PR
Volledig scherm
© PR

‘Kolonisten’ van Catan? Dat mag niet meer!

De fabrikant van het populaire bordspel Kolonisten van Catan heeft – in alle stilte – de naam van het spel veranderd in Catan. Want: ‘het woordje kolonisten heeft een nare bijsmaak’.

  1. Nu pas willen teruggeven van de mondkapjesmiljoenen is niet erg geloofwaardig
    COMMENTAAR

    Nu pas willen teruggeven van de mondkapjes­mil­joe­nen is niet erg geloofwaar­dig

    Zou het echt? Sywert van Lienden en zijn compagnon Bernd Damme waren vorig jaar zomer al bereid om hun mondkapjesmiljoenen terug te geven. Maar door extra voorwaarden van kompaan nummer drie Camille van Gestel ging het feest vooralsnog niet door. Het prikkelt de verbeelding: want stel dat het drietal meteen al had aangeboden hun woekerwinsten in te leveren, waren zij dan nu niet beter af geweest, schrijft onze politiek verslaggever Laurens Kok.
  2. Haar vriendinnen weten het nog niet, maar Co laat op 93-jarige leeftijd voor het eerst een tattoo zetten
    PREMIUM

    Haar vriendin­nen weten het nog niet, maar Co laat op 93-jarige leeftijd voor het eerst een tattoo zetten

    Bij koersbal en klaverjassen hebben ze het nog niet gezien, maar onder de mouw van de 93-jarige Co prijkt sinds kort een tatoeage. Het is haar eerste tatoeage, als oma van zeven kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Dit als eerbetoon aan haar overleden zoon Paul, die eigenlijk helemaal niet zo van tattoos was, en haar schoondochter Suze. ,,Zo heb ik hen toch een beetje bij me.”
    Westland