door Febee in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 34
  • 910x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Toppie

5
1 chouffleur

Ach gut ...

Kennelijk ontgaat het mhr (of durft hij dat niet te zeggen) dat er niet zo iets bestaat als een politieke islam, een juridische islam, een religeuse islam et cetera, maar dat zij allen slechts een deel vormen van 1 islam .

/*kots ...

24
2 Herr Wolf

@2 : Punt is dat veel moslims het zelf niet door hebben totdat zij door hun soepjurken/volksmenners erop gewezen worden dat het heus zo in de koran staat. En dan gaat het heilig vuur branden. Je zult de lont uit het mengsel van godsdienst, wet en politiek/bestuur moeten halen. Imo onbegonnen werk. Dat mislukt namelijk al dik 1400 jaar. Ataturk was niet de minste die uiteindelijk roemloos ten onder gaat. Ook Saddam Hoessein, Khadaffi en Assad hebben het geprobeerd, ieder op z'n eigen manier. de Baathpartij is nu op sterven na dood. Om de terreur van de politieke islam te stoppen moet je terreur gebruiken. Of moslims zoveel mogelijk weren en buiten de deur houden, dat is verreweg de beste en makkelijkste methode. Want waar zij gaan nemen ze dit probleem mee.

6
3 Ness

**En met weren heb ik het over zachte maar doeltreffende methoden. Besnijdenis en halal eten verbieden is een prima eerste stap. Moskeëen aan heel streng toezicht en regelgeving onderwerpen is een tweede; het kan niet zo zijn dat de Turkse regering bij monde van Turkse imams hier hun makke schaapjes opstoken om de Nederlandse maatschappij te saboteren. Preken in het Nederlands of niet preken. Verbod op religieuze kleding een derde. De kerken zijn al zover dat ze zich niet meer in zwarte rokken en nonnenkledij vertonen omdat het niet meer past in deze maatschappij. En hoofddoekjes en witte soepjurken net zo min. Geen onderwijs op reli-basis subsidiëren. Als men zonodig kinderen wil hersenspoelen moet men dat maar zelf gaan betalen.

5
4 Ness

Prima is te hopen dat hij ondanks de wegkijkclubs het een en ander geregeld krijgt!

2
5 Zie Hier

Als hij nou het woord " politieke" weglaat dan ben ik het 100% met hem eens.

3
6 PFL

Zo en President als Sebastian Kurz uit Oostenrijk hebben wij hier in nederland ook hard nodig om te laten zien waar de uitgang is.

4
7 Gunther

Daar is het nog 5 voor twaalf, hier is het al te laat.

5
8 Spraypaint

13.00u hier.

2
9 Spraypaint

"Voor de nieuwe premier Sebastian Kurz is dat het moment om te proberen immigratie naar Europa verder in te dammen. "

Zou mooi zijn.

2
10 Mappie

Groot gelijk deze man, maar in Nederland is het al gebeurd.

Ik DENK, Denk en Denk.

Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.

4
11 welofniet

.
politieke islam = contradictio in terminis

2
12 Ook maar gewoon een duts

@6 De eerste stap.

1
13 Bokkerijder

Wat zijn Oostenrijkers toch toppie en hier zakken we steeds verder in het islamitische moeras.

4
14 Interessant

@3 Ness
Je schrijft:
En precies Saddam Hoessein, Khadaffi en Assad hebben geprobeerd ... om de terreur van de politieke islam te stoppen... ieder op z'n eigen manier.

Het is dan ook achterlijk dat juist dèze mensen zijn vermoord door aanvallen van de VS (de NAVO) en West-Europese landen question

13
15 Uit Den Haag

De islam is per definitie politiek. Je moet beginnen met alle religies te verbieden want allemaal bemoeien ze zich met de politiek.

Hier in Nederland hebben we het CDA, de CU en de SGP. Wat die 3 partijen in dit land hebben aangericht is met geen pen te beschrijven.

18
16 samcash

@16
"De islam is per definitie politiek. Je moet beginnen met alle religies te verbieden want allemaal bemoeien ze zich met de politiek. "

Ik kan me voorstellen dat je de verdeling in groepen als gevolg van religies een probleem vindt, maar dat is cultuur dan ook en menig andere activiteit die groepsvorming veroorzaken. Zelfs voetbal valt daaronder. Allemaal willen ze een wereldje wat in de behoeften voorziet. Daarom vind ik jou redenatie niet op zijn plaats. Het probleem is dat we teveel doelgroepen bij elkaar willen plaatsen en dan denken dat dit allemaal wel goed zal gaan.
Het probleem is niet religie maar het is beleid. Alleen wanneer doelgroepen beginnen te botsen is het een probleem geworden waar de focus op komt te liggen. En dat wordt het tijd om het beleid aan te passen met terugtrekking vanuit de ingeslagen weg. De wijze om alles maar te verbieden is absoluut niet te rechtvaardigen.

3
17 sparta

ik ben blij dat er nog verstandige politici zijn in de EU en ik hoop dat hij er in slaagt om die idiote toestroom te stoppen

1
18 Roomboterbabbelaar

Wanneer gaat Rutte dit uit z'n strot persen?

2
19 Soare

@14 . het verschil is dat de Oostenrijkers zich kennelijk nog bewust dat ze al eerder de islam hebben weten tegengehouden en waarom dat broodnodig was.
Onze politici zijn zo dom dat ze denken dat de islam alleen naar Oostenrijk komt om gezellig te skiën.

3
20 PFL

De islam staat juist voor politiek sinds het begin al. De islam zonder politiek bestaat niet. Verbied dus de islam maar. Het is een politieke beweging. Aartsconservatief, eenkennig en discriminerend. Ant-liberaal, anti-democratisch. Dat moeten we niet willen.

4
21 schrootflint

De voortvluchtige "vluchtelingen komen hier jarenlange door ons betaalde jarenlange vakanties te houden. Ze krijgen alles met voorrang toegewezen en daarna krijgen ze vervroegd pensioen.

Om dit te kunnen betalen kan de pensioenleeftijd van onze autochtonen wel flink omhoog, 80 is straks een mooie leeftijd om na een werkzaam en belastingbetalend leven nog even met pensioen te kunnen gaan.

3
22 Wil je niet weten

@21 schrootflint +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

3
23 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

25 E.Meel

Super wat die man wil gaan doen.!!
Heel verstandig.

2
26 annie

Gelukkig zijn onze rechtse vrienden zo verstandig om zich hier allemaal te melden op de NK om hun onderbuikjes dagelijks ff te ledigen. Ze hebben niet eens in de gaten dat de AIVD de nieuwe Wet op de Inlichtingen Diensten hier niet eens voor nodig is. Ze melden zich hier allemaal steeds weer haha.

8
27 reality

@27 reality

Ach, een tor-browser over een vpn. Ze doen hun best maar, hahahaha ...

0
28 Herr Wolf

@28 als je de hele dag voorlees boekjes repeteert heb je geen idee wat dat inhoudt question

0
29 Eastwood

Er is geen andere islam dan politieke islam.

2
30 DONKEY R

@15 : Vermoedelijk omdat er vanuit de Golfstaten geen enkel bezwaar was tegen het verwoesten van precies die landen. Dat ze daarmee de eigen positie sterk verzwakken komt bij hebzuchtige religiefanaten niet op. Khadaffi werd gehaat als afvallige omdat hij 1 vrouw per man wel genoeg vond. De Baath-partij was in z'n geheel afvallig omdat religie binnen die partij geen rol speelde. Dat is voor moslims een doodzonde en afdoende bewijs van criminaliteit. En nu zijn ze bereid mee te werken aan de gecontroleerde demolitie van Iran want ook sjiiten zijn afvallig. Dat juist moslims het slachtoffer zijn van deze gekte deert ze ook al niet. Goede moslims komen toch wel in het paradijs. Het is de mindset van het stenen tijdperk. En dat komt de oorlogsmachinerie prima uit.

1
31 Ness

* Verwijderd door de redactie *

32 Pxf7+

@24
Begrijpelijk deze reactie voor een wegkijkert!

3
33 Jan met de korte achterlul

@31 Ness
Over deze gruwelijke werkelijkheid zijn we het helemaal eens!!

14
34 Uit Den Haag

@25 Kijk eens aan wat een fantastische reactie in één woord. Onderbouwing. Ja, ja, . Doe je huiswerk zelf eens. Het zijn zaken van algemene bekendheid en ik pas er voor je hulpknecht te zijn. Succes!

1
35 schrootflint

@17
We hebben in Nederland geen voetbalpartij en daar zit ook niemand op te wachten.
Het probleem is beleid dat door religie wordt ingegeven. Dus het probleem is religie.

Iedereen heeft het recht om te geloven wat hij wil, maar hij moet niet proberen om mij in dat keurslijf te dwingen en dat is nu precies wat er gebeurt in ons huidige politieke bestel. Hoe lang houden de christelijke partijen al de vooruitgang tegen? De islam is nog een graadje erger.

Hoeveel kinderen worden er dagelijks gehersenspoeld met religieuze opvattingen van de ergste soort? Breek me de bek niet open. Dat moet ophouden. Het is kindermishandeling en terreur.

14
36 samcash

@36
Iedereen heeft het recht om te geloven wat ie wil, maar er zitten consequenties aan het hebben van een grote diversiteit aan belangengroepen. Als iedereen gelijkgestemd is heeft men geen voedingsbodem voor onenigheid. Een simpel en eenvoudig concept. Het gaat niet over religie of wat voor groep, maar het gaat om diversiteit en onenigheid.
In Nederland kennen we wel voetbal partijen .. Of ben je de confrontaties tussen voetbal supporters vergeten.

2
37 sparta

@37
Hallo, we hebben het over politieke partijen.

En iedereen heeft het recht om te geloven wat hij wil, zolang dat geloof maar niet wordt opgelegd aan anderen en zolang uit dat geloof maar geen privileges voortvloeien en dat zijn nu precies 2 zaken die in Nederland wel plaatsvinden.

Kinderen worden als kleuter al geïndoctrineerd met een bepaald geloof en politieke partijen op confessionele basis houden de vooruitgang op wetenschappelijk en medisch gebied tegen met hun achterlijke bijbelse ideeën. Bovendien hebben religies in dit land het voor elkaar gekregen om scholen te stichten op confessionele basis; een gruwel voor opgroeiende kinderen.

11
38 samcash

@37 samcash
Het is echt niet moeilijk om vergelijkingen (analogien) te vinden die een probleem beter aangeven. Politieke partijen gaan net zo goed voor de winst om de invloed van hun eigen ideologie te vergroten.

je vergist je over het feit dat je nog steeds met verschillende belangengroepen van doen hebben die niet met elkaar overweg kunnen. Indoctrinatie is een aardig woord, maar we zullen onze kinderen opvoeden naar onze eigen overtuigingen. Men moet simpelweg niet de groepen bij elkaar brengen die niet harmonisch met elkaar overweg kunnen.

1
39 sparta

* Verwijderd door de redactie *

40 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

41 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Vind ik ook.Anders nieuwe verkiezingen....

1 minuut geleden geplaatst door Weetal

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@26 Ach Fox televisie... Dit was de beste man een jaar voordat hij reageerde op die brief:https://www.youtube.com/watch?v=uvUchSFE9DA...

1 minuut geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
‘Voormalig hoofdredacteur de Volkskrant was BVD-informant’

Mja... hoe weet je of je redactie schoon is? Misschien kregen de aandeelhouders er wel extra geld voor???...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@58 Daar heb ik hem nooit over gehoord. Het duurde al met al niet zo heel lang die romance. Hooguit een paar weken. De zwager van die moslima ...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Voor het eerst koala's te zien in Nederlandse dierentuin

Die Koalas, zouden die het beter hebben dan menig hond of kat?Of is het beter te vergelijken met een vogel in een kooi ofzo?Wat vinden we ...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@27 Ok...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

@4 Ik wil er mee aangeven dat de criminaliteit hoogtij viert....

13 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Malinois
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@26Die man was toen bijna 90 jaar oud en zag in de verte al de Hemel.Iedereen kan zo'n brief typen en zwartlakken. Ook toen al....

15 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@58 "Ik neem aan dat de brief is opgesteld door iemand die graag nog meer moslims en grote gezinnen naast, boven en onder zich wil hebben."...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Big Boobs Fat SexHalle StormChanel Wrst Coast NakedJennifer White FeetMia Khalifa First TimeDesi Xvideo Full HdNude Fashion VideoLesbiangaloreVideos Gratis En Español PornosToonlilyScat.kingsOlivia AustinAlix Lynx PornhubZxxzVideshi Bf HdBhumi Pednekar Hot PicsSpankthis HookupsYum The BossWomen Naked PublicTwitch Fails RedditVainovinhaSurvive HentaiCogiendo A Una JaponesaVrkm-1126Www Lesbian Sex ComHardrI Like ComixJacquieetmicheltv NetNaoconyoHot Romantic Desi VideoSkye RayaLive Adult WebcamsMove SexsWidomaker PornXnxx AnimationHot Sexual PicturesHooker PickupMyfree Cam.com90 Day Fiance PornGuest XnxxFit PawgR34 Po RnStars NusHindi X VideoXnxx TopIndian Car XxxPred482World's Best Blow JobsTherealjenbrettyXxxx Video Mom SonYourlilslutBoating NudesIwantcliosWan'onceHentais GostosasBig Titty AsianEliza Ibarra NakedEscorte FranceRakhi Sawant Sex XxxPushpa Full Movie TamilKarly BakerReshma Hot Sex VideoBrennah Black NudeCouple SwapSylvia SageTaarak Mehta Ka Ooltah Chashmah XnxxSpankbancIndianbhabhipornReal Bro Sis PornHouseofgordSouth Africa Ki BfIndian Super Sex VideoBengali Women SexSixx MoveDesi Top PornPorn With Sister In LawMiramichatCg PornAsa Akira HardcoreIsla Secret NudeHamaster XnxxHental PornoEnporneAunty Lesbian SexMistress Feet SlaveWww Xxx Com DownlodSexy GrandpaNudify PicturesOmegle Dark ModeClips4sameNars XxxSaya Song SuicideNest Gay PornShanikihernandezSon Mom SeductionRube8Xxx Brazzers HotStacy Cruz Full VideosNude SororityIndian Sxe HotAlanha Ly PornNude News CastR34 VidBlack Latina PornRussian PornteenBlack GfsArab Sex FilmXnxx Indian Sex ComTuition Teacher SexSexophoneBleeding XxxEliza Ibarra CheerleaderTik Tok.pornCarolina Samani RedditEbony Porn RedditAngels Of LondonPutas CulonaArea 51 SexCutegeekie LeaksNude Telugu VideosBreckie Hill.Grannyporn TubeCharuebateErome SexMelhores Manhwa 18+Food PornStepdaughtet PornJaclyn SwedbergBig PornVintage Full Movie PornSedution PornBig Dick Shemale PornXxx GailSex Videos Full Hd TeluguMarvel R34Brother Sister Xxx ComJanine PornstarFantasy PormLaura Croft PornYou Porn GatXhsmster ComBad Boy SexBrekie Hill LeakSlow Hand JobKay Hansen NudeBrutalxBrother And Sister PornIntimatepornLesbians Sexy NakedRough Ebony Porn