door Havermout in Buitenland  ·  139 Reacties

  • 10
  • 1209x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@85
Dat is toch helemaal hun werk niet!
Die lui zijn chemici, labratten. Dat zijn toch geen inlichtingenofficieren?
Hun opdracht was, zoek uit wat voor spul het is. Meer niet.

De rest ligt bij de inlichtingendiensten die daar wel voor betaald worden en nu een tipje van de sluier oplichten.

3
101 von Schnellensinken

@92
Nee, wat ik doe is 'waarheidsvinding', wat jij doet is liegen, verdraaien en suggereren.

May heeft duidelijk vermeld 'Sovjet Unie' en daarmee een specifiek chemisch wapen aangewezen, verder beweerde ze dat het alleen in de Sovjet Unie gemaakt kon worden, nog specifieker dus.

De landen hebben alleen het 'hoogst waarschijnlijk' van May gekregen, geen bewijzen. Toch heeft een land als Nederland alleen op basis van die aanname actie ondernomen tegen een ander land.

De voorbije decennia zijn diverse oorlogen / invasies op basis van dezelfde aannames gestart waarbij miljoenen onschuldigen zijn vermoord, precies wat nu weer gebeurd, op basis van een aanname van één land.

9
102 Proemevla

@93
Nee, jij laat jouw interpretatie er op los, dit is echter niet wat o.a. Slovakije gezegd heeft, ze hebben GEEN bewijs gezien.

10
103 Proemevla

@101 Precies, chemici dus, die hebben er verstand van. Hoe moet een inlichtingendienst nou uitzoeken waar dat spul vandaan komt, dat zijn immers geen chemici.

8
104 B55

Hier gebeurd nu weer hetzelfde als ten tijde van de Iraakse oorlog. Op basis van wat een inlichtingendienst beweerde was er een oorlog gestart door Amerika en hun bondgenoten. Later bleek dat die beweringen helemaal niet klopte. Waarom stoot een ezel zich steeds aan dezelfde steen hier op NK, of zijn dit gewoon betaalde EU trollen ?

9
105 B55

@104 Daarom werken ze binnen het onderzoek ook nauw met elkaar samen. Koekoek.

5
106 Gewoon een student

@105 Hebben we al de oorlog verklaart aan Rusland dan? We hebben vooralsnog slechts hele lichte diplomatieke maatregelen getroffen.

6
107 Gewoon een student

En net zei je dat deze chemici geen opdracht hadden om uit te zoeken waar dit spul vandaan komt. Je lult echt uit je nek.

10
108 B55

@107 Ja, er is nu een koude oorlog aan de gang dankzij de NAVO.

10
109 B55

@108 Nee de chemici hadden inderdaad alleen de taak om uit te zoeken wat de chemische samenstelling van het wapen was. Dat is wat chemici doen. Vervolgens delen ze die resultaten met de inlichtingendiensten omdat die op hun beurt weer de middelen hebben om te achterhalen waar het wapen vandaan kwam.

Nu eindelijk duidelijk? Of bent u gewoon bewust een spelletje aan het spelen?

6
110 Gewoon een student

@110 Zo, en wat voor middelen hebben die dan ? De enige manier om er achter te komen waar dit spul vandaan komt, (althans in theorie, maar bijna onmogelijk) is dmv. de moleculaire samenstelling te ontleden en daar heb je dus medici voor nodig, dus geen inlichtingendiensten.

11
111 B55

Eigenlijk is er bijna niemand die het verhaal van de Britten over een ‘Russische Gifgasaanval’ in het slaperige Salisbury gelooft...De Russische dubbelspion – Sergei Skripal – was een landverrader die in 2004 werd gearresteerd wegens het lekken van staatsgeheimen naar het Verenigd Koninkrijk. Hij werd in 2010 vrijgelaten en naar het Verenigd Koninkrijk gestuurd als onderdeel van een spionnenruil-programma. Dus Poetin had 6 jaar om de man in de Russische gevangenis te laten vermoorden.Maar nee! Poetin laat hem vrij, wacht nog 8 jaar en laat hem dan doden op de meest bizarre manier – vlak voor het WK en vlak voor de Russische presidentsverkiezingen. En dat moeten wij geloven?....ha,ha..

12
112 Max13

@112 ,

Misschien wel juist daarom...

4
113 uahoera

@112 Al was er beeldmateriaal waarin Poetin hoogstpersoonlijk de spreekwoordelijke trekker had overgehaald, en al werd dit beeldmateriaal via RT verspreidt, dan nog hadden velen het niet geloofd.

9
114 Neobullseye

@111
Dus een laborant heeft de middelen om erachter te komen hoe het spul in de Skripals terecht is gekomen?

LOL..

3
115 GreyB

@114
Al was er bewijs waaruit bleek dat GB zelf, of een ander land als Oekraïne bijv. het spul geleverd had en de aanslag gepleegd, dan nog hadden velen het niet geloofd.

7
116 Proemevla

En dat houden ze geheim?

5
117 niet-alles-geloven

Alle false flags hebben met elkaar gemeen dat de zogenaamde daders de meest ingewikkelde, onmogelijke en onlogische capriolen uithalen. Skripal, MH17, 9/11 enz.

11
118 Dune

@112

Het gaat helemaal niet om Skripal, maar wat u in de laatste zin zegt
"en vlak voor de Russische presidentsverkiezingen"

4
119 LGK

Ik lees weer een dot onzekerheid die gebracht wordt als zekerheid. Het spul is een fijne aanleiding om weer oud bijna religies denken van stal te halen. Daar is in het verleden veel om kapot gemaakt. Wat blijven die zoogdieren toch gemakkelijk te bespelen.

4
120 Al

* Verwijderd door de redactie *

121 Chat Baker

"Waarschijnlijk" was het gas afkomstig van de Russische hamster van Skripal. Het kan zijn, maar dat is niet bewezen, dat deze hamster last had van indigestie. Mogelijk door hamsteren van ,nog niet volledig geïdentificeerde, maar mogelijk, etenswaren, maar alles wijst in die richting, "bijna met zekerheid"

6
122 Rapunzel

@121 nee die duif is dus ontsnapt, weg bewijs.

6
123 fatih

* Verwijderd door de redactie *

124 Chat Baker

Het begint op een Erdogannetje te lijken, als je iets maar vaak roept en herhaald lijkt het bijna geloofwaardig.

5
125 Rapunzel

@116
Een voorbeeld, beelden / geluid van een liegende Boris:

3
126 Proemevla

@118 Alles wat je niet bevalt een false flag noemen is een teken van zwakte Dune.

6
127 VaY

Mijn eigen veiligheidsdiensten denken een Brits laboratorium te hebben ontdekt waar het zenuwgas novitsjok is geproduceerd dat is gebruikt in het Britse Salisbury. Mijn veiligheidsdiensten melden dat het laboratorium is gevonden op basis van wetenschappelijk onderzoek en analyse van gegevens die in de dagen na de zenuwgasaanslag zijn verzameld.

Honderd procent zekerheid geven de veiligheidsdiensten niet, maar ze hebben een groot vertrouwen dat ze goed zitten. Ook stellen ze dat de Britten tests hebben gedaan om uit te vinden of novitsjok kan worden gebruikt voor liquidaties. Om de bronnen niet in gevaar te laten komen, kan er verder niks over de bewijzen gezegd worden.

4
128 B55

* Verwijderd door de redactie *

129 Chat Baker

Er is dus tot heden nog steeds geen enkel bewijs geleverd, vraag het eens aan Tony Blair.........

4
130 corretje

Wie beweert, bewijst. En ik las net dat Jeremy Corbyn, het hoofd van de oppositie, geen inzage krijgt in welk lab hoe dit onderzoek heeft verricht. Dan is het dus geen bewijs, maar een bewering. Wetenschappers zeggen altijd, dat je de onderzoeksgegevens moet kunnen bekijken om een uitslag echt te kunnen beoordelen. Dat blijkt ook te kloppen omdat kleine afwijkingen vaak worden uitvergroot om maar een resultaat te kunnen melden.

5
131 Wendel

Over de bron. Dit is nog van de titel van het Times artikel bij Google te achterhalen;
UK locates source of novichok nerve agent used in ... - The Times
7 uur geleden - Security services believe that they have pinpointed the location of the covert Russian laboratory that manufactured the weapons-grade nerve agent used in Salisbury, The Times has learnt.Ministers and security officials were able to identify the source using scientific analysis and intelligence in (niet opgeslagen in Google cache)

Deze link is inmiddels gewijzigd naar dit Times artikel,
Britain and Russia set for UN showdown as Moscow denies it made nerve agent https://www.thetimes.co.uk/article/uk-locates-source-of-salisbury-nerve-agent-nx8p39kqv

Via CBS meer info uit het Times artikel, Report: Britain believes it has found Russian lab that made nerve agent used in Salisbury attack https://www.cbsnews.com/news/sergei-skripal-poisoning-britain-believes-it-has-found-russian-lab-that-made-nerve-agent-salisbury/

Zojuist komt de Times dan met een artikel over de ontwikkeling van het gas in de jaren '70-'80 in Rusland. Oude koek, geen nieuwe feiten.
Shikhany lab complex: cafés, schools... and a nerve agent lab (paywall) https://www.thetimes.co.uk/article/novichok-shikhany-lab-complex-caf-s-schools-and-a-nerve-agent-lab-75hw3qdjj

Het NOS artikel benoemt ook geen enkel feit.

3
132 Keerzijde

De Engelse overheid, die ons ook trachtte te overtuigen van de weapons of mass destruction.
Miljoenen doden tot gevolg.
Leugenachtig zooitje zware criminelen, die ons met een fals flag in een oorlog met Rusland proberen te rommelen.
Als Rusland die dubbelspion om het leven had willen brengen zouden ze wel achterlijk zijn om dit middel te gebruiken,
Eigenlijk laad het bij mij de achterdocht juist ook betreffende de ware toedracht van de MH17.

7
133 Positivo

- Er zijn, lees ik, zo’n 20 landen die in staat zijn novichok, in een van de vele varianten ervan, te produceren (waaronder Engeland)
- Het is al een oud middel, en mogelijk zijn er (dus) al wel meer landen die het kunnen maken
- Dat het lab te traceren zou zijn waar het middel geproduceerd is lijkt mij onwaarschijnlijk, want er zit vast geen labeltje aan, maar zelfs *als* dat lab te traceren is, dan wil dat nog steeds niet zeggen dat deze novichok dus ook door Russen is toegepast (ik denk dat een ayatollah, of de een of andere Kim, Israel, of zo, best wel bereid is om een net bedrag te betalen voor een onsje of wat van dat spul.Komt vast nog wel 's van pas..) En als het spul al naar een lab te traceren is, dan weten de Russen dat natuurlijk ook
- Het spul werd aangeduid als een van de meest dodelijke soorten gifgas, maar hoezo kan die Yulia dan nu aan de beterende hand zijn?
- *Als* het een Russische actie zou zijn, en *als* het waar is dat het lab waarin deze soort geproduceerd is, traceerbaar is, dan zorg je er als toepasser van het spul (als dat Rusland is) toch zeker wel voor dat het spoor wijst naar een *ander* dan een Russisch lab.
Het kan best zijn dat Rusland ‘verraders’ hiermee een signaal wil geven, doe het niet want we vergeten je niet, maar als het zo is, dan is het wel een *onwaarschijnlijk* stomme actie van Rusland. *Zo* onwaarschijnlijk dat het echte verhaal wel anders *moet* zijn.

6
134 handsfree

* Verwijderd door de redactie *

135 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

136 Captain Hero

@61 +++++++
Al vele eeuwen beproefde methode is het scheppen of creeren van een vijand beeld
Dit is wat aantal mensen op NK willen, oorlog. chaos, ellende en onderdrukking en afleiding
Die zelfde mensen vergeten, dat ze bij een oorlog er zelf midden in zitten.
Het mensen ras is en blijft een raar wezen.

5
137 opabert

@134 Het z.g. traceren naar een laboratorium wordt bepaald door de gebruikte apparatuur en techniek. Deze zorgt voor specifieke kenmerken in het gas. Enkel identieke apparatuur en techniek levert een identiek gas op.

Dus als het bekend is welke apparatuur en techniek een land gebruikt, dan kan dit ook worden nagemaakt. Hierdoor kan men feitelijk alleen vaststellen welke techniek er is gebruikt, maar nooit de locatie.

1
138 Keerzijde

* Verwijderd door de redactie *

139 Chat Baker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ja, en de 2e stad van Oekraïne, Kharkiv (1,4 milj. inwoners), is waarschijnlijk één van putlers volgende prooien. He...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
Statushouders ook in de wachtrij

@3 Zó heet wordt de soep niet gegeten....

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Schildpad
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@2https://nl.wikipedia.org/wiki/Oorlog_bij_volmachtIk weet niet of het belangrijk is "wie begon", om het zo te classificeren ... weet jij da...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Wedergeboren
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@2 Vermoedelijk kan het dan dán wel als 'crisis' aaangemerkt worden Bob, omdat er in dat geval niet (terecht) gezegd kan/zal worde...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

De meeste hinder van lawaai heb ik als ik naar mijn werk rijd. Dat is gewoon het geluid van mijn eigen auto. En de tweede lawaaibron is als ik a...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Statushouders ook in de wachtrij

@2Als je de soep maar 3x kookt voor het serveren XDhttps://www.europeseacademie.be/de-soep-van-hitler-een-dodelijk-wapen/Ik kom hier to...

16 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@1 Nee, er is sprake van een genocidale veroveringsoorlog. Niets meer en niets minder....

16 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Snorrie
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Wilders trekt zijn keutel wel weer in al het puntje bij het paaltje komt....

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@52 Ik heb inderdaad eerder gehoord dat mensen in Syrië daar een vaak een prima leven hadden. De "raketgeleerden", waar hier zovaak minachtend...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Pokemon May SexSex Xxx Mia KhalifaAmbarpradax PornBnwo SissyPornwebsitesVideos Sexo CaseroAndroid 18 SexPakistan Ki Ladki Ki ChudaiLaci Kay Somers LeaksMom Sex MoviesHollywood Sex Hindi MovieKelli MccartyNude Sherilyn FennNfl Cheerleader PornDixie Damelio PornOoty SexXnxx CinemaIslam PornTewari BrothersPsycho PornNude Tik Tok CompFilmes Pornô Com LésbicasSeducing PicsManga Origin XKavya Thapar NudeTeyana TrumpMyuiMisty Ray Only FansNude Teenage LesbianNaughty America.co.mMarilu Henner NudeGay PornrnZona Vídeos XThehunsnetNofacegurlHot Diane LaneTamil Sex Video TamilScxy VideoBangkok XnxxPorn Videos Hindi MeXxx XesyBreast Expansion VideosTwinks In BondageBlue Picture Hd MeinPorn Boobs PhotoXxx Hd MotiAva DevineBest Open Sex VideoGhostpornYoupornerThe Dirty DBabymarilyn.01Anai KinskiCandice MichelleDakota Tyler XxxEbony GapedShort Porn VidoesNaked Thick GirlsJapan With Big TitsVideo Reality PornBds PornHenati Lesbian PornCrystal LustSnow Bunny PornhubIndertale PornChyburd Onlyfans LeakedJenna Jameson PussyXxx HidenGay Men MasturbatingIggyazalea NudeTikp-076Nude Telugu VideosBondagw PornPorn AvatarPalakkad SexScarlettknightleyMmf CuckoldingX Video MajedarAmerican Gladiators NakedPorn LuxoPuffy Nipple PicsGirlfriend'sfilmsHotwife ChatSe XlogFilme De Pornô De SexoThe Wife NudeTop Hot PornstarSophie Dee InstagramAdrianamayaReal Futa PornIndia Ka SexSanilion Hot VideoTelugu Sexy MalluAngel Youngs AnalHub PornNyna FerangiDanielle Bregoli Leak OnlyfansHd Sex 4kPorn Indian WebseriesFree Por NDesenhos PornoresXvidepDesnudos ModelosPetite Teenies PornGuys With A BonerKendra Lust HusbandTeenage Redhead PornAustralia Aunty Sex VideoHindi Gand SexUnfaithful Housewife . Michelle AldreteCasidy BanksEsdeath HentaiCum TrainingCuck CleanipWish Rathod PhotoshootBig Ass Ebony AnalGawr Gura PornSasha Banks PornPakistani XxxxxxxxxNicolette Shea GifsHindi Voice Sex VideoSaxmoviHot Actress Xxx VideosPornstar RoughAngela White MasturbatingErin Moriarty PornSloppy Wife SecondsElle Brooke VidsTaylor Swift SexxxMulheres Peladas No TiktokErotic Movies OnlineCelestia Vega PornFuddi PicsZmeenaorrxclusivePornos OkDengichukune VideoRekha Ka Sex VideoNaughty AlyssaLitiroticaOnlyfan FreeMarleny OnlyfansPorbhub ComEnglish Picture Bf SexUnder The Skin Scarlett Johansson NudesHot Travel Mom NudeKatrina Kaif Www XxxMachine Gunner PornCoqnu SimilarFilme Pornô Grátis BrasileiraDoggystyle Sexual