RV
Volledig scherm
© RV

Geen genade voor 'minderjarige’ vluchteling die studente Maria (19) verkrachtte en vermoordde: rechter veroordeelt hem ondanks tranen tot levenslang

BuitenlandEen vluchteling die 3 jaar geleden naar Duitsland kwam en daar in oktober 2016 een 19-jarige studente verkrachtte en vermoordde, heeft niet op genade moeten rekenen van de rechtbank. Hussein Khavari viel Maria Ladenburger aan in de universiteitsstad Freiburg, toen ze op weg was naar huis van een feestje. Eerst beweerde hij dat hij minderjarig was op het moment van de feiten, om een minder zware straf te krijgen, maar dat bleek een leugen te zijn.

140 reacties

  • Abdul hamid Shah

    6 jaar geleden
    Hij verdient dit!
  • Egbert Bos

    6 jaar geleden
    Zo'n vent zonder Pardon na zijn straf terugsturen naar zijn eigen land.
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Erg dat dit iemand overkomt. Dossier "dochter van" .... zal wel een VIP behandeling gekregen hebben. (zouden politici op dezelfde manier met de problematiek geconfronteerd worden als gewone mensen, dan zouden ze waarschijnlijk met de voeten op de grond komen.)
  • JoanEdi vandeneede

    6 jaar geleden
    Kan er een tweede levenslang bijgevoegd worden ? Moordenaars van die klasse liefst in een vergeetput dumpen
  • luc delaet

    6 jaar geleden
    Dat hij hier ook snel zou vrijkomen weet ik niet. Het was de dochter van een EU functionaris en dan gelden er plots ander straffen voor de dader. Denk maar aan de man welke bij De Krem op de poort reed.