door Inter in Politiek  ·  179 Reacties

  • 26
  • 1771x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik lach als een boer met kiespijn als ik zoiets lees , uiteraard van een VVD'er met een riante wachtgeld uitkering en een riant loon , iets waar ze zelf nooit afstand van zo doen , laat me raden ...

Ik was gisteren bij een autistencafe , de meeste wat jonger dan ik , en als ik te horen krijg door wat ze wandelmolens ze tegenwoordig moeten bewandelen , ben ik blij nog in de 'gegoede tijd' de SW binnen te zijn gekomen , elke toch wel VVD , gesteund door partijen als de PVDA , CDA D'66 , lopen uit op gigantische fiasco's de PGB's gigantische fiasco's de uitverkoop van de SW gigant fiasco , alles op gemeentes gaan leggen gigantische fiasco , uiteindelijk gaat alleen maar duurder worden maar tegen die tijd is het aan anderen om het op te lossen...

De enige die hier blij van worden zijn louche bedrijven en louche arbeidsbemiddelingsbureau's die graag gebruik maken van wat arbeidsgehandicapten , waar ze lekker mee kunnen dreigen en dwingen , de VVD gaat de heilstaat crereren waar ze zo naar uitkijken 1840 herboren ...

0
151 MarcusCole

@149

Alweer een hoop neoliberaal geneuzel zonder onderbouwing.

0
152 toecutter

@152
Een grijsgedraaide langspeelplaat met een behoorlijke kras in het midden. Meer is het niet.

0
153 Feldwebell

Om de boel even kort samen te vatten:
Duizenden gehandicapten komen op deze manier in de bijstand terecht, schandalig!

0
154 DaSilva

@154 Het is een gegeven dat 2/3 van diegenen met een Wajong-status deze status gegund hebben gekregen op grond van een ontwikkelingsstoornis.Dat geeft weinig informatie over de mogelijkheden per individu. Dit voorstel van de huidige staatssecretaris verkleint voor deze groep de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, stimuleert ondernemingen om te gaan met diversiteit in capaciteit.

3
155 Recovery Mode

* Verwijderd door de redactie *

156 Chat Baker

@156 Het mooie van de staatssecretaris is met dit voorstel dat ambitie verbindt met ambitie. Arbeidsgehandicapten doen mee in diversiteit in capaciteit binnen de ondernemingen, het arbeidsvermogen wordt deze wijze duurzaam ingezet,

7
157 Recovery Mode

@155
[Het is een gegeven dat 2/3 van diegenen met een Wajong-status deze status gegund hebben gekregen op grond van een ontwikkelingsstoornis]
Heb je hier ook een bron van?

Het mag dan wel de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen maar wat schiet je daar mee op als je een partner of een spaarrekening hebt en je uitkering wordt om die reden niet aangevuld tot het minimum?

0
158 DaSilva

* Verwijderd door de redactie *

159 Chat Baker

@155
Hmm je informatie klopt , even opgezocht.

0
160 DaSilva

Worden hun maandlasten dan ook aangepast ?

1
161 GroenOog

@127
[Wat is er mis mee dat de gehandicapten met een zeer lage productie geen pensioen opbouwen? Het is de taak van de gehandicapte zich op te werken, wie daar geen mogelijkheden toe bezit die heeft gewoon pech.]

Daar is alles mis mee, ik vind dat elk uur wat een gehandicapte werkt beloond dient te worden met een pensioensregeling, dat is het recht van elke werkende dus waarom in dit geval niet?
Een gehandicapte die werkt is productief, klaar!

0
162 DaSilva
163 Jongens van de Witt

Ik heb er waarschijnlijk persoonlijk heel andere ideeën over welke mensen in onze samenleving de ergste handicap bezitten.

In mijn wereldbeeld zijn dat nog al eens mensen die heel erg veel boven het minimumloon uitbetaald krijgen.

1
164 De Vliegende Brabander

Leuk land is dit toch. Als we iets kunnen uitknijpen zullen we dat zeker niet nalaten.

1
165 Commodus

* Verwijderd door de redactie *

166 E.Meel

kabinet gaat werkende gehandicapten verder uitknijpen

http://www.krapuul.nl/economie-blog/2687986/kabinet-gaat-werkende-gehandicapten-verder-uitknijpen/

2
167 info

@103

Volgens mij heeft u geen enkel idee hoeveel die maatregel de staatskas minder oplevert en wat de sociale werkplaatsen feitelijk kosten, en ja ook ik ben tegen die dividend maatregel.

1
168 DaStef

@104

U benaderd het probleem van de verkeerde kant, de insteek is m.i. toch echt om meer arbeidsgehandicapten aan de slag te krijgen in een reguliere baan door het kostprijs loon te verlagen, en daarmee de drempel om deze mensen aan te nemen.

Er zijn inmiddels in diverse gemeenten meerdere initiatieven die hetzelfde doen.

1
169 DaStef

@123

Tegenvraag, hoe krijgt u die persoon in uw voorbeeld überhaubt bij een bedrijf binnen?

1
170 DaStef

@126

Het grote probleem is niet "dat ze hetzelfde werk doen", het grote probleem is toch echt dat ze graag hetzelfde werk willen doen maar de kans niet krijgen omdat ze per definitie een achterstand in een eventueel sollicitatieprocedure hebben.

1
171 DaStef

"Vroeger" .... (en ik weet niet of het nog steeds zo is) .... kregen werkgevers extra subsidie als men een gehandicapte in dienst nam zodat deze toch een normaal salaris kon krijgen.
Daar is enorm veel misbruik van gemaakt door werkgevers ....
door deze mensen alsnog NIET volledig uit te betalen ... maar wel de subsidie te incasseren !

0
172 FeHa

@172

Die loonkostensubsidies zijn ingeperkt.

Hoe is het nu met "deze mensen" hebben ze nog een baan? Of zitten ze achter de geraniums.

1
173 DaStef

@173 ik ben bang dat sommigen wel achter de geraniums zitten.|
Maar er zijn er ook enkelen die een vaste aanstelling hebben gekregen.

Overigens ken ik een groot bedrijf die "moeilijk plaatsbare personen" aan een baan helpt.
Lukt nooit bij iedereen omdat sommigen een hele dikke gebruiksaanwijzing hebben.... maar de welwillende kan ook in deze drukke maatschappij meedraaien... soms ietwat minder.
Ook sommige oudere werknemers doen een stapje langzamer dan de jeugd.... so what ?

Het MEEDOEN in de maatschappij is voor sommigen ERG belangrijk.... je nog nuttig voelen!
Achter de geraniums ga je versneld dood ... vele Oma's en Opa's in het graf zijn het bewijs !

0
174 FeHa

In de praktijk komt het erop neer, dat wat ze aan loon betaald krijgen, minder is dan de bruto uitkering. Dus wordt het netto aangevuld tot uitkering, en op dat onontbeerlijke aanvul-bedrag is dus alles van toepassing, dat ook op de uitkering van toepassing is. D.w.z. belasting-teruggave en ieder ander bedrag dat binnenkomt, aftrekken van het netto als voorliggende voorziening, plus natuurlijk volwassen inwonende kinderen of student-huurders worden afgetrokken van het netto a raison de 250 Euro per maand, van dat aanvulbedrag.

1
175 Wendel

Iedereen ferm in zijn of haar hokje, en vastspijkeren maar! Bij illegale/onacceptabele/onmenselijke toestanden of krepeer-tekorten zijn er geen maatschappelijk werkers, sociaal raadslieden of pro deo advokaten meer beschikbaar, daar is op toegezien, en sowieso moeten rechters de mensen tegenwoordig alles in rekening brengen dat er aan onderzoek plaatsvindt door die bureautjes die uitkeringsgerechtigden als verdienmodel hebben om zelf niet in de uitkering te hoeven en zodat de staat kan beweren, dat ze geld aan de minima besteden zonder dat die minima een cent op hun bankrekening terugzien.

1
176 Wendel

@174

Precies dat nuttig voelen is voor velen nog belangrijker dan het salaris, want ook in dit voorstel veranderd er niets aan dat salaris,

Er zijn verschillende initiatieven in verschillende gemeenten waar men al op deze wijze werkt, en de grootste winst is dat de angst voor het aannemen van een arbeidsgehandicapte daarmee afneemt, Je moet eerst die angst wegnemen voordat je stappen kunt zetten, en door de financiële drempel, te verlagen, onder de juiste voorwaarden kun je dat realiseren.

Je wilt de gemiddelde kleinere werkgever de kost niet geven die denkt dat arbeidsgehandicapte gelijk staat aan geestelijk gehandicapte, op het moment dat je met deze mensen te maken krijgt, mede door een goede begeleiding vanuit de gemeente, kom je erachter dat een lichamelijk handicap helemaal geen belemmering hoeft te zijn, om te kunnen meedraaien, maar dat inzicht moet toch echt eerst komen.

http://www.oldenzaalaandeslag.nl/ is zo een initiatief dat behoorlijk succesvol lijkt te zijn

0
177 DaStef

Ze krijgen van de gemeente een aanvulling, dus wie gaan dit weer betalen, juist de inwoners van de gemeente, weer een lasten verhoging bovenop alle andere.

Iedereen heeft recht op werk maar is het niet zinvoller als we eerst kijken of alle te maken kosten niet hoger zijn dan de baten, soms kun je iemand beter op vakantie sturen omdat dat nog goedkoper is.

0
178 corretje

Komt er nu ook net zoveel protest (nationaal als internationaal) als wanneer er zou staan :

"Werkgevers mogen Moslims onder minimumloon gaan betalen"

0
179 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23 Dat is wel interessant ja. Vooral dat je ook de forum berichten van deze meneer Allen kunt lezen....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Rutte is de Judas, en Jezus een PVV er, dat klopt...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@106 voor @105...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@23"Omdat ik vanaf dag één alles zorgvuldig documenteer, kan ik die gegevens vanuit mijn militaire achtergrond direct plaatsen en conclusi...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Je hebt na bijna 70 jaar nog steeds niet geleerd wat zelfreflectie is? knap hoor. 😃...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@22 ja nieuwe missie, nieuwe electronica, andere route, andere doelen.Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts.Bart...

13 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@99 Lees je eigen idiote opmerking op @88 nog ff terug....

14 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@21 Dan heeft Thierry toch gelijk. 😅 Tsja......

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@103 Je voelde je toch geroepen om erop te reageren? En dan ook nog zeggen "totaal geen zelfreflectie". Haha, clown 🤡 ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Vandaag meer duidelijkheid over Bijlmerramp

Ben benieuwd of er antwoorden komen op de vragen. ...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Ts CockCamille Rowe NudeFirst Time Chudai谷歌在线识图Amateurebony PornKylie RocketTattoo PussysX Videos Hamster紛れもないリアルお嬢様育ちの箱入り娘Indian Couple HardcoreChanell Heart Mike AdrianoSolazolaEwbie NudesAmouranth Onlyfans LeakPiper Blush NudeNude Women AtheletesNadia White PornCharlote SatreSex Karte Hue PicturePorn Ic恋渕ももなHot Aunty NakedMarilyn Chambers VideosSheena Ryder PervmomPorn FlimLollyzlexi NudeMaxjavFish PornChina Bf PictureAdinas JewelsPorn Xxx MoveAlexis Fawx BrazzersInterracial Anal CreampieMzsansi PornPorna Za DarmoLesban Free PornScarlett Johansson Under The Skin NudeRyan Conor PornWest Indies PornIshpreet DangDouble Timing With Big NaturalsCherry Crush AnalMorman GirlzSexsub Trung QuocCollegegirls NudeActress Nude ScenesHot NakedXxx BidesiChut Mein Land DaloBrazzers Hd Pron VideoMovies With Most Sex ScenesBrother Sister Porn IndianYoga Porn DownloadX HsmsterXxxxx Mom HdCumload Xxx200gana-2391Ngewe PacarIncestvidsFamyli StokesFilms Pornos AmateurDesi Boobs XnxxBast SexBengali Bp VideoChinese Film BfTeen Porn Full MovieLivesexshowBridget Moynaham NudeBangladesh Xnxx VideoCollege Girl Hot SexBlue X VideoXxxxsexvideosBangla Xxx FilmHairypussy Close UpThailand Teen PornBlak Bbw XxxAmouranth SexeXvideo Com BonecaAsmrmaddy PornBlow Job SwalloVideos Pornos Románticos2020 XvideoBree Olson VideosHitomitanakaSkeet PornCoassic PornLesbi Free PornIxxx Co MMotherlassSolazolapornChsterbateKorean XxxvideoXvxx HdSpencer Scott PornTik Tok Onlyfans LeaksGirlskissing RedditBoys Without UnderwearTales Of KamasutraSpankbProun SexCum GuttersTonicmviesPussy Lick SlaveAsian Porn Massage VideosSexual Cartoon ComicsAnime Porn GameaPornography OComic NsfwFamous BlowjobNaked Only FansSexcCall Me Sherni Leaked VideosBoat OrgyHandicapped PornBbc DominationAlena Croft Glory HolePerv Porn18+ ComicsXxxfilesHd Porn VidiiNaomi Woods CreampieZzz XxxxxxKyoukai Senjou No HorizonParis Hilton LeakedMen MastrubatingTution Teacher Sex VideoEvintage PornItaidaki SeiekiXxx MmsFree Poen VideosIndian OrgasamPorn Kris JennerPorn Clips WebsiteZoe Kazan NudeStockings TeaseNipple BounceTiktokers That Does PornEatpraydong NudeSausage Party SexsceneLasa Ann PornZaddy2xSex2022Hazel MooreFux.comLena The Plug Porn BbcArab_sexAmanda Holden NakedMom Bathroom XxxIndian Man To Man Sex VideoKing Noire Porn