door Seconda in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 6
  • 656x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jammer, dat iemand zo in de knoop kan raken, dat hij alleen nog zo,n uitweg ziet.

2
1 Marrie
2 eh

@1
"zelf heeft Kamperman in zijn hele leven nog nooit één joint gerookt"

Hij stond ergens voor , dan moet je wel in de knoop geraakt zijn.............

Misschien deed ie het wel voor iemand uit zijn directe omgeving (die vijf plantjes , om olie van te maken) . Ik kan me voorstellen dat je dan fanatieker wordt.

2
3 eh

Kamperman een minder drastische manier had gekozen, bijvoorbeeld een hongerstaking, was hij misschien al eerder (maar wel veel minder) serieus genomen.

Pas nu hij bereid was om zijn leven op te offeren om aandacht van de politiek (eindelijk) op zijn missie te vestigen, komt er ook wat aandacht van de media. Maar men zet hem wel gelijk weg als een soort van 'verwarde blower'. En dat terwijl de man nog nooit een jointje heeft gerookt!

3
4 Scorpio

@1 :

's mans leven is geruïneerd door een overheid die het nodig vond om hem te veroordelen voor 5 plantjes, die nota bene gedoogd zouden behoren te worden.Deze 5 plantjes waren bedoeld om doodzieke mensen te helpen.

Veroordeeld, zonder strafoplegging.

maar wel een strafblad, daarom kan Hans niet meer naar zijn bedrijven in Canada.

Inmiddels bivakkeert hij al maanden voor de 2e kamer, heeft álle kamerleden persoonlijk een brief geschreven om iets te doen aan het krankzinnige verbod op cannabis.Dagelijks lopen de politici straal langs hem heen, ondanks mooie woorden in een aantal antwoord brieven.kortom; een ultieme wanhoopsdaad.Hopelijk openen zich de ogen van onze 'leiders' en komt er eindelijk eens een eind aan repressie.

Legalize!

In plaats van dat de media het verhaal erachter verteld kiest ze er weer voor om de man in een hoekje te drukken. 'De springer was een veroordeelde cannabis activist.....' tssssss

5
5 Seconda

Legalize it!

4
6 Olivina

@5 Vijf plantjes zijn niet gedoogd, dat is altijd al een mythe geweest.

Bij vijf plantjes zullen ze in beslag worden genomen en daarmee is het gedaan (als je geen gemene verhuurder hebt). Bij meer dan vijf plantjes zal je in de boeien worden geslagen en afgevoerd worden naar het politiebureau.

0
7 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

8 E.Meel

@5 Als je je niet aan de wet houdt, kan je worden veroordeeld. Heel schokkend lijkt me dat niet.

Gewoon een verwarde man, kan gebeuren. Beetje een rare wanhoopsdaad, maar goed hij heeft wel aandacht nu.

9
9 Yisrael

triest...
de pharmaceutische industrie icm de overheid gaan als het moet over lijken om hun omzet te bewaken maar dat was al bekend..

liever zwaar verslavende chemische anti depressiva voorschrijven als verwijzen naar een eeuwen lang gebruikt redelijk onschadelijk homeopatisch middel waar.

alles voor het geld.

bah!

4
10 Bakkie

Opmerkelijk de partijen die vrijheid en democratie in hun naam hebben , namelijk de VVD en PVV zijn tegen legaliseren van wiet ...

0
11 MarcusCole

@9 Volgens de wet zijn vijf plantjes niet genoeg om iemand voor te veroordelen, aangezien die vijf plantjes de limiet zijn (bij zes ben je plotseling een kwekerij). Het is natuurlijk ook compleet van de pot gerukt dat zijn leven is geruïneerd door deze veroordeling aan de hand van een onschuldig plantje.

Dit betreft geen verwarde man, maar een wanhopige man.

@10 Cannabis is geen homeopathie. Homeopathie is de grootst mogelijke niet werkende onzin.

1
12 Bluth

@12

ik ben niet medisch onderlegd maar wat ik bedoelde is een natuurlijk geneesmiddel ,slaapmiddel ,eetlustopwekker of pijnstiller waar geen chemie bij komt kijken question

3
13 Bakkie

@13 Nou ja, cannabis homeopathie noemen is mij tegen de schenen schoppen. question Homeopathie is niets meer dan een verzamelnaam voor middelen zonder enige medische werking, daar kan je bij cannabis natuurlijk absoluut niet van spreken. question

2
14 Bluth

Legaliseer Cannabis !!!!!!!!!!!!!

Op de juiste wijze toegepast, als olie of door inhalatie volksmedicijn nummer één.

https://www.stichtingmediwiet.nl

Legaliseer Cannabis !!!!!!!!!!!

5
15 Bezorgde Europeaan

@11 Dat is de VVD niet, zij willen alleen dat het gepaard gaat met een aanpak van criminaliteit. Niets mis mee toch.

6
16 Yisrael

@16 Welke criminaliteit moet je aanpakken wanneer het legaal is?

Neem Colorado als voorbeeld. De hub van de Mexicaanse cartels om hun producten door Amerika te verspreiden (vooral naar de oost kust). Nadat cannabis volledig is gelegaliseerd is er van de cartels in Colorado geen spoor meer te bekennen.

De dealers hebben nu een legale baan, de illegale telers hebben nu een legale baan. Welke criminaliteit blijft er over?

2
17 Bluth

@16 Dat de VVD niks met liberaal , en vrijheid te maken heeft daar heb je een punt mee een aartsconservatieve neo liberale partij , geen wonder dat hun beste vrienden als het uitkomt de godvrezende SGP is

2
18 MarcusCole

Extra idioot als hij denkt dat zelfmoord plegen opeens de wet gaat veranderen.

@17
Misschien moet je je eerst eens in de zaken verdiepen, voor je zulke dingen zegt.
De wet mbt canabis in Colorado is nagenoeg gelijk aan het huidige gedoogbeleid in Nederland.
Na legalisering in 2014 zijn er 4 keer zo veel jongeren in de ER terecht gekomen oiv cannabis, en ze hebben daar last van drugstoerisme ..... Het is echt niet allemaal rozengeur en maneschijn.

5
19 Xyron

@19 Ik heb mij erin verdiept. Ik verdiep mij al een jaar of 10 in het hele gebeuren omtrent cannabis. Ik ben al meerdere malen naar Colorado (Bolder) geweest in de afgelopen paar jaar.

In Colorado is cannabis volledig vrijgegeven, compleet niet te vergelijken met ons hypocriete gedoogbeleid.

Vier keer zoveel jongeren in de ER door cannabis? Oh, je doelt op het innemen van edibles met een te hoge concentratie waardoor de jongeren flippen. Houden ze niets schadelijks aan over hoor, moeten ze maar even wat slimmer zijn.

Last van drugstoerisme? Last!? Haha gast, je weet niet waar je het over hebt.

1
20 Bluth

@18
Eh? Niets met liberaal te maken, en dan zeg je verderop in de zin dat ze een neo liberale partij zijn? question

0
21 Xyron

@20
Gut, Bolder? Je bedoelt wellicht Boulder?

https://kushtourism.com/colorado-marijuana-information/
Lees dit maar eens, dat is van een van de voorstanders van drugstoerisme.

0
22 Xyron

@17 Bluth,
Helemaal mee eens !
Haal de kweek en het gebruik van cannabis uit de illegaliteit en justitie krijgt weer ruimte om werkelijke criminaliteit aan te pakken.
Legale kwekers welke kweken voor verkoop: B.T.W en belasting plichtig (levert "de schatkist" veel geld op).
Kweken voor eigen gebruik, volkomen legaal. (Hoewel men hiervoor een maximum aantal grammen aan "gedroogd" materiaal kan stellen.)

Voordelen van legalisatie : bio cannabis, schatkist wordt er beter van, minder druk op de medische voorzieningen, minder criminaliteit enz.

Juist Amerika - USA (war on drugs) geeft een goede voorbeeldfunctie.
Vergeet nooit dat het in de USA een papier fabrikant was welke cannabis "des duivels" verklaarde vanwege het feit dat de vezels van de plant ideaal waren voor de fabricage van papier.
Thans schijnt het de farmaceutische industrie (in Europa) te zijn welke de vrije kweek en het gebruik van cannabis tegen wenst te gaan.

Mijn maatje, partner en vrouw (inmiddels ruim 70 jaren jong) gebruikt cannabis olie als pijnbestrijding (versleten tussenwervelschijven) alsmede als slaapmiddel.
Het werkt honderd malen beter dan diclofenac (tegen de pijn) en enige benzodiazepinen.

Ja, ik kweek illegaal en maak er zelf "mijn" middelen van (olie), voor maatje, partner en vrouw..
Als ik zie hoe haar levenskwaliteit is gestegen ........ geweldig.
En, ja, soms draai ik van het gedroogde materiaal een geweldige joint, so what.
Beter één joint dan een goede fles wijn (hoewel wij deze laatste ook wel lusten).

Laat Nederland nu eens niet zo hypocriet zijn en cannabis gewoon toelaten !

0
23 Bezorgde Europeaan

@19

klopt het is wietgeur en zonneschijn question question

0
24 Bakkie

@24 Bakkie,

A joint a day keeps the doctor away !!!!! question

1
25 Bezorgde Europeaan

Gisteren zag ik bij de drogist Cannabidiol staat, is dit dan de synthetisch versie van Cannabis olie ?

0
26 Marrie

@23 Die papiermagnaat samen met de houtindustrie hebben zich er hard voor ingezet. Het leukste voorbeeld van al deze idioterie en keiharde leugens blijft voor mij de film "Reefer Madness". Echt, geloof me, kijk deze als je hem nog niet hebt gezien!

Legalisatie voor cannabis lijkt mij niet zo heel ingewikkeld. Behandel het als elk ander gewas. Er staan hier in het Westland heel wat kassen leeg. Je gaat ook geen 1000 tomaten kweken in je achtertuin, en naarmate het aanbod van cannabis groeit zal het steeds goedkoper worden en zal het niet meer lonen om zelf 1000 planten te verbouwen zoals dit met tomaten ook het geval is.

Voor zover ik weet is het binnen Europa de farmaceutische industrie samen met, net zoals vroeger in Amerika, de hele houtindustrie. Wanneer we op grote schaal hennep gaan verbouwen, hoeft er letterlijk nooit meer één enkele boom gekapt te worden. Hennep is geschikt voor alles waarvoor we nu hout gebruiken, en in alle gevallen is hennep een véél beter materiaal. Die zien de bui dus al hangen.

Ik heb zelf ook een paar plantjes, in de achtertuin puur natuur. Gebruikte het tegen de effecten van chemotherapie (dus ook pijn) en heb vrijwel geen zware pijnstillers meer geslikt. Verschillende mensen uit mijn omgeving hebben er baat bij, een vriend met MS en de moeder van een vriendin met reuma. Oud collega's die kampen met (een milde vorm van) PTSS hebben er baat bij.

Iedereen die nog van mening is dat cannabis 'slecht' voor je is, is ontiegelijk dom.

0
27 Bluth

Lijkt me zo toe dat de man heel wanhopig moet zijn geweest, en heel goed in de gaten heeft gehad, dat de politiek schone schijn is.

0
28 Marrie

@26 Cannabidol (CBD) is één van de cannabinoïde in cannabis.

https://www.cbddrogist.nl/wat-is-cbd/

0
29 Bluth

@22 Joh, ik ben een "u" vergeten, wat een ramp zeg.

Waarom ga je niet in op het feit dat de legalisatie van cannabis in Colorado compleet niet lijkt op ons gedoogbeleid, wat je middels je link perfect aantoont?

0
30 Bluth

@29 Dank je
Het is dus een van de ingrediënten uit cannabis, maar zonder de bijwerkingen die je gedrag of geest kunnen veranderen.

1
31 Marrie

@31 Klopt! CBD is heel simpel gezegd de tegenpool van THC.

THC maakt je stoned, CBD gaat deze werking zelfs tegen. CBD is ook waar de meeste medische 'eigenschappen' zitten in vergelijking met THC.

Maar CBD olie is puur natuur, anders kan het geen CBD olie zijn. question

0
32 Bluth

@16
De werkelijkheid is ingewikkeld, geef ik toe.
Zal het even uitleggen, de criminaliteit ontstaat door criminalisering, joh!

0
33 Nerva

Bizar eigenlijk..
Een plantje wat gewoon onderdeel is van de natuur is verboden.
Die figuren die het recht over het plantje nemen zouden verboden moeten zijn.
Imbo's..

1
34 Sjaak Trekhaak

@12
Kom je weer met die onzin, homeopathie is al lang bewezen, het probleem is dat men (nog) niet weet het het werkt. En er zijn natuurlijk geen diepe zakken mee gemoeid die gevuld moeten worden.

5
35 Al

@35 Ja dat zegt men altijd ik zal deze even kijken over de onzin over homeopathie als ik jouw ben

0
36 MarcusCole

@35 Dat is ook onzin aangezien een gemiddelde homeopaat best wel wat knaken vraagt voor een consult en zijn watertjes , anders gaan niet voornamelijk hoog opgeleiden daar langs , meeste mensen kunnen een homeopaat geeneens betalen.

0
37 MarcusCole

@35 Als homeopathie zou werken, dan zij het geen homeopathie heten. Simpeler kan ik het niet maken. Homeopathie werkt aantoonbaar niet.

Er zijn wel diepe zakken mee gemoeid die gevuld moeten worden. Men verkoopt onzin aan goedgelovige mensen om de zakken te vullen.

0
38 Bluth

Zo werkt dat in een twilightZone .
Een kruid wat een goed medicijn is demoniseren met propaganda tot een drug die o zo slecht is.
Tegelijkertijd de schijn ophouden dat het gedoogd word en het kweken verbieden terwijl coffeeshops wel illegaal gekweekte wiet mogen verkopen.
Een minister die zegt dat ministers niet liegen terwijl er volop gelogen word.
Meer dan 50 % van alle politiezaken gaan naar de bestrijding van dit hemelse kruid terwijl er duizenden aangiftens op de plank liggen waar onder zware misdrijven, want te weinig politie.
De regering die dit allemaal doet om de olie/ farma/ houtpapier industrie hun wensen te laten uit voeren.

In deze TwilightZone worden vrijheden afgepakt.
En om dat allemaal ´onopvallend´ te laten verlopen word de bevolking voor gelogen en gemanipuleerd, het geeft niet of wij ons heldere verstand verliezen , wat nu word geprogrameerd door de media.

In deze TwilightZone worden onze mensenrechten geschonden en velen zien dat niet, want, geprogrameerd tot Zombie.
Het moet eens afgelopen zijn dat gemanipuleer, in deze TwilightZone ben je beter af als Outlaw, of je moet langzaam naar de slachtbank lopen.

1
39 techcenter

@25 Nou dat valt wel mee hoor want Armand (zanger) en Koos Zwart (cannabisactivist) hebben niet bepaald een hoge leeftijd bereikt.

3
40 van Keulen

@35 Geef maar een linkje van een wetenschappelijke site waarin de heilzame werking van homeopathie wordt bewezen en goed onderbouwd.

Dus geen WC-eend_verhalen!!!

1
41 upanddown

@40 vanKeulen,

dit klopt. Echter ook lieden welke voor "een gezonde" leefwijze kiezen hebben, incidenteel, last van een (te vroeg) overlijden. Derhalve durf ik te betwijfelen dat dit aan de cannabis zou liggen.

@10 Bakkie,
veel mensen verwarren kruiden, plant en vrucht toepassingen met homeopathie.
Tomaten zijn gezond vanwege diverse inhoudstoffen (ondanks het feit dat het een nachtschade is) maar het eten van een tomaat is alles behalve homeopathie.

@35 Al,
homeopathie is NIET werkzaam, hoewel, toch wel: net zo werkzaam als een druppel water met wat alcohol eventueel geabsorbeerd door een melksuiker korrel.
Samuel Hahnemann was een "bevlogen" mens, zijn methode blijkt echter te rammelen en al leest U de "Kent" (het repertorium) duizenden malen door dan nog zult U geen enkel werkzaam middel weten "te repertoriseren".
Homeopathie is uitsluitend werkzaam in het vullen van de geldbuidel van de homeopaat.

0
42 Bezorgde Europeaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

9 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

15 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

23 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

26 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

30 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

34 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

35 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

40 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
2000spornDaisy Backroom CastingCum4kcumPorn With GhostEmma Hix Vina SkyAndroidadultManga AdultNhentai TagBig BootyhentaiNude Black GrilMahalo MarcyBokep Indo Prank OjolFortnite Sex GameIndia Actress XxxOneshot PornChubby Por NNude AnimegirlsCame SexePornhubdoggyAbuelas Y SexoPorn In The HoodShared Wife CuckoldAiporn RedditFirst Taim PornPhineas And Ferb SexIndian Super Hot PornXev Bellringer JoiMomfuck DadFoujindesuAex GifsCharissa Thompson NudeDawson Miller NudeKamalika Chanda XxxEromanga Sensei HentaiClash Royale Princess PornParadoy PornMollyflwersXnxxsex.videosIndian Aunty XnxxXnxx Bhojpuri VideoNaked Girls GifBf Sex IndianOld Aunty Boy SexHindi Couple PornHijas Cojiendo Con Su PapaPornfile ComCine Prive XvideosJessica Simpson FeetNude Girl GifWorkoutxxxPorm Sexy VideoMia Khalifa MuslimDerpixon HentaiBaldurs Gate 3 PornEscorts TijuanaRoughest Lesbian PornIndan Desi PornEye Contact JoiPlayboytitsStrangercamBhabhi Sex Mms VideoKate Capshaw NudeThe SabrinabanksFamily Guy Porn BonnieAva Moore PornoHt XxxTushy Com Sex VideoKatie Lee NudeTongue Kissing VideosTurkish NudeYoung Old Lesbian SeductionFake Tazi PornUnhentai.xomNuds SelfieWanoceBestsex Positions VideosHolly Hotwife PornVrkm-1120Dylan OhoenixSavita PornPark Hyun JinHollywood Actress Nude MoviesCouples Amature PornWild SexpornVideo Francais Sexe GratuitDownload Fhd PornEbony Good PornTelugu Mms SexAmateur Dog SexWomen Pissing VideosNaked AnumeChannel West Coast NudeXxx Videos DiseTarzan Movie BfPornhub Xvideos ComManushya Kukur Chuda ChudiAnime Porn MoviR CouplesgonewildChaturbaheNude CuddlingBhabhi Ki GandXx Indian ComXxx Desi BeautyCumface GrannyVideos PornosdeSexygirlspicturesMusalman XnxxXxx Local Video ComYoungshemale PornHadcore Black PornEporner.co.mFree Cartoon Porn ComicsSexy Black PronPawg PovJules Ari Onlyfans LeakTiffany TamtumRobbing The Sex Freaks Part 1Johnny Sins Porno.Anna RalphsHoli Ki BfSexy Sunny Leone KaRoxanne Mckee NakedSite De Garota De ProgramaBus Sex TamilCatwoman XxxHindi Heroine PornGay FrottongBigtits Hand JobBig Boncing TitsSix VodeoRandom Sex Video ChatBrandi Braids VideosNxxnNaidu XxxCartoon LesbiansexJabardasti Sex MovieMarika Fruscio NudeBbc69 ComDeshi PormLetest Pron VideoFatwomenhavingsexCasting PornaChainis Xxx VideoPuffy Niples PornEbony Lesbian SquirtDirty Talking Mommy PornHentia TubesLe Tag ParfaitNaruto Porn GamrsHair Xnxx