Sven Benjamins
Volledig scherm
© Sven Benjamins

Broodje gyros XL

Heb je een Turks brood weleens geprobeerd te vullen? Wij doen het namelijk regelmatig. Het is niet alleen lekker als makkelijk diner, maar ook ideaal als je een borrel moet verzorgen. Even de oven in en klaar is je broodje gyros XL!

  1. Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalenkroket? Onbestaanbaar!
    24

    Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalen­kro­ket? Onbestaan­baar!

    De hoge garnalenprijs drijft vooral Belgen tot wanhoop. In Nederland eten we graag een garnalencocktail of een broodje verse garnaal, maar onze zuiderburen zijn helemaal dol op de gepelde delicatesse. Vooral als ze zijn verwerkt in een kroket. Hun culinaire snack wordt door schaarste onbetaalbaar en de garnalenkroket dreigt zelfs van de menukaart te worden geschrapt. ,,Een kiloprijs van 80 euro, niet normaal meer.’’