door Febee in Overig  ·  27 Reacties

  • 8
  • 667x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat kan toch helemaal niet?
Die oranje kleuter maakt toch alleen maar alles kapot?
Oh wacht het is de Volkskrant .. die plaatsen wel vaker onzin ... ; )

11
1 Schildpad

Op kort termijn kan het lonend zijn maar uiteindelijk zal het duur worden voor de Amerikanen.
De Dollar wordt in andere landen gebruikt als spaargeld maar er gaan al geruchten op dat ze deze willen veranderen naar de Euro of de Chinese Yen, en als dit gebeurt dan komen er veel Dollars terug naar Amerika.

Voor Trump was Amerika het machtigste land ter wereld maar Trump is door besparing deze macht aan het verliezen en ook dit zal in de toekomst Amerika geld gaan kosten maar waarschijnlijk merken ze dat pas als Trump geen president meer is.

Hij speelt een gevaarlijk spelletje en de Amerikanen kunnen dat straks betalen.
(hij heeft ook geluk dat de economie beter geworden is in Amerika maar of dat nu zijn doen is of nog de naweeën van Obama zijn is de vraag)

13
2 TheoTheo

4D schaak en EUtje mag niet meespelen.

14
3 Chaimileh

Sluw en slim is niet hetzelfde, maar uiteindelijk betalen miljarden mensen om Trump een vies spelletje te laten spelen.

7
4 Aart

@4
Ja.
En alleen in de VS is dat natuurlijk.

5
5 Sjaak Trekhaak

Hoe kan een doorzichtig 'onderhandelingsspel' slim zijn?

6
6 W. Anstalt

@6
Vraag morgenochtend maar aan de kleuterleidster..

9
7 Sjaak Trekhaak

@3 Hoezo? EU speelt zeker ook mee, indien nodig. Reken maar dat Trump dan flink in de kloten geknepen wordt. Sneu voor john doodle, dat wel.

5
8 W. Anstalt

@7
Durf je dat zelf dan niet?

6
9 W. Anstalt

@9
Nee, daar is te lekker voor..

6
10 Sjaak Trekhaak

Tja je zult maar opgescheept zitten met zo'n idioot aan het roer. Succes Amerika ! Ga er voor ! America First!! Loosers !

10
11 FonTok

@2 voor trump was Amerika het meest failliete land van de wereld.

Tijdens trump nog steeds.
Whats new

2
12 Eastwood

Trump begint goed met een onderhandelen hij zet hoog in en het werpt zijn vruchten af.

no guts no glory

Iedereen is van elkaar afhankelijk dus ze moeten wel onderhandelen.

6
13 DONKEY R

Ik ben afgehaakt bij "De Amerikaanse president wil dat deze landen importen uit de VS stimuleren en exporten naar de VS matigen. Zuid-Korea heeft al aan die eis voldaan".
Als je de economische machtsblokken van de EU en van China hetzelfde denkt te kunnen benaderen als het nietige ZK ben je (econoom of niet) gewoon niet helder in je hoofd.

3
14 NKreaguurder

Het kwartje is losgekomen.

Los van of het echt slim is zal een president in ieder geval proberen om de slimste te zijn. In een democratie gaat het dan om directe beeldvorming meestal, het oordeel op de langere termijn is voor een bepaald type niet eens zo belangrijk. Maar juist iemand met de karaktertrekken van Trump wil denk ik ook vooral legendarisch worden.

Hij is al aardig op weg, hoewel het vooralsnog ook vooral legendarisch chaotisch en uitzinnig is. Maar ik denk niet dat het zijn plan is om als uberclown de geschiedenis in te gaan. Dan maar liever een handelssuccesje dan rare escapades in het MO.

0
15 provo

Met gestrekt been erin gaan levert veel meer op dan dat tamme geleuter. Kijk maar eens hoe Kim Jung Un ineens toenadering zoekt. Allemaal het resultaat van Trumps harde lijn.

1
16 Reconquista

Ik heb hem al een tijdje niet meer gehoord over de geweldige records op Wall Street die het bewijs zouden zijn van zijn geweldige plannen. Wat is daar loos? Sinds zijn belastingenplannen in werking gingen gaat het niet erg lekker. Een goede rekenaar ziet dat het nu 4 (rekenend vanaf de inauguratie) tot 12% (rekenend vanaf de verkiezing) op de gemiddelde stijging onder Obama achterloopt. En Obama kreeg tot de inauguratie nog te maken met de gigantische daling ingezet onder Bush waar Trump in een gespreid bedje terecht kwam.

2
17 Ketter
18 Reconquista

Als het mis gaat doet hij gewoon weer een chapter 11 faillisement, zijn specialiteit.

1
19 Ketter

@17
Het gaat perfect hoor, economie groeit zelfs meer dan verwacht: https://www.telegraaf.nl/financieel/1848272/groei-economie-vs-sterker-dan-gedacht
Maar natuurlijk schreeuwt de altijdobjectievegoudeerlijkeechtnietleugenachtige Nederlandse journalistiek het niet van de daken.

2
20 Reconquista

@18
" Dit concludeert de Amerikaanse Conference Board"

Iets met een slager en eigen vlees.....

1
21 NKreaguurder

@20 Daar heeft de gewone Amerikaan niks aan. Er worden wat cijfers weggelaten:
- Aantal gemaakte arbeidsuren daalt sinds oktober
- Detailhandelscijfers dalen sinds december
- Totaal uitbetaald salaris daalt sinds december en daarvoor was het al een half jaar vlak
- Consumptief krediet en betalingsachterstanden stijgen sinds november na 6 jaar daling
- Autoverkopen stagneren en dalen
- De hoogste inkomensgroepen gaan goed vooruit, midden en laag gaan achteruit
- Er is zo hard ingeteerd op spaartegoeden dat een historisch dieptepunt is bereikt; deze maand is het spaarquotum iets gestegen omdat het niet lager kon, betekent ook dat de midden en lagere inkomens nog minder uitgaven
- Tegenover minder spaargeld en meer leningen staan dit jaar een aantal renteverhogingen waardoor de midden en lagere klassen nog minder uit kunnen geven

Maar verder gaat het goed. Staar je niet blind op de groei van de economie zonder te bedenken waar die groej terecht gaat komen. Verder is het het gevolg van verhoogde overheidsuitgaven die de staatsschuld een flinke verhoging gaan geven. Dan zijn er nog de belastingverlagingen. Die voor de particulieren lopen automatisch af, die voor de bedrijven lopen door. Dat is vooral leuk voor eigenaren en aandeelhouders.
Nogmaals: economische groei betekent weinig voor de doorsnee burger.

2
22 Ketter

Als het mis gaat geeft hij gewoon anderen de schuld. Dat doet hij al sinds zijn verkiezingscampagne. De media, links, de democraten en vul maar aan. Zijn twitter account is een litanie van de schuld afschuiven als het hem niet naar de zin gaat.

2
23 Ketter

@18
Denk ik niet...
Als de Chinezen zouden besluiten om geen VS-staatsobligaties meer te kopen en de in bezit zijnde obligaties van de hand te doen, dan is de VS failliet. Schulden moeten gefinancierd worden. De Chinese president heeft al gesuggereerd dat het een laatste antwoord kan zijn als de VS niet stopt met de chantagepolitiek.
Zijn we nog verder van huis, want dat is de volgende wereldwijde crisis. Dat terwijl de schulden van de burgers in de VS weer significant opgelopen zijn, en elke renteverhoging (nodig om de obligaties te kunnen slijten) ze de das om kan doen....

0
24 Tismewat

@21
Waarom zouden ze daarover liegen? Geloof wat je geloven wil maar we gaan het zien. De handelsoorlog is een feit. Ik weet niet hoelang die gaat duren maar ik spreek je hier na afloop nog een keer op aan. Ook als ik fout zit, maar reken daar maar niet op question Mijn voorspelling is dat er achter gesloten deuren straks toezeggingen door China gedaan worden en ze uiteindelijk buigen. Met de nadruk op 'achter gesloten deuren' want gezichtsverlies is voor Aziaten een nachtmerrie.

3
25 Reconquista

@25
"Waarom zouden ze daarover liegen?"

Om dezelfde reden dat de perschef van Sadam dat destijds deed question question

Wat denk je dat er gaat gebeuren als China al haar financiële belangen in de VS terug gaat trekken vanwege deze handels oorlog?
Bovendien kan China alles wat ze moeten importeren ook uit de EU halen terwijl hun export producten (grondstoffen en halffabricaten gewoon in de EU verwerkt blijven worden en daarna via de EU markt doorstromen naar de VS.
Per saldo zal China er waarschijnlijk vrij weinig van voelen, tenzij Trump niet alleen China maar ook de EU tegen zich in het harnas wil jagen.

En dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat de VS industrie de Chinese grondstoffen en halffabricaten uiteindelijk toch nodig zal hebben om zelf te kunnen blijven produceren, dus uiteindelijk is het de burger in de VS die de importheffingen zal moeten gaan ophoesten.....

0
26 NKreaguurder

@25 Laat me raden: Amerikaanse staatspropaganda is de waarheid, de rest is linkse MSM leugen hysterie feminazi Soros deep state schapen.

0
27 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

4 minuten geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

5 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Pleuris tuig. ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

Zwakzinnige klootzak. Jammer dat hij niet ter plekke afgerost werd. ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

28 minuten geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

28 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

29 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

29 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

29 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@8 O.a. van Cultuur onder vuur....

31 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Lesbian Twin IncestQos HotwifeReddit PainalFree BruzzersUp Skirt PicsIndian Naked Blue FilmBf Video NowNewm-006Reddit Couples Gone WildFemale Celebrity NudesStuff PornElla MilanoBig Boobs BjXx Video Full Hd VideoKorean Blue MovieColoumbian PornCourtney Cox FeetHardcore Love MakingBeach Nipple SlipsLindseylove PornPorncashMy Sex GamesFetiches PornosBig Tis TubesWwe HotRed Movie XxxMom And Son Share A Bed PornLesbian Kiss BoothSaxy Video XxxxIndian Hd X VideosBoobs Sucking ForcefullyPron Sister And BrotherSexy X X X XJapan Love Story Sex VideoNiks Indian Porn HdCelia Lora PornNaked Hot CowgirlsSexoservidoras Cerca De MiAdrianne Palicki NudeSarahjay ComPotnTribbing SquirtStickamcapturesAndra Anty SexVideos De Animes PornográficosGay PornmaleBig Boobies TiktokDnf Rule 34Free Porn VideosDog Sucks DickThick Pawg PornFull Hd Porns MoviesFull Hd Porn Full VideoAmeri IchinoseDesi Sex Video In Hindi AudioXvideo FrançaiseTamil Aunty XhmasterJakara MitchMature PornVintage Sex MoviesTamil Big TitsSerena GrandiBella BrewerXx BigAnveshi Jain SexyWww Desi Aunty Sex ComMallu Romantic Sex VideosMwlayu PornNaked Anime GirlItalian PornvideosBeach NipslipShemale Sex VideosFindtubrRakul BoobsNatasha Nice NewestBf Sexy ComRoja Fucking VideosLesbian ClitEngland XxxMr Deepfakes.comArabelle RaphealeRomantic PorPmatesLes XnxxXnxx MobiesBest Web Series SexPorn NenitaMilf CosplayerIndian Malayalam SexMalayalam Hot Sexy MovieOppabetWww.h D Porn.comAsshole RedditColmek LivePron HubbX Video SisXxxsxFashion Show SexMandy Rose Nude PicsXhamstar DasiReal Aunty NudeDani Daneils VideosDesi Gold X VideosBishojumomSara Relati PornPornostreamingRed7catJayne Fonda Nude3d Sex And Zen: Extreme EcstasyNaked Girls XxxNude Japanese Chicks마나 토끼Bunni3png Onlyfans LeakedNsfw List RedditBeurette VideoPorn Onlyfans BrasilAnal FleshlightDeshi Gold XxxHot Twen PornBangla Sex FilmLesbian Hot Web SeriesKim Kardashian Leaked TapeLonisandersAbigail Ratchfird NudeParispornmoviNice AsspornMujeres EnkueradasTamil Lovers XxxCzech OrgyMom Caught Me MasturbatingPornography NewTrans BlowjobVagina Sex VideoOmg The Latest NvgPornos BisexualVeronica Perasso XxxDevin HoltCartoon SexxH2pornEmber Snow AnalGayxbideosMy SexgamesHuge TotsVideos PornogeyWww.xnxx.cimShow TittysXxx Sex KissIndian Boy CockNude Vintage MoviesBeach Voyeurism Videos