door Havermout in Gezondheid  ·  441 Reacties

  • 8
  • 1157x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@400 Gelukkig zijn er meer dan 30% beschermd met HPV vaccin in Nederland, zijn er veel meer gevaccineerd dus hebben vast een dekking van 100% een ieder die niet gevaccineerd is krijgt het nu ook niet meer, ben zo blij met dit super product niemand meer HPV in een meisje generatie. question

9
401 Rattocasi

@401
Voor de zoveelste keer de feiten uit Australië: https://www.scientias.nl/australie-staat-op-punt-baarmoederhalskanker-roeien

(**) Uitroeien
En al die inspanningen werpen dus hun vruchten af. “We voorspellen dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker in de komende 30 tot 40 jaar zal afnemen van de huidige 930 gevallen per jaar naar slechts een paar,” stelt onderzoeker Suzanne Garland. “Ons nationale HPV-immunisatieprogramma voor zowel jongens als meisjes in combinatie met ons bevolkingsonderzoek betekent dat we ons in een positie bevinden die ons in staat stelt om als eerste land ter wereld deze dodelijk vorm van kanker een halt toe te roepen.”(**)

0
402 Wilmama

@reageerders met een gezond stel hersens

Wat een verspilling van energie.
Dit soort creaturen schept er een duivels genoegen in, om eenieder die -ook met zéér stevig onderbouwde- argumenten probeert om ze hun dwaalleer te doen inzien, telkens weer op de kast of in de gordijnen te jagen.
Geen enkel bewijs.., geen enkel argument.., geen enkel onderzoeksverslag zal hun onwrikbaar geloof in de hersenspinsels die ze als waarheid beschouwen, doen wankelen.

Dit soort vuilnis zou simpelweg massaal genegeerd moeten worden.
Nieuwe reageerders zouden daartoe moeten worden opgeroepen.
Geen antwoorden meer.., geen enkele reactie meer.., geen brandstof meer...
Dit soort vuilnis leeft..nee floreert!..van uw zinloze inspanningen.
Of blijft u soms ook praten met uw vuilnisbak, in de hoop dat u ooit gelijk van 'm krijgt..?

Nou dan...!

2
403 Münchhausen

@403
Persoonlijk zit ik zelden of nooit op de kast of in de gordijnen. O.a. Rattocasi is voor mij niet meer dan een soort useful idiot. Het gaat mij altijd om de (mee)lezers die recht hebben op juiste informatie.

1
404 Wilmama

@401 goedzo u wil 100% vaccinatie..
Mooi!

1
405 chouffleur

Ben ik eindelijk is zeer enthousiast over een vaccin wat binnen een generatie meisjes werkt en daarna niet meer nodig is omdat er al een 70% dekking is zelfs bij niet gevaccineerde als de dekkinggraad maar 30% gevaccineerd is, is het weer niet goed.


Amerikaanse onderzoekers lieten vorige week weten dat in de VS het aantal HPV-besmettingen met 70 procent is gedaald bij meisjes tussen de 14 en 20. Terwijl maar dertig procent zich laat inenten.

Nederland: In 2014 koos 60,7 procent van de uitgenodigde meisjes (en hun ouders) ervoor om de prikken te halen. (zitten wij al op 100%?)

Het is zelfs nog beter want Wilmama schrijft:
Nogmaals: in tien jaar tijd is het percentage vrouwen dat tussen de 18 en 24 jaar oud is en het virus bij zich draagt gedaald van 22,7 naar 1,1 procent.

Waar normaal een vaccin er 100 jaar over doet om het soms uit te bannen is het nu in 10 jaar naar 1,1 en werkt zelf bij mensen die niet gevaccineerd zijn, super product kan niet anders zeggen nog even alle jongens vaccineren en het is niet meer nodig hiervoor te vaccineren. Vraag mij alleen af als het zo snel uit te roeien is, waren meerdere controles op deze HPV dan niet voldoende geweest en was het dan niet allang uitgeroeid, maar ja is een vrouwen ziekte en dat is natuurlijk niet zo interessant.

7
406 Rattocasi

@406
[ Het is zelfs nog beter want Wilmama schrijft:
Nogmaals: in tien jaar tijd is het percentage vrouwen dat tussen de 18 en 24 jaar oud is en het virus bij zich draagt gedaald van 22,7 naar 1,1 procent.]
Dat zijn cijfers over Australië en het gevolg van het Australische nationale HPV-immunisatieprogramma voor zowel jongens als meisjes in combinatie met hun bevolkingsonderzoek. Zelfs in Australië gaat het naar schatting nog 30 tot 40 jaar duren voordat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker naar bijna nul gaat. Zie @402

Je bent in deze reactie sowieso weer eens een woordenbrij aan het produceren die niet meer is dan een berg bagger. Het erge(lijke) is dat dit alles bij jou een eigen leven gaat leiden en nog tot in lengte van dagen als waarheid verkocht wordt.

0
407 Wilmama

@407 Wel nee joh is super product in 10 jaar tijd van 22,7 naar 1,1 ben je er in een generatie vanaf. Werkt zelf bij mensen die niet gevaccineerd zijn staat in Amerikaans onderzoek wat wil je nog meer.

7
408 Rattocasi

@408

Zelfs in je infantiele pogingen tot sarcasme ga je op de simpelste basisbegrippen de fout in.
Totaal geen zicht op de betekenis van "besmettelijk" in de term "besmettelijke ziekte".

0
409 Endandit

@409 wat leuk de hulptroepen zijn ook weer wakker.
Wel even op de cijfertjes letten bij dit super product.
In 10 jaar van 22,7 naar 1,1,
denk nog 10 jaar verder, toppie toch!

7
410 Rattocasi

@410

Doe me een plezier en stop met "denken".

0
411 Endandit

@403 Rat is een soort van vampier die voort bestaat op negatieve energie op nieuwskoerier , en op andere draadjes krijgt hij veel medestanders en dat vind hij niet zo fijn , maar in dit soort draadjes is hij ver in de minderheid en daar kickt Rat op.

0
412 MarcusCole

@410 zo ziet u maar wat vaccinatie doet!

1
413 chouffleur

@413 Niet allemaal hoor normaal doe een vaccinatie meerdere generatie erover en dan vaak is het nog niet uit geroeid.

7
414 Rattocasi

@411 En waarom zou ik jou een plezier moeten doen?
Heb jij dan betekenis voor mij?

De hulptroepen staan nu op drie.

8
415 Rattocasi

@414
Je zou er een vertaling naar goed Nederlands bij moeten doen.

0
416 kwatta

@414 u onderschrijft allemaal, gewoon geen risico nemen, dan is het in 1 generatie klaar, daarna onderhoud, zoals bewezen effect wat u aangeeft over bmr, polio, pokken etc.. Geweldig toch die medische technologie.!!
Prima dat u dat inziet

1
417 chouffleur

@414

Sarcasme is een prima manier om iemands valse redeneringen aan de kaak te stellen.
Alleen jammer dat jij niet door hebt dat je met jouw sarcasme je *eigen* kromme redeneringen te kijk zet.

0
418 Endandit

@416 Klopt, ontbreken letters en er moest iets aan elkaar, altijd moeilijk te lezen voor sommige mensen als het taalkundig niet correct is toch?
Wist je trouwens ook al staat alles in verkeerde volgorde aan letters bij woorden dat de meest nog de woorden kunnen lezen, er zijn natuurlijk een paar uitzonderingen die dat niet kunnen, jij misschien?

7
419 Rattocasi

@417 dat onderhoud zie ik het nut niet van in, want zo te lezen hadden sommige personen aardig wat bijwerkingen en weg is weg, hoef je geen farmaceut voor te spekken.

6
420 Rattocasi

@420 u onderschrijft juist het onderhoud,
Zo werkt dat..
De bijwerkingen is juist gezond blijven en zijn.

1
421 chouffleur

Een ziekte moet over de hele wereld zijn uitgeroeid voor je kan stoppen met vaccineren.

0
422 kwatta

@421 Nee bijwerking is vermoeidheid waar sommige zeer lang last van hebben en wat ontkent wordt, maar ja elke bijwerking van vaccin wordt ontkent want vaccin heeft geen bijwerking toch?

Dus stoppen als het weg is, is zo snel onder controle te krijgen dat dit geen punt moet zijn toch?

7
423 Rattocasi

@423 welnee, gezond zijn en blijven is de bijwerking.
Vermoeidheid is gewoon wat hoort na inspanning.

1
424 chouffleur

@422 Oh! waarom beginnen ze dan niet op de plek waar dat het meeste heerst en dat is Afrika!

8
425 Rattocasi

@422

Dat is dus wat ik bedoelde met @409 ... zelfs sarcasme is hem te hoog gegrepen. question

@423

Vermoeidheid is bewezen géén bijwerking van het vaccin.

0
426 Endandit

@424 moet je tegen die ME patiënten zeggen die door vermoeidheid niks meer kunnen of tegen de ouders van die meisje, als je dan een knal voor je kop krijgt moet je niet gek op staan kijken.

6
427 Rattocasi

@427

Opnieuw: Vermoeidheid is bewezen géén bijwerking van het vaccin.

0
428 Endandit

@427 u zoekt een causaal verband zonder bewijs.
Misschien is bijscholing wat voor u?

1
429 chouffleur

@429

Sterker nog: dat vermeende verband is onderzocht, grondig onderzocht, en bllijkt niet te bestaan. Wat uiteraard de fervente anti-vaxxer er niet van weerhoudt om die leugen te blijven verspreiden. Helaas.

0
430 Endandit

@426 Over dat super product zijn nooit klachten en zijn er klachten bestaan die gewoon niet, dat is het mooie van dit super product enige product op aarde wat je TE kan gebruiken zonder neven effect.

7
431 Rattocasi

@423 : waaruit maar weer blijkt wat voor een infantiel lulletje met oogkleppen jij bent. Er is je al honderden malen verteld dat er geen verband is met de hpv-vaccinatie (evenveel gevaccineerden als ongevaccineerden, krijgen CVS).

0
432 Archeont

@431
Wat bedoel je met TE, vertaling graag.

0
433 kwatta

@430 Alle klachten over vaccin zijn antivaxxer, op aarde de meest ongevaarlijke product wat je ten alle tijden maximaal gebruikt kan worden, testen niet nodig gewoon spuiten ze doen dat al honderden jaren, volpompen die mensen net zolang tot er geen virus meer is.

7
434 Rattocasi

@431 : wat hebben Jonas Geirnaert, Lieven Scheire, Koen De Poorter en Jelle De Beule (de Neveneffecten) nu weer met de hpv-vacinatie te maken?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Neveneffecten_(cabaret)

0
435 Archeont

@433 Misschien even door de goed Nederlands vertaling doen?

6
436 Rattocasi

@434 ja! Goed hé, daarom kunt u nu reageren dankzij uw ouders die u lieten vaccineren

1
437 chouffleur

@437 Ja he opmerkelijk de meeste anti vaxxers zijn zelf gevaccineerd en hebben nooit kinderziektes doormaakt , ik blijf het opmerkelijk vinden ...

Wellicht is dat juist het probleem.

0
438 MarcusCole

Klachten zijn antivaxxers, hoe verzint ie het.

0
439 kwatta

@439

Hij zou cursussen moeten gaan geven. Ik denk aan iets als:

Hoe zet ik mijzelf volledig te kakken ... in 3 eenvoudige lessen.

Wordt een klapper question

0
440 Endandit

@434
Je begint nu wel èrg wild om je heen te slaan met wartaal die bij jou toch al zijn weerga niet kende.....

0
441 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

29 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

40 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Xxx Indin ComXxx Desi SexiAnal SlinkTied And GaggedFull Hot SexxxChina Sexy Blue FilmTraci Lordes NudePov VoreSex TreningShota Hentai UncensoredSexing AnimeKing And Queen PornSexy Romantic Video HdInvisible Man XxxBangmywifeTwisted PornHot Women MasturbatingBlacktgirlHardcore AnimationsLegendados PornosMulheres PornograficasChinesas XvideoCatkitty21Fergie NakedMia Khalifa VideopornoDildocumWax CumPorn Video GymTs CandyliciousNikita KinkaPorn SsbbwTricia Helfer NakedWww.sunnylione Xxx.comThe Secretary SpankingChaturbate.coomGir Out WestSerena Santos Porn VideoX Videos Cheating WifePhoenix Marie Blow JobTrailer Kiss JavPorn Video Download Full HdAj Applegate'sNude Teenage LesbiansYourpriyaAnus Torture PornMaseratixxx PornThe Secret AffaireMold Flesh LightDesi Sexy Video Hd DownloadIncest Sex SceneHindi Desi SuhagratPorn VdeoIg Lives NudeGaping HoleеротикаBrazers ThreesomeMercedes Carrera Sex VideosPornno FreePorn App DownloadSridevi Sex PhotoDesi Lovers XxxPokemonfuckDana Delany SexyBus FuckAnty PusyTgtspornFreeporn RealFotos Porn GratisFilm PornografiquesKatie Sigmond PornBokep SinReon KadenaHypnosis Gay PornLucy DollBlue Film Ke ShotSister And Brother Hd BfNaked Women On BeechCojiendo A MamaNatsuyasumi Ake No Kanojo 2English Picture XxIndian Groping PornIndian Girlfriend Nude VideosAlice PornNude PlatmatesRealwifestoriesMason Moore SquirtBdsm Anal PornHot Kavita BhabhiPissing Porn VideosRashmika XAsissskaDevarbhabhixxxDani Daniels PormNicole ViceBbw Anal SoloDad Daughter SwapMom Likes AnalMasahubSexe HardJazmyn Simon NudeDowns PornOdisha New Sex VideoBig Boobs SecSexo GufAmericanpornstarAngela White OrgyH Animrانال ایرانیEllyandnickkPhim 18Hot Sex In BusPrime CurvesMandi MayPorn YuriAlysia Magen NudesSaya Song Passed AwayHot Fuck PornIndian PurnHardcore Anal GangRevenge On Gf Porn421069 DoujinDesi Girl Pron VideoGuwahati Local Sex VideoPorn Massage RealMary TachibanaSugerdady PornViba StreetMotherless.comc2 Broke Girls PornSex Prom VideoHotindianxxxIndian Mistress Feet WorshipRule34xxxExhentaimeXvudeo BrasilD'addario NudeClory Hole PornStep Mom XxSex Na VideoIamgemstar OnlyfansNaked CouplesKazumi BbcCrying FacefuckEvil AngelTubehaloreFilmes De Pornografia BrasileiraMilf Lesbian PornsSe X TapesJennifer Lopez NudaNude Ladies Older