Geen bewijs dat zenuwgif uit Rusland kwam (vrt.be)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Eric in Buitenland  ·  184 Reacties

  • 37
  • 1791x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@39 Studentje bij het onderwerp blijven anders moet je in de hoek

4
151 Bollieboos

Geen keihard bewijs. Wel nogal sterke verdenkingen.
Lijkt me.
.

5
152 hippodepippo

@144 Ja, dr. David Kelly hield vol dat Irak géén massavernietigingswapens had.....vervolgens werd hij dood aangetroffen.....zogenaamd 'zelfmoord'......

En nu weer een liquidatie in het belang van duistere spelers en globalistische belangen....?!

3
153 CoolMemories

@148 "....Er is geen formeel bewijs en dat is wat May wel degelijk gesteld heeft en wel heel specifiek bewijs, namelijk dat het wapen uit de SOVJET UNIE kwam, gelogen dus....."

Hoog tijd dat May & co leugenaar Zijlstra achterna gaan! Dat gedemoniseerd en gelieg over Rusland moet stoppen.....dezelfde globalisten die destijds Pim Fortuyn wilden uitschakelen....?!

4
154 CoolMemories

En ze waren zo zeker dat het gif uit Rusland kwam en gebruikt door de russen, en de dreiging was nog erger dan voor de koude oorlog, allerlei diplomaten uitgezet , en een media hype die hallucinant was.
Bepaalde mediakanalen hebben zich wel weer bewezen eveneens de trollen, werken jullie soms bewust aan een verstoring van de vrede met Rusland en zijn jullie uit op oorlog?

Schaam jullie diep ....... Parasieten die de vrede om zeep willen helpen dmv manipulaties en leugens.

3
155 techcenter

Het net rond May & co begint zich te sluiten! De politieke oelewappers zijn niet meer nodig sinds de mislukking in Syrië en de steun van de lobby is niet meer vanzeldsprekend zoals we al zagen bij de afgang van Zijlstra....!

3
156 CoolMemories

@149
[quote] Uiteraard is er wel onomstotelijk bewijs, en de bewijzen zijn ook geleverd aan de lidstaten maar niet publiekelijk gemaakt. Dat laatste is ook niet nodig.[/quote]
Je leeft in een andere dimensie met je 'geheime diensten' fabeltjes.

Verder komt de uitspraak van Brits militair onderzoekscentrum (specialisten op het gebied van deze wapens) en niet uit Rusland.
Je hebt gewoon een probleem met het instorten van je wereld.

4
157 Proemevla

@142 "pro russische trollen" bevooroordeeld dus gestopt met lezen.

4
158 Tegenlicht

Eigenlijk wisten we dit meteen al, boterzacht bewijs maar wel een hoop tam tam maken tegen Poetin, straks is het nog via de CIA binnengekomen in GB.
Niets verbaast mij meer tegenwoordig, wat een zooitje overal met al die nieuwkomers sinds de EU en zijn open grenzen, waardeloos toch.
De hele EU regeert als een maffioso beweging, hoogste tijd voor een Nexit.

3
159 corretje

@143 En jij wilt het niet begrijpen. Er is niet aangetoond dat Rusland het gebruikte gas heeft geproduceerd zoals jij stelt. Wel is bekend dat Rusland dit gas in '70-'80 heeft ontwikkeld. De samenstelling van dit type gas is wereldwijd bekend en ieder land met de benodigde faciliteiten kan dit gas ontwikkelen.

Porton Down experts unable to verify precise source of novichok https://www.theguardian.com/uk-news/2018/apr/03/porton-down-experts-unable-to-verify-precise-source-of-novichok

2
160 Keerzijde

Wie denkt dat Rusland een wapen zou gebruiken dat 1-2-3 naar hen te herleiden valt, heeft serieus een zeer beperkt verstandelijk vermogen.

1
161 Kaffer

OT...natuurlijk kun je niet weten of het gif van Rusland komt. @160 . geeft het principe al aan.

En wat betreft MH17....Dat verhaal stinkt zo erg, dat ik me er niet eens meer aan waag.

2
162 Scalple

* Verwijderd door de redactie *

163 Chat Baker

@148 En jij stelde dat het onmogelijk Novichok kon zijn. Dus zoals gewoonlijk is alles wat jij schrijft zeer onbetrouwbaar.

1
164 VaY

@164
Ik stel(de) dat het onmogelijk Novichock uit de Sovjet Unie kon zijn (al vanaf het begin) omdat dat chemisch wapen onherroepelijk dodelijk is (in korte tijd) en er geen tegen middel is.
May refereerde daaraan, al direct, aan dat specifieke chemisch wapen en daarom zou het hoogst waarschijnlijk zijn dat Rusland er achter zat.

May heeft gelogen, het kan een variant zijn, de bron is niet te achterhalen, dus dat 'hoogst waarschijnlijk Rusland' is uit de duim gezogen.

3
165 Proemevla

Boris heeft nog meer gelogen en nu ontkent buza van GB zelfs wat hij woordelijk gezegd heeft, verder is een tweet verwijderd waarin stond dat wetenschappers beweerd hadden dat het in Rusland was gemaakt.

[quote]The British Foreign Office is now denying that Boris Johnston said the Military lab in Porton Down told him that Russia was responsible for the Skripal poisoning. The Foreign Office has also deleted a tweet stating that scientists had concluded the nerve agent used had been produced in Russia. Anastassia Churkina has the details.[/quote]

3
166 Proemevla

@163 Hahahaha, wat een grappenmaker ben jij.
Kom niet meer bij, ik zou boeken gaan schrijven als ik jou was.
Echt een levende fantasie!
Hoe verzin je het........

Hahahaha, ongelofelijk!

1
167 moetnietgekkerwordendandit

GB heeft de wetenschappers onder druk gezet om te beweren dat het gif uit Rusland kwam, verder is er gemanipuleerd om Rusland zwart te maken, nog meer leugens dus:

3
168 Proemevla

GB is notoir onbetrouwbaar en daar zou dus niet als een schoothondje achteraan gelopen worden.

En nu excuses maken aan Rusland, de boycot afschaffen en handelsakkoorden afsluiten zodat de middenklasse van Rusland sterker wordt en het land democratischer wordt.

2
169 Sterke

@168 Volgens een propaganda kanaal als RT en zijn nuttige idioten. Next.

3
170 VaY

@160 En dan nu nog even keihard bewijs leveren dat een soeverein land als Groot Brittannië in eigen land een zenuwgas aanval pleegt om zodoende een vluchteling uit Rusland, die kritisch staat tegenover Poetin, de wereld uit te helpen.

Echt, je leeft in een enorme fantasie wereld als je denkt dat welk land dan ook vrijwillig de vijanden van Poetin in het buitenland gaat opruimen. Straks ga je nog beweren dat Europese agenten in Rusland oppositieleiders en kritische journalisten vermoorden om Poetin te helpen.

2
171 Vrijdenker

@169 "GB is notoir onbetrouwbaar"

Rusland ook.

@171 Ach op NK zitter er veel van dat soort wappies.

3
172 VaY

@171 en dan blijft de vraag nog open waarom de Russische Federatie een dubbel spion die al zeker tien jaar rustig in GB woont nu opeens zou willen vermoorden? Niet echt logisch volgens mij. Deze aktie levert meer nadeel dan voordeel op voor president Poetin en de Russische Federatie.

1
173 Eric

@172
Dan moeten we beide landen niet boycotten.

Rusland wordt alleen maar beter bij dialoog.

1
174 Sterke

@173 Omdat Poetin en zijn criminele bende criticasters en agenten willen waarschuwen dat ze nergens veilig zijn als ze de beslissing nemen "over te lopen" of Poetins wegen onderzoeken en dreigen bloot te stellen, zelfs niet na 10 jaar en in het buitenland. Er is Russisch gifgas gebruikt omdat geen twijfel mag bestaan over wie het gedaan heeft (bij de Russen). Maar vervolgens natuurlijk wel publiekelijk glashard ontkennen en verontwaardigd doen. De Russen zelf weten wel beter. En wij ook trouwens.

1
175 Vrijdenker

@175 u bent geen vrijdenker - dat is mijn oordeel en daar moet u het mee doen (rijdende rechter)

1
176 Jeb

@170
Vooral doorgaan met je dooddoeners, leugens en machinaties Vay, des te sneller wordt het bekend bij mensen die wel de inhoud horen en zien.

3
177 Proemevla

@173 ,

"Deze aktie levert meer nadeel dan voordeel op voor president Poetin en de Russische Federatie."

Het regime van Poetin heeft buitenlandse vijanden nodig. Er was een herverkiezing gaande, niet zo lang geleden.

Ik zeg niet dat Poetin erachter zit, of het Kremlin. Maar ze hebben wel degelijk voordeel bij een rel met het buitenland.

3
178 progressiefliberaal

@177 RT is toch een kanaal van het Kremlin en daar verwacht meneertje propagandavla een eerlijk bericht van? Laat maar ook. Jij volgt alleen van die extreem gekleurd nieuws of propaganda, want dat past in je straatje. Jij en al die PutinBots hier zijn inhoudloos.

2
179 VaY

* Verwijderd door de redactie *

180 Chat Baker

@179
Fooral doorgaan hahaha.

2
181 Proemevla

@181 Fal ik zeker doen hahaha.

0
182 VaY

@171 Het draait inderdaad om keihard bewijs en niet om ongefundeerde aannames en aantijgingen dat Rusland het gebruikte gas heeft geproduceerd waar jij mee komt aanzetten

De samenstelling van dit gas is wereldwijd bekend en is het mogelijk dat vijandige landen Rusland proberen te framen, UK, VS, Oekraine, Israel, SA, etc. Naast de mogelijkheid dat Rusland werkelijk de dader is. Het is dus wachten op doorslaggevend bewijs Vooringenomen Vrijdenker.

0
183 Keerzijde

De NOS kwam met een klein berichtje dat Yulia Skripal weer opgeknapt is. Dat was ze al een week.
Een snel herstel is bij de NOS kennelijk politiek ongewenst nieuws.
Zo belde ze ook met haar nicht in Rusland waarin ze vertelde dat zowel zijzelf als haar vader het goed maken.
De kunst van het weglaten van details is bij de NOS redactie tot een kunst verheven...
Zie andere media:

0
184 logikus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

https://www.youtube.com/watch?v=RA-txZPC1KULaten we dat maar in de films houden....

3 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@1 Wie heeft er tegenwoordig nog zin om te leven XD...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@177 Die kans is bijzonder klein. Alleen als je in de voorste rij auto's staat is dat misschien mogelijk. En dan moet daar toevallig een gek tus...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Vageali6888
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@3Nog meer dood en verderf aan beide kanten, want Rusland gaat natuurlijk navenant opschalen om de verdediging op rode te houden.Weet ...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

rebo
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@192 Ja ik wacht het ook in spanning af hoe dat gaat aflopen Hendrianus. Nog vier nachtjes slapen en dan is het zover. Dan weten we meer. 😀 ...

7 minuten geleden geplaatst door rebo

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Valt dat niet gewoon ronduit onder afpersing? ...

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@75"Dat is het Russische verhaal"Helaas is dat wat er feitelijk gebeurd is, en de openlijke uitspraken van lieden binnen de VS zelf.....

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@75"Janoekovitsj tekende zelfs nog een overeenkomst met de oppositie"Klopt, en dat ga je tegen hem gebruiken ?"maar vluchtte later d...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

sockknitter
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

@15Ach, geloof jij maar nazi.one. Die schrijven de meeste rotzooi en dan nog remix, die niet eens fatsoenlijk kunnen vertalen....

18 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Bhojpuriya BfBrandi Love Full VideosT String2048 核 基地Best Site To PornFilm X TreamingSuccubus CovenantZelda HentaiRamya Krishna Sex VideosCara BrettHentai TubeWhitney Wright AnalSeeds Of ChaosAnimes Hentais Sem CensuraFarrah Fawcett NideXnxxxxxxx VideoMama Bhanji XxxIndian Hot Web Series DownloadBeeg Mom SexTwinks DaddyEnglish Bf FullPorno AyBengali Hot SareeHotgoYoung Erotica StoriesAidra Fox TwitterFree Crossdressing PornXvideos ChinesPorn Gay Videos FreeRide That BbcTiffanierayOld Sex StoryRule 34 DcXxx CallBlue Film Sex MovieKeerthy XxxPink World XxxGay OfficepornDesi Live CamHelicopter Sex PositionSpying In Locker RoomSmoking Cig PornCoqnucomHindi Gay SexBarely Legal NudesIndian Tamil Sex ComSidney Starr PornPawg CummingCotton CandixxxR/ Busty PetiteErome BbwWwwxxx Video ComBlack Male Porn StarsXxxcinaChristianxxxDesi House Maid SexSusu NakedSexkomix2Empfilx.comJordi Xxx VideosBbw Latina PornJasmine Jae Xxx VideoNude WebTiny Cream PieAmma Son XxxHtms 061Indian Actors NudeKannada Sex Com VideoJapanese Mom Son Xxx VideoSexy Nude AssMarketa KazdovaVideo Of Sexy MassageMoms And Blacks PornTikttok NudeLadki ChodnaAssxxLasbian Porn MassageOdd PornFaketaxi Full VideosSexual Slavery VideosQuero Ver Filmes Pornô GrátisHd Sex OrgSuhagraat MmsNice Sex PornSara Fun XxxIndian Adult PronSaori HotwifeChaturnateVideo Porn On TwitterMyfriendsfeetLatnio Gay PornAnal EnemaSolo Girl XxxW W W X N X X C O MFap HeroShadyshainaraeXxx Video Chor69 SaxAshleyxrosee OnlyfansSextape VideoLana Wwe NudeMlif MomManojobWomen Sucking Huge CocksCumming Porn.Tamil Chithi Sex StoriesAbella Danger PornBestial Gay PornBikini Tryon PornListcrawler MontgomeryPorn With Socks OnJasmine Jae HotWalking Nude In PublicBaca Komik HentaiXxx Tictokقصص سحا قTattedontwitch OnlyfansXvideos.co.Star Wars NakedAsain Rape.pornJapanese Big Boobs VideosGirl To Girl Sex ComIndian Bhabhi Xnxx ComHard Fuck ComUnique Sex VideoكسيIamshamaynegJazmen00 LeakedMaria Nagai UncensoredHot Busty NudeSingando RicoEbony Mature PorntubeChaturbaiteIndian Shower SexNayanthara Sexy MovieHanime DubTentacle YaoiJane March NudeLindseypelas PornOmg XxxSexyred Magic CityPornolandia AmadorXtreme Deep ThroatXxxasaHot Kiss Sex VideoBalls SuckingSaxci VideoTamil Actress Hot XxxBest Tamil Porn VideosEnjoy Sex Porn