door Havermout in Economie  ·  28 Reacties

  • 3
  • 545x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat is die €25,- per maand van die oplichter Rutte aan milieubelasting op mij energierekening.

1
1 moya155

Groen gajes

4
2 chouffleur

Iedereen gaat erop vooruit.
Ezels stoten zich meerdere malen aan de zelfde steen waardoor rat Rutte heerlijk in het pluche zit en zich een bult lacht over het domme plebs.

1
3 zoutzuur1

Prima zo lang ze blijven investeren in wind en zon teken ik ervoor.

16
4 Oebie

Dat is onwettelijk.
De precariobelasting vervalt per 10 jan 2022 en de tarieven zijn tot dan, vanaf 10 febr. 2016 bevroren.
https://denhaagtekijk.wordpress.com/2017/03/24/precariobelasting/

2
5 in holland

@4

In dat geval zou het goedkoper dienen te worden. We worden uitgemolken zonder klagen.

0
6 Voorzittershamer

Halen ze het niet rechtsom, doen ze het linksom. De burger is constant de dupe.

0
7 gaulette

@6 Uiteindelijk wordt het ook goedkoper. Mijn broer betaald nu 60 euro per maand voor energie, ik 160. Hij heeft zonnepanelen van de woningbouw gekregen ik nog niet.

13
8 Oebie

@8

Dit jaar is er een extra energie belasting en daar bovenop komt de precariobelasting, doe daarbij de omschakeling naar warmtepompen e.d bij die per huis duizenden euro's gaan kosten en je hebt straks grote groepen mensen die het niet kunnen ophoesten.

0
9 Voorzittershamer

@9 Koffiedik kijken heb je niks aan. Ik ga ervan uit dat net als met alle andere transities het gewoon betaalbaar blijft voor nagenoeg iedereen.

12
10 Oebie

Energie is de nieuwe melkkoe..maak je borst maar nat na 2021. Als je zo'n hybride systeem MOET kopen. Minimaal 6k..doe je het goed, de haalbare 40% rendement, dan ook dak, wand, vloer isolatie. Reken maar op 30k. Nu kun je het mee laten financieren in je woning! Ja, dank je koekkoek dan lachen de banken weer!

0
11 TouchScreen

@10

Menigeen zal zich afvragen waar al die duizenden euro's weg te halen als het huis omgebouwd moet gaan worden, en wat als je de middelen niet hebt? maar wie weet valt het wel mee en reserveren ze plaatsen in een leegstaande azc om die gevallen op te vangen...armenhuis 2.0

0
12 Voorzittershamer

Dan bedje maar een dwaas, ideale slaaf en nooit opgelet of iets begrepen van het verleden

0
13 Ivo

13 voor @12

0
14 Ivo

Nou, geweldig toch, en optimistisch dat we zijn joh! [sarc. off]

1
15 netcat

@8 ; Wat doe jij om zo'n hoge rekening te krijgen? €160,- per maand?!?

Hier gas + licht €50.-, water €8,46 per maand voor 2018. In 2017 was het nog €45,- per maand voor gas + licht en kreeg ik nog €33, 45 terug...

4
16 Mariska3

@8 Hoeveel is zijn huur omhoog gegaan voor de kosten van die zonnepanelen?

0
17 Elli

@9 Tja, dat vermeld hij er niet bij natuurlijk...iemand in de sociale woning heeft dit plan ook ooit voorgeschoteld gekregen. Winst was na aftrek kosten nog geen 3 euro per maand!!
Hooguit paar tientjes per jaar!!..nu met de hoge energiebelasting verdampen zelf deze paar tientjes vrijwel!!

0
18 TouchScreen

@16 woon jij in een kippenhok ?

1
19 wiillem59

@16 160 is een heel normaal bedrag voor een niet of nauwelijks geïsoleerde woning.

0
20 Myth63

@19 en @20 ; Ik vind het echt enorm veel. In mijn vorige woning had ik ook niet zo'n hoge rekening en kreeg ik ook te horen van zo'n bezuinigingsteam, dat iedereen langs ging, dat ik echt weinig verbruikte.

Nee, ik woon niet in een kippenhok al is mijn woning niet groot. 3 slaapkamers. De meeste ramen hebben enkel glas, alleen in de keuken en de voordeur en achterdeur hebben dubbel glas. Ik stook met gaskachels en gebruik een geiser. De woning is aardig donker dus we hebben de lampen in de woonkamer vaak aan staan. We wonen met z'n tweeën (ik en mijn volwassen dochter) en mijn vriend is hier elk weekeinde. Ik heb een wasdroger en een vaatwasser. In mijn vorige huis had ik zelfs een hoogtezon.

Ik denk toch dat mijn verbruik niet extreem zuinig is maar dat veel mensen erg gemakkelijk energie verspillen. Mijn buurvrouw vertelde me dat zij het dubbele aan gas + licht kwijt was. Maar bij haar moest ik altijd mijn trui uit trekken in de winter omdat ik gewoon een hitte beroerte kreeg in haar huis. CV op minimaal 23 graden.. en dan had zij nog overal dubbel glas ook. Zij kookt ook elektrisch, misschien maakt dat ook verschil.

0
21 Mariska3

Dit heeft niets met milieu of energiezuinigheid te maken, dit is de gemeente die geld wil hebben omdat er leidingen in de grond liggen. D66 wil de mogelijkheden van gemeentes verruimen om belasting te heffen...dus meer gemeentelijke belasting. Ik denk dat dat erg dom is.
Ten eerste zie je nu al enorme verschillen in de hoogte van gemeentelijke belastingen;
ten tweede zitten in de gemeenteraden vaak niet meer dan goed willende amateurs, waardoor de controle vaak zeer slecht is;
ten derde is er amper journalistieke controle op gemeentelijk niveau; en
ten vierde blijkt uit de praktijk dat wethouders vaak hun stempel willen drukken met megalomane projecten, die dus vaker uitgevoerd zullen worden.
Kortom stop de waanzin dat gemeentes überhaupt belasting mogen heffen maar leg alle belastingheffing bij de rijksoverheid!

0
22 Salitos

Geen medelijden; meeste mensen maakten het via hun domme stemgedrag mogelijk dat dit soort verhogingen kunnen. Mensen die op dergelijke partijen stemmen denken dat ze hun hypotheekrente-aftrek 'redden' door VVD te stemmen, maar gaan vier keer méér betalen dan ze 'verdienen'. Mensen zijn nou eenmaal knap stom. Arbeiders die VVD of CDA stemmen minacht ik; die snijden in hun eigen vlees. Dom volk.

3
23 weerman

@23 . "Arbeiders die VVD of CDA stemmen minacht ik"
Niet iedereen stemt volgens zijn portemonnee. Ik minacht mensen die dat wel doen

1
24 tsja

@16 Zelfde geldt voor mij. Ik ben een beetje actief thuis en zit niet aan de buis gekleefd, dus ik betaal ook rond de veertig euro per maand. Ik zou ook liever nog een geiser hebben, omdat je dan niet zo lang op warm water hoeft te wachten. Nog veel erger zijn boilers, ik ken tegenwoordig mensen die dit hebben omdat die al helemaal geen gas meer hebben. Dat water wordt voortdurend heet gehouden. Dag en nacht moet dat aanstaan en het vreet energie.

Wat die 23 graden betreft, volgens mij worden er expres veel te hoge stookadviezen gegeven om ons meer energie te laten gebruiken. Maar als we ons best doen om zuinig te zijn, dus ook weinig betalen, gaan ze (energiebedrijven en hun zetbazen in de overheid) gewoon nieuwe dingen bedenken om ons uit te persen. En die verbruiken altijd meer energie, dan heb je geen kans meer om zelf zuinige keuzes te maken.

Ik zat er al aan te denken om maar een allesbrander of een turfkacheltje aan te schaffen en zelf een schoorsteen te maken, maar als je nu al merkt hoe open haarden opeens worden gedemoniseerd denk ik dat er al aan wordt gewerkt om ieder eigen initiatief te gaan verbieden.

0
25 zewa

@23 op de PvdA stemmen zal ook niet helpen. In die grote partijen komen alleen mensen bovenin die de belangen van het kapitaal vertegenwoordigen. Ze zitten er expres om de democratie te ondermijnen voor arbeiders, kleine middenstand, kleine boeren, zelfstandigen etc. We worden door al die partijen belazerd en voorgelogen. In de PvdA zitten Nijenrode-economen, Shellbestuurders en andere energie-ondernemers etc. Maar de winkelier die dacht dat hij VVD moest stemmen en nu eerst maandelijks 2000 euro huur voor z'n winkelruimte moet betalen plus vele andere verplichte lasten wordt net zo genaaid, al had altijd zo'n hekel aan de socialisten.
Je kan stemmen wat je wil, de SP en andere partijen die het anders willen worden domweg gedemoniseerd en uit de coalitie gehouden. En als een partij groter wordt, dan wordt hij geïnfiltreerd door vertegenwoordigers van bedrijfsleven en de aristocratie, met hulp van rijk gesponsorde campagnes in alle media.

0
26 zewa

Ze gaan dat gat in hun hand maar eens dichten.
We hebben al te veel en te hoge LAST.

Het plafond is al bereikt, we kunnen deze lieden met hun miljarden en miljoenen uitgave`s niet meer opbrengen ze zijn zwaar over prijst.

0
27 Gratiebarmhart

@26

De PvdA is al jaaaren uitgepoept. Die partij had zichzelf moeten opheffen; doelen bereikt. Wat er nog aan de linkerkant over is, had zich allang moeten verenigen in één partij, dan was er nog wat gewicht tegen christenrechts geweest. Nu is de boel te versnipperd, en gaat rechts er met de winst vandoor. Dit soort lastenverzwaringen hebben we gewoon aan onszelf te danken, dat is toch duidelijk?!

2
28 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

De onzin standaart!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Reconquista
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@39Daarmee richt hij zich toch niet op vrouwen? In tegendeel zelfs, hij richt zich hier op de discriminerende hoofddoek en komt daarmee juist ...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
Mijn welgemeende excuses aan Geert Wilders en zijn formatiepartners

Jari van de Ploeg bied zijn welgemeende cynische excuses aan!Wrang als je bekend maakt dat je al drie maanden aan het zwammen bent en dan ga...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@16 De Apollo missies destijds hadden wel een iets ruimer budget dan de huidige plannen, dat scheelt al veel :).Daarnaast zijn bij een van d...

6 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Schandalig..Waarschijnlijk door dezelfde types die voor de grote woningnood zorgde met hun stemgedrag....

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@33Zelfs als je zeer kritisch bent op massa-immigratie uit voornamelijk landen met een totaal andere cultuur, betekend dat niet niet direct ...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

FrisseBries
Offtopic

@2347Hoi Querido Not, bedankt voor je reactie.Ik heb vandaag geen tijd voor een uitgebreide reactie, maar ik kom erop terug....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@26 Die zullen er best zijn maar dat is niet de mainstream die het verschil maakt....

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@14 Nou... ze hebben het eerst heel vaak geprobeerd. Het lukte niet echt meteen. Iemand zei laatst dat ze 17 proef raketten hebben moeten afvure...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xxx Indian VediosShannon Tweed Hot SceneBoy To Boy Gay SexPic PornScan Hentai MangaAnime PeladasWww Hard Sex ComAyu SakuraiBisoujomomAnjali Arora Mms PornFatao ModelLexis Wilson NudeRikki SixxLana Rhoades NueLena The Plug NewsAunty Ki Desi ChudaiErome OnlyfansGame Pokemon PornPornstar PicNude Hot Women PicsBlue Film Hindi BfLauren Alexis P O R NTaste Game PornImage FapduNude MagazineCollege AnalTamil Six ViodesDoggystleAlina Rai Porn PicturesPornogFilm Pornographique XxPorn AbusadaTinytexieActress Xxx PhotoMonika MayMalayalam Porn FilmYouporonBrazzers Bideos FreeSkye Lopez韩国 BjPorn Videos With Old WomenNaked In MassageXxxadultvideosChubby Women PornStereoscopic PornPaleseafoam PornSlim Thick Vic PornSoul EaterhentaiFat Pussy FuckNude Love CoupleLil Rae BalckHandjob In ClassJade Chynoweth NudeFabidivaniAlley Baggett NudeSunny Leone HardcoreWww Xx DesiHuge Nude TitsThefappening Kate UptonAshleyaokiXxxhindihdAnime New HentaiPron AnimatedBen10 HentiTinymilfPorn SnapchatsTeengangbang PornPornos FilipinosThulasi XxxDoctor Hd PornHindi Bf Suhagrat WaliJenna Haze PornstarDefloration Full Hd VideoOnlyfan ComFree Shale PornFull Sexi VideoHd ChudaeBigwhitecocksSerena Santos And Sawyer CassidyNaked SwimminMujeres Pornográficas XxxBoudi XnxxKareena Kapoor Sex GifIndian Toilet SexBengali Sec VideoTwerk On TwitterNude EbonysHqs Porno GayChainsaw Man BoobsAletta Ocean BoobsRae Lil Black New PornIndian Brother And Sister Fucking VideosPorn Sleep SisterWyykdePorgayCrossdressing Sexual StoriesRadhika Sex PhotosXnxx Indian ThreesomeTantra Chair PositionsWwwyoujizzKannada Sex ScenesSleeping With Step SisterNude WomanPorn DoktorCreampie CompliationJapan PornhubFreepornpictursSunnyrayyxo OnlyfansBecky Lynch AssHot Rep SexPoonam Pandey NudeDesi Baba Sex VideoSex Malayalam NewMum Sleeping Son SexRomance And SexSamantha Ruth Prabhu PornAlura Jenson ComAsia CarreraPorn StarxxxMom Xxx Full MovieBf Movie DesiXxxblowjobsImlexi2legitKendra The Viking NudeSickjunk.comGayboytubesHayden Panettiere NudwWwx VideoAmazing Wolrd Of Gumball PornLady SnowCute Boobs SuckingHorse FucksgirlHotmilfsfuck EmberSquirt On BedPrivate Achool JewelAkhila SasidharanAunty Milk Sexಕನ್ನಡ ಬಿಎಫ್Daddy FuckdAnal IndanVirl Porn VideosVídeos Pornor GratisSexmex.xxxAnime NudityEbony MmfCbt Fem DomXxxgames GayJeri Ryan NakedBrittany Schmitt PornHot Sexy Adult