De tocht van Guatemala naar de grens tussen Mexico en de VS is meer dan 3.000 kilometer lang.
Volledig scherm
De tocht van Guatemala naar de grens tussen Mexico en de VS is meer dan 3.000 kilometer lang. © REUTERS

Dit is de 'karavaan' migranten waar Trump al dagenlang een Twitterstorm over voert

Met zijn uitspraken over de "karavaan" vluchtelingen die vanuit Honduras, Guatemala en andere Centraal-Amerikaanse landen op weg zou zijn naar de VS, heeft de Amerikaanse president Donald Trump een nieuw doelwit gevonden om aan te vallen in zijn eindeloze reeks tweets. Maar wat is die "karavaan" waar hij het over heeft?

20 reacties

  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Hoeveel migranten kan een land aan ? Dat onze welstand en sociale voorzieningen eraan gaan ondervinden we elke dag. Werken zit er bij die mannen niet echt in ! Tot ze in regel zijn en dan doppen of leven van een leefloon en veel kindjes maken. Zoals overtijd éne tegen mij zei:" Ikke werken ? Ikke hebbe uitkering en kindergeld, man ! Je kan natuurlijk alles negeren maar dat is de spijtige realiteit ! Wij Belgen werken ons daarvoor te pletter tot 67 jaar !
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    "Met de bedoeling de illegaal de grens over te stappen". Dan doen ze dat toch heel opvallend... Wat een ongelooflijke desinformatie en bangmakerij alweer.
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Altijd janken over trump we moesten hier ook een politieker hebben die imigranten tegen houd maar het is hier precies opendeur en laat ons maar leegroven en kapotmaken door die imigranten uit land en waar er niks aan de hand is zoals Algerije Tunesië Turkije Marokko maar onze politiek laat hier zijn eigen burgers voor alles opdraaien en laten ons verder stikken dus niet teveel afgeven op trump
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    allo annie,Trump overdrijft niet.hier doen ze dat wel in de omgekeerde richting.Trump probeert te voorkomen,hier is de vijand al binnen de muren.op uitnodiging...
  • Rudy Van Schelvergem

    6 jaar geleden
    Zouden ze hier ook moeten meer tegenhouden.