• 28
  • 806x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Das ist immer correct...

2
1 Tjeesus...,

Quote:

De verklaring maakte een golf van verontwaardiging los in het medialandschap. ‘Hoe gevaarlijk zijn deze conservatieven?’ was de reactie van Die Welt, en ook weekblad Die Zeit maakte een feuilleton om deze ‘beweging’ te duiden alsof het RAF-terroristen zijn. De linkse krant taz schreef: ‘Met nazi’s praten heeft geen zin, je moet hen het leven moeilijk maken, ze sociaal verbannen.’

Triest toch die eensgezinde MSM...

4
2 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

3 E.Meel

Quote:

De verklaring heeft de politieke verhoudingen in Duitsland nog meer op scherp gezet, temeer omdat de voorzitter van de christelijke zusterpartij van Angela Merkel, Horst Seehofer (CSU), eerder al in een interview zei dat de regering ‘een heerschappij van onrecht’ is, dat er ‘dringend een koerswisseling moet komen’ en dat ‘de islam niet past bij Duitsland’. ‘Duitsland draait door,’ schreef ondertekenaar en de rechtse publicist Henryk M. Broder naar aanleiding van de commotie over wat toch inmiddels een gangbaar geluid zou moeten zijn.

2
4 Tjeesus...,

Schäuble waarschuwt: ‘groeiend antisemitisme door immigratie’

1
5 Tjeesus...,

Deutschland erwache !

2
6 Herr Wolf

Oje, dat mag je toch niet hardop roepen?

1
7 Hein2

Wir sind wieder da!

4
8 chouffleur

"Een doorbraak in de situatie dat links gelegitimeerd de democratische processen aan de kant zet en met geweld, burgerlijke ongehoorzaamheid en bedreiging anderen dwingt hun mond te houden, zou mooi zijn. Een democratie moet toch zijn dat er een linker, midden en rechterkant is, we moeten toch allemaal een gelijk aandeel hebben in het vinden van oplossingen?”

2
9 Wendel

@3 omdat die parasieten nu vrij in de maatschappij lopen wil nog niet zeggen dat het beter is. Gewoon deporteren naar het land van herkomst, veel makkelijker en goedkoper dan uitkeringen betalen voor parasieten

1
10 Grasshopper

@1

Correct is Nedelands en in het Duits : recht of richtig .

2
11 No newstoday

@11

Ok..., bedankt...

1
12 Tjeesus...,

@11

Nedelands moet Nederlands zijn...

2
13 Tjeesus...,

@9

Hetvgrappige van democratie is dar er bij links, rechts of het midden altijd een is die groter is dan de anderen .
Welke dat is bepaald de meerderheid van het volk.
En dan pas hebben we democratie .
Sinds wanneer is er in Duitsland een links bewind ?
Nee, iedereen beslist naar grootte mee.
Anders zouden verkiezingen en farce zijn .

10
14 No newstoday

@14

Bij een referendum kunt u Ja of Nee invullen...
Niet links of rechts...

2
15 Tjeesus...,

@13

Dat is duidelijk een snelle typefout die ik anderen nooit aanreken .

8
16 No newstoday

@16
Maakt het uit...

1
17 Tjeesus...,

@15

@15

Het gaat over gelijke posities bij het vinden van oplossingen of niet van links, rechts en het midden .
Geen idee wat dat met een referendum te maken heeft en ja of nee.

11
18 No newstoday

@17

Zeker , heel veel zelfs.
Als ik i.p.v. Nederlands Frans had gezeg wel.

5
19 No newstoday

@19
Ok..., zal wel..., reken maar aan...

1
20 Tjeesus...,

"Mij is opgevallen dat in Duitsland het afgelopen jaar niet werd bericht over de zaak van blogger en activist Michael Stürzenberger die zes maanden cel kreeg vanwege het plaatsen van een foto op Facebook uit 1941 van Hitler met een mufti en de tekst dat ‘Islam een fascistische ideologie is’."

Duitsland is weer helemaal de oude ! Weg met ons, weg vrijheid van meningsuiting, weg persvrijheid en op naar een totalitair Europa zoals Hitler dat ook voor ogen had, alleen dan zonder de Islam als heersende ideologie.

2
21 B55

Laten we met zijn allen weer even scherp stellen wat politiek is. Dan hoeft niemand zich te verwonderen bij dit interview.


CDU (Merkel), CSU (Seehofer), de Duitse christendemocraten, en SPD (Nahles) , de sociaaldemocraten, zijn van oudsher ideologisch gedreven partijen. Net zoals de verwante partijen in Nederland (SGP, CU, CDA, PvdA, GL, SP) .

Wat kun je dus van hen verwachten?
De aan hen verbonden media worden eveneens in eerste aanleg gedreven door ideologie. Gelijk de zogeheten ‘pluriforme pers’ in Nederland.

Politiek gaat niet over feiten. Politiek gaat over meerderheden die de macht uitoefenen. Wie de meerderheid verliest , is de grip op de macht kwijt.

Vanzelfsprekend doen ministers en regeringsleiders altijd alsof ze het over “de feiten” hebben. Dat doen alle politici. Maar het zijn ideologisch omgevormde feiten. Die weer verspreid worden middels de eigen media.

Indien het goed gaat in een land , of met een beleidsterrein, dan stellen politiek en pers dat dat komt doordat de eigen ideologie de juiste is en de waarheid.
In het omgekeerde geval , dat het slecht gaat met het land en het beleid, is dat uiteraard te wijten aan anderen en moet de eigen aanhang de ogen strak gericht houden op de ideologie en niet op de maatschappelijke feiten.
De eigen pers heeft daarbij een pedagogische taak: degelijk verweven partijpropaganda moet de burgers inspireren over hun schaduw heen te springen en meer offers te brengen. En natuurlijk mag kritiek de positie van leidende politici en de regering niet in gevaar brengen.


Zo was het in het Nederland en Duitsland van de 50-er, 60-er, 70-er jaren , enz.
Zo is het in het heden.
De relatie tussen objectieve feiten en politici is een hoogst bedrieglijke. Uiteraard tooien zij zich sinds de jaren 80 graag met titels als “technocraten” of “professionals”, maar dat is slechts schone schijn.

1
22 duurendaal

Dat doet Dieter Stein al niet vanaf 1985 toen ie zijn conservatieve alternatief rechtse haatblaadjes begon. Dieter was er al vroeg bij...

17
23 Oebie

Wat ook zo opvalt, is dat er ieder jaar opnieuw een vreselijk dringend probleem is en dat daar ieder jaar opnieuw bezuinigingen op moeten worden losgelaten.

Eerst waren het de AOW-ers, die gekort werden en vervolgens een aanvullende uitkering kregen. Toen werden alle alternatieve werkvormen voor mensen, die anders niet aan de bak kwamen, op één hoop gegooid en flink geïntimideerd. En daarna werd een deel van hun salaris ook omgezet in een uitkering.

Allemaal zodat iedereen in ieder geval substantieel genoeg afhankelijk is van een uitkering, onderaan de arbeidsmarkt. dat ze compleet klem te zetten zijn. Voeg daarbij de wijze waarop steeds meer mensen steeds gemakkelijker uit een sociale huurwoning kunnen worden gezet, en het plaatje wordt steeds smeriger.

Denk ook aan ggz-patiënten, die eerst zo nodig tussen de gewone mensen moesten wonen, uit menslievendheid, en nu worden opgehokt in wooncomplexen voor "beschermd" wonen, vanwege "overlast" enzo, waarbij ze iedere zeggenschap over zichzelf en hun geld wordt afgepakt.

Jaar na jaar na jaar wordt het minimumloon door wetten, uitgevaardigd door de staat, onderboden door de uitkering. Waarbij, let wel, de gehele belastingteruggave wordt afgetrokken van de uitkering en tevens IEDER bedrag dat er verder binnen mocht komen, als voorliggende voorziening.

Dit geldt ook voor bedragen, die UWV onterecht verzuimde, uit te keren, die worden met de huidige netto uitkering verrekend. Die krijg je dus gewoon niet meer. Daarentegen als er wat terug te vorderen valt, moet dat nu meteen.

En dat gebeurt er dus met die aanvullende uitkeringen, d.w.z. iedereen onderaan de arbeidsmarkt in hetzelfde chantabele schuitje. Want het volgende station, dat steeds als een zwaard van Damocles boven ieders hoofd hangt, is onder de brug.

1
24 Wendel

Een typisch voorbeeld van de kip in het koude water en DE reden van die lawine aan wetswijzigingen, jaar voor jaar, en altijd naar beneden qua inkomen voor de mensen onder drie keer modaal, maar vooral onderaan. En vaste lasten, inflatie, etc. omhoog, uiteraard.

Versterfbeleid, noem je dat.

0
25 Wendel

@24 en @25 Neo liberalen zijn boekhouders/managers en geen doeners. Onrendabelen in de maatschappij elk jaar het leven weer iets meer onmogelijk maken doen ze dus met hun instrument: papier --> wetten.

0
26 Conradijntje

@26
Inderdaad. Door neoliberaal beleid zijn zorgverleners tot 80% van hun werktijd bezig met het invullen van verantwoordingsformuliertjes.

Neoliberale politiek is een kankergezwel. Wij kunnen vele miljarden op zorg besparen als zorgverleners gewoon hun werk kunnen doen.

2
27 Sterke

@2 )"Met moslims praten heeft geen zin, je moet hen het leven moeilijk maken, ze sociaal verbannen".’ Dat is de juiste formulering!

2
28 Tutor

@28

Ik gooi niet alle moslims op een hoop hoor...

2
29 Tjeesus...,

@29 Dat zal moeten blijken als het zo doorgaat..........ben bang dat er dan een heleboel uit de kast zullen komen...............

1
30 Tutor

@30

Kom op..., zijn ook mensen..., je kunt niet een hele groep met elkaar vergelijken...
De een is de ander niet...

1
31 Tjeesus...,

Massa's immigranten uit pré-kapitalistische (tribale) culturen moeten het westerse laat-kapitalistische codesysteem voeden, van energie voorzien en voor implosie behoeden....met westerse waarden ('vrijheid', 'democratie') of welzijn en belangen van de burgers heeft het niets meer te maken...!

0
32 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@24Denk zelfs dat meneer geld heeft gekregen. Stomme wappie is het....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@34Ik weet het. En dan zo'n Elsemieke, die een positief verhaal niet kan uitstaan, en zogenaamd iedereen meldt die een artikel post met een ...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Querido not
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@47 Nou je hoeft tegen mij geen sorry te zeggen hoor. Ik ben het overigens met je eens : Baudet is een egotripper waar niemand iets aan heeft....

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

ThWil
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte dit speelt al vele jaren. Moet je dit toch als historicus weten. Maar nu maak je je een beetje druk om. Je bent een hypocriet. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

Dus je zal daardoor een paar seconden korter leven. ...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ja en wie moeten dan al dat geld ophoesten dat nodig is voor bijv asielopvang, windmolens, wapenindustrie, uitkeringen, etc etc...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@29 Graag gedaan. Het was eigenlijk een testje. Even kijken hoe snel een positief verhaal omgebogen zou worden naar een negatief. Nou, dat duur...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

ThWil
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Je zou moeten naar iets als wel of niet gestudeerd. ...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Slavernijmuseum begint met pop-up-expo over verzet

Hoe durven die rechts-extremisten hier iets te zeggen over de slavernij. Zij draaien de boel gewoon om. Ik walg van jullie....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Moet ze toch ook naar die linkse uni's gaan want daar heerst een aardig antisemitisch sfeertje. ...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Porn Movies 2019Saina Sex VideoXxx Video Com In HindiCumshots JapanesePinayasianCatoon NakedBanana HottiesWww.listcrawlerFapvids HdPokimane Onlyfans LeaksSex Video Com Sex VideoMom Rep XxxWwe Divas PornFirst Time BbcSonny Leone NudeDirty RoulteJordyn Falls Pornسکس شیمیلAmerican XxxShinoda YuuHumping GrilsAriana Grande Nude ImagesPrincess Poppy PornGay Sex StoryBoyfriend Sex VideoJmaican PornHypnotic HfoChuckhold StoriesDesi Hot Videos ComBangla Panu BoudiDesi Ass LickingEbony Homemade PornMommybjPokemon MistypornAssfucking My SisterSmother FacesitForumphunSexe Models ComTrue Detective NudeAugust Taylor VrPaginas PornoSnapchat Nudes StoryCuckold TtEbony Feet PornJaponese AnalSmokinh PornIndian Boobs ImageDesi Rep Sex VideoBf Movie Hd MeinBig FuckingBhabhi Aur Devar Ki Sex VideoBf Sexy Full Movie HdSommeray SextapeBokep JapanseStpeach SexFemdom IndianKira MiróXxx Full Hd MoveXxx SrMiss Raquel Porn VideoSophia Bush NudeTamashii InserBhan SexBig Ass PussyLicking BlackpussyFit 18 PornMikey Cyrus SextapePorn FrancisPornstarsescortPictures Of Female NudesAna Luis PeluffoStepsiblings C A U G H TLana Rhoades SislovesmeAsstr.orvMemepornXnxx MixicoJolyne Kujo PornAlex Grey NudeDrunk Passedout PornEve Torres NudeTeacher Xnx VideoBig Boss Xxx VideoCumming On Big BoobsWaking Dream Penny BarberBlowjob GifMia Kalifa X VideoHindi Sex Download ComHot Yoga Pants SexNude Petite TeenagersBeach VoyeorBoys Sex BfIndian Bhabhi Video SexKamsutra Hot MovieSwingers NudeTransexuelles PornosXvide PormoYouporn HdClaire Stone Onlyfans LeakedDesi Live Sex VideoStep Mo PornDillion Harper MassageWww Fetlife ComJaxmmdAnal HommadeMarley Brinx PornstarXxx SomChains Sex ComNice TeentitsHd Sex Hd SexShakeela SaxPeach FutanariMary Brth HaglinBig Naked TittesSushmita Sen XxxHot Naked Sex VideoXnx Mia KhalifaPonhub GratuitC HmsterFirst Time Gay Sex StoriesWildeerstudioLesbian Movies IndianXxx Sexy Dance VideoTimothy Champagne PornAnime Porn ComcisKaguya PornNake WomanMom Making Love To SonXev Bellringer Mom PornAdult Black VideosVideos Sexos.Lesbienne PornoHotel SexBokep Indo ComColig PornPricadoMrs Overlander NudeAss Fucking PicsGaon Ki Ladki Ki ChudaiModel Media Asia- No More Bet - Rae Lil BlackDesi College Xxx VideoNaked VirginSites Like ImagefapPorn Stars EscortsFrancaise Porn AmateurGrupos DepornoNicole Murkovski IndexxxJessy BellsIndian Xx Video Full HdMamacachondaSexy Hot Videos Romantic