Homo's in Dordrecht mishandeld na date via Grindr (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  93 Reacties

  • 13
  • 1727x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Captain Hero

Risico van het vak noemen ze dit. Lullen pijpen in donkere steegjes heeft ook zij nadelen. Wat vies weer allemaal hier. Homo-sex doen ze maar lekker thuis, zoals het bedrijven van alle andere geloofsovertuigingen. Gebroken en afgewezen mensen moeten hulp gaan zoeken i.p.v. naar hun onzekere gedachtes luisteren. Denken is ook niet voor de zwakzinnige in onze samenleving weggezet. Echte mannen hebben wij weer nodig i.p.v. deze zwakzinnige emancipatiezooi. De mannen in Nederland moeten zich hun ogen uit hun kop schamen voor wat voor ongecontroleerde kinderen zij creëren. Elke homo heeft last van ADD en/of ADHD(aandachtsproblemen).. het denken dat je wat bent door niets te zijn.

15
52 4lb3rt P1k3

* Verwijderd door de redactie *

53 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

Bekende ontmoetingsplaatsen in Amsterdam zijn al jaren berucht vanwege de terreur van buurtmarokkanen. Het Oosterpark is levensgevaarlijk voor ontmoetende homo's. De Nieuwe Meer ook, ook onveilig gemaakt door buurtmarokkanen. Sinds die wijken daar ook wel Klein Marokko worden genoemd. Talloze zware geweldsincidenten. Zelfs een naaktstrandje in het Gaasperpark, een eilandje van gras waar blootliggers m/v en zonaanbidders tussen april en oktober bloot (naakt) mogen verkeren werd twee jaar geleden 'bezocht' door scheldende Marokkaanse jongens.

54 verwijderd924924212

@52 ,

Was het ook 'risico van het vak' geweest als het een Tinder-gebruiker was geweest die een date met een andere hetero had gepland?

Iets zegt me dat je het dan wel veroordeeld had in plaats van deze walgelijke victim blaming die je nu tentoonspreid.

1
55 progressiefliberaal

@52
"Elke homo heeft last van ADD en/of ADHD(aandachtsproblemen)"
Uhm .. denk je dat echt?
Moet jij misschien geen hulp gaan zoeken?

2
56 Schildpad

** gebruiker verwijderd **

@52 . Maar die man van die profielfoto wilde zijn date, de man die had gereageerd toch mee naar huis nemen?

Jouw reactie vind ik verder noga verwarrend. Het lijkt me dat jij zeker hulp nodig hebt.

57 verwijderd924924212

E-meel plust lekker met dubbele accounts anders gaan de minnetjes teveel opvallen.
het word tijd dat je de hand in eigen boezem steekt want je beschuldigt anderen van dingen die ondertussen feiten zijn geworden behalve voor jou.
nou ben ik klaar met jou en zal niet meer op die hersenafwijkingen van je reageren want het heeft geen nut jouw proberen te laten zien dat je het bij het verkeerde eind hebt.

2
58 ongelovenloos

@56 Voor hem is dat te laat ben ik bang.

0
59 MarcusCole

@52 Het is inderdaad wel zorgelijk dat velen bijdragen aan deze modetrend. Een smal deel uit die groep vraagt ook wel op een misselijkmakende manier aandacht, mede mogelijk gemaakt door belangenverenigingen / politici.

4
60 Recovery Mode

* Verwijderd door de redactie *

61 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

62 Captain Hero

Henk Bres heeft kennelijk zijn favo hobby weer opgepakt.

4
63 Biesbush

Deze man deed dit beschaafd, maakte een net afspraakje via dating site viel niemand daar mee aan of lastig.
De aanval op deze man is zo met geen pen te beschrijven, waarom ?

puur uit haat zo`n geweld misdaad begaan, geen onderscheidt allemaal mee gedaan en bijgedragen ieder even schuldig en max aan straf.
er is en hoeft ook geen twijfel te bestaan, niet wie wat maar allemaal.
geen droeg niet bij en geen zei stop of hield tegen medeplichtig is en staan alle gelijk aan zo`n lage daad.

0
64 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

65 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

Storing in de pc, moet uitloggen, later weet terug.

66 verwijderd924924212

@63 Ja , de PVV achterban gaf de oud gedetineerde potenrammer, hooligan / rover een stem in de politiek.

5
67 Recovery Mode

Je hoort niet veel goeds uit Dordrecht, wat is er toch aan de hand in dat moeras.

2
68 Nerva

@65 Duidelijk op jouw toetsenbord, ja.

Scheldkanon!

4
69 Biesbush

@65 Ah u neemt het op een voor een mensen berovende inbreker die homo's in elkaar sloeg voor de lol.

Leuke man hoor Henk Bres.. Past ook goed in die hoek..

3
70 Oebie

@52
Ïk zou hulp zoeken als ik u was.

0
71 Nerva

Het lijkt wel een B-film. Parkeerplaats, spannende bosjes, rondlopende verwarde mannen met hun broek op de enkels, loslopende bendes mudjahadin op razzia en een burgermeester die vindt dat de mannen gewoon moeten kunnen openluchtseksen.

Ik wens iedereen er veel plezier mee. En ik heb geen duidelijke voorkeur behalve dan dat ik hoop dat die burgemeester eerst eens flink gepakt wordt door zijn grindervrienden en daarna door de Saracenen.

3
72 purelogica

Ik zal dit niet mogen vragen; maar kan iemand mij uitleggen waarom homoseksuelen altijd in parken en afgelegen plekken elkaar moeten treffen ? Spreek lekker thuis af.

[kom maar op met de minnen, maar ik meen het wel]

1
73 Mac Benac

@14 "Islamieten moorden en meppen niet als het goede islamieten willen zijn."
Dat vind ik nu vreemd. Hun grote voorbeeld, de profeet Mohammed, heeft het namelijk wél gedaan en dan komt u nu vertellen dat goede islamieten dat niet doen...

1
74 RobP

** gebruiker verwijderd **

@9 Staat de waarheid je niet aan?

Als er met een groep op een laffe manier wordt opgetreden tegen een paar personen dan zijn het altijd moslims. Dat de waarheid jouw niet aanstaat doet niets af aan dit feit.

75 verwijderd5929219
76 Schildpad

Wat is er precies gebeurt met de ander, ik neem aan dat er twee mensen betrokken zijn bij een date.

5
77 fatih

Wat ik ook niet begrijp is dat het slachtoffer exact kon navertellen dat het om 16 personen ging. Dus wat is er precies gebeurt? Hoe is het mogelijk dat je in zo een situatie nog kunt tellen? En wat heeft ie dan geteld?

4
78 fatih

@77
Goeiemorgen, de "ander" had hem eraan genaaid, en hoorde bij de knokploeg.

0
79 Schildpad

@77 @78 Ben je zo een figuur die de schuld bij het slachtoffer legt ?

1
80 RonMVV

@80 nee dat bedoel ik helemaal niet, maar vroeg het me gewoon af.

2
81 fatih

@81 OK Daarom vroeg ik het

1
82 RonMVV

* Verwijderd door de redactie *

83 Captain Hero

@80 ik vraag het me ook af, omdat het slachtoffer wel kan zegt dat het er 16 waren, maar geen aangifte durft te doen, maw hebbenze eerst groeps sex gedaan en vervolgens is de sfeer omgeslagen en de man mishandelt.

3
84 fatih

* Verwijderd door de redactie *

85 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

@78 . Ik denk dat het slachtoffer nog veel meer weet. Ik denk dat hij op zijn mobiel de foto van zijn date heeft opgeslagen. Ik verwacht dat hij precies weet welk merk, type en kleur de auto van die date was. Misschien heeft het slachtoffer het adres van die date onthouden, want die date, die uitlokker wilde het slachtoffer mee naar huis nemen. Ik kan me voorstellen dat het slachtofffer heeft gevraagd: "Waar woon je dan?".

De politie zegt niet alles, dat zien we ook bij Orlando. De politie weet inmiddels precies hoe die jongen om het leven is gekomen maar ze zeggen er (nog) niets over. Allemaal om de dader, ook van die date uit te lokken, zich bekend te maken, zich te verspreken.

Maar het is wel een ongehoord laffe manier om iemand in de val te lokken en dan met 16 man tegelijk op hem in te slaan. En waarom?

Ik denk dat die man die het slachtoffer naar de plek lokte heel snel wordt aangehouden. Foto op Grindr, foto op de pc en de mobiel van het slachtoffer.

86 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@84 . Die man doet wel aangifte, las ik in een bericht. Maar dat hij dat niet durft lijkt me logisch, hij is bang voor wraak.

87 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@73 . Ik wil proberen daar een antwoord op te geven. Jij vraagt je af waarom homo's in parken en afgelegen plekken afspreken of daar op zoek gaan naar sex of naar de man van hun leven.

Dat komt door vroeger, toen homomensen niet werden vervolgd omdat ze homo waren. Denk aan Amsterdam waar tot 1960 homo's niet bij de gemeente mochten werken. Dat komt omdat homo's vroeger geen huis konden krijgen want om een woning te krijgen moest je getrouwd zijn.

Dus, geen eigen woning, geen werk of werk onder je niveau, plus de afkeuring van de buren en de rest van de omgeving maakten dat homo's als het ware 'ondergronds' gingen. Plus het gegeven dat veel homo's trouwden om van de problemen af te zijn, of om in hun huwelijk te ontdekken dat ze homogevoelens hadden.

Dat nu, 2018 homo's op genoemde plekken op zoek gaan naar sex of naar de man van hun leven is op zich wat vreemd, er zijn immers bars, discotheken, clubs voor de oudere homo en internet. Met Grindr, Scruff en talloze andere afspreeksites.

Wat betreft de suggestie om bij je thuis af te spreken, dat is niet aan te raden. Want je weet uiteindelijk nooit wie je binnenlaat. Afspreken in de tearoom van de Bijenkorf, of in een buurtcafé of op de afdeling Beddengoed van V&D lijkt dan een veilger keuze. En valt de ander tegen, dan kun je er weer makkelijk vanaf.

88 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@88 . Herstel, in de eerste zin van alinea II moet "niet" vervallen.

89 verwijderd924924212

@88 Ja, goed antwoord, maar dát wist ik natuurlijk wel. Nou oké, die veiligheid wil ik in meegaan. Ik, man, neem een vriendin altijd mee naar huis omdat tegen de tijd dat iemand met je mee naar huis gaat, je elkaar al een beetje kent. (ik ben middelbare leeftijd) Maar tegenwoordig is het allemaal volgens het snackbar-model. Website, plaatjes, beetje tekst (niet teveel, want dan merkt iemand direct dat je je op papier niet goed uit kunt drukken) en gaan met die afspraak. Tja, het is 2018 en tijden veranderen, daar verzet ik me niet tegen, maar het wordt er niet leuker op.

Maar deze homo's hoeven of willen elkaar helemaal niet leren kennen. Het gaat om seks. Punt. Maar in de openbare ruimte, het blijft ranzig.

0
90 Mac Benac

** gebruiker verwijderd **

@90 . Dank je, blij te lezen dat jij voor veiligheid kiest.

91 verwijderd924924212

Uit het AD:

- "Ondertussen zijn er allerlei speculaties op social media over de daders. ,,Dat er gelijk in een bepaalde richting wordt gewezen is belachelijk. Het slachtoffer heeft niets naar buiten gebracht over de daders, net zo min als de politie. Als mensen meer denken te weten moeten ze zich vooral daar melden”, aldus Lenskens." -

0
92 Pegasus

Vanaf 1999 zijn er al problemen in die wijk met hangjongeren...

0
93 netcat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983405-wilders-houdt-poot-stijf-geen-kabinet-als-er-geen-stevig-asielpakket-komt-nieuwrechtsnlStaat al in he...

zojuist geplaatst door sockknitter

ThWil
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ga vooral zo door meid. Je geeft de rechter kant alleen maar nog meer steun in hun rug. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Mac Benac
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@4 Nee, ik heb geen tatoeages. Ik kan de namen van mijn kinderen gewoon onthouden, aldus Theo Maassen 🤣...

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

baba jaga
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

@4 Wegkijkend links ziet alles bruinKomt door de rotzooi. in hun ogen...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@3 Ehm... jij hebt toch tatoeages? En eh... 🤔 Vertel eens precies waar? 😬...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@25 Hoe dom kun je zijn. Als je ziet welke verzen ik aanhaal dan zou je moeten weten dat ik juist de afkeer van de islam tot uitdrukking breng. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

Mac Benac
Zes spaartips voor kinderen op Koningsdag

De beste bespaartip; doek dat hele koningshuis op....

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3 Dat komt omdat sommigen te weinig herseninhoud hebben om zich normaal in een winkel te gedragen....

7 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ThWil
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

En waar gaat dit eindigen. Dat oorlogsgebied wordt straks een zwart gat dat alles naar zich toetrekt en niets meer loslaat. ...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@24 Nee hoor, jij haalt om de haverklap hele teksten uit de koran aan. Jij zit waarschijnlijk hele dagen met je neus in de koran. Dus jij hebt b...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Kira Noir Speed Bag36d BoobsFreexxxvidsTrixie DangBaldbaddiexBig Breast Sucking LesbianRule 34.Attack On Titan PorncomicsBhabhi Porn PicsNaked Girl SelfieBestiality PornCowgirl TittiesPretty PussiesPelicula ErotikasLive Sex AsianFc2ppvBackpage EscortRussioan PornDevar Bhabhi ComPakistani HdUndressing SexBude BlondeBillie Eilish SextapeRape Wali VideoNastya_nass_vipIndiasexmmsEscorted IrelandNake BoobiesHarry Styles DickTgstorytomeWrestling In PornNude Wife PicsKate Winslet PornCelina Jaitley Sex VideoRealife.camFred Perry Rule 34Cristy RenBbw Indian Sex VideoAll Porn Video DownloadKavita SexWww Brazzers MoviesMia Khalifa HotnessAnushka Sharma Bikini PicsIndian Three Some PornAmatuer Hotwife PornFapsterxxxAmateur Cumshot FacialsXxx Video Hard HdSheridan Love Porn VideosHardcore SuckingMujeres FollsndoXxx FemliyVideos Of Older Naked WomenBengali Village Sex VideoZeenat Aman ToplessBriana Banks AndTitfuck VideoTennis PornGakuen De Jikan Yo TomareGirlfriend Xxx VideoHot First Night Sex VideosSex Bengali BoudiAgeplay JoiKarlyane Menezes PornNova Patra MasturbateCoco PornosYoung PussylickingEbony Anal PornGrilfriend GalleriesHenati GalleryDominate Lesbian PornBrazzes AnalJilmekTamil College Student Sex VideoBlue Film Hot SexBritney Young PornRomantic Sex Full HdSiblings NakedSleeping Bf SexHollywood Real Sex SceneKarnataka Blue PictureSpanking In A DiaperEva Lovia PormSeduced By A MatureNew Free Black PornDeepfake PornographyVideos De Sexo No BrasilFingering GifIndonesia XxnxTaiwan SexSex Indian PhotoPictures Of Nude TitsSpankbangerHentai VotfrJuianne Moore NudeTubx Porn VideoRomantic Passionate Sex VideosVagina Suck XxxAnime Gamg BangTubezaureJav Subtitles IndonesiaHdfucking VideoBengali Desi Boudi BfPhillippino PornXtubegayVideo XhamsterPorn TubestarPerdita Weeks NudeKiki Minaj-ebony GirlsBlow Job CompitionKristen Strout NudeGay Step DaddyCartoon Wala Bf VideoReal Massage Hidden Camएक्सएक्सएक्स VGirlsdoporn E375Amateur Creampie PornBayesia NashXxx Porn Video DownloadX VibeoHotwifexxx ComMalayalam Latest Sex VideosSexvedisJavhihi IndonesiaBlackedcomMommasturbatingIndianamylf LeakedLittle Caprice ThreesomeReddit TrapIwantu ApkSchool HentaiAnanya Panday XxxStepmother StepsonIndian Teen X VideosRemy Lacroix - AnalVintage Pornographic PhotosSaya Song DeadRacquel NatashaJuq-419Nude AnalSonam SexBig Women SexPornmafiaHuge Boucing TitsKiss1coupleZaelasFree Cam NudePrettiest PornstartsHentai GaemKittylixo