door Barbapapa-7,5 in Showbizz  ·  66 Reacties

  • 8
  • 838x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Moet je artiesten nu ook al vragen, hun broodwinning te verpesten door onder dwang een mening, die de hunne niet is, uit te dragen? Terwijl multinationals buiten schot blijven? Wordt HUN ooit gevraagd, de puinhopen die ze in hun eigen belang veroorzaken, op te ruimen op hun eigen kosten? Nee hè? Zij de lusten, wij de lasten.

4
51 Wendel

@15
Wat?
Als Rieu er niet optreedt sterven de joden uit?
Erg veel hysterischer moet het niet worden.

12
52 PuurHagelslag

@26 ,
Daar staat die beroemde moskee toch op?
Dan blijft daar ook niks van over.

1
53 Aragon

Topic poster is pappa van barbie?

2
54 Aragon

@41 een kunstschilder ,dichter en schrijver zijn geen artiesten vandaar ik je de werkelijke definitie geef van artiest hopelijk dringt het nu door

1
55 enzoe

* Verwijderd door de redactie *

56 Watts

Ik hoop dat het een prachtig concert wordt, en dat ze het ook uitzenden lang de grens met Hamas.
Wie weet, gaan die stiekem dan ook aan het walsen.

2
57 Marrie

Al die lui op die lijst zitten zwaar aan de subsidietiet, want van hun kwaliteiten moeten ze het niet hebben.

0
58 von Schnellensinken

@45
Ja, en ik zag ook geen hordes joden die rapper effe een lesje leren.
Noch zag ik vlagverbrandingen, voorgedrukte aangiftes, fatwa's, klachten en ga zo maar door..

Eigenlijk zou ik wel eens willen zien als er iemand iets verkeerd zei over Mohammed.

Oh.. wacht es effe ..
Theo van Gogh
Charlie Hebco
Nice
Milaan
Barcelona
New York
Londen
Zaventem
...

2
59 BenErWeer

@52
Wat?
Hamas wil de joden niet de zee in drijven?

2
60 BenErWeer

@52 De tekst van de antisemitische open brief vol leugens:

Open brief uit Palestina aan Andre Rieu
Geachte André Rieu,

Wij, Palestijnse artiesten en culturele centra die deze brief ondertekenen, schrijven u met het verzoek om uw concerten in Tel Aviv, die gepland staan ​​van 3 tot 7 april 2018, te annuleren.

Als collega-artiesten hopen we dat u het ermee eens bent dat we een morele plicht hebben om het kwade te vermijden en om te voorkomen dat onze kunst wordt misbruikt om onderdrukking te verbloemen.

Internationale optredens van artiesten in Tel Aviv, met name grote shows zoals die van u, worden met regelmaat openlijk ondersteund door de Israëlische regering. Dergelijke uitvoeringen worden bewust gebruikt om de aandacht van de wereld af te leiden van Israëls decennialange onderdrukking van de Palestijnen.

Terwijl de Israëlische regering uw shows op het hoogste niveau zal verwelkomen, wist zij de Palestijnse cultuur uit: Israël heeft Palestijnse bioscopen en theaters gesloten, culturele evenementen verboden, Palestijnse artiesten een reisvergunning ontzegd en anderen zonder aanklacht gedetineerd. Israëlische soldaten hebben jonge musici herhaaldelijk gedwongen om op te treden bij militaire controleposten die op de bezette Westelijke Jordaanoever staan ​​en die Palestijnen het recht op bewegingsvrijheid ontzeggen.

We bewonderen uw charitatieve inzet, refererend aan uw benefietconcerten als aan uw rol als ambassadeur van Wensambulance Limburg welke de wens van ernstig zieke patiënten vervult om een dag afgeleid te worden van pijn. Zo’n adempauze is er niet voor miljoenen Palestijnen die onder Israëlische onderdrukking leven, vooral niet voor degenen die een slechte gezondheid hebben. Een recent rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft vastgesteld dat 54 Palestijnen in 2017 zijn gestorven, terwijl ze wachtten op een Israëlische vergunning om Gaza te verlaten voor een medische behandeling. De meesten waren kankerpatiënten.

Adequate gezondheidszorg wordt in Gaza onmogelijk gemaakt door de herhaalde bombardementen en de 12 jaar durende brute belegering van de twee miljoen Palestijnen door Israël. Israël verbiedt de import van essentiële medicijnen en medische instrumenten naar Gaza en blokkeert de invoer van brandstof voor elektriciteit waarmee Gaza’s ziekenhuizen en klinieken worden gerund.

Om deze redenen heeft de overgrote meerderheid van de Palestijnse kunstenaars en culturele instellingen een oproep gedaan aan internationale kunstenaars om niet in Tel Aviv op te treden totdat Israël ophoudt met het schenden van de mensenrechten van de Palestijnen. Een concert in het Israël van vandaag, is het equivalent van een optreden “slegs fir blankes” in het Zuid-Afrikaanse resort Sun City in de jaren tachtig, toen de regering zwarte Zuid-Afrikanen onderdrukte.

We herinneren ons uw aangrijpende eerbetoon aan Nelson Mandela tijdens uw tournee in 2013. Mandela was ook een bron van inspiratie voor ons. Hij deed deze beroemde uitspraak: “We weten maar al te goed dat onze vrijheid onvolledig is zonder de vrijheid van de Palestijnen.” Mandela’s medevrijheidsstrijder tegen apartheid en medegevangene Ahmed Kathrada schreef: “Ik ben er diep van overtuigd dat het leven dat de Palestijnen ervaren lijkt op – en in veel opzichten erger is dan – wat we beleefden onder de Apartheid in Zuid-Afrika.”

Anti-apartheidsleider Desmond Tutu heeft herhaaldelijk zijn steun uitgesproken voor de culturele boycot van Israël. In 2010 verklaarde hij: “Precies zoals we tijdens de apartheid zeiden dat het ongepast was voor internationale artiesten om in Zuid-Afrika op te treden in een maatschappij gebaseerd op discriminerende wetten en raciale exclusiviteit, zou het verkeerd zijn als de Kaapstad Opera zou optreden in Israël. ”

We raden u aan om uw goede naam en uw kunst niet te verbinden aan de bezetting en de apartheid van de Israëlische regering, zoals een groeiend aantal artiesten dat optredens in Israël annuleert en weigert waaronder: Lorde, Lauryn Hill, Brian Eno en Oumou Sangaré.

André Rieu, we hopen dat u aan de goede kant van de geschiedenis staat en dat u uw shows in Tel Aviv annuleert. We hopen dat u onze strijd voor het bereiken van onze fundamentele mensenrechten niet zult ondermijnen en dat u solidair met ons zult zijn om een ​​einde te maken aan de schendingen door Israël van onze mensenrechten.

Ondertekend door:

Al-Harah Theater
The Freedom Theatre
Al Kamandjati Association
Magnificat Institute
Siwar
Palestinian Circus School
Yes Theatre
Ashtar Theatre
Theatre Day Productions
Palestinian Performing Arts Network
Jerusalem Art Network
El-Funoun Palestinian Popular Dance Troupe
Khalil Sakakini Cultural Center
Edward Said National Conservatory of Music
Al-Awda Center for Childhood and the Youth – Tulkarem
Hanthala Center
Al-Awda Center
Baladi Center for Culture and Arts
Popular Art Centre
Sareyyet Ramallah

1
61 GermenR

@61
Juist door op te treden in Israel blijkt dat hij aan de goede kant van de geschiedenis staat.
Terorristen moet je nooit, maar dan ook nooit belonen..

3
62 BenErWeer

De feiten:
1. Een misverstand onder domme antisemieten is dat alleen Israël de uitreis tegenhoudt. In feite moet om de Gazastrook te verlaten, ook een uitreisvisum worden aangevraagd bij zowel Hamas als de PA. De uitreis van zieke Gaza-inwoners wordt niet tegengehouden door Israëli's, maar door HamaSS en de PA, die alleen tegen een forse baksheesh toestaan dat deze patiënten naar Israël worden vervoerd. Gezien de vele terreuraanslagen die zijn gepleegd door terroristen die hiervoor een ziekenwagen van de Halve Maan gebruikten, is de voorzichtigheid van Israël overigens te prijzen.
2. Niet door Israël, maar vanwege de islamofascistische HamaSS beweging was er 30 jaar geen cinema in de Gazastrook. Inderdaad zijn er enkele bioscoophallen op de Westelijke Jordaanoever verwoest tijdens de intifadah. Zoals zoveel andere gebouwen. Er is geen Israëlisch beleid om bioscoophallen te vernielen.

1
63 GermenR

Andre en alle medewerkers ik wens jullie fijne concerten in Israël.
SHALOM

2
64 Birdy 2

* Verwijderd door de redactie *

65 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

66 Undertaker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@16 Leuk. Maar ook bij positief nieuws. Zeker toen timmermans hem zo positief toesprak tijdens de pvda en die andere partij bijeenkomst. Komt di...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

wildersfan
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

Mja... wil dat nu zeggen dat de beste manier voor organisaties om wat aan het klimaat te doen is, het salaris van de best betaalden omlaag te br...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@9,En een Weerwind, want hij deed het al eerder.Chris Stoffer diende een paar maanden geleden ook een motie in, die aangenomen werd. Dat...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

ThWil
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

Dat die gazanen hun hamasleiders niet oproepen die oorlog te stoppen, gegijzelden vrij te geven en vredesonderhandelingen met israel aan te gaan...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

Snorrie
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@11 Zit wel wat in.Iedere keer dat Wilders in beeld komt dan is er negatief nieuws.Meestal is dat nieuws zelf bedacht door wilders maar da...

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@81 Was het gisteren 2 februari? Weet je ook van welk jaar?...

14 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@14 Dan moet een voorbeeld vinden niet zo moeilijk zijn. Maar je zult je wel weer verbergen achter een van je obsessies. ...

18 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. Je moet hun streven naar een oemma of kalifaat in de weg staan. Op de steun van die niet west...

20 minuten geleden geplaatst door ThWil

Biscanna
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ja Leuk, nog meer terroristen....

20 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Hot Lesbian Kissing PornJill Valentine Rule 34Caricaturas PornosTatted Up HollyLina BinaChamel SantiniBigtitanalXxxmovies TubesPorn RealtorAhsley Graham NudeBangladeshxxxHijra Ki BfOld Black Grandma PornBig Titty HoeKindgirlsNovinha ZpaHindi Web Series HotVer Videos PornogratisLast Week On Bang BrosCartoon Bf SexyFree PronoShela OrtegaTickling TorturViolet Myers Vr PornReality GloryholeY Porn TubeCfnm VideosBrooke Burke PlayboyAnushka Shetty Xxx Image18 Movies TeluguDesi Pregnant SexMom Force Son XxxSri Lanka Girl Sex VideoLesbian Ebony TribBeach Voyeurism VideosNew Porn Star Sex VideoAmateurtubeAmerica PornostarBeyonce NudeJapanese Porn Hub VideoChicas CachondasCute PornostarsGand DesiLesbian Milf SeducingMarvelhentaiPorn Hecho En CasaNaomi Watts NudaAmala Paul Hot SexItseunchae NudesGirls Sex FightPlaying With Big TitsPo RnhdTubes Galore.comPassion Hd XnxxMaster BatingBrazzzers ComHot Porn Videos In Hindi欧美情色Little Camel ToesBangla Boudi Blue FilmRandi Xx VideoMallu Maria PornIndian Chudai MmsEva Elfie Double PenetrationHardore Lesbian PornStoya PronHentai AdultoBanbaan1st Time XnxxOnlytwinsSkyla Novea NudeTelugu Sex Video SongsWww DesigirlsShylily HentaiXx Porn9 Inches For The WifeBuonduaThe Yellow Pages HunsVideo Bokep Xx2Amour AmgelsXxx MoreCogidas RicasAlexa Pearl BlowjobHottest NakedPorn Hub CatogriesCheating Wives In PornYaoihentai ComicXxxn Video ComKristen Scott GangbangCfnm StoriesSaxeyHayley Atwell XxxXxx Desi GujratiXxxvideo2017Indian Stranger SexFull Hd Indian Sexy VideoJapanese Teen MasturbatingPeliculas Porno GratisFree Brazzers Porn VideosVoyeurs TelegramVideo Porni ItalianoTamil Aunty XhamsterMinaxrossSleep Japan PornYou're Gonna Snap My Back BroGo Lin CaveScarlett Johansson ToplessSexin EthiopiaPorn Group TelegramMalayali Hot SexNaked Hot Anime ChicksFacesitting MemeWww.freeblack Porn.comSuper Deep ThratHope Beel NudeSouth Actor XxxPornktube DesiAva Adams PornhubBootycall GamesLola Bunny NakedKanna HentaiBbc White GirlPlaying With TitiesXnxx Sleping SisterHindihdpornStranger BlowjobAmature Porn VideosHentais XNudes ItalySierra Leone XxxSerena Santos Porn VideoDownload Soraya Lay FuckedVirgin DeflowerPornhub MidgetsIndian Old Lady PornJacquie Et Michel Video GratuitesPornos CoreanosBeachcutieSydney Sweeney Nude EuphoriaOdia Sex VideoBest Friend XnxxCartoon Bhabhi SexIndian Xxx Video DownloadGay Teen PornLesbian Girls SexPregnant Doctor SexSexy Blue Video MovieHot Anime PornBig DickboyMaite Perroni Desnuda