door Reconquista in Binnenland  ·  220 Reacties

  • 18
  • 2024x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@91

We zijn geen carnovoren maar omnivoren .

4
201 No newstoday

@201

Corr. Carnivoren .

4
202 No newstoday

Wederom een voorstel dat niks zal veranderen maar wel een groot aantal mensen gaan dwingen om geen vlees meer te kopen (omdat ze het niet meer kunnen betalen), zeker niet een goed stukje vlees en daardoor dezelfde situaties als vroeger gaan ontstaan waarbij ziektes toeslaan net in de groepen die zich geen fatsoenlijk voedsel kunnen aanschaffen.

Wat groente / fruit betreft, de voedingswaarde daarvan daalt al heel lang (ten gevolge van de landbouw methodes), nog een aantal jaren en dan zal de de vegetarische groep daarvan de gevolgen ondervinden.

Beperken van CO2 zou nog niet eens een deuk in een pakje klimaat verandering kunnen slaan, deze gaat gewoon door en en passant worden daarbij een aantal belangrijke landbouwgronden rond de wereld uitgeschakeld.

3
203 Proemevla

En wanneer gaan we na alle verboden de grootste drugs alcohol ook maar eens verbieden, alcohol is echt werkelijk helemaal nergens goed voor dus stoppen met die gevaarlijke onzin.

4
204 corretje

@169
Medeleven is prima, repressief links is niet prima.
Hoe moeilijk kan het zijn?

Medeleven komt voort uit de conservatieve kerkganger. Niet uit repressief links.

3
205 Sterke

@204 Het is wel degelijk ergens goed voor. Bij een fisaa toch onmisbaar.

1
206 Yisrael

Nu men kan weten over gevolgen door het grootschalig verbouwen van sojabonen (veevoer) in Latijns Amerika.
Bijvoorbeeld drie dagen geleden:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/273964-argentinie-zomaar-een-nieuwe-rivier-rio-nuevo

Of anderszins over de nadelen van het gebruik van al die antibiotica in de bio-industrie (resistente bacteriën).
Om maar een paar dingen te noemen.

Zou er toch iets moeten gebeuren .......Die paar mensen zoals ik die alleen maar biologisch vlees kopen kunnen het verschil niet maken.

1
207 eh

@204

Wees gerust want ook alcohol gaat verboten worden of in elk geval stukken duurder. Alles wat lekker wordt gevonden gaat op de schop van namen van spelletjes tot houtkachels en alles wat er tussen zit. Het wordt een echt kut land.

2
208 Voorzittershamer

** gebruiker verwijderd **

209 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Gelukkig gaan er stemmen op om het inwonertal van Nederland weer terug te brengen naar 10.000.000. Dát zou natuurlijk wel schelen in dat vleeseten.

210 verwijderd924924212

@167
"Het uit de wind houden van het grote bedrijfsleven en continu willen verhogen van lasten van met name modale en lagere inkomens is niet links maar rechts.... "

A. ING werd door VVD op de vingers getikt.
B. Je denkt toch niet heus dat linkse partijen belastingen verlagen? Er gaat maar 1 ding gebeuren als GL, PvdA of SP aan de macht komen, en dat is méér overheid en hogere belastingen.

"dit kabinet is in alle facetten een rechts kabinet en niet links. Een lastenverhoging heeft veel meer impact op een lagere inkomen dan een hogere inkomen."

Vrijwel elke lastenverzwaring wordt gecompenseerd voor de lage inkomens. De middenklasse wordt volledig uitgekleed, want die krijgt de lastenverzwaring dubbel voor z'n kiezen.

Dat is dus echt geen rechts beleid.

Rechts beleid is kleinere overheid, vrijwillige zorgverzekering, efficiënte zorg, lage woonlasten, voldoende huizenbouw, lagere belastingen en meer vrijheid.

Dit alles is al lang afgeschaft in onze linkse dictatuur die met het jaar hogere lasten en meer regeltjes heeft.

3
211 Sterke

@209
Nee, dan hoef je DAT vlees niet meer.

1
212 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

213 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

214 Dirk2137

@189 zie @211

1
215 Sterke

Wat een geharnaste vrijheid wil men ons opdringen, met al hun geboden en vooral verboden, hoelang kunnen we zoiets ook nog een democratie noemen.

Hoogste tijd om gelijk ook de alcohol maar in de ban te doen na het roken en opgeven van onze privacy, het verplicht doneren van je lichaam, het afgeven van je DNA; Foto en Vingerafdrukken en het ook niet mogen beschikken over je eigen levenseinde etc. etc.

0
216 corretje

@211
[A. ING werd door VVD op de vingers getikt.]
Wat willen ze anders gaan doen na alle publiekelijke verontwaardiging? Slechts 1 bedrijf op de vingers tikken compenseert totaal niet wat ze met de winstbelasting en dividendbelasting van plan zijn.

[Vrijwel elke lastenverzwaring wordt gecompenseerd voor de lage inkomens. De middenklasse wordt volledig uitgekleed, want die krijgt de lastenverzwaring dubbel voor z'n kiezen.]
Alsof die compensatie alles dekt.... prijsverhogingen in levensonderhoud wordt niet gedekt, net zoals stijgingen in verzekeringen en accijnzen.

[Rechts beleid is kleinere overheid, vrijwillige zorgverzekering, effici�nte zorg, lage woonlasten, voldoende huizenbouw, lagere belastingen en meer vrijheid.]
- Rechts beleid is verlaging van de belastingen voor de bedrijven en hogere inkomens en verhoging voor de lager inkomens om het tekort te compenseren.
- Rechts beleid is verhuurders belasten en toestemming geven om ter compensatie de huurprijs extra te mogen verhogen.
- Rechts beleid is het bevoordelen van de grotere bedrijven zoals dat gebeurt of gaat gebeuren via belastingontwijking regelingen, verlagen winstbelasting en schrappen dividendenbelasting.
- Rechts beleid is het versoberen van de sociale en maatschappelijke vangnetten alsmede het versoberen van arbeidsrechten en uitbreiden van het ontslagrecht voor bedrijven.
- Rechts beleid is het verhogen van drempels voor bijvoorbeeld studeren, rechtsgang en de gang naar de zorg met het eigen risico.
- Rechts beleid is vooral het ene beloven maar vrijwel altijd het andere doen..... daarom lijken ze links en sociaal maar zijn het feitelijk gewoon niet. Met name de ouderen en zieken kunnen daarover meepraten....

0
217 Beowulf

@217
Jij hebt echt geen flauw benul van wat rechts beleid is, is het niet? Kan eigenlijk ook niet anders in de linkse heilstaat Nederland.

"Wat willen ze anders gaan doen na alle publiekelijke verontwaardiging? Slechts 1 bedrijf op de vingers tikken compenseert totaal niet wat ze met de winstbelasting en dividendbelasting van plan zijn. "

Alsof de VVD zich ooit wat aantrekt van publieke verontwaardiging. Nee, dit is gewoon links beleid en ook de reden dat VVD zo fijn kan samenwerken met linkse partijen.

"Alsof die compensatie alles dekt.... prijsverhogingen in levensonderhoud wordt niet gedekt, net zoals stijgingen in verzekeringen en accijnzen. "

Het zal niet alles dekken, maar de allergrootste lastenverzwaring komt toch altijd op de schouders van Jan Modaal die overal voor opdraait maar nergens meer op hoeft te rekenen.

"- Rechts beleid is verlaging van de belastingen voor de bedrijven en hogere inkomens en verhoging voor de lager inkomens om het tekort te compenseren. "

Gelul. PvdA heeft vele jaren de lasten van modaal tot twee keer modaal verhoogt, en GL wil exact hetzelfde.

"- Rechts beleid is verhuurders belasten en toestemming geven om ter compensatie de huurprijs extra te mogen verhogen. "

Gelul. In een rechts land is een vrije huizenmarkt waardoor er geen kunstmatige krapte is en de prijzen stukken lager zijn dan in onze kapotgereguleerde woningmarkt.

"- Rechts beleid is het bevoordelen van de grotere bedrijven zoals dat gebeurt of gaat gebeuren via belastingontwijking regelingen, verlagen winstbelasting en schrappen dividendenbelasting. "

De belastingen gaan met rechts beleid voor iedereen naar beneden, ook voor werknemers.

"- Rechts beleid is het versoberen van de sociale en maatschappelijke vangnetten alsmede het versoberen van arbeidsrechten en uitbreiden van het ontslagrecht voor bedrijven."

Gelul. Het is de PvdA geweest die de onbetaalbare want ineffectieve verzorgingsstaat heeft afgebroken.

"- Rechts beleid is het verhogen van drempels voor bijvoorbeeld studeren, rechtsgang en de gang naar de zorg met het eigen risico. "

Gelul.
Het is de PvdA geweest die de stufi heeft afgeschaft en studeren voor de rijken heeft geïntroduceerd.
Er is niks rechts aan de compleet kapotgereguleerde zorgmarkt waarin iedereen behalve de premiebetaler iets te zeggen heeft.

"- Rechts beleid is vooral het ene beloven maar vrijwel altijd het andere doen..... daarom lijken ze links en sociaal maar zijn het feitelijk gewoon niet. Met name de ouderen en zieken kunnen daarover meepraten.... "'

Gelul.
De gezondheidszorg wordt jaar na jaar dankzij linkse overregulering 6% duurder; dat is 4x de gemiddelde inflatie.
Vrijwel nergens ter wereld is de zorg zo duur en onmenselijk en ondermaats als hier. Iets simpels als de ziekte van Lyme wordt hier nauwelijks herkend, terwijl Duitsers, Polen, Tsjechen en Oostenrijkers het wel goed kunnen diagnosticeren en behandelen.

Er is geen marktwerking in de zorg; er zijn wel door de staat aangewezen administratieve kantoren met boekhouders die alle macht naar zichzelf mochten trekken en die de invloed van de patiënt geëlimineerd hebben.
Intussen zitten zorgverleners dankzij linkse regelzucht tot 80% van hun tijd nutteloze formulieren in te vullen om het marxistische bureaucratische monster te voeden.

Links heeft de zaak dermate verstierd dat elke blik op onze kapotgereguleerde samenleving het schaamrood op de kaken brengt.

Er is geen "rechts Nederland", wel overregulering en een rijksbegroting die elk jaar 5% stijgt icm afnemende service: de kenmerken van een linkse heilstaat in verval.

0
218 Sterke
219 Beowulf

@219
Leuke link, maar Nederland is zo ongeveer het meest genivelleerde land ter wereld waarin bijna elke lastenverzwaring wordt "gecompenseerd" voor de laagste inkomens.

Nederland heeft een zeer progressief loonbelastingsysteem.
Nederland kent 20 inkomensafhankelijke regelingen.
Daarnaast geven gemeenten allerlei extra's aan de laagste inkomens.
Daarnaast kunnen de laagste inkomens gratis eten halen bij de voedselbanken.

En als dat dan een keer niet genivelleerd wordt, als er mogelijk iets "geDEnivelleerd" wordt, dan is links in paniek.

De nivellering is echter veel te ver doorgeschoten.
Het gevolg is o.a.:
- de middenklasse wordt uitgekleed
- de binnenlandse economie van burger en MKB draait slecht
- de werkeloosheid stijgt
- werken loont niet meer voor laagopgeleiden door de armoedeval
- omdat werken niet meer loont, halen we laagopgeleide immigranten van elders.
- intussen hebben we 1,2 miljoen "werkzoekenden" (ww + bijstand + ongeregistreerd + onterechte Wajong etc)

Nederland is een linkse heilstaat in verval. Ons besteedbaar inkomen is het laagste van heel Noord-Europa.

http://www.gfk.com/insights/press-release/purchasing-power-europe-2017/

0
220 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Ze kunnen ook weer wvertrekken naar land van herkomst of bij een van de vele NGO s opvisite gaan!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Dat zou je aan Bosma moeten vragen. Niks mis met zo'n prinseNvlag speldje, alleen als NSB'ers zoals jij het gaan misbruiken voor hun eigen e...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Zie Hier
VVD-jongeren zetten aanval in op 'feitenvrije' PVV-knuffelaar Dilan Yesilgöz - Joop - BNNVARA

Rondje 25 opruien en sprookjes vertellen!...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@33 Zo grappig altijd als jij met een bek vol tanden staat. 😬😄...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Zwakbegaafden met extreme religieuze opvattingen en wapens, zijn een plaag voor de mensheid.En in Iran spant daarbij de kroon.Uit het artike...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

DWZ
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

Ik geef Wilders groot gelijk !Dan komt er maar een ultra (schijnheilig) links kabinet.Die zo begaan is met het klimaat-milieu, maar ondert...

10 minuten geleden geplaatst door DWZ

DWZ
GeenStijl: Stroomnet overvol, Utrecht grijpt terug op gas

Niet alleen het stroomnet is overvol, maar ook het land......

13 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Kabinet neemt maatregelen tegen vol elektriciteitsnet https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/kabinet-neemt-maatregel...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

"De rek is eruit"Ik denk dat bij de meeste burgers de rek er ook uit is, maar dan voornamelijk in de portemonnee......

16 minuten geleden geplaatst door DWZ

NK. App
Hd Mom PronSony Leony XxxErkiss TvJabhd PornSeye VideoSuzu IchoneseX Rated VidThusy PornPutas PornosBlcakedrawBabita Ji NudesRandi PornHot Romantic SecLela Star DpTeenbest PornAlyx Star ThreesomePornor QuadrinhosPoren HobBhojpuri Sexy Video HdBrazzers Gas StationSaharra HuxlySpanish Porn GayBrazzer PornsIndian Hotel XxxOld Tamil Actress Sex VideosListclawerLa Mosquera PornSxx XxxBbw CougarsSeñoritas DesnudasMichaela IzzuPornstar Sex HdBondageteaPron HudLebians TribWww. Videos.comListcrawl TsPorn SimulatorSquirt FistDeepika Padukone Hot SceneSophia ScamanderMegami-ryou No Ryoubo-kunIndian Lesbian NudeBus Touch VideoHd Hot Porn StarRainy Day LewdfroggoSister VoyeurChat NakedSquuirting PornPorn CartoonpornTiktok NudedMilf ImagesومصDesi Bangla Sex VideoFemdom Ass LickingMalayalam Free Porn VideosSmall Tits BouncingBauty PornDesi Gf XvideoXxx Web ComMumbai College SexPussy Leaking VideosCuckqueenedStraight Ti Gay PornTrans BaiseVoyeurs TelegramPornograficzne FilmyTrannysurpriseSexs NunInteresting Sex VideosFuckmyindiangf ComGana-2847Valeriavee LeakDeshi Porn VideoFutanari ComicsTarzan Hindi MoviePoo XxxBrazzers BrandiPublic Agent All VideosPinkshonen PornElizabeth LupuPornidStrıp ChatFyrry PornPprno AmadorHeidi Lavon NudesShevonne DurkinMuy Zorras ComSolverdaddiesEllieleen1Rio KuriyamaAlyx Star New PornSilvia JonsShity Ass To MouthTv ChixRihanna SexyLesbian With Huge TitsLisa Sparxxx PornHalloween NudesAnushka Shetty Xxx VideoAngel Wicky HdFilipina Naked WomenRubpagePornografia NovinhasBlack Deep ThroatCutefruit18 PornPussy AuntyJapanese Old Young PornPoran Tv ComEporn.vomPornográfico De TravestisBig Tits AndassKannada Sex Com VideoBeauty Salon Special ServicesIndian House PornGirlsdoporn Porn VideosMilf CreamedSassee Cassee PornMotherless..comSex With MomKamasutra GirlsHqpornwrNuse AnimeKristina RoseBbw FacesittigSex Bf Video IndianSuck PornKareena Kapoor Ki XxxVillage Open SexPronhub LiveScarlett Johansson Naked SceneHolly Sex VideoCuckold PartyGay First TimeNicolenurkoGay Porn AseanSexy Flight AttendantsIndian Nude LeakKamwali Bai Sexy VideoOasi Das New VideoBeautif PornPerefect Porn5278論壇Omegle..comXvideossiteAmerican Sex Video LivePornhub TamilPriya Anjali RaiAstrid PornGauge Xxx