door ontken in Binnenland  ·  140 Reacties

  • 39
  • 1776x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Ach eens valt het niet meer te betalen en dan gaan mensen toch anders stemmen dan de globaliseerders maar dan wordt het een stuk moeilijker om het op te lossen

2
101 Ikke44

@100 Klopt. Ik ben het dan ook niet eens met sommige reageerders die beweren dat de huidige situatie een gevolg is van slecht stemgedrag - het stemmen op de verkeerde partij. De politiek vertegenwoordigt allang de burger niet meer en de main stream partijen zijn voornamelijk voor zichzelf, de EU en de multinationals en banken bezig. Er valt dus weinig te kiezen. Ook het feit dat de linkse partijen de arena op economisch gebied heeft verlaten, salon-socialistisch is geworden en zich alleen nog maar bezig houdt met discriminatie, gender neutrale toiletten, de rechten van transgenders, de rechten van vluchtelingen en krakers, diversiteit, ontwikkelingshulp, of Mauro mag blijven etc spreekt boekdelen. Ze zijn ook neoliberaal geworden en hebben dus geen alternatief voor de huidige aandelen-bankiers-spreadheet wereld.

2
102 Conradijntje

@25 Zie @8 .

4
103 Positivo
104 Ikke44

@12 Ja en China is ons voorgegaan. En de volksaard is daar zodanig dat ze een wereld a la 1984 toejuichen - alsof ze vrijheid en democratie niet vertrouwen. Hier zijn we nog niet zover. Echter met nog een paar moslimaanslagen gaan wij de politiek ook vragen om ons 24/7 in de gaten te houden. Die paar moslimaanslagen worden hier gebruikt om een politiestaat te creëren waarin iedereen in de gaten wordt gehouden - alleen heeft Nederland geen mensen voor de uitvoering - politie - in ieder geval ook niet voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

0
105 Conradijntje

@26 Zelf dacht ik meer aan een PSP/PPR die vijftig jaar geleden opkwamen voor de krakersrechten. Waren toen hippies (langharig werkschuw tuig werden ze genoemd) en daar had de CPN niet zoveel mee. De vluchtelingen problematiek bestond toen nog niet.

0
106 Conradijntje

@106 GroenLinks is in 1990 opgericht na een fusie van vier kleine linkse partijen: de PPR, de PSP, de CPN en de EVP. Ria Beckers was de eerste lijsttrekker. In 1994 voerden Ina Brouwer en Mohamed Rabbae samen de lijst aan. Paul Rosenmöller leidde de partij in 1998 naar elf zetels in de Tweede Kamer.

PSP: De Pacifistisch Socialistische Partij was een Nederlandse links-socialistische politieke partij. De koers van de partij werd gekenmerkt door een nadruk op democratie, vredespolitiek en socialistische economische politiek.

De Politieke Partij Radikalen (PPR) was een Nederlandse aanvankelijk libertaire en later groene en progressieve, aanvankelijk christelijk georiënteerde politieke partij. De PPR speelde een bescheiden rol in de Nederlandse politieke geschiedenis en ontstond in 1968 door een kleine afsplitsing van de Katholieke Volkspartij (KVP). De PPR is als politieke partij in 1991 verdwenen en opgegaan in GroenLinks.

0
107 Zie Hier

@107 OK U heeft de door mij genoemde partijen gegoogled maar ik mis even wat u ermee wilt zeggen.

0
108 Conradijntje

In het NOS journaal van 6 april staat de politie nog dat tuig hun hand te schudden: https://tvblik.nl/journaal/nos-568 (vanaf 14:18 min)

Dit land..zucht..is reddeloos verloren..Maar goed, wat dan wel weer leuk is dat men krijgt wat men gestemd heeft...

1
109 netcat

De mensen die hulp verlenen en dit ondersteunen moeten ook gewoon een paar nachtjes cel ipv hun verkapte dating voorkeur en programma te faciliteren.
Het zijn immers enkel mannen.

0
110 Eastwood

@109 lijkt het u dan niet beter om zo lang mogelijk met elkaar in gesprek te blijven, of wilt u er graag direct op meppen? In dat laatste geval heeft de overheid achteraf een enorm probleem.

20
111 TedjeR

@111 volgens mij is er al een heel traject aan vooraf gegaan van praten dat ze illegaal in dit land verblijven.
Nu ook nog onroerend goed laten kraken is crimineel gedrag faciliteren dus ouderwets ruimen de grens van tolerantie aangeven lijkt me prima.

0
112 Eastwood

@111 Op domme vragen geef ik geeneens antwoord...

0
113 netcat

@111
Maar hoeveel jaar aan extra gesprekken heeft u dan in gedachten?
Want akkevietje met actiegroep 'We Are Here' is natuurlijk al geruime tijd gaande.

0
114 tegenzinnig

.
Zie het positief...

Alle mensen op de woning wachtlijst,

Ga kraken question

Overheid doet niks, is gewoon een vrijbrief.

1
115 Ook maar gewoon een duts

Amsterdam 2018,

https://mobile.twitter.com/_mikemuller/status/981933066930270214

1
116 Hangingmen

@102 "Ze zijn ook neoliberaal geworden en hebben dus geen alternatief voor de huidige aandelen-bankiers-spreadheet wereld."

Er blijven dan feitelijk maar twee opties open.

Anarchie; moet je niet willen, lijkt me.

Voorlopig even op PVV of FvD stemmen; laat deze partijen maar eens een poging wagen de boel weer recht te trekken.

Lukt het, dan blijken ze politiek meer bekwaam te zijn dan velen denken.
Lukt het niet, dan zijn we niet verder van huis dan we nu al zijn.

Blijven stemmen op "het kartel" leidt hoe dan ook alleen maar tot meer problemen.

1
117 Mappie

Hier breekt toch echt mijn klomp. Gisteravond ook in het nieuws, gewoonweg verbijsterend. oom agent staat erbij te grijnzen en 'beleefdheden' uit te wisselen en een gestoorde sukkel gaat het even uitleggen waarom het normaal is om iemand anders zijn woning over te nemen en gaat even verkondigen dat 'die mensen ook moeten wonen' en daar recht op hebben. (⋋▂⋌)
Nee, ze hebben het recht en de plicht om dit land zsm dus per ommegaande te verlaten.

En niemand die wat doet. En dan vraagt men zich af waarom er her en der buurtwachten ontstaan. Dit is echt olie op het vuur. Schandalig dat je als autochtoon niet veilig in je eigen huis kunt wonen en zelfs het risico loopt dat het moment dat je even weg bent er één of andere illegaal jouw huis kraakt met alles er op en erin. En dan mag je niks doen? Het is onvoorstelbaar, en mensen laten zich zelfs wegjagen door deze onderontwikkelde agressieve en buitengewoon criminele stronthopen. En de Staat kijkt er naar en vindt dat het goed is! ⊍⊍ ლ(◉◡◉ლ)

1
118 Bleke Betty

@115
Nee hoor, geloof dat aar niet Het moment dat jij je eigen huis terug wil 'veroveren' *wat toch niet meer is dan normaal) of ergens anders zelf een woning gaat kraken word je desnoods zeer hardhandig door de 'Hermandad' afgevoerd. En moet je dan eens kijken welke rekening je gepresenteerd krijgt. De autochtoon moet gewoon zijn muil houden en compleet over zich laten lopen en laten beroven en zelfs dus je huis uit laten zetten door een zootje schorem die nooit meer hebben gepresteerd dan van vreten hun vervolgproduct maken. En wie weet wat voor misdaden op hun geweten hebben. Optyphen met die lui ten koste van alles, die lui het land uit lazeren op welke manier dan ook. Uitgeprocedeerd = illegaal = opzouten! En de procedure versnellen en verkorten. Niet maar door laten procederen op onze kosten. Rijkmakers voor de kneuzen advocaten. Binnen 3 mnd regelen, zal ze leren om ook maar hun papieren standaard te vernietigen. En kom je met het vliegtuig? Verboden het vliegtuig te verlaten zonder de juiste papieren. Verantwoordelijkheid vd luchtvaartmaatschappij. Dan nemen ze maar standaard de papieren in bewaring tijdens de vlucht. Lijkt me toch niet zo moeilijk, tenminste als je er iets tegen wilt doen :X

2
119 Bleke Betty

@119
Als jij denkt dat alle asielzoekers met het vliegtuig komen, ben je nóg dommer dan het zo op het oog lijkt....

16
120 Janzzen

De wachttijden zijn overal enorm op sommige plaatsen wel 10 jaar echter deze figuren denken meteen recht te hebben op een huis en nemen gewoon je huis over als je niet thuis bent.
Nederland weer op zijn smalst en maar pamperen die lui, zijn uitgeprocedeerde asielzoekers dus illegaal in het land nu, oppakken en het land uitzetten.

4
121 Rattocasi

Ongelooflijk hoe diep Nederland gezonken is. Het is niet voor niets dat de gevangenis leeg staat. Hoe is het mogelijk dat uitgeprocedeerde gelukszoekers een huis kraken in Amsterdam zonder dat de politie/overheid in grijpen? Het lijkt er sterk op dat het overheidsbeleid is om de gewone burger te ontmoedigen en te kleineren en deze 'gasten' te ontzien.

0
122 Eric

We zien weer dat het heersende regime niet in staat is om zelfs maar de openbare orde en recht op eigendom te handhaven. Daarom, we kunnen het beter zelf regelen. Een stevige knokploeg heeft dat probleem zo opgelost. Wel even de benen breken,zodat je geen last meer van ze hebt.

2
123 GermenR

.
@119

Ik weet het.

Was een beetje mijn punt:
Uitvreterschorem komt met alles weg.

Brave NL burger over de schreef: Instant fucked question

0
124 Ook maar gewoon een duts

.
@119

Ik weet het.

Was een beetje mijn punt:
Uitvreterschorem komt met alles weg.

Brave NL burger over de schreef: Instant fucked question

1
125 Ook maar gewoon een duts

Bouw een groot kamp, bijvoorbeeld in Drenthe, stop daar die negers in en klaar. De meesten zullen (na verloop van tijd) ineens wel een nationaliteit of ergens familie blijken te hebben, en die kunnen dan op de boot. Weg ermee.

1
126 grovi

@120
Nee, de stupiditeit en het gebrek aan begrijpend lezen light geheel bij u.

Ik zeg: " En kom je met het vliegtuig? Verboden het vliegtuig te verlaten zonder de juiste papieren. Verantwoordelijkheid vd luchtvaartmaatschappij."

éénieder met meer dan 2 hersencellen begrijpt uit deze zin dat ik niet bedoel dat alle migranten met het vliegtuig komen maar dat hen die WEL met het vliegtuig komen, moeten worden geweerd!

0
127 Bleke Betty

@127 Nee gewoon dat plan van de VVD dat is beter
Ze moeten in het 1e land van de EU zone dat ze binnenkomen Asiel aanvragen
Bijna niemand komt hier idd met de boot of vliegtuig
Dus als ze uit belgie of duitsland komen terug sturen daarheen

0
128 Ikke44

@115 Lol...

0
129 netcat

Dit wordt een test voor GL in Amsterdam, immers feitelijk,
-dien je verschil te maken tussen echte vluchtelingen en economische vluchtelingen.
-immers laat je onbeperkt vluchtelingen toe, dan geeft het problemen op den duur ==> feit immers aantallen, logistiek draagvlak.
-GL is een stemvee partij, dat eigenlijk niet verder komt als, iedereen is zielig, heeft hulp nodig en GL is een slachtofferpartij.
-maw, deze economische vluchtelingen in Amsterdam ===> verlagen het draagvlak voor echte oorlogs vlcuhtelingen.
-maw, economische vluchtelingen dienen idd gewoon terug te gaan, ook GL moet dat inzien.
-vb je hebt plek voor 100.000 vluchtelingen, immers haal je 100.000 economische vluchtelingen + 0 echte vluchtelingen?

1
130 Goldrush

@120 Hoe dat gesuis hier ook komt, maakt geen een mallemoer uit, al komen ze in een container, gewoon de container afsluiten en retour afzender.....werkt erg goed. Heeft gelijk een goede afschrikkende werking, als ze hem weer open maken in het thuisland!

0
131 Arkan

@123 Helemaal juist, dat is de enige taal die dit zooitje vuilnis spreekt en verstaat!

0
132 Arkan

Onze hond (55kg schoothondje) heeft afdoende effect op dit soort figuren.
We hebben een inbraakgolf gehad, maar hebben ze ons huis links laten liggen haha.

0
133 Scalple

@133 Een keer belletje trekken en toen blijven staan toen ik open deed

Oops ik ben vergeten weg te lopen
Ok zeg ik dan en doe de deur van de huiskamer open en mijn duitse herder /keeshond mix komt de gang luid blaffend
Wel toen liep hij wel weg en nooit geen last meer van gehad
Mijn hond blafte alleen luid maar doet niks

0
134 Ikke44

@120 waar lees jij alle dan alvorens je domme antwoord te plaatsen?

0
135 Eastwood

Uitgeprocedeerde asielzoekers??????

Nou, hoe makkelijk wil je het hebben als Overheid.
Huizen omsingelen, alle illegale uitgeprocedeerde asielzoekers oppakken en gelijk het land uitzetten.

0
136 WHuls
137 netcat

@108 Was op zoek of er een verbinding was tussen de politiek of dat het meer een aantal ontevreden studenten waren!
Zie hier onder!

Politiek
Uit de kraakhandleiding wordt al meteen duidelijk dat de kraakgroep van Woningburo de Kraker weinig moet hebben van de gevestigde linkse politieke partijen. Of het nu om de Nieuw-Linksers in de PvdA gaat (die de partij inhoudelijk willen vernieuwen), de dissidente KVP’ers die zojuist de Politieke Partij Radikalen hebben opgericht of de CPN, het is allemaal één pot nat. De ideeën van Woningburo de Kraker zijn voor een groot deel terug te voeren op het radencommunisme dat zijn oorsprong vindt in de revolutionaire strijd na de Eerste Wereldoorlog in Duitsland. Maar ook sporen van klassieke teksten zoals Over het woningvraagstuk van Friedrich Engels uit 1872 en De verovering van het brood van de anarchist Peter Kropotkin (1892) zijn terug te vinden in de ideologische bagage.

0
138 Zie Hier

@137
Worldpress....

Serieus?

4
139 Janzzen

@136 "Nou, hoe makkelijk wil je het hebben als Overheid. "

Neo liberalisme is iets wat door boekhouders en managers wordt bedreven. Pennenlikkers.
Vandaar ook dat bijna alle uitvoerende taken zijn wegbezuinigd bij de overheid.
De EU heeft geen leger, geen grensbewaking/douane ambtenaren - wordt allemaal niet belangrijk gevonden. Ook de politiemensen zijn papieren tijgers geworden. Vandaar ook het enige wapen van de linkse politiek: "knuffelen" in de hoop dat er geen burgeroorlog uitbreekt.

0
140 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Fijn, weer een moslim-afzeik-draadje. Tja, er wonen nu eenmaal moslims in ons land. Wen d'r es an. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Uit het artikel komt duidelijk naar voren dat de islam een schizofrene ideologie/religie is.Als iets de moslims aanstaat bv hoofddoekjes bij ...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Je zal ze de kost geven hoeveel er, het vasten aan hun laars lappen. Hypocrisie is bij moslims een deugd.Hetzelfde geldt voor "bezinning". De ...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ABRACADABRA
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

totdat Poetin "per ongeluk" een kruisraketje op Polen of Letland schiet en aldaar ontploft...

5 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@71 En misschien heb jij hier iets aan?https://fatzoen.nl/over-fatzoen/...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Oeps112
Peiling! NSC totaal VERNIETIGD krijgt geen enkele zetel in Europees Parlement

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peiling-nsc-totaal-vernietigd-krijgt-geen-enkele-zetel-in-europees-parlement...

19 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Eén keer een dergelijk item met beelden plaatsen, is ècht wel genoeg. De reacties hierop vanuit verschillende achtergronden, blijven hetzelfde...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

22 minuten geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

29 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

30 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Porn Adult FreeBustyamateurNakeddaddySexy Sories In HindiBig Boobs HentiIndian Aunty And Boy Sex VideosSamantha Mack XxxHindi Big Boobs VideoPorn In VrFatal ModolRon JeremieSagging Mature TitsLexypanterraAvengers Cartoon XxxJpg4us.netVenezuelan Blowjob QueensContos Eróticos Com GifsJapanesse PussyTeacherxvideosLatina BukkakeMalayalam Audio Sex VideosConnie Loves Huge CocksJapanese Tee PornCute Girls NakedOmegle CumshotFree Movies BrazzersBaddiesonly.Lieux.de.dragueVox Machina HentaiMadison Beer BoobiesMama Bhanji Sex VideoCristal D SouzaMadnessaliseNude.pornoCuckold StriesHousewife Boyfriend SexKylei EllishBlow Job GfFree Asian CamFqu ComSexvidouPixxarmom OnlyfansAdult Chat VideoFilms Français PornographiquesGxxxMia Malkova XnxAll Xvideo ComHot Sexy NideMariana Martix AnalBrotha LoversTop Jap PornstarJessica Ryan PornGuy Jerks OffAunty First Night Sex VideoSex MoiCrystal Lust Onlyfans LeakedDefy SavannahFree Hot Sexy VideoBig Tite PornValentina Nappi PovMulheres Peladas Em DesenhoLily James HotFucking PicsLivecamripsLesbienne Française PornoBest DoggystylesRajasthani Bhabhi Sex VideoHentai ZeldaGarlpornSmooth TwinksEbony Anal SquirtAlicecoquinePorni PhotosFatal Model ComLindey Lohan NakedMami GainyCelebirty Fake NudesVivastreet Co.ukFirst Time Sex Video HindiGroupielust K2sBoy PussyElla Hughes CreampieHistorietas PornosQuadrinho Erotico NetPublic Jerk OffDylan Roberts PornFutanari SexgameTamil Village PornChudai Video ChudaiVergin Porn VideosBus Conductor Sex VideoChina Xx Video HdRedgifs ConBig Tit BliwjobSexporn LesbiansMinori Hatsune3moves.vomThunders ArenaBbw DoggystleCelebrity PeniseDog And Man SexXxx Family TherapyChanel Preston BdsmYourfavoritemommyPorn Star Amy AnderssenDree Hd PornBokep Ibu HamilBdsm Sex VideoGym Hot PornGroup Sex AmericaXxx Hollywood Movie DownloadMilfs Sucks CockPuking DeepthroatArab Anal CreampieTiny Texue PornChyna Video PornBrazzers Full Vid Freeافلام سكسي اجنبيFree Porn Black AnalVideos Pornos De ColombianosKatrina BoobsNikki Benz BjCharli Damelio PornDevin Devasquez NudeJapanese Wife Forced Sex VideosPoonam Pandey New Hot VideoGay Suck SelfIxxx'NapiszarFilmes Pornos BrasilGym Xnxx VideosCollege Cutie Takes Lewd NotesFree Porn Videos DownloadWomen FacesittingBignaturalLatina PornePuffin Asmr NudeHot Sexy Nude ActressLatina UpskirtZelma CheremAunty Bra ChangeFirst Night With WifeBangla Bhabhi ComLopunny PornHidden Masturbating CamLeah Gotti NudeAmateur Nude LadiesPornhub DownloadreZxnxx HdAmatrice Porn