door Lone Wolf in Buitenland  ·  381 Reacties

  • 47
  • 2283x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

351 boli!

Hopelijk gaan ze eerst wel goed oefenen met de wapens. Het lijkt makkelijk, maar in noodsituaties is alles anders. Je moet dan echt meteen raak schieten.

2
352 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

353 boli!

@353 'Verkracht worden is héél erg'. PUNT!

2
354 =*(++)*=

@353 'Verkracht worden is héél erg'. PUNT!

2
355 =*(++)*=

@355 Het vrouwelijke of mannelijke slachtoffer heeft niet gevraagd heeft om de vieze pik van een islamitische,christelijke,joodse,anders religieuze of niet religieuze verkrachter in zich te krijgen maar van Boli moet je het allemaal veel erger vinden als het een moslim is.

7
356 21st Century Guy

Mannen die denken het recht te hebben om vrouwen te verkrachten zouden minimaal 20jaar gevangenisstraf met TBS moeten krijgen. De kans dat hij dan nog vrijkomt is nihil, dus dan is de kans op herhaling ook nihil.

1
357 Niet wit niet zwart

* Verwijderd door de redactie *

358 boli!

@356 Of het een moslim is maakt mij niet uit
Het is erger als het er een is die onder het mom van vluchteling hierheen is gehaald
Door betere screening had die misdaad eenvoudig kunnen worden voorkomen

3
359 Ikke44

De klootzakken moeten boeten, ook in de politiek.

3
360 Tegenlicht

* Verwijderd door de redactie *

361 boli!

(...) waar zij de sharia hebben toegepast en waar de moslimmeerderheid een meerderheid vertegenwoordigt (...)

Dat is meestal zo met meerderheden.

1
362 Slartibartfast

Ja hoor, het is en draadje wat zgn gaat over moslims. Ze ;lopen weer helemaal leeg zo na de pasen. Als je enig onderzoek zou hebben gedaan, dan zou je kunnen weten dat het een fake-artikel is. De foto er boven hoort er helemaal niet bij en het artikel is gerelateerd aan Zuid Afrika. Tenslotte, alleen moslims verkrachten vrouwen volgens vele reacties hier en autochtonen doen dat immer niet haha. Wellicht eens wat meer onderzoek doen hier voordat jullie wederom de moslimkaart trekken. Triest volk dat zich zo laat foppen door een fake-bericht en daar vervolgens helemaal op leegloopt. Gelukkig wordt snel voorjaar, dus of in de tuin aan het werk of met een kratje in de voortuin? Nu maar hopen dat er dan geen tijd meer overblijft om hier alle frustratie te dumpen.

12
363 reality

@29 Waarschijnlijk valt er niemand op jou, zelfs niet als ze struikelen.

1
364 Arkan

@353
Als het haar leraar, haar werkgever of haar buurman is die je dochter aanrand is het veel minder een probleem?

Statistisch is de kans veel groter, maar dat hele metoo gebeuren is immers een opgeklopte hetze.

"Wij" doen met "onze" vrouwen wat we willen als " zij" er maar af blijven?

Eigen aanranders eerst!

4
365 morandi

Ik kan me nog goed herinneren toen in Amsterdam veel vrouwen werden verkracht en dat een vechtschool toen speciale cursussen gaf aan vrouwen om dergelijk tuig zodanig te verminken dat ze graag naar het ziekenhuis zouden gaan voor behandeling. De linkse pers en politieke elite waren toen heel boos. De eigenaar van de school werd toen ook door de NOS geïnterviewd en toen de verslaggever aan hem vroeg of hij het met hem eens was dat dergelijke kerels eigenlijk ziek waren, en deze goede man vroeg toen aan de verslaggever of hij een betere behandelplaats dan een ziekenhuis kon indenken voor deze zwaar zieken. En wij zorgen dus dat ze terecht komen waar deze zorg verstrekt wordt aan blinden en gecastreerde aanvallers.

1
366 niet-alles-geloven

@363 Het is geen nepbericht. Het is onder andere gebaseerd op de video van de BBC die in het artikel staat.

Het Zuid-Afrikaverhaal waaraan je refereert is van een compleet ander artikel, waarnaar boven aan de pagina gelinkt wordt.

Het enige punt wat je hebt is dat de foto gewoon van een willekeurige vrouwelijke militair is.

2
367 thestranger

* Verwijderd door de redactie *

368 boli!

Allemaal een pistool dat schiet lekker op toch, is vast goed voor het dalen van de misdaad cijfertjes..........

1
369 corretje

@369 Als dat nodig is cor jammer dan
De politiek doet er niks tegen

1
370 Ikke44

@369
Ja. Dat werkt in de USA ook fantastisch.

2
371 Slartibartfast

@368 U conclusie dat moslims meer verkrachten dan anderen stoelt nergens op. Cijfers wijzen uit dat daar geen enkele sprake van is. Daarnaast maakt het helemaal niet uit wie het doet. Vandaar dat er in het straffen ook geen onderscheid wordt gemaakt naar religie gelukkig maar. Tenslotte is er ook helemaal geen sprake dat in Duitslanmd vrouwen zich specifiek bewapenen tegen moslims. Ook die verhalen over verkrachtingen in Zweden zijn ver overtrokken blijkt. Bovendien blijkt uit onderzoek daar de het echgte gevaar komt van rechts-extremisten. Er wordt helemaal niets onder de pet gehouden. In alle West Europese landen worden statistieken bijgehouden die voor een ieder inzichtelijk zijn en ook gepubliceerd worden. .

12
372 reality

@372 u praat poep. Door wie wordt u betaald om dit te (ver)ontkrachten?

3
373 Bamischijf

@371
De enigen die nu bewapend zijn, zijn de criminelen met zware automatische wapens en een denkvermogen van een fossiele trilobiet. .... dan een hele tijd niets en dan een paar gefrustreerde politie agenten die hoogop een paar keer mogen oefenen per jaar en weten dat het moment dat ze hun wapen trekken aan de beurt zijn met a. de opgeklopte publieke opinie, b. schorsing met een intern onderzoek, c. een bureaucratie waar je U tegen zegt, c. middelpunt wordt in de media van zieligheidsverhalen en als klap op de vuurpijl, dat alles voor een zeker geen riant inkomen. De politie is vaak net zo goed door de overheid aan handen en voeten gebonden + onvoldoende getraind om met dat soort van criminelen om te gaan. (herinner het martel slachtoffer waarbij de politie gewoon buiten bleef staan tot het stil werd :X )
Zoals de situatie nu ontwikkelt binnen Europa, met steeds meer gestoorde gekken uit niet westerse samenlevingen hier binnen blijven halen (1 op de 4 is bekend dat diegene een zware psychische stoornis heeft -los vd islam) het net zo goed bekend is en voor gewaarschuwd is vanuit elke westerse en bevriende veiligheidsdienst dat er minstens 10-15% terroristen en daders van oorlog/terreur-gruwelen verscholen zitten tussen de z.g.n *kots* asiel-vluchtelingen, en toch gaat men door, tot het terughalen van IS daders naar de westerse landen. tja... dan lijkt het mij toch echt zéér begrijpelijk dat bv. vrouwen die belaagd worden door die primitieve onderontwikkelde zaadcellen, zichzelf hiertegen gaan beschermen. Van mij hebben ze groot gelijk! En ik zou het liefst alle meiden/vrouwen op een zelfverdediging zien van kleins af aan, zoals bv een Krav Maga.
En van mij mogen die kl.ootzakken het zwaar oplopen als ze weer met hun smerige groezelige grijphandjes op de verkeerde plekken zitten. Ik wacht op de dag dat zo'n sukkel het oploopt en dat is dan een goeie dag!

2
374 Bleke Betty

@372
Hoe voelt dat nou, de hele dag zo'n zware dikke roze bril op? Of is het een lekkere temperatuur zo onder het zand in de zandbak? Tja, met een VR bril op, kan het zelfs ondergronds nog een Fantasia zijn.

2
375 Bleke Betty

@372 In Engeland noemen ze ze "Aziaten" en dat ging om slechts een fractie van de wereldbevolking.
Dus, weinig slachtoffers en geen moslims, maar "aziaten".

Is dat zo'n beetje hoe u uw realiteit vorm geeft?

0
376 ChuangTzu

Goed zo dames, en schiet die ratten maar de ballen er af

1
377 Watts

@373 dank voor u waardevolle bijdrage haha. U spreekt op het niveau van een bamischijf, nou ja, hoogstens dat van een bitterbal haha.

1
378 reality

@375 wow, u voegt hier echt iets toe met u inhoudelijke bijdrage. Chapeau! Haha

1
379 reality

Goed stuk. Maar we zijn al te laat. De moslims zijn al bezig om west-europa over te nemen. Wat dacht je van de moslim-partij denk.

1
380 Burggie

@339
Zal best bij de bronvermelding staan.
Het ging mij om de video waarop het gebaseerd is:


Van de BBC dus

0
381 lost

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

2 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

3 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Friends Mom Fucking VideosWerewolf PornDani Daniels Hot SexyNina Hartley AnalAsian Cumshot CompilationPorn Brazil VideosBlackass PornNon Con PornJav HindiTamil Sex HdXxx Hindi ComeMia Malkova XhamsterAcpent PornBbw Porn TupeRosszlnyokBestmilfSexxx Full MovieFrance Gay PornXxx Teen PronXxx Film Full HdKatrina Sexy XxxAll Sex Movies ComRiley Reid SoloAsianslutsAdin Ross NadiaFucking My Daughterصور سكسSex141Kylue Jenner NudeJada DollXxx Video Hot GirlsIndian Army SexImmoral Sisters HentaiLesbian Making LoveShared Room PornPlauvidsTweet PornTravestir PornôLara Croft NudeKeeley Hawes NudeVer VideospornosxxxSunny Leone BlueWoman To Woman XxxChansterWww Porzo ComHottst PornJavmeChanel GreyXxx With Cousin SisterWww Redtube Com Www Redtube ComPeliculas Pornoen EspañolBlacked PprnMujeres Desnudas En VivoBlack Girls CamsItcho NsfwRrdgifsBeurettes SexeVintage NudeBilly HerringtonChloe PornBangladeshi Bangla FilmGhost FuckDesy Xxx ComThick PawgsTelugu Sax ComVecilia LionXxc Video HindiKendra Sunderland BrazzersOld Grandpa XxxPiper Perri OnlyfansWifesuckingCelebritys PornYou Ji Z Z.comMelissa May PornstarSex Picture Video Sex Picture VideoBaddie PicturesNaked Men's PenisesChinese Sex PornToy Chica PornPorn ForeignSexy Men Gay PornAmisha Patel NudeDesi Car Sex VideoNaked By The PoolBest Japanese PornstartsGay Nerd PornMrluckyraw Lena PaulSister And Brother Bathroom Sex VideoRoxxane Wolf PornHenta HqIndian Hunk PornCartoon Bf MovieXnxx HdcomJerkywivesPeliculas Completas HeroticasSpy 2 WcFit Chick PornPorn Kylie QuinnIncestflix.vomPornpictureVideo X BeurrettePorn TinyNikki ThorneBig Gand PhotoOrgasmgamesPorn Videos Of AuntyValery KayAoft Core PornDoujin.moeJake PrestonGirls Pussy PicsOyo Room Sex VideosMatures Doggy StyleXxx Video Your PriyaJenifer Lopez SexPorn SexSexy SunnyIndian Girl Boy SexBrazzers Video InSexy HenraiMegan Marx PornMadison Oettis NudeSexy Video ChudachudiIndian Wife Husband SexXxx First Time BloodDesi Sex ForcedGaping Ebony AnalWorld's End Harem PornhubBikini HentaiKayley Cuoco PornSeduction Lesbian Porn VideosMother And Daughter ThreesomAmber HallibelDouble PentrationBody Builder XnxxApolonia LapieRoberta Tubs PornLouisakhovanski OnlyfansClose Up PussyfuckFemale Monster PornMina Luxx BlackedEmmy Rossum TitsWwwhd Porn.comNasapornChudai Wali BhabhiLittle Sister PornBig Booty OnlyfansM And Son PornE621 NetSex Opowiadania