door Keulen in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 1
  • 377x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zelfs een ezel stoot zichzelf niet twee keer aan de zelfde steen. Dit betekent dat de gazanen er van uit gaan dat er dooien zullen zijn. Nog beter, ze Rekenen er op. En dan laat je je 16 jarig kind toch thuis? Om te kotsen.

6
1 Chaimileh

PS: En nogmaals geen arabische leider die het in zijn hoofd haalt Israël met legers aan te vallen.

5
2 Chaimileh

@1

Opmerkelijk hoe je weer de slachtoffers van hun eigen dood beschuldigt
Kijk eens naar de militairen die met scherp op burgers schieten.

15
3 Pegasus

Ps2: deze ezels gaan zich een derde een vierde een vijfde keer aan dezelfde steen stoten. Is er dan NIEMAND die deze idioten tegen zichzelf gaan beschermen? Waar is de VN nu? Waar is Soros? Waar zij. De 'levensreddende' NGO's die de gazanen tot bezinning brengen? Krekels... Want iedereen weet dat dit terreur is.

5
4 Chaimileh

@3 Jij bent net zo ziek. Dit vakt toch niet goed te praten.

6
5 Chaimileh

Ja, ze waren duidelijk gewaarschuwd door de Israëlische militairen/autoriteiten.
En als je zo gek bent om stapels autobanden in de brand te steken, om zodoende achter het dikke rookgordijn dicht bij het grenshek te kunnen komen, moet je niet janken dat er slachtoffers vallen.
En tieners van 16 jaar horen daar helemaal niet te zijn , die horen thuis te blijven.

5
6 Marrie

Dit is ZELFMOORD TERREUR in een nieuw jasje. Nu gooien ze open en bloot hun kinderen voor de kogels.

5
7 Chaimileh

@5

Ik ben ziek omdat ik soldaten bekritiseer die op burgers schieten? Ok...

14
8 Pegasus

@3 Juist de inzet van snipers maakt dat de doelwitten zorgvuldig worden kunnen uitgekozen, vandaar het hoge aantal bewezen terroristen onder de casualties. Fouten zijn helaas onvermijdbaar in een dergelijke situatie.
Bij inzet van mitrailleurnesten zouden het aantal casualties velen malen hoger zijn.

4
9 Bokkerijder

Pech gehad

4
10 chouffleur

Ze hebben die rookgordijnen gecreëerd, zodat de scherpschutters niet konden zien op wie ze moesten schieten, omdat de gezichtsherkenning software voor teroristen, dan uitviel
Om die redenen waren ze ook allemaal hetzelfde gekleed, en moesten de vrouwen met lasers en spiegels proberen de militiairen te verblinden.
Die Palestijnen riepn het bewust overzich zelf af, dat ze dood geschoten
zijn.

5
11 Marrie

Kijk in Israel weten ze pas wat je met demonstranten moet doen. Gewoon afschieten. Waarom doen wij dat niet als de migranten hier rotzooi maken.

4
12 niet-alles-geloven

@9

- "vandaar het hoge aantal bewezen terroristen onder de casualties." -

Dat zijn cijfers van de schutters zelf. Die gaan echt niet zeggen dat ze een burger hebben afgeknald. Vandaar dat je deze informatie altijd van 2 kanten moet horen.

9
13 Pegasus

@12

Zoals de relletjes in Woerden en Beverwaard?

7
14 Pegasus

@12 En dan voor jezelf wel vrijheid van meningsuiting opeisen, terwijl je die zelfde vrijheid anderen ontzegt? Wat ben jij een smerige hypocriet, zeg...

8
15 TedjeR

@8 jup. Grenswetten niet geleerd? Dit is terrorisme met misbruik van burters en Israël doet het beste wqt ze kunnen de terroristen er tuasen uit te knallen. Maar owee als ze straks wel met vrouwen, kinderen en alles door de grens proberen te drukken in Mei. Israël wIL het echt echt niet doen maar dan stinkende puinhoop over blijven. Om dit te voorkomen zou het internationaal strafhof onmiddelijk arrestatiebevelen uit moeten schrijven om Abbas, Errekat, Yihia Sinwar en alle anderen te arresteren om deze waanzin een halt toe te roepen.

4
16 Chaimileh

@14 Het 'we are here' uitgeprocedeerd krakersgespuis.

3
17 Bokkerijder

@17 het gaat hier over situaties rond Gaza... u bent duidelijk verdwaald.

8
18 TedjeR

@17

Ah ja, krakers wel, maar rellen waar de ME is ingezet dus niet. Juist ja, je motieven zijn weer duidelijk.

7
19 Pegasus

@19 dat is dus het grote verschil in beschaving tussen Nederland en Israël: Hier wordt de ME in gezet en de uit de hand gelopen situatie met beperkte geweldsmiddelen gecorrigeerd, en Israël slaat aan het moorden nog voordat één demonstrant op Israëlisch grondgebied is gekomen


... Israël is vervallen tot een terreurstaat.

9
20 TedjeR

@20 Zou je het woord beschaving voortaan achterwege willen laten inzake die woestijn theocratie.. question

7
21 Oebie

@21 ik gebruikte het woord itsluiten "for sake of argument" ... maar zal het in het vervolg voor "barbarij" vervangen. Mijn welgemeende excuses.

6
22 TedjeR

Misschien bekijk ik het allemaal wel veel te nuchter maar ik zeg altijd maar zo "" wie zijn billetjes brandt, moet op de blaren zitten.""

2
23 rebo

@23 ... valt daar volgens u het doodschieten van burgers die zich buiten de jurisdictie bevinden ook onder?

7
24 TedjeR

@24
Ja en ik wil je ook nog wel vertellen waarom ik dat vind als je daar ten minste behoefte aan hebt.

2
25 rebo

@25 nee, aan uitingen van barbarij heb ik geen behoefte, maar u bent vrij om te doen wat u wilt op dat gebied (tenzij het in aanvaring komt met het strafrecht)

5
26 TedjeR

@26
Je zoekt het allemaal veel te ver bij mij en heeft niks met barbarij te maken. Bij mij heeft het enkel alles met je eigen gezonde verstand te maken. Of zou jij zelf dan wel persoonlijk naar dat hek toe gaan lopen als je daar nu ook zou zijn? Terwijl je van te voren al weet dat je voor je donder wordt geschoten. En dat ondanks dat je misschien wel tot je knieën in je recht staat om daar te mogen komen. Of zou jij dan persoonlijk ook toch maar de kat uit de boom kijken en toch maar een klein beetje hinterweise blijven?

2
27 rebo

@27 U kunt dus leven met de situatie als in het Nederlandse deel van Kerkrade een demonstratie plaatsvindt en de Duitse autoriteiten vooraf gezegd hebben op de demonstranten te gaan schieten dat zij daar het volste recht toe hebben en dat er niet geklaagd mag worden als er inderdaad geschoten wordt.


Dat is de analogie namelijk.

4
28 TedjeR

Voor een ieder die dit toejuicjt:

In Geldermalsen had de politie destijds gewoon met scherp moeten schieten op de demonstranten volgens jullie, toch? Of zie ik dat nu weer verkeerd?

3
29 silversurfer

@29 ook dat is een passende analogie....

3
30 TedjeR

@29 Ligt eraan. Is Geldermalsen een soort Gaza? Ben er nooit geweest...

1
31 Yisrael

@31 nee, Geldermalsen is geen massale gevangenis zoals Gaza. Maar ook daar was een demonstratie (tegen de komst van een azc)

3
32 TedjeR

@28
Of ik er mee zou kunnen leven maakt niet uit, maar ik zou dan in ieder geval toch niet zo gek zijn om er dan toch naartoe te lopen terwijl er geschoten wordt. Die gewone Palestijnen zijn van kinds af aan ondertussen al zo geïndoctrineerd en gehersenspoeld door onder meer een Hamas, dat ze inmiddels al zo gek zijn geworden om zich een klein beetje als een levend schild te laten gebruiken.

En de vergelijking met plaatsen hier in Nederland om het dan op dezelfde manier op te lossen zoals ook @29 slaat als een dikke vette lul in een geslachtsroomtaart. Je kunt het hier natuurlijk niet vergelijken met Israël Dat land is al sinds 1948 in staat van oorlog en ze hebben daar dan inmiddels ook al diverse oorlogen gehad.

2
33 rebo

@32 Thanks captain obvious...

3
34 Yisrael

De pallies hebben geld nodig dus veel slachtoffers komt ze goed uit. Zielig gaan lopen doen en je hand op houden zijn ze meester in.

0
35 Ceesje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Sunny Leone Sunny Leone Ki BfNude Workout VideosSoundsofpleasureIndianpornvideVejinaBaf Xxx VideoKodi JaneHottest Naked SelfieCasting Sex TubeHayley Atwell SexyYouth PornJapanese Cheating Wife Porn MoviesNudes Having SexAutumm BriggsReddit TranspornPorn ManfaGlory Hole SwllowDouble D's TittiesTenn Hd PornTamil Samantha SexDauhterswapFreestream PornOnlyfans Famosos TwitterVanessa Hudgens Nude LeakSex Video GReal Mms XxxNude Chicks On BeachAuntiepornAunty Porn HdKorean Big CocksOnline Sex GamesShadbasrCzechhunterUnexpected SexVampire Girl HentaiBigbootybaileyvipBig Nude Natural TitsArmpit FetishMilf Forced SexFifa PornPorn Con XxxNext Gen PornThickbrunetteJonny Sins XnxxXxxxxxxxcxxxBlack PussuPraewasian LeakedXnxx 1st NightBig Tits LeakedEscort NetIndonesian PornografiParishilton SextapeBig Tit StepdaughterArieta AdansMy Stepmom Won't Catch Us FuckingMomboy PornMermaid XxxSpeed XxxRough Porn.gifsSaggy Breast PornRose Monroe Only FansNeymar NakedThe Buck Sex PositionUncutshemalesHispanic PornThot XxxHentia PicsRule.34 PornConsensual Non ConsentSwing PlayboyFunny Hindi Sex VideoDeepthroat RoughLesbian Sisters PronTumblr BlowjNuduPov Porn HotR HentaibeastTelugu Sex Videos Hd NewNude Video Call AppFree Xxx MomSex Clip BusEbony Big AsssArabell OnlyfansSweetlealeaHindi Saree SexValentina Nappi Danny DMolest PornNympho CreampiesHarem HotemXnx Porn SexSolosexAlya Vural NudeSelina 18هنتاي.Places Libertines ComFilmes Pornográficos NacionaisJvidBald PussypicsRealtor PornhubBrazzers BoyOrenishiiOnly Sexy GirlBengali Open Blue FilmJapanes Porn MoveCoroas Maduras NuasNude Jennifer WhiteFlorida PornSerbian PornIndian Bhojpuri Sex ComKatitubePoonam Pandey XBasketball Sex VideoSex Video SakilaBlack Getho PornMia Khalifa J MacPornografia BdsmRule 34 Futa On MaleFit BabesBoro KoilainaiCinema DostiClash Toyale PornA Slippery Game Of Hide The DildoHot Horror Sex MovieMp4 PornBig Tits Japan LesbianIggy Azaela LeakedPornography Videos SiteDestinyfomo NudeKiss Me XxxHollywood Actress BfTaliasati PornFilmes Porn BrMulheres 18.comBrazzer XnxxNon Nude ModelUpskirts RealBeetlejuice PornIndian Hot Video ComKayden Kross MoviesCumming On Sleeping WifeToonily ConVivastreet.comAqua R34Adrina MayaFree Sexse MoveSkip The Games ColumbusBambitwoHindi Teacher Sex VideoFucked In Front Of HusbandGuatemalian Porn