maar aan Israël. Het oude deuntje op hetzelfde zagende orgel. Gewoon achter de grens blijven, geen fikkies stoken, geen bommen aan de hekken hangen, niet met stenen gooien, geen catapults gebruiken, geen wapens in die buurt, en dan blijft alles rustig. Dat weet je allemaal best, maar je moet en je zult alle onrust in de schoenen van Israël schuiven, daarmee je terroristenvriendjes beschermend. Triest.

3
132 weerman

@132

"terroristenvriendjes beschermend", " Hamas-vriendjes", 'hater als jij' . Schreef ik niet al een aantal malen voorstander te zijn van geweldloos verzet? Discussieert toch eens normaal i.p.v. steeds te vervallen in hetzelfde riedeltje.

18
133 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

134 Pxf7+

De "fotograaf" vloog een drone boven Israelische troepen, en dat moet je niet doen in oorlogstijd, dan krijg je de kogel.

Weer wat geleerd.

http://bit.do/savag

0
135 Child in Time

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

8 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

37 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Hot Erotic MoviesCrip Mac SextapeJerking On MomHd PornpornDesi Hindi Sex KahaniXxx Sex BiharCartoon Lesbian SexCheating Porn MoviesShe Freaky ComNatasha Nice PornolarıвтрахеBelleca PornVideojavRag-o-ramaPov Porn TeensYandere Simulator PornhubTop Korean PornstarsSexasmrPornstars Of The 2000'sTravelvids IndonesianBrtual XXxx Video CpmPorn Hd Free SitesHentai ParadaiseWww Xxnx ComIndeanpornGamcore.ccomMarley BrinxXnxx Japanese Wife CheatingPornpussy PicsXxnxsarajayFeetbysvett PornMom SquirtFinguring HardMobile. PornXxxxxxxx Hot VideoBest Friend PornLesbian Diaper PornVrgangbangAvaadams OnlyfansLela Star TanningEscorte 06Hentaiprn.Jean Shorts PornWoesenpieManipuri Xxx VideoHot Xxx DownloadEnglish Hot Sex MovieTricked Massage PornCumtubeXxx VidieoHindi English Bf FilmCeleb Guest TapeDesi Porn OrgSadi XxNude Mother And SonFree Sexs MoviesAnel SexDeshi Porn HubBest Sex Position PornPorn Zero TolerancePepepornSnoopdog PornChloe Surreal Mick Blue絵露動画Henti PicturesEnony Hd PornContos Eróticos EmquadrinhosWintarroseMay Thai PornMia Khalifa Is Coming For DinnerKate Marley PornXxx Mom JapanTiktok BlowjobsP-shot Before And After Pictures RedditMega Personals.euXxx Sister ComAbella Danger Onlyfans LeaksXxxزوریLena The Plug Jason Luv Full VideoLara Croft Horse PornValery Kay OnlyfansAsian Wife SharedNikii BrooksPorn Games To DownloadPhub BrazzersBlowjob BarLexi LpreChristian Aguilera NudeCmnm Gay PornIsis Love SaunaNearest Strip ClubMinus8Mallu New Porn VideosWww Com Sunny Leone Sexy VideoLittle Oral Andie PornBrazzers TranssexualRiley Star BbcAfult Massage Near MeBdsm Test ComBig Booby PicturesClara MiaWww Xxx MalayalamEbony Blow Job In CarXtaoesDolly Pardon NakedSex Video LoadingAsoka Rule 34Full Naked SexyPorn At The ClubPornhub X VideosX Bengali Video ComSunny Leani XxxThick Redbone PornFuture Diary HentaiFree Sex WebsiteMidwest Freaks PornKristen Stewart Sex TapeIris Black PornWetpussygamersFree Lisbain PornMasturbacoon FemeninaSexy Lap DanceBokep.terbaru 2023Playboy PusFamosos NuasXxx Hd PromWww Xxx Video Mp4Chudai SeenBritish Olivia XxxFreeporn DeepthroatInnocent Girl DpKushboo PundaiForce Cock SuckCutest Black PornstarsJav Porn SiteleriPornovideoswNude GuysNude CameltoeDreamybull XxxHindi Blue Film DikhaoPorn Indian CollegeUnderground Idol HentaiHans AvluvTrannyblowjobMulheres Peladas TiktokAubry KateFilm DewasaWww SniffiesZelina Vega Onlyfans