Nico Wiggers.
Volledig scherm
Nico Wiggers. © POPOVA FOTOGRAFIE

Kandidaat-raadslid Nico Wiggers: 'Ik loop een ton mis'

ARNHEM - Kandidaat-raadslid Nico Wiggers verbaasde vrijdag vriend en vijand met zijn felle reactie toen duidelijk werd dat hij namens de Arnhemse Ouderenpartij (AOP) niet in de gemeenteraad van Arnhem werd gekozen. Hij maakte het mislopen van de tweede zetel voor de AOP heel persoonlijk. 

17 reacties

  • jetske

    6 jaar geleden
    je zit in de politiek voor de burgers......en niet voor de poen,  merendeel politici gaan niet voor de burgers, maar voor een poenige politieke loopbaan.....Wiggers is het grote bewijs ervan.
  • Joris

    6 jaar geleden
    Wiggers heeft natuurlijk gewoon gelijk... iemand die tenminste wel iets durft te zeggen wat anderen alleen maar denken... Natuurlijk speelt geld een rol, net zo goed als andere politici kiezen voor hun geld, of dachten we soms dat ze dat deden omdat ze het zo leuk vinden als hobby ??
  • wil

    6 jaar geleden
    Dit is nu precies waar vaak sprake van is. Zorgen dat je in het pluche komt. Je laat je toch wel heel erg kennen met uitspraken als 'ik loop een ton mis' . Het lijkt alsof hij het lot van de loterij kwijt is en zijn prijs niet kan incasseren. Voor deze mensen is wat mij betreft geen plek in de politiek.
  • Ramon Barends

    6 jaar geleden
    Een goed raadslid...
  • cees faber

    6 jaar geleden
    Is hij dan de enige geldvangende opportunist ?