door Darling in Politiek  ·  164 Reacties

  • 32
  • 1387x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En vergeet niet dat deze twee groepen ook gezamenlijk tegen homo's zijn

Dit zei ik jaren geleden op nujij al dat moslims meer overeenkomen met een zeker persoon waar ze wilders mee willen vergelijken ..............

1
151 Glazen deur

@108 'Traditie van Jodenhaat 'lijkt een toch een zware uitspraak zonder enige nuancering.
Ja kijk, de Joden van toen (zie het Jezusverhaal en bijv. ook de Mattheuspassie best met enige uitleg) hebben toen toch iets 'uitgespookt', dat ze beter niet gedaan hadden namelijk die onvoorstelbaar en oneindig slechte andere uitspraak gepaard gaande aan die zo vreselijk opgeklopte hetze tegen Jezus, namelijk: 'Zijn bloed kome over ons en over onze kinderen'.

Welk beetje normaal mens, kan of zou zoiets zeggen, maar ja, dat waren andere tijden om te beginnen, maar het kan dus echt, ze waren daar dus echt en collectief opgejut, gehersenspoeld en niet meer te stoppen, echt als een meute nu eenmaal is.
Tot 3x heeft die 'rechter' van toen, ene Caiaphas toch zijn schuldvraag herhaald, allemaal vruchteloos...
Daardoor hebben ze mogelijk of waarschijnlijk dus een echte 'curse' of vervloeking over zich heen gehaald (voor wie daarin geloofd natuurlijk) en die zelfs eeuwenlang doorgelopen heeft ook en vooral in Europa natuurlijk wegens het gevreesd en berucht 'staat in de staat' of 5de colonne fenomeen.
De Joden leefden toch immers vooral altijd en bewust in hun eigen gemeenschappen en hadden dus nooit een eigen vaderland in essentie, tot aan het Israël dan…
En de rest alsook al die kunstmatige en opgefokte nazi-hersenkronkels kennen we wel en hoeven ze niet te pas en te onpas weer op te rakelen en te herhalen.

Een mogelijk besluit is of zou kunnen dat het nu zowel de Joden (die van Israël vooral dus in de praktijk natuurlijk) als zowel die invasieve moslims alhier beiden een heus probleem en gevaar vormden en vormen voor ons eigenste survival en voor de wereldvrede.
Zie bijv. al die toch eigenlijk onnodige oorlogen in M.O. en Libië die ook ons aangaan uiteraard.
Er waren ‘toen’ zelfs ook veel vredige en werkende Joodse gemeenschappen beetje overal in het Midden-Oosten zelf en elders ook, lees je nu hier en daar, stel je voor, tot het berucht zogeheten zionisme eraan kwam en dan was ook het uit en over & out met de 'peis en vree' maar ook voor ons evengoed hoor en daar wringt het schoentje.

Al die ‘oorlog om de oorlog’ was en is er teveel aan, niet voor de gig. wapenindustrieën!
Ok, de Joden veroorzaken bij ons alhier dus hier geen directe problemen als die gesponsorde afa’s horden en andere ‘gelukzoekers annex profiteurs’ dito doen.
Het lijkt wel zo, maar wat gebeurd is gebeurd en geschiedenis kan je niet zomaar omkeren behalve dan in sci-fi films misschien.

Een bijkomend probleem is dat ze, de Joden, de hele Westerse wereld en met de VS op kop voor hun kar hebben weten te spannen om hun Bijbels homeland project van een dito Bijbels verhaaltje uit te voeren of te realiseren.
Er wordt nu soms zelfs gezegd of beweerd dat ze het BuZ beleid van de VS meebepalen...

Dat de Joden slim zijn betwist niemand, maar ze betrekken ook zonder enige scrupules, de hele de Westerse politiek en diplomatie erbij in hun toch gevaarlijke expansiedriftachtige 'avonturen' en nu hebben ze zelfs het A-wapen ook al bekomen, via exact dezelfde van zeg maar efficiënte marketing technieken of hun zogeheten 'Holocaust merchandising'.

Een ander bijkomend schrijnend probleem is dat de Kerk haar strijdbaarheid en ziel totaal verloren heeft en de prelaten van het Vaticaan nu zelfs meebuigen met diezelfde islam waartegen heel Europa toch eeuwenlang gevochten heeft. (Is Geschiedenis).
Dat ontkennen en onder de mat schuiven zoals in het ‘zelfhatend’ Duitsland van nu is pas hallucinant...
Ook de veronderstelde christelijke partijen laten het grandioos of grotesk afweten, ze beginnen wel met een C (CDA, CDU, CD&V), het ultieme verraad.

We mogen de dappere Hongaren en andere echt strijdbare volkeren van toen eigenlijk wel ten eeuwigen dage dankbaar zijn met hun toen toch noodzakelijke overlevingsstrijd (zie Beleg van Wenen 2x) tegen die islam invasies, anders was het misschien al gebeurd en beklonken alhier, de islamisering dus. Zie ook de discriminerende bijna totale toegeeflijkheid in het onderwijs van nu..., lijkt beangstigend zonder meer.
Of wilt er toch iemand in een of ander kalifaat leven?
Dat toch veel laffe 'valse christenen' van nu die domweg of uit 'idiote' berekening (de grote getallen he) een en ander ontkennen als overlevingsgevaar en het zelfs aanprijzen is nog schrikbarender.

Dit komt ook door de tijdsgeest van ‘doe maar’ en ‘trek het je niet aan’, kortom ‘no problem’ ook natuurlijk en zo worden we weer stilaan toch overspoeld, zij het nu op een andere meer ‘stukje bij stukje, typisch EU’ ‘taqiyya’ manier.
De geschiedenis herhaalt zich dus, op maar op een andere nu meer ‘taqiyya’ manier, hun manier.
Ze zien het hier zelfs niet in hun gewilde artificiële zelfverklaarde blindheid of ze willen het niet zien en zo verrijzen de moskees alhier dan toch beetje overal, precies als ‘giftige’ paddestoelen inderdaad.

Hun basisprobleem is natuurlijk dat ze zoiets als ‘Verlichting’ nooit gekend hebben sinds pakweg het jaar 622 en ze alleen kruiperigheid, blinde gehoorzaamheid en stagnatie kennen en dat zoiets of ook een totaal verbod aan enige creativiteit misschien wel soort ‘gestagneerde genen’ teweegbrengt. Zou zoiets niet kunnen. Alle organismes passen zich aan hoor (Darwin).
Dat geeft hen dan uiteraard ook een niet te stoppen en gevaarlijke aandrang en straffeloze neiging om de genen van de enige en echte stam-Europeanen te stelen op een verkapte manier of langs een lange omweg…

Wat doe je daarmee? Wegkijken kan niet meer en er bestaat ook geen vaccin voor 'slaafse volgzaamheid' jammer maar helaas.
Feit is dat ongecontroleerde immigratie van zulke ‘gasten’ gepromoot à la de ramp EU, totaal en absoluut uit den boze is.
De ‘Untergang’ wenkt dan op middellange termijn of na een zekere tijd uiteraard en sowieso, of willen ze dat, is maar de vraag.
Ze zouden ook de vrouwen en carrièrevrouwen ook beter kunnen activeren voor de procreatie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Caiaphas

•Hieronder nog een andere reactie van een kenner in de zeg maar ‘Joodse problematiek’:
"En de Joden .... dit is een heel bijzonder complex en beladen dossier.
Probleem is dat zich binnen het Joodse volk een groep ontwikkeld heeft als een soort agressief kankergezwel, die zich beroepen op de Talmud Babylonika
( dàar komt heel veel negatiefs van !) .
En zij hebben het Joodse volk opgehitst tegen Jezus.
In Zijn tijd stonden ze bekend als de kaste van de farizeeën en sadduceeën.
Hij heeft hen uit de tempel geranseld en hen de synagoge van Satan genoemd.
Ik ben net een boek begonnen waarvan de centrale stelling is dat de echte Joden tegen de zionisten zijn en tegen de staat Israël
In ieder geval Jezus liep om allerlei redenen in de weg van de gevestigde orde."

0
152 wy71

Ja, diversiteit, vrijheid en democratie zijn de muzelmannen een gruwel. Prima, maar wel lekker in je eigen zandbak blijven!

1
153 schrootflint

@150 een artikel uit 2005, zonder bron?

@149 jij gelooft alles wat wiki schrijft?

http://gulfnews.com/culture/books/40-bestselling-books-in-uae-for-december-1.1940829

Waar staat Mein Kampf?

4
154 Mo[re]Slim.Al[er]t

@154

Hoop dat je Engels begrijpt, door Turkse uitgevers:

Ogus Tektas, the owner of Mephisto, one of the publishers which re-issued the 500-page book, told AFP news agency Mein Kampf had always been "a sleeper, a secret bestseller".

"We took it out of the closet for purely commercial reasons," he said, adding his company was only interested in making money.

But the owner of another publishing house, Sami Kilic, acknowledged the book was being bought primarily by young people influenced by international politics.

Nog een bron voor je, ik blijf je niet voeren hoor.

Adolf Hitler’in 'Kavgam' (Mein Kampf) adlı kitabının, Türkiye’de son dönemde en çok satan kitaplar listesine girmesi, Batı basınını şaşırttı. Kitaba gösterilen ilgi, Türkiye’deki yoğun ABD ve İsrail karşıtlığına bağlanıyor.
http://www.haber7.com/yasam/haber/81452-kavgam-neden-cok-satiyor

1
155 Lias

@195 hoop dat je topografie begrijpt, Turkije is geen midden oosten, en wat een uitgever zegt is niet representatief voor de gehele Turkse markt. Maar blijf je eigen feiten maken, ook wel nepnieuws genoemd

7
156 Mo[re]Slim.Al[er]t

Is TS "Darling" met Paasverlof, of al weer getransformeerd? question

26
157 Barbapapa-7,5

@156 Google is je beste vriend, https://nl.wikipedia.org/wiki/Midden-Oosten#Landen

1
158 Vrijbuitertje

@155 dat je het nog probeert, hulde question Het gaat natuurlijk om de link tussen de islam en het fascisme en niet de link tussen het MO en het fascisme, dit terzijde. Het ontkennen van de link tussen de islam en te fascisme met name duidelijk aanwezig in Turkije maar ook bij Turkse migranten is gewoonweg Kortzichtig, dan ben je werkelijk blind voor alle bewijzen, van nieuwsberichten tot foto’s en films.
De grijze wolven is een ultra rechtse fascistische beweging waar een enorme hoeveelheid Turken in Turkije en daarbuiten lid van zijn of warme gevoelens bij hebben, tevens is waar in veel meeste landen “mien kampf” is verboden dit overal te koop is in islamitische landen.
Verder zijn er veel overeenkomsten binnen de islam die overeenkomen.met het fascistische gedachtegoed.
Niet zo moeilijk en verder is het hoe het is, je kunt er blij mee zijn of minder blij question

2
159 Jojotje

@156 Klein-Azië wordt wel degelijk tot het Midden-Oosten gerekend.

1
160 Civ

@160 Nee, anders zie ik graag een link

4
161 Mo[re]Slim.Al[er]t
162 Civ

Nederland leeft all lang onder en nazi staat waar wij door alle overheidsinstantie de koop wordt ingedrukt. en wij nederlandse burgers niks meer te zeggen hebben.

1
163 Gunther

Aanvulling @162 :

Duignan, 'The Middle East and North Africa: The Challenge to Western Security' (1983):
'In the narrower sense, the Middle East includes Egypt, the lands of the Arabian Peninsula,Turkey, and Iran. In a broader sense, however, the Middle East extends all the way from the Atlantic coast across North Africa through the Fertile Crescent to the eastern border of Iran — and this is the area we are discussing.'

Maoz, 'Regional Security in the Middle East: Past, Present and Future' (2013):
'The Asian Middle East includes all the states bordering the Mediterranean (excluding Cyprus but including Turkey), Jordan, Yemen, and the states bordering the Persian Gulf

Ahrari, 'Change and Continuity in the Middle East' (2016):
'In the post-Cold War Middle East, competition for influence now embraces Turkey, as well as Iran and Saudi Arabia. The redefined Middle East includes Azerbaijan and the five independent Central Asian Muslim republics of Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan and Turkmenistan.'

Et cetera.

1
164 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

14 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

21 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

21 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

22 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Animated Porn Cartoon VideosWww.indian SexualFake Cops PornTheyloveflaxkMeldadel Onlyfans LeakedSexx VidosAi 脱衣Telugu Heroines Nude PicsCowgirl NudesRealiy PornThe Best Porn VideosPorno Black GayBelle Delphine CumingSunny Leone Threesome PornVideo GropingHookup HoshotGay HentiComic Porn InteracialXnxx LadyBhabipissingKiki Daire CreampieShaiden Rogue AnalRachel MayroseLocalxxxvideoSexxxxindianRed Bra PornElsa Jean AnusRae Lil Black Public AgentCzechstreets - Horny Pe TeacherRedo Of Healer HentaiHot Nangi GirlOld Man XxTamil Bf PadamOldj ComAmazing Indian PornBlack Chyna NudesEbony GangbangedVariety ItsolGaydooWww Hd Sex Videos ComNikkistone808Tamil X VidioRitu SexSara Isabel PornZoey Luna PornXnxxx Sexi VideoAkka Sex StoriesHow Deep Is A PussyBigblackdicksTamil Sex Free VideoCasting X CouchHairy Women In PornKatainakaIndian School Teacher XxxChloroformed WomenNick Pulos PornAnastasia BrillEife Swap PornReddit JavVidéo De Pornographie GratuiteBokep Indonesia TerbaruKristen Stewart NakedTo Hard PornAvn AwardsBeautiful Aunty SexAyesha Kapoor Web SeriesJapanese Army PornJapanese Porn MmsPornocarioca.comCeleb Sex TapeSarada R34Kinky MistressBollywood Sex PhotoKacy Starr_lee_17_2Vyvan Le LeakDesi Bhabhi SexAtk GirlfriendsPoornvideosPorn Movie Full SexIgnored FootjobPanty Tryon PornFrancaise PornographieNaught Blog2k MoviesSumata CafeRu NudeGay Webcam PornDesi Bahu SexCap D Agde PornHot Bhabhi On BedBustie PornGfull Hd PornHola 18Drunk Asian PornKylie RogueFuq.ccomGay Kuscle PornStrip Chat ColombianXxxvbioSexy Video Xvideo ComAnal Forced.pornDeepthroat SisterMona Azar TwitterNifty.ogrPokimane Cum TributeKobold PornLayla Jenner BbcsurpriseBreast Sucking Sex VideosIowa PornMujerlunabella PornDampli[sMelody Mynx PornBangla PorneSxpornPantyhose BondageAlissbonytNiceboobs.picShemale Fucks MaleDiksukkaSpeedpornPagal SexBiggest Boobs CompilationLa Blue Girl HentaiAnnacelestexSex Vedios BoysPornasianSuprise PornToonilymRedhead AnalMalaika Arora XnxxTs Hot Wives 3Wild Indian PornMaturedildoGta 5 SexmodHindi X VedioesSexlife Episode 3TeenshdPorn FamilytherapyCelebrities And PornSophie Mudd PornSissy LinkPassionate Boob SuckingScarlet Witch PornVoyeur WifeBokepterbaikSexwebseriesSnow White Sex VideoKste Winslet NudeLesbian Partyporn