Ellie Lust tijdens de perspresentatie van het 16de Wie is de Mol?-seizoen.
Volledig scherm
Ellie Lust tijdens de perspresentatie van het 16de Wie is de Mol?-seizoen. © ANP Kippa

Ellie Lust ziet presentatie Wie is de Mol? wel zitten

Wie is… de nieuwe presentator van Wie is de Mol? Het populairste spelprogramma van de Nederlandse televisie heeft een nieuw gezicht nodig nu zevenvoudig gastheer Art Rooijakkers naar RTL vertrekt. Vooral de naam van oud-winnaar Rik van de Westelaken zingt rond. Maar waarom zou het geen vrouw kunnen zijn?

  1. Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-altaar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde
    PREMIUM
    married at first sight

    Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-al­taar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde

    Geen tien cupido's hadden ervoor kunnen zorgen dat Bastiaan en Suzanne uit Married at first sight verliefd zouden worden. Toch vond hij de liefde door op televisie bij het altaar te staan en te trouwen met een onbekende. Vijf maanden na het huwelijk is Bastiaan Peppelenbos (46) uit Den Haag smoorverliefd. Niet op Suzanne, maar op zijn nieuwe liefde. ‘Het is zo leuk allemaal.’
    Den Haag
  2. In zijn ziekenhuishemd schuifelde Charles van zijn kamer naar die van schoondochter Kate
    PREMIUM
    reconstructie

    In zijn ziekenhuis­hemd schuifelde Charles van zijn kamer naar die van schoondoch­ter Kate

    De storm aan speculaties is gaan liggen. Prinses Catherine blijkt - net als koning Charles - aan kanker te lijden. Al kozen beide Britse royals voor een heel andere aanpak om het nieuws met de wereld te delen. Charles met een onomwonden persbericht, Kate met een persoonlijke videoboodschap na twee maanden vol krankzinnige theorieën. Waarom duurde het zo lang? Een reconstructie van twee ongekende maanden in Buckingham Palace, die wel een onverwacht positief gevolg hebben.