Mariah met het bewuste topje. "Te diep, die decolleté", oordeelde de ober én zijn baas.
Volledig scherm
Mariah met het bewuste topje. "Te diep, die decolleté", oordeelde de ober én zijn baas. © Mariah Nonnemacher

"Je decolleté is te diep": Mariah doet beklag over flirterige ober, het antwoord van de hotelmanager doet haar bloed koken

BizarEerst nagestaard en versierd worden en dan nog eens het verwijt krijgen dat ze ongepast gekleed gaat? Meer dan een brug te ver, oordeelde Mariah Nonnemacher. De Amerikaanse vrouw deed haar beklag over de flirterige hostelmedewerker, maar zou daarbij het deksel op de neus krijgen.

118 reacties

  • Patrick Coen

    6 jaar geleden
    Hoeveel is hier van waar? Ik geloof al die verhalen niet meer.
  • Walter Claeys

    6 jaar geleden
    Even serieus nu: gelijkheidsprincipe. Als vrouwen met hun borsten driekwart bloot mogen lopen, mogen mannen dat dan ook met hun flieter?
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    Hostels worden ook dikwijls gebruikt in Frankrijk door publieke vrouwen hij heeft dat misschien liever en zijn ober lijkt daar ook beter bij te passen
  • Vladimir De Leeuw

    6 jaar geleden
    Eigenlijk is het simpel, je bent zelf verantwoordelijk voor wat je draagt, en dus ook verantwoordelijk voor de reacties die daarop krijgt. In wettelijke termen heet dat "uitlokking". Als je iets uitlokt ben je voor 10%.. 50% of soms volledig verantwoordelijk wat je daardoor overkomt. Het is zo een beetje als wel of niet een veiligheidsgordel dragen in de auto. Eigen schuld, dikke bult.
  • Norbert Laeremans

    6 jaar geleden
    Jong en mooi tot spijt van die het benijdt